![]() |
2015.04.11. 08:19
2015.04.13. 15:05
widerstand írta:SZERK:
Ma este szétszedtem a régi, szétégett, európai FL halogén lámpáimat…
Roncsolásos bontással lehetett csak, szét volt olvadva ugye…
Az állítók tökéletesek!
Kiderítettem, hogy a tompított fényprofilját hogyan állítja elő a lámpa. A fényterelő lemezek a halogén üveglencséje mögött vannak, sajnos eléggé fixem beépítve, de teljesen szét kell szedni hozzá a fényszórót, ennek a cseréjével lehetne európaivá tenni egy angol lámpát. Bár nem tudom, hogy a távolságinak is más-e a profilja. Sajnos az enyém 2003-as, nem süthető változat. Az bontható valahogy?
Akinek ez régi mese, attól enézést kérek….
Megpróbálok képeket is készíteni, ha van rá igény.
2015.04.13. 16:36
widerstand írta:Sziasztok!
Lassan eljön a műszaki ideje.
Keresek faceliftes sárga halogén fényszórópárt, kizárólag balkormányos autóból (jelenlegi fehér indexes jobbkormányos lámpáim helyére...).
Ugyanitt faceliftes fehérindexes halogének jobbkormányos autóból eladóak - idővel.
üdv
Zsolt
SZERK:
Ma este szétszedtem a régi, szétégett, európai FL halogén lámpáimat…
Roncsolásos bontással lehetett csak, szét volt olvadva ugye…
Az állítók tökéletesek!
Kiderítettem, hogy a tompított fényprofilját hogyan állítja elő a lámpa. A fényterelő lemezek a halogén üveglencséje mögött vannak, sajnos eléggé fixem beépítve, de teljesen szét kell szedni hozzá a fényszórót, ennek a cseréjével lehetne európaivá tenni egy angol lámpát. Bár nem tudom, hogy a távolságinak is más-e a profilja. Sajnos az enyém 2003-as, nem süthető változat. Az bontható valahogy?
Akinek ez régi mese, attól enézést kérek….
Megpróbálok képeket is készíteni, ha van rá igény.
2015.04.17. 23:05
2015.04.18. 21:55
2015.04.23. 20:24
2015.04.26. 17:50
2015.04.28. 09:35
2015.04.28. 10:01
2015.04.28. 11:35
mikoliczlali írta:Szia Mindenki!
97-es szervotronik nélküli 520i-be keresek jó állapotú kormányművet.
Ha valakinek van a tarsolyában, ne tartsa magában.
2015.04.28. 11:55
2015.04.28. 12:04
SvidronyA írta:Ez mostani GBP árfolyam mellett, postaköltséggel együtt 84 088.-Ft. A pixeleseknél talán kedvezőbb áron találsz.
2015.04.28. 16:02
SvidronyA írta:
Ez mostani GBP árfolyam mellett, postaköltséggel együtt 84 088.-Ft. A pixeleseknél talán kedvezőbb áron találsz.
2015.04.29. 09:35
SvidronyA írta:
Ez mostani GBP árfolyam mellett, postaköltséggel együtt 84 088.-Ft. A pixeleseknél talán kedvezőbb áron találsz.
2015.04.29. 11:29
mrlan írta: Pixelesek ugyebár 25-ért megcsinálják, de az már kókányolás, és én olyat nem szeretnék látni az autómban![]()
(Elég maximalista vagyok...)
2015.04.30. 08:41
morv írta:mrlan írta: Pixelesek ugyebár 25-ért megcsinálják, de az már kókányolás, és én olyat nem szeretnék látni az autómban![]()
Ez esetben ne is keresgelj tovabb. Ket fele bm54 letezik, amelyik mat javitva volt es amelyiket hamarosan javitani kell. Tipushiba, valamelyik csatorna elobb utobb megadja magat.
Amugy szerintem a pixelesek profi modon javitanak, nem hivnam kokanyolasnak a dolgot. De nem vagyok hozzaerto, meg hogy oszinte legyek, nem is nezegettem a belsejet javitas utan. Eleg nekem a gari, amit adnak.
Ja, es az a 25 ha jol tudom nem csak javitas, hanem upgrade is.
2015.04.30. 08:54
PeterE39 írta:morv írta:mrlan írta: Pixelesek ugyebár 25-ért megcsinálják, de az már kókányolás, és én olyat nem szeretnék látni az autómban![]()
Ez esetben ne is keresgelj tovabb. Ket fele bm54 letezik, amelyik mat javitva volt es amelyiket hamarosan javitani kell. Tipushiba, valamelyik csatorna elobb utobb megadja magat.
Amugy szerintem a pixelesek profi modon javitanak, nem hivnam kokanyolasnak a dolgot. De nem vagyok hozzaerto, meg hogy oszinte legyek, nem is nezegettem a belsejet javitas utan. Eleg nekem a gari, amit adnak.
Dícséretes a maximalizmus, de ez már inkább elvakultság.
Mint már többen is leírták, olyan nincs, hogy hibátlan, és egyben az elkövetkező időszakban is garantáltan hibátlanul működő BM54. Illetve van, mint ahogy lottó ötös is, hallottam már róla, de látni nem láttam.
Ezek a BM54-ek már mind 10+ évesek, és bizony mint minden alkatrész, ezek is elöregszenek. A pixelesek korrektül megcsinálják, semmiképpen nem nevezném kókányolásnak. De elvileg lehet kapni gyárit is valami potom 800$-ért, de az is "rmfd", azaz javított példány lesz.
2015.04.30. 15:03
PeterE39 írta:morv írta:mrlan írta: Pixelesek ugyebár 25-ért megcsinálják, de az már kókányolás, és én olyat nem szeretnék látni az autómban![]()
Dícséretes a maximalizmus, de ez már inkább elvakultság.
Mint már többen is leírták, olyan nincs, hogy hibátlan, és egyben az elkövetkező időszakban is garantáltan hibátlanul működő BM54. Illetve van, mint ahogy lottó ötös is, hallottam már róla, de látni nem láttam.
Ezek a BM54-ek már mind 10+ évesek, és bizony mint minden alkatrész, ezek is elöregszenek. A pixelesek korrektül megcsinálják, semmiképpen nem nevezném kókányolásnak. De elvileg lehet kapni gyárit is valami potom 800$-ért, de az is "rmfd", azaz javított példány lesz.
2015.04.30. 15:25
mrlan írta:
Ismerem a Pixeleseket, elég sok motyót hordtam már nekik javításra. Teljesen meg vagyok elégedve a munkájukkal. Csupán annyi, hogy én nem kivezetékelt végfokos rádiót szeretnék, hanem gyári végfokosat. Valóban ebben már van egy kis elvakultság is. Volt nekem tökéletes BM54-em még a touringban... Semmi baj nem volt vele. Nem hajkurásztam halálra, így nem sült meg sose, de ha semmiképp nem jön össze, akkor majd veszek javítottat, ugyanakkor amíg lehet kutatom a hibátlan darabot. Nem hajt a tatár... (Egyébként elektroműszerésznek tanultam...)
Nem tudom láttátok-e már, hogy ezeket hogy javítják... Kész horror: https://www.youtube.com/watch?v=8DyuMIiGQ2Y
Nem mondom, hogy nem lesz tökéletes, csak nekem nem szimpatikus annyira...