Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: fabetét

2010.07.13. 16:52

Norbi530d írta:
simi64 írta:
Norbi530d írta:Üdv mindenkinek!

A gyújtáskapcsoló fölötti kis fabetétet keresnék, amiben nincs kapcsolónak hely. Esetleg cserébe adnék kapcsolósat. Szín nem számít!

Kivetted a tempomatot? 8O

Nem, az a kormányban van :)
vettem egy komplett szettet, mert a gyári fabetétet sajnálom lefestetni.
csak ez gombhelyes és nem akarom faragni :lol:

Rakj bele egy RDC - keréknyomás mérő gombot és totál eredetinek fog kinézni. Majd mindenki kérdezi neked az micsoda mert csak kevés embernek van RDC-je.

Jackson, aki azt tenné csere helyett

Re: fabetét

2010.07.13. 17:40

jackson írta:
Norbi530d írta:
simi64 írta:
Norbi530d írta:Üdv mindenkinek!

A gyújtáskapcsoló fölötti kis fabetétet keresnék, amiben nincs kapcsolónak hely. Esetleg cserébe adnék kapcsolósat. Szín nem számít!

Kivetted a tempomatot? 8O

Nem, az a kormányban van :)
vettem egy komplett szettet, mert a gyári fabetétet sajnálom lefestetni.
csak ez gombhelyes és nem akarom faragni :lol:

Rakj bele egy RDC - keréknyomás mérő gombot és totál eredetinek fog kinézni. Majd mindenki kérdezi neked az micsoda mert csak kevés embernek van RDC-je.

Jackson, aki azt tenné csere helyett

Nem rossz 5let, csak szerintem hamarabb szerzek sima fabetétet, mint olyan gombot :lol:

klíma vez

2010.07.26. 21:39

Egy ismerősömnek keresnék MANUÁLIS KLÍMA VEZÉRLŐPANELT. tudom ritka, de hátha tud valaki...

Ülés

2010.07.29. 10:31

Nagyon szép állapotú krém színű bőr első üléseket keresek.Lehet elktromos vagy manuális bár elektromosnak jobban örülnék.Ami a legfontosabb nagyon olcsó legyen!! :D

km

2010.07.30. 12:43

Kedves Márkatársak!

528ia-ba keresek nagyboardos műszeregységet.
Ha valaki tud ne habozzon hozzám vágni az értékes információt!

Köszi
R.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rbakos 2010.07.30. 12:54-kor.

2010.07.30. 13:40

Hali!

E38-ba az M-es kormány megegyezik a mienkkel?
E38-ba keresnék M-es multikormányra a gombokat.
Köszi.

Nem leszek egy pár napig, de reagálok ha jön PÜ.

Re: re

2010.07.30. 21:28

hsb-530 írta:hali!

Keresnék e39-be matt ezüst díszítő belső elemeket jelenleg sötét fabetétem van. Cserében is bennevagyok
Roland

Ritka mint a fehér holló!Ha meg netalán van horor áron adják még az ebay-en is.Fényeztesd le az enyém is fényezve van és tökéletes.

2010.07.30. 21:29

Imco írta:Hali!

Köszi.

Elméletileg meg egyezik.

2010.07.30. 22:22

admin írta:

Köszi.

Elméletileg meg egyezik.

M3-ról, M5-ről +M6-ról tudok. Az M7 az meg az autópálya :lol:
Ugyanannak kell lennie!

2010.07.30. 23:01

hsb-530 írta:
admin írta:

Keresnék e39-be matt ezüst díszítő belső elemeket jelenleg sötét fabetétem van. Cserében is bennevagyok
Roland

Ritka mint a fehér holló!Ha meg netalán van horor áron adják még az ebay-en is.Fényeztesd le az enyém is fényezve van és tökéletes.

Ok köszönöm. Dekor cégek csinálnak ilyet ha jól tudom.

Nekem egy sima fényező csinálta!Szidott is rendesen mire a középkonzolt ki ragasztgatta azon a részeken ahol nem kellet fényezni.

2010.07.31. 08:53

admin írta:
hsb-530 írta:
admin írta:

Roland

Nekem egy sima fényező csinálta!Szidott is rendesen mire a középkonzolt ki ragasztgatta azon a részeken ahol nem kellet fényezni.

Nekem meg az előző tulaj fogta magát bement az NTautóhoz és megvette 300eFt-ért a gyári retrofit csomagot.
Admin: mennyi is volt tied?

Jackson, akinek gyári

2010.07.31. 09:53

simi64 írta:
admin írta:

Köszi.

Elméletileg meg egyezik.

M3-ról, M5-ről +M6-ról tudok. Az M7 az meg az autópálya :lol:
Ugyanannak kell lennie!

Simi Simi attól hogy nincs M7,de rendelhető volt bele az M-es multi

Re: km

2010.07.31. 09:54

rbakos írta:Kedves Márkatársak!

528ia-ba keresek nagyboardos műszeregységet.
Ha valaki tud ne habozzon hozzám vágni az értékes információt!

Köszi
R.

Pocilacit keresd neki van 1

2010.07.31. 10:00

jackson írta:
admin írta:
hsb-530 írta:
admin írta:

Roland

Nekem meg az előző tulaj fogta magát bement az NTautóhoz és megvette 300eFt-ért a gyári retrofit csomagot.

Jackson, akinek gyári

ez az, amit nem hiszek el. akkora idióta nincs sem itthon, sem külföldön, aki gyári dekorbetéteket rendelt a kocsijához 300eft-ért.
ha van róla számla, akkor gondolom valami mást rendeltek a kocsihoz a számla alapján.

2010.07.31. 16:32

jackson írta:
admin írta:
hsb-530 írta:
admin írta:

Roland

Jackson, akinek gyári
Ingyen volt sógor intézte :wink:

LCM modul

2010.07.31. 21:55

Sziasztok LCM modult keresek 98'-as e39-be.

Re: LCM modul

2010.08.01. 10:10

csaszy írta:Sziasztok LCM modult keresek 98'-as e39-be.

Schnitzer keresd

2010.08.01. 10:16

Sepi írta:
begi írta:Nekem van kapcsolatom itthoni autosszőnyeg-gyártókkal. Ha össze tudnánk szedni pár (10-es nagyságrend) garniturára megrendelést, biztosan le tudom gyártatni sokkal olcsóbban.
Amúgy most is van e39 ugy. szőnyeg kb 3k Ft 1 garnitura, de ez olyan is.!
Mondjuk besározni nem rossz :D :D

Ha már van egyedi rendszámkeretünk, klubkártyánk(hamarosan) akár szőnyegünk is lehetne. Itt esetleg a színnel lenne probléma, mert nem biztos mindenkinek fekete kellene.
Én egy igényes BMW logósat akár E39.hu-val el tudnék képzelni.

Még valaki?

Sepi

Támogatom jó ötlet.

2010.08.01. 10:17

csaszy írta:
Sepi írta:
begi írta:Nekem van kapcsolatom itthoni autosszőnyeg-gyártókkal. Ha össze tudnánk szedni pár (10-es nagyságrend) garniturára megrendelést, biztosan le tudom gyártatni sokkal olcsóbban.
Amúgy most is van e39 ugy. szőnyeg kb 3k Ft 1 garnitura, de ez olyan is.!
Mondjuk besározni nem rossz :D :D

Ha már van egyedi rendszámkeretünk, klubkártyánk(hamarosan) akár szőnyegünk is lehetne. Itt esetleg a színnel lenne probléma, mert nem biztos mindenkinek fekete kellene.
Én egy igényes BMW logósat akár E39.hu-val el tudnék képzelni.

Még valaki?

Sepi

Támogatom jó ötlet.

akár :wink: én is

2010.08.01. 20:40

Keresnék automata váltóhoz bőr-diófa választógombot. Lehetőleg szép állapotúak érdekelnének.
Hozzászólás küldése

VigLink badge