2014.06.10. 11:57
Sziasztok!
Keresek bontott Behr viszkó-t (nem javított, csak jó állapotút, működőt) jó áron.
e39 523i Touring-ba (99-es)
Köszi,
Tamás
2014.06.10. 21:16
Lacitomi írta:Sziasztok!
Keresek bontott Behr viszkó-t (nem javított, csak jó állapotút, működőt) jó áron.
Köszi,
Tamás
Van értelme bontottal próbálkozni?
12 500 az új, számlával, garanciával...
2014.06.10. 22:20
jlaci74 írta:Lacitomi írta:Sziasztok!
Köszi,
Tamás
Van értelme bontottal próbálkozni?
12 500 az új, számlával, garanciával...
1 hete vettem bele egy zsír újat 15-ért (Termotech). De nem olyan...hidegen még el nem éri a motor a 75-80 fokot, folyamatosan megy. Utána egész jól működik, de sokkal sűrűbben bekapcsol mint egy gyári és engem eléggé zavar. Pl. Megyek vele 20+30 percet nagy melegben épphogy bekapcsol, leállítom a kocsit 10percre..elindulok vele..innentől akár órákon át le sem kapcsolja. Elég fura...ezért gondoltam megprobálnék egy márkásabbat ami bontott. Végülis ami benne volt 15 éves is tökéletes volt amíg el nem rontottam

Jah és vízhőfok rendben, most volt hűttő+termosztát+vízpumpa cserém....
2014.06.13. 02:24
Sziasztok!!!!!
Keresek E53 3.0d-hez klíma ventilátormotort.
Előre is köszi

Segítsetek, mert megdöglök a melegben:)))
Feri
2014.06.13. 19:05
Keresek E39 gyári emelőt, gyertyakulcsot, 8-10 és 12-13 kulcsokat, csavarhúzót, vonószemet, meg van talán ott valami kis dugókulcsnak is hely, vagy nem tudom minek (az elakadásjelző háromszögön, vízpumpafogón, imbuszkulcson és kerékkulcson kívül mindent keresek, ami a fl előtti E39 sedanok szerszámkészletében volt). Sőt, még zseblámpát is a kesztyűtartóba.
2014.06.13. 19:41
bfoto írta:Keresek E39 gyári emelőt, gyertyakulcsot, 8-10 és 12-13 kulcsokat, csavarhúzót, vonószemet, meg van talán ott valami kis dugókulcsnak is hely, vagy nem tudom minek (az elakadásjelző háromszögön, vízpumpafogón, imbuszkulcson és kerékkulcson kívül mindent keresek, ami a fl előtti E39 sedanok szerszámkészletében volt). Sőt, még zseblámpát is a kesztyűtartóba.

Szia írj egy pü-t Schnitzer klubtársnak elemlámpát pont árul, de biztos van neki szerszám szettje is
2014.06.14. 13:43
Üdv Mindenkinek!
Keresek, illetve cserélnék valakivel...
Hátsó ledes fehér lámpáimat cserélném sárgára.
Szép karcmentes állapot, hibátlan működés, kb. 15cm csatival.
Sikerült szereznem egy sárga indexes facelift lámpát és szeretném ha hátul is sárga lenne. Csupán ennyi lenne a csere oka...
Ha valakit érdekelne hívjon, vagy írjon bátran...
Sziasztok!
2014.06.14. 13:52
A számom lemaradt
06309553066
2014.06.14. 20:02
fbika írta:Sziasztok!!!!!
Keresek E53 3.0d-hez klíma ventilátormotort.
Előre is köszi

Segítsetek, mert megdöglök a melegben:)))
Feri
Javítását vállaljuk ennek a motornak.

garival! 06209705913.
2014.06.15. 10:05
Sziasztok fórumtársak,
sajnálatos baleset miatt megzúztam a jobb első ajtót, pechemre az üveg is tört. A szín fekete volt. Tud esetleg valaki segíteni abban, hogy:
1, hol találok csak üveget és egy jó lakatost? Az üveg enyhén zöldre színezett volt
2, hol találok komplett ajtót, lehetőleg fekete színben, de jó lenne bármilyen, amire azután átraknám a saját kárpitot?
3, vagy ezek bármilyen variációjára nyitott vagyok.
Előre is köszi
András
2014.06.15. 10:30
harobikes75 írta:Sziasztok fórumtársak,
sajnálatos baleset miatt megzúztam a jobb első ajtót, pechemre az üveg is tört. A szín fekete volt. Tud esetleg valaki segíteni abban, hogy:
1, hol találok csak üveget és egy jó lakatost? Az üveg enyhén zöldre színezett volt
2, hol találok komplett ajtót, lehetőleg fekete színben, de jó lenne bármilyen, amire azután átraknám a saját kárpitot?
Előre is köszi
András
Szia keresd Schnitzer Szabit alkatrész topicban van külön oldala,lehet szerencséd lesz és van neki megoldása a problémára
2014.06.15. 10:46
rockerekhu írta:harobikes75 írta:Sziasztok fórumtársak,
Előre is köszi
András
Szia keresd Schnitzer Szabit alkatrész topicban van külön oldala,lehet szerencséd lesz és van neki megoldása a problémára

Köszi............
Már folyamatban van......................
2014.06.15. 21:45
Bocs az offért, de nagyon fontos lenne. Keresek működőképes gyújtáskapcsolót '85-ös E28 520i-hez (ha jól nyomoztam, akkor a 61 32 1 376 322 számú alkatrész)
2014.06.15. 21:51
bfoto írta:Bocs az offért, de nagyon fontos lenne. Keresek működőképes gyújtáskapcsolót '85-ös E28 520i-hez (ha jól nyomoztam, akkor a 61 32 1 376 322 számú alkatrész)
Keresd itt
kzolee-t vagy a cápafórumot...
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: bfoto
-
- Értékelés: 4.76%
2014.06.16. 07:48
Hali!
Újra megkérdezem, mert elfelejtettem, és nem találom itt sem!

Hol az az oldal ahol realoem szerűen kereshető az alkatrész, de meg van a kereszthivatkozás, hogy még milyen modellekben van ua. az alkatrész!
Köszi!
2014.06.16. 08:57
Imco írta:Hali!

Hol az az oldal ahol realoem szerűen kereshető az alkatrész, de meg van a kereszthivatkozás, hogy még milyen modellekben van ua. az alkatrész!
Köszi!
Talán nem pontosan értem a kérdést, de a RealOEM is tudja, hogy mely autókban volt még ugyanaz a cikkszámú alkatrész.
"PART NR APPLICATION SEARCH" ebbe a mezőbe beírod a cikkszámot és kidobja az autók listáját.
Sorry, ha nem erre gondoltál.
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
-
- Értékelés: 4.76%
2014.06.16. 09:00
Köszi! Megnezem majd gépen. Kérdeztem már egyszer, akkor helyes választ kaptam.
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
2014.06.16. 09:25
Jerry írta:Imco írta:Hali!

Köszi!
Talán nem pontosan értem a kérdést, de a RealOEM is tudja, hogy mely autókban volt még ugyanaz a cikkszámú alkatrész.
"PART NR APPLICATION SEARCH" ebbe a mezőbe beírod a cikkszámot és kidobja az autók listáját.
http://www.bmwfans.infoHa a cikkszámra húzod a kurzort, megjelenik az információ ikon mellette. Arra katt!
2014.06.16. 10:35
dinan írta:Jerry írta:Talán nem pontosan értem a kérdést, de a RealOEM is tudja, hogy mely autókban volt még ugyanaz a cikkszámú alkatrész.
http://www.bmwfans.infoHa a cikkszámra húzod a kurzort, megjelenik az információ ikon mellette. Arra katt!

i betűre huzva nem jelenik meg semmi. Old part numbert mond.
A realoemes az jó lenne, de ott meg nem hozza az automhoz amit az automtol másoltam ki!
De igen, ilyesmire gondolok.
Ha van még ötlet ne kíméljetek!
Köszi!
Csodás az angol billentyűzet!
2014.06.16. 11:23
Imco írta:Hali!

Köszi!
Nem tudom igazán, hogy ez ugyanaz-e amit Jerry mond, de azért itt van, hátha nem az

:
http://realoem.com/bmw/partxref.do... aztán pedig katt a "Details for all"-ra...