Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.04.24. 07:46

Hero írta:Továbbra is keresnék fényre sötétedő fűthető balos tükörlapot! 2001 es a gép. :oops:

esetleg ez...? :oops:

http://www.vatera.hu/bmw_e39_e38_elektr ... 59093.html

Sízsák

2008.04.24. 11:34

Hali!

Még mindíg keresek E39 Limohoz komplett sízsákot!

+ egy gyári szerszámkészlet is jó lenne :drunk

üdv: csipi

ferenchorvath@freemail.hu

2008.04.24. 19:53

strobi írta:
Hero írta:Továbbra is keresnék fényre sötétedő fűthető balos tükörlapot! 2001 es a gép. :oops:

esetleg ez...? :oops:

http://www.vatera.hu/bmw_e39_e38_elektr ... 59093.html

Ezt már mutatta admin is, csak az a bibi vele hogy nemtudom, ha ezt rádugod az elektorinkára halványodik?
Vagy milyen reakciója lesz ennek?Mert ez jelen pillanatban kurva sötét :D
Nameg a másik gondom az hogy marhára nem tudom használni a vaterát :cry:

De rendes tőled :)

2008.04.25. 13:59

sziasztok!

meg tud engem szánni vki egy occsó, bármilyen állapotú tetőcsomival szedánra?

üdv,

Labi

Tükör

2008.04.26. 21:00

Sziasztok! A mai pécsi túrám jól sikerült, épp hogy beértem Pécsre, a hülye buszos (bocsi, ha vki buszozik), ráhajtott egy fél farüűönkre, ami sikeresen a jobb oldali visszapillantó tükrömnek csapódott. :evil: A fém házom, meg a ház mozgató motoron kívül minden kukás lett. Szűval kellene nekem egy elektrokróm tükörlap(lesötétedő), meg egy komplett ház (első rész, meg a színre fújt takaró). Esetleg a motor is, bár az megy, csak letörött egy kis pöcök vmi fehér kereszttartóról. Gyanítom, hogy pont az, ami a tükörlapot rögzítené! :evil:
Szóval, ha vkinek van egy elfekvőben, vagy tud egyet, bármelyik alkatrészre is, ne habozzon szólni. Előre is köszi.

2008.04.27. 22:29

vaszarig nekem van!
Amit kaptam pappkaritol tukrot megvannak az alkatrészei, komplett jobbos tükör!
Bár egy kis bibi ezzelis van mert az a fehér kis kereszttartó ezen is eltörött, mire rájöttem hogyan kell szétszedni :oops: :lol:
De amugy minden megvan frankon hozzá.

Tükör

2008.04.28. 08:43

Hero írta:vaszarig nekem van!
Amit kaptam pappkaritol tukrot megvannak az alkatrészei, komplett jobbos tükör!
Bár egy kis bibi ezzelis van mert az a fehér kis kereszttartó ezen is eltörött, mire rájöttem hogyan kell szétszedni :oops: :lol:
De amugy minden megvan frankon hozzá.

Szia Hero!

Ment PÜ! :)

Jobb oldali elsőlámpa hátsó müanyag háza!

2008.05.03. 13:38

Sziasztok!

Nem tud valaki jobb oldali elsőlámpa (gyári hella) hátsó müanyag házat eladót? Nekem konkrétan olyan kellene aminek a búrája össze van törve de viszonyt a többi része jó! Mivel nekem a hátsó műanyag része tört! Az összes felfogató fül és a lámpaállító műanyagok is törtek! Szóval nekem a hátsó része kellene (akár fonycsorral is) Vagy esetleg nem tud valaki olcsó jobb oldali gyári hella sárgaindexes első lámpát?

Sürgős lenne! Köszi előr is!

Üdv. Tones

Re: Jobb oldali elsőlámpa hátsó müanyag háza!

2008.05.03. 13:42

Tones írta:Sziasztok!

Nem tud valaki jobb oldali elsőlámpa (gyári hella) hátsó müanyag házat eladót? Nekem konkrétan olyan kellene aminek a búrája össze van törve de viszonyt a többi része jó! Mivel nekem a hátsó műanyag része tört! Az összes felfogató fül és a lámpaállító műanyagok is törtek! Szóval nekem a hátsó része kellene (akár fonycsorral is) Vagy esetleg nem tud valaki olcsó jobb oldali gyári hella sárgaindexes első lámpát?

Sürgős lenne! Köszi előr is!

Üdv. Tones

Keresd Bömbölőt

www.mobilgumi.hu

Sízsák

2008.05.05. 14:44

Hali!

Még mindíg keresek E39 limohoz sízsákot!!!

:drunk

ferenchorvath@freemail.hu

540i vezérműtengely jeladó

2008.05.05. 16:07

Sziasztok!
vezérműtengely jeladó ügyben kellene egy megbízható darab. valami tippetek van hol keressem?

2008.05.20. 21:42

sziasztok! a 97'-es 35i-be keresnék vízpumpát. (a hiba és megoldás topicban tárgyaltak miatt) :?

valamint lehet, hogy a kéttömegű lendkerekemet is kicserélném.... van vkinek ilyen polcon? hol szerezhetnék occsón? :oops:

köszi,

Labi

2008.05.20. 22:50

Labi írta:valamint lehet, hogy a kéttömegű lendkerekemet is kicserélném.... van vkinek ilyen polcon? hol szerezhetnék occsón? :oops:

mi indított arra, hogy kicseréld? csak úgy, mert régen volt valami cserélve? :twisted: :P

2008.05.20. 23:13

efer írta:
Labi írta:valamint lehet, hogy a kéttömegű lendkerekemet is kicserélném.... van vkinek ilyen polcon? hol szerezhetnék occsón? :oops:

mi indított arra, hogy kicseréld? csak úgy, mert régen volt valami cserélve? :twisted: :P

ja valahogy úgy! :twisted: ..nem az igazi a váltóm...picit beremeg ha araszolok :oops: inkább megcsináltatom.. :roll:
az NT nél alszik pár napot a paripa és a szerelő is azt mondja hogy nem az igazi a váltó és sztem se :!: :cry:

2008.05.21. 08:54

Labi írta:.... van vkinek ilyen polcon? hol szerezhetnék occsón? :oops:

köszi,

Labi

Rímbe szedve? Te kis poéta. :taps:

2008.05.21. 09:19

VZoltan írta:

köszi,

Labi

Rímbe szedve? Te kis poéta. :taps:

hinnye de jó kedvemben vagyok: íme még egy

A vízpumpád szétmegy,
az agyvized is felforr,
Minden versben fő a rím,
Tarzan anyja mosogat. :lol:

2008.05.21. 11:16

Hali
96os e39emnek a kormányát újrebőröztettem és visszarakásnál a kormány alatt lévő szalagtekercs megszakadt:S sima air bagos a kormány nem multis. Ha van valakinek eladó ilyen tekercs vagy szallagkábel keressen.

köszi

2008.05.21. 16:11

Vízpumpa: AIRTEX 1549 : 33.266 Ft, Te kapod tőlem: 19.960-ért , ez van azonnal raktáron

Lendkerék: LUK 415008410 :239.803Ft, Te kapod tőlem:155.872-ért, viszont 3 hét a rendelési idő.

Hozzáteszem gyáriban (ETK szerint ) 590Euro kb 144.000Ft. , csak azt el kell hozni kintről. A Wallisnál nemtom mennyi.

Attila

kormanymu

2008.05.22. 14:12

Sziasztok.
Kormanymuvet keresnek (32136751745), sajnos enyem mar kuka, felujitani sem lehet.
Koszonom
Tamas

Re: kormanymu

2008.05.22. 16:40

ptamas írta:Sziasztok.
Kormanymuvet keresnek (32136751745), sajnos enyem mar kuka, felujitani sem lehet.
Koszonom
Tamas

küldj pü-t AtiTDi-nek és Muhaati-nak Ők mindíg készséggel segítenek alkatrészben akár utángyártott vagy bontottban is. ..próbáld meg, hátha!
Hozzászólás küldése

VigLink badge