Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.09.20. 08:06

cali írta:
az van, hogy sajna nemtom hogy az érzékelő szar-e vagy más, de egy biztos hogy a csati, ami az ülés alatt csatlakozik magába a szenzordobozba vagy mibe, na az van eltörve, így az a 3 vezeték kicsúszott belőle. sajna a csati valahová elkeveredett... :cry: ezért gondoltam hogy veszek egy foglaltságérzékelőt, de olyan árat mondtak rá hogy hanyatt estem. 8O no, de ha nyílik a lufi, nem érdekel.
szal mit is keressek az íbéjen, hogy az ikon ne világítson? vagy csak egyszerűen húzzam le a ledet? vagy az nem az? :roll:
üdv:cali

Eszedbe ne jusson kiszedni a ledet mert az nem csak a foglaltság jelződ hibája miatt világíthat!!! bármi más hiba miatt is és ha nem veszel róla tudomást könnyen lehet,hogy mikor nyílnia kéne "ne keljen" nem fog csinálni semmit... :oops:

Ilyet keressél az Ebay-en

üdv.

2010.09.20. 13:06

strobi írta:
cali írta:
az van, hogy sajna nemtom hogy az érzékelő szar-e vagy más, de egy biztos hogy a csati, ami az ülés alatt csatlakozik magába a szenzordobozba vagy mibe, na az van eltörve, így az a 3 vezeték kicsúszott belőle. sajna a csati valahová elkeveredett... :cry: ezért gondoltam hogy veszek egy foglaltságérzékelőt, de olyan árat mondtak rá hogy hanyatt estem. 8O no, de ha nyílik a lufi, nem érdekel.
szal mit is keressek az íbéjen, hogy az ikon ne világítson? vagy csak egyszerűen húzzam le a ledet? vagy az nem az? :roll:

Eszedbe ne jusson kiszedni a ledet mert az nem csak a foglaltság jelződ hibája miatt világíthat!!! bármi más hiba miatt is és ha nem veszel róla tudomást könnyen lehet,hogy mikor nyílnia kéne "ne keljen" nem fog csinálni semmit... :oops:

Ilyet keressél az Ebay-en

üdv.

köszi Strobi!
nézem, nézem azt a cuccot. de hova is kellene azt bepattintani? 8O talán abba a kis dobozba amibe a foglaltságérzékelő (nekem törött és dezertált) csatija megy bele?
persze előtte csinálunk egy diagot, hogy mi is lehet a probléma.már mint a világító ikon oka.
köszi a segítség!

2010.09.26. 23:21

Ha valaki tud valamerre elfekvőben M-es kormányhoz bal oldali rádió/telefon kapcsolót, és jobb oldali tempomat/telefon kapcsolót, az szóljon legyen szíves. Az enyémben a gombok már nagyon kopottak, és a fémről is lepattogott a festék néhol.

Re: e39 530d 2002 touring alkatrészei eladóak

2010.09.27. 12:24

zsolt000 írta:Uraim komplett belső eladó ami belül van minden megvan még érdeklődjetek.

helo

érdekel kormány :)
Vagy ha tudnánk bizniszelni,akkor cd :)

re

2010.09.27. 19:08

a kormánymár nincs cd táram van meg mk3 navi lcd nélkül egyébként komplett első egység+hátsó cd+ cd tár

Re: re

2010.09.27. 20:31

zsolt000 írta:... mk3 navi lcd nélkül ...

szia ez mit jelent??? lcd nélkül? csak maga a fejegység??? vagy nemértem? kifejtenéd? 8O

2010.09.28. 11:17

cali írta:

szia ez mit jelent??? lcd nélkül? csak maga a fejegység??? vagy nemértem? kifejtenéd? 8O

Szerintem arra gondolt, hogy MK3 + 16:9 fej kijelző nélkül!:)

2010.09.28. 11:29

vaszarig írta:
cali írta:

hali, előre közlöm, nemtom, hogy mit jelent az hogy MK3, nekem nincs oanom... :(
de ha ez azt jelenti, hogy van 16:9-es feje, gombokkal, mindennel, de nincs benne LCD, akko az, és csakis a fej érdekelne! ;) no, majd ha zsolt000 errejár...

2010.09.29. 18:59

cali írta:
vaszarig írta:
cali írta:

hali, előre közlöm, nemtom, hogy mit jelent az hogy MK3, nekem nincs oanom... :(
de ha ez azt jelenti, hogy van 16:9-es feje, gombokkal, mindennel, de nincs benne LCD, akko az, és csakis a fej érdekelne! ;) no, majd ha zsolt000 errejár...

igen az első egység nincs benne az lcd ami kifordul + van hátsó fejgyeségem amibe a cd van

..

2010.10.11. 22:41

sziasztok, E 39- be kézifék markolat, nem bör hanem fa berakásos, valakinek ha volna dobjon pü-t ,köszi...

Ground modul

2010.10.13. 15:33

Keresek GROUND MODULT, 2001 e39 530d (face lift)-be,

61356913520
GM III. (ROW)

ez a belső világítást és a centrálzárat szabályozza

Ha más számú jó az is érdekel, a baja az hogy lemeríti az akkut :(

Re: e39 530d 2002 touring alkatrészei eladóak

2010.10.13. 17:51

zsolt000 írta:Uraim komplett belső eladó ami belül van minden megvan még érdeklődjetek.

Csomagtartó zár akad? Ha igen, mennyit kérsz érte? (csak kulccsal nyitható jelenleg sajnos, az előző tulaj szerelt rajta valamit régebben és elhagyott belőle valamit. Erre elmondása szerint lehúzta a javítás helyett...).

zár

2010.10.13. 18:44

sajna már csak azok vannak amiket a fő témába írtam

Re: zár

2010.10.13. 19:15

zsolt000 írta:sajna már csak azok vannak amiket a fő témába írtam

Kár, de majd kerítek akkor máskor, köszi :)

2010.10.13. 19:38

F_E_K_ írta:

Schnitzert keresd.

2010.10.13. 19:59

Imco írta:
F_E_K_ írta:

Schnitzert keresd.

Ok, zaklatom.

2010.10.18. 18:10

Sziasztok.
Nem jellemző hogy valaki ilyesmit keressen , igazából nekem sincs olyan nagy szükségem rá de ha valaki tud olcsó kis pénzért egy E39 sedan fekete padló szőnyeget akkor értesítsen.
Köszi.

2010.10.18. 18:26

riatomi írta:Sziasztok.
Nem jellemző hogy valaki ilyesmit keressen , igazából nekem sincs olyan nagy szükségem rá de ha valaki tud olcsó kis pénzért egy E39 sedan fekete padló szőnyeget akkor értesítsen.
Köszi.

Szia!

Nekem van első is meg hátsó is. Érdekel?

2010.10.18. 18:29

riatomi írta:Sziasztok.
Köszi.

szőnyegek

...............

2010.10.18. 18:34

Én is itt vettem, méretpontos, víztaszító és nekem kék szegéllyel csinálták és BMW jellel, de azt hímeznek bele amit kérsz. Vannak gumiszönyegek is méretpontosak, nem drága és mégiscsak új. :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge