![]() |
2010.02.04. 22:46
Blais írta:Oroszlan írta:Blais írta:M-es kormányhoz keresnék gombokat (főként a rádiót kezelő baloldaliakat, a gombok ,,keretével'' együtt), de akár az összeset is lecserélném; talán leginkább újak (újszerűek) érdekelnének.
Egy rettenetes hideg reggel eltört a csom.tartó fedél belsején található kis szerszámos műanyag foggantyúja (konkrétan: beletört menet közben egy zökkenőn). Van vkinek ötlete, hogy lehet és milyen alkatrész cseréjével a legegyszerűbben megcsinálni?
Magyarul: a műanyag nagy csavarszerű tekerő tört el a szára ketté ?
Igen
2010.02.05. 00:11
Oroszlan írta:Blais írta:Oroszlan írta:Blais írta:M-es kormányhoz keresnék gombokat (főként a rádiót kezelő baloldaliakat, a gombok ,,keretével'' együtt), de akár az összeset is lecserélném; talán leginkább újak (újszerűek) érdekelnének.
Egy rettenetes hideg reggel eltört a csom.tartó fedél belsején található kis szerszámos műanyag foggantyúja (konkrétan: beletört menet közben egy zökkenőn). Van vkinek ötlete, hogy lehet és milyen alkatrész cseréjével a legegyszerűbben megcsinálni?
Magyarul: a műanyag nagy csavarszerű tekerő tört el a szára ketté ?
Igen
Nálam is volt ilyen még E39-nél.
Én így javítottam:
Kiszedtem az eltört két darabot.
Pillanatragasztóval összeragasztottam őket, hogy ne mozduljanak el, passzoljan a két rész.
Nem a tekerős végénél, hanem a másiknál, ahol nem látszik szemből átmérő 2mm-es fúróval középen a képzeletbeli tengélynél hosszirányba befúrtam kb 2 cm hosszan, majd utána belecsavartam egy vékony csavart és az rögzítette egymáshoz a két felet.
Aztán becsavartam a helyére a már egyben lévő tekerőt.
Nem látszott semmi és utána soha nem tört el.
5 perc alatt megvan az egész.
2010.02.11. 18:39
2010.02.11. 22:15
rato44 írta:Keresek normál állapotú kormányt e39hez,
nem multisat, hanem a simát!
2010.02.11. 23:46
vaszarig írta:rato44 írta:Keresek normál állapotú kormányt e39hez,
Légzsákom van hozzá:P
1 indítós pici pénzért!
2010.02.12. 00:35
kovessyroli írta:vaszarig írta:rato44 írta:Keresek normál állapotú kormányt e39hez,
1 indítós pici pénzért!
haláli az avatarod![]()
ezek milyen szerzemények![]()
2010.02.12. 08:48
Oroszlan írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:rato44 írta:Keresek normál állapotú kormányt e39hez,
1 indítós pici pénzért!
haláli az avatarod![]()
SZURIKÁTA
Ha nem tévedek.
2010.02.12. 10:49
jackson írta:Oroszlan írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:rato44 írta:Keresek normál állapotú kormányt e39hez,
1 indítós pici pénzért!
haláli az avatarod![]()
SZURIKÁTA
Ha nem tévedek.
OFF:
Igen az. Tudom mivel az asszony kedvencei. Manapság egyre több magyar állatkertben látni őket (no persze nyáron, mivel most hideg van nekik).
ON:
Még mindig van egy rahedli küszöb diszlécem akinek kell. Nem is tudtam, hogy nem csak sima és M-es van hanem a feliratosból is van króm hátteres és fekete hátteres. A betü mindig króm csak a mögötte lévő lap van ilyen és olyan is.
Jackson, akinek króm hátterű a kocsiban lévő
2010.02.12. 12:16
kovessyroli írta:jackson írta:ON:
Még mindig van egy rahedli küszöb diszlécem akinek kell. Nem is tudtam, hogy nem csak sima és M-es van hanem a feliratosból is van króm hátteres és fekete hátteres. A betü mindig króm csak a mögötte lévő lap van ilyen és olyan is.
Jackson, akinek króm hátterű a kocsiban lévő
nekem lehet, hogy kellene 1 - 1 db, mert a szélén lévő gumirész asszem 2 db-nál elszakadt.
mennyi lenne egyébként db-ra vagy szetben adod?
2010.02.12. 14:10
2010.02.18. 21:09
2010.02.22. 16:41
2010.02.22. 17:55
2010.02.22. 20:45
2010.02.22. 20:49
hegylako írta:Sziasztok!
Valakinek elfekvő elsö pohártartó?
Nekem hiányzik
2010.02.22. 20:59
2010.02.22. 21:15
jackson írta:Ha a fenti két úr bármelyike találna giga-mega pohártartó forrást akkor adja le nekem is a drótot.
Jackson, aki fülel a hírekre
2010.02.22. 21:16
poqitito írta:Én is keresek de nem találok
Touringba keresek a csomgatartóba műanyag gyöszöket. Balra/jobbra takaró alatti "tálca", rögzítő gumi csíkok ilyesmi ha valakinek van privátba zakalsson pls.
Kösz
Poqitito
2010.02.22. 21:36
jackson írta:Ha a fenti két úr bármelyike találna giga-mega pohártartó forrást akkor adja le nekem is a drótot.
Jackson, aki fülel a hírekre
2010.02.22. 22:15
zsolty-j írta:poqitito írta:Én is keresek de nem találok
Touringba keresek a csomgatartóba műanyag gyöszöket. Balra/jobbra takaró alatti "tálca", rögzítő gumi csíkok ilyesmi ha valakinek van privátba zakalsson pls.
Kösz
Poqitito
Mit is keresel pontosan,mert lehet van ilyenem,csak szükebben ird le .Így nem tudom azonosítani.