Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Karosszéria

2011.06.24. 13:28

Keresnék csomagtér tető oldalán lévő króm díszlécet (rendszám felett). Ha valakinek van ne szorongassa sokáig... :hangos:

2011.06.24. 17:27

Fazer írta:Keresnék csomagtér tető oldalán lévő króm díszlécet (rendszám felett). Ha valakinek van ne szorongassa sokáig... :hangos:

Társulok az előttem szóló hoz nekem is kell 1 olyan króm csík :) Úgy már ketten vagyunk

2011.06.24. 17:47

danielbeath írta:
Fazer írta:Keresnék csomagtér tető oldalán lévő króm díszlécet (rendszám felett). Ha valakinek van ne szorongassa sokáig... :hangos:

Társulok az előttem szóló hoz nekem is kell 1 olyan króm csík :) Úgy már ketten vagyunk

Bömbölő klubtárs árul ilyesmit!

Az oldal közepén

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: danielbeath
Értékelés: 4.76%

2011.06.27. 07:03

e39 jobbos visszapillantó tükre nincs vkinek el. behajlós?
üdv!

2011.06.27. 08:31

csumpedli írta:e39 jobbos visszapillantó tükre nincs vkinek el. behajlós?
üdv!

peteeqe írta:Halihó!

Eladó komplett E39 motorosan behajló, sötétedő külső tükrök!!
iá: 45.000.-
érd: 20-229-0067

2011.06.27. 13:46

E39 525tds (97) automata váltót keresek. Mert az enyémben behalt a rükverc (lamella törött) Vagy komplett manuálist h át építsük manuálra a kocsit!

2011.06.27. 13:59

danielbeath írta: h át építsük manuálra a kocsit!

Na ennél már csak a jobbos autó balosra építése jobb kaland. :)

Szerintem...

2011.06.27. 15:03

Imco írta:

Szerintem...

Hát azt nem tudom, de azt igen h az automatámat 350ezerért újítanák fel. Mivel nem vok milliomos ez ki van csukva sajna:( De manuált meg tudok szerezni úgy fest 65ezerbe kompletten pedál sorral stb.... Biztos nem kis meló lesz. De legalább manuális lesz kevesebbet fog zabálni is a kocsi és tartósabb is :)

2011.06.27. 16:13

Römi írta:
danielbeath írta:E39 525tds (97) automata váltót keresek. Mert az enyémben behalt a rükverc (lamella törött) Vagy komplett manuálist h át építsük manuálra a kocsit!

Ha emlékeim nem csalnak akkor az Elek-Békéscsaba Elek-Gyula útvonal olyan mintha szőnyegbombázáson esett volna át. Gondolom ennek megfelelően a futómű is teljes cserére szorul. Mivel hirdeted az autódat a felújítandó váltóról és futóműről is tehetnél említést. Szerintem a vételárat jelentősen mérsékelni kéne, hogy a valós értékhez közelíts.

Csak mikor ezt a hirdetés fel tettem nem votl semmi baja. És a futómű márciusban lett felújitva. ügy h inkább ne oktass ki mit írjak ki mit ne ha nem vagy képben. És aZ autó már nem eladó.

2011.07.03. 14:53

danielbeath írta:
Imco írta:

Szerintem...

Hát azt nem tudom, de azt igen h az automatámat 350ezerért újítanák fel. Mivel nem vok milliomos ez ki van csukva sajna:( De manuált meg tudok szerezni úgy fest 65ezerbe kompletten pedál sorral stb.... Biztos nem kis meló lesz. De legalább manuális lesz kevesebbet fog zabálni is a kocsi és tartósabb is :)

Csak a papírmunkát se felejtsd ki az nagy macera.....van benne tapasztalat....rendes műszakin nem fog átmenni a kocsi csak a feketén átépített váltóval.... Kell kicsit utánajárni....nekem egz e34 lett automatáról manuálra átépítve....nem a szerelés a szívás, hanem a hivatalok....
Szerintem vegyél egy bontott automatát megúszod az egzészet kb 200 ezerből szereléssel együtt.....olaj + szűrőcsere és a ki- beszerelés

Üdv!

2011.07.03. 15:15

Pocilaci írta:
danielbeath írta:
Imco írta:

Szerintem...

Csak a papírmunkát se felejtsd ki az nagy macera.....van benne tapasztalat....rendes műszakin nem fog átmenni a kocsi csak a feketén átépített váltóval.... Kell kicsit utánajárni....nekem egz e34 lett automatáról manuálra átépítve....nem a szerelés a szívás, hanem a hivatalok....
Szerintem vegyél egy bontott automatát megúszod az egzészet kb 200 ezerből szereléssel együtt.....olaj + szűrőcsere és a ki- beszerelés

Üdv!

Szia.

A szerelés nem gond mert rokonságban van a szerelőnk igy alkatrészeket is beszerzési áron kapom és a szerelésért nem fogadnak el pénzt :) Nekem meg van ismeretségem a fekete műszakoztatásnál mert én szállítóm az autókat oda :) De ha eladom akkor szegény aki meg vásárólta az meg nem szívja és ezt nem akarom. Úgy h a paír munka szar lesz biztos. Gondolom építési engedély kell és új forgalmi??? Te már tapasztaltabb vagy ebben mint én kérlek dobj meg egy kis fejtágítással :) Mire érdemes figyelni stb
köszönöm!

2011.07.04. 14:55

danielbeath írta:Szia.

A szerelés nem gond mert rokonságban van a szerelőnk igy alkatrészeket is beszerzési áron kapom és a szerelésért nem fogadnak el pénzt :) Nekem meg van ismeretségem a fekete műszakoztatásnál mert én szállítóm az autókat oda :) De ha eladom akkor szegény aki meg vásárólta az meg nem szívja és ezt nem akarom. Úgy h a paír munka szar lesz biztos. Gondolom építési engedély kell és új forgalmi??? Te már tapasztaltabb vagy ebben mint én kérlek dobj meg egy kis fejtágítással :) Mire érdemes figyelni stb
köszönöm!

És ilyenkor a vezérlőket, hogyan programozzátok át, hogy tegnap még automata volt a kocsi most meg kézi váltós? Az automata váltó vezérlője egy halom cuccal kommunikál és az kevés ha csak lehúzod.

Jackson, aki az elektronika oldalról kérdezi a dolgot

2011.07.04. 16:41

jackson írta:

köszönöm!

És ilyenkor a vezérlőket, hogyan programozzátok át, hogy tegnap még automata volt a kocsi most meg kézi váltós? Az automata váltó vezérlője egy halom cuccal kommunikál és az kevés ha csak lehúzod.

Ott megbukik a dolog, hogy be se fog indulni a motor, mert nem fog kapni sehonnan "P, N" jelet.
Aztán még ott van a motorvezérlő szoftvere, ami szintén más (de emiatt beindul).
Tempomat hogy lesz?

2011.07.04. 18:12

Valakinek véletlenül nincs a sufniban krómos fekete díszcsík szett(hátul PDC), és az ablakok köré szintén króm borítás?(már ha egyáltalán lehetséges ennek a cseréje) :D

2011.07.05. 09:41

204d1 írta:
jackson írta:

köszönöm!

Ott megbukik a dolog, hogy be se fog indulni a motor, mert nem fog kapni sehonnan "P, N" jelet.
Aztán még ott van a motorvezérlő szoftvere, ami szintén más (de emiatt beindul).
Tempomat hogy lesz?

Na igen nekem is ilyenek fordultak meg a fejemben. Hogy egyáltalán át lehet-e nyom nélkül alakítani az elektronikát. Legfeljebb azt tudom elképzelni egy másik klón kocsi alvázszámát (értsd személyazonosságát ZCS/FA) kapja meg és azzal furikázik. De nekem a hátam borsózik egy ilyen megoldástól.

Ez olyan mint amikor a kulcs cs csere miatt EWS csere meg aztán cseréli hozzá a többit (zárak stb.) és a végén kvázi diagnosztikailag egy másik kocsiban ül.

Jackson, aki ilyet inkább nem is diagolna ha gond van vele mert szinte végtelenre fut a hiba lehetőségek száma

2011.07.05. 21:11

Sziasztok kellene egy hátsó ajtó touringra (e 39 540i 1998 ) Jó lenne ha világos ezüst lenne és ami fö ne legyen rajta rozsda mert az enyém igen riozsdás ezért cserélném . Ha valakinek van vagy tud eladót dobjon egy PÜ t .

Ui : Az árban kiegyezünk de az amit kérni akarsz sok , nagyon sok. Csak vicc volt. :nyelves:

2011.07.06. 11:52

Csizmadi írta:Sziasztok kellene egy hátsó ajtó touringra (e 39 540i 1998 ) Jó lenne ha világos ezüst lenne és ami fö ne legyen rajta rozsda mert az enyém igen riozsdás ezért cserélném . Ha valakinek van vagy tud eladót dobjon egy PÜ t .

Ui : Az árban kiegyezünk de az amit kérni akarsz sok , nagyon sok. Csak vicc volt. :nyelves:

Nekem is nehéz volt szerezni, Schnitzertől aki valószinüleg Jackson és Bacsek piszkálására hozott be Touringot külön.

Jackson, akinek már van ilyen de nem adja

2011.07.06. 12:57

jackson írta:
Na igen nekem is ilyenek fordultak meg a fejemben. Hogy egyáltalán át lehet-e nyom nélkül alakítani az elektronikát. Legfeljebb azt tudom elképzelni egy másik klón kocsi alvázszámát (értsd személyazonosságát ZCS/FA) kapja meg és azzal furikázik. De nekem a hátam borsózik egy ilyen megoldástól.

Jackson, aki ilyet inkább nem is diagolna ha gond van vele mert szinte végtelenre fut a hiba lehetőségek száma

Az alvázszám és a ZCS/FA nem ugyanaz. (olvasd el, ezt írtad)
Hozzászólás küldése

VigLink badge