Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Motor és tartozékai

2013.08.22. 14:09

Sziasztok!

97es 528i be keresnek sos gyari bontott fotengely jeladot, akar kolcsonbe is. Amit vettem nem ad jelet, szeretnem tudni, h a vezerlo kabel keshedt meg vagy a jelado.

Minden verzio erdekel.

Elore is koszonom!

2013.08.22. 14:18

Bummer írta:Sziasztok!

97es 528i be keresnek sos gyari bontott fotengely jeladot, akar kolcsonbe is. Amit vettem nem ad jelet, szeretnem tudni, h a vezerlo kabel keshedt meg vagy a jelado.

Minden verzio erdekel.

Elore is koszonom!

Pest közelben Qwerty, vagy Schnitzer messzebb!

2013.08.22. 15:20

Imco írta:

Minden verzio erdekel.

Elore is koszonom!

Szia!

Qwerty nem talalja Szabinak nincs :doglotlo:

2013.08.22. 18:49

Bummer írta:
Imco írta:

Minden verzio erdekel.

Elore is koszonom!

Szia!

Nálunk van a polcon három is, Budaörs repülőtér, ha mégsem az a hiba, visszahozod patika állapotban és visszaadjuk a teljes árát. http://www.schmiedmann.hu/12141703277/t ... reses.aspx

2013.08.22. 21:29

BMWMuller írta:
Bummer írta:
Imco írta:

Minden verzio erdekel.

Elore is koszonom!

Szia!

Nálunk van a polcon három is, Budaörs repülőtér, ha mégsem az a hiba, visszahozod patika állapotban és visszaadjuk a teljes árát. http://www.schmiedmann.hu/12141703277/t ... reses.aspx

Gyaaahjj kedves Bela...
Ma hivtalak telefonon, azt mondtad nincsen :nyelves:
Csak Meyle....

Pu-ben ird meg legyszi, h most akkor mit hol mennyiert...

Koszonom elore is.

Udv

2013.08.22. 23:51

Bummer írta:
BMWMuller írta:
Bummer írta:
Imco írta:

Minden verzio erdekel.

Elore is koszonom!

Szia!

Gyaaahjj kedves Bela...
Ma hivtalak telefonon, azt mondtad nincsen :nyelves:
Csak Meyle....

Pu-ben ird meg legyszi, h most akkor mit hol mennyiert...

Koszonom elore is.

Udv

Közvetlenül, ébredés után nem voltam teljesen tisztában a teljes raktárkészlettel, de mint a mellékelt link is mutatja van egy Hellánk is.

2013.08.28. 22:55

Sziasztok. 1997 11 havi 523I be keresek kuplung kinyomó csapágyat. Tudtok e esetleg helyet ahol olcsón be lehet szerezni? A tünetek: a motorból kattogó hang jelentkezik, ha kuplungot nyomok elhalhat.Elméletileg az kell bele. A válaszokat előre is köszi

2013.08.28. 23:13

ferry008 írta:Sziasztok. 1997 11 havi 523I be keresek kuplung kinyomó csapágyat. Tudtok e esetleg helyet ahol olcsón be lehet szerezni? A tünetek: a motorból kattogó hang jelentkezik, ha kuplungot nyomok elhalhat.Elméletileg az kell bele. A válaszokat előre is köszi

Kinyomócsapágy pont akkor szólal meg, ha kuplungot nyomsz. Addig nem forog, így csendben van. Inkább tárcsa, szerkezet.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2013.09.03. 22:39

Sziasztok!

540ia-hoz keresnék vízhűtőt. Mivel az enyém felső csonkja tűben repedt, a hűtős azt mondta nem érdemes javítani (miért is? Műanyagos nem tudná megforrasztani? MEgrepedne megint?), illetve, ha találok egy törött hűtőt, amin ez a műanyag oldal ép, akkor azt szívesen átműti nekem. Namármostmár... 540ia szerintem nem olyan gyakori, bár nem tudom, hogy melyik típussal egyezne még meg a hűtője. Nem egy nagy vaszisztdasz szerintem... Külön van a kiegyenlítőtartály, ebben csak egy adó van a felső részéhez közel. Ha van esetleg valamelyikőtöknek elfekvőben egy, akár sérült is, kérlek értesítsetek. somy00@gmail.com -os mailcímen, vagy privát üzenetben. Nagyon fontos lenne. Köszönöm!

2013.09.03. 22:45

SomY írta:Sziasztok!

540ia-hoz keresnék vízhűtőt. Mivel az enyém felső csonkja tűben repedt, a hűtős azt mondta nem érdemes javítani (miért is? Műanyagos nem tudná megforrasztani? MEgrepedne megint?), illetve, ha találok egy törött hűtőt, amin ez a műanyag oldal ép, akkor azt szívesen átműti nekem. Namármostmár... 540ia szerintem nem olyan gyakori, bár nem tudom, hogy melyik típussal egyezne még meg a hűtője. Nem egy nagy vaszisztdasz szerintem... Külön van a kiegyenlítőtartály, ebben csak egy adó van a felső részéhez közel. Ha van esetleg valamelyikőtöknek elfekvőben egy, akár sérült is, kérlek értesítsetek. somy00@gmail.com -os mailcímen, vagy privát üzenetben. Nagyon fontos lenne. Köszönöm!

Nissens utángyártottat normális árban tudsz venni.

2013.09.26. 11:12

Sziasztok !

E39 M52B25 125kw 170 le Szimpla Vanos-os motort keresek!

2013.10.03. 13:12

Hello!

Keresek komplett duplavanosos 28i motort!
Ha esetleg valaki tud annak nagyon megköszönném!!!

2013.10.03. 21:40

Schnitzer Szabi polcról adja szinte a teljes motorpalettát.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: RobE39i

2013.10.03. 21:49

hamoriarpi írta:Schnitzer Szabi polcról adja szinte a teljes motorpalettát.

Köszi Árpi :sör: De sajnos most nincs így :facepalm: Dupla vanosos benzines motorom nincs sajna,de nem is lesz,mert ritkán lehet eladni őket!Azért meg hogy itt álljon :evil:
Viszont vannak helyette jó kis 20-25 30 Dizel motorok. :drive :diesel

2013.10.04. 09:35

Schnitzer írta:

Köszi Árpi :sör: De sajnos most nincs így :facepalm: Dupla vanosos benzines motorom nincs sajna,de nem is lesz,mert ritkán lehet eladni őket!Azért meg hogy itt álljon :evil:

Az enyémbe pattinthatnánk egy 30 dezsőt! El bírnám viselni! ;)

2013.10.04. 09:42

Jerry írta:
Schnitzer írta:

Ki kell gyűjtögetni, hogy mit kell cserélni motoron/váltón/féken kívül. :mrgreen:

2013.10.04. 09:43

hamoriarpi írta:
Jerry írta:
Schnitzer írta:

Ki kell gyűjtögetni, hogy mit kell cserélni motoron/váltón/féken kívül. :mrgreen:

Remélem a BMW-s elemlámpám azért maradhat. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.10.05. 11:13

RobE39i írta:Hello!

Keresek komplett duplavanosos 28i motort!
Ha esetleg valaki tud annak nagyon megköszönném!!!

Üdv!

Van 2.8 dupla vanos mocim! kevés km-es bivaj erős! kompletten is bontva is.

2013.10.08. 18:33

Keresnék 97/9 utáni (98/2 23i-be) motort.
m52b25.

2013.10.08. 21:06

Padre540 írta:Keresnék 97/9 utáni (98/2 23i-be) motort.
m52b25.

Hali!

Pontosabban ezt keresed:1995.09- 1998.09 közöttit. 1 VANOS.!!
E39:523I- vagy E36:323i = 170 le.

így talán átláthatóbb a dolog.
Hozzászólás küldése

VigLink badge