Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Roló!

2008.12.08. 15:54

Sziasztok !

Kis segítség kéne... Apró gyermekem letörte a bal hátsó ajtóban lévő roló felhúzókáját. Enélkül sajna beesik a kárpitba a roló, ha leengedem. Sajnos a "bótba" elkeserítettek, hogy egy 30-asért cseréljek komplett rolót!

Hát ez a gondom. Előre is köszi, ha van segítség..

Re: Roló!

2008.12.08. 19:42

formen írta:Sziasztok !

Kis segítség kéne... Apró gyermekem letörte a bal hátsó ajtóban lévő roló felhúzókáját. Enélkül sajna beesik a kárpitba a roló, ha leengedem. Sajnos a "bótba" elkeserítettek, hogy egy 30-asért cseréljek komplett rolót!

Esetleg próbálkozz Kasza Mesternél! :

SZFVÁR.70/5799225 kasza.imre@chello.hu (KASZA Mester)

bont rengetegféle bmw-t! hátha szerencséd lesz!

Üdv!

Re: Roló!

2008.12.08. 20:07

tomekk07 írta:
formen írta:Sziasztok !

Esetleg próbálkozz Kasza Mesternél! :

SZFVÁR.70/5799225 kasza.imre@chello.hu (KASZA Mester)

bont rengetegféle bmw-t! hátha szerencséd lesz!

Üdv!

Köszi szépen!

2008.12.28. 20:07

Csak megkérdem mégegyszer! :oops: :oops:

Beszereltem a CD-tárat és az oldalborítást le kellet venni a csomagtartóban.
Valakinek nincs véletlenül egy darab? A csomagtartó bal oldalán a tár helyett egy kis tárolórekesz volt abban a lenyitható izében.

2008.12.28. 20:32

e39chip írta:Csak megkérdem mégegyszer! :oops: :oops:

Valakinek nincs véletlenül egy darab? A csomagtartó bal oldalán a tár helyett egy kis tárolórekesz volt abban a lenyitható izében.

Csomagtérkárpit

2008.12.28. 20:38

simi64 írta:
e39chip írta:Csak megkérdem mégegyszer! :oops: :oops:

Csomagtérkárpit

Kössz, de ez nem CD táras és nekem nem komplett kell.

2008.12.28. 23:18

Valakinek nincs elfekvőben egy jobb oldali (utas oldali) lámpabúrája?
Sárga indexes és facelift előtti. Az enyémnek az a baja, hogy karcos és lejött a védő réteg
és hát elég csúnya. :(

2009.01.10. 15:01

530d BMWhez akinek van bármi ép alkatrész írjon.Köcce

2009.01.11. 13:03

kaktusz írta:530d BMWhez akinek van bármi ép alkatrész írjon.Köcce

Szia. ez így elég tág leírás! :wink: Mit keresnél?

2009.01.11. 13:48

vaszarig írta:

Kéne bal-jobb első sárvédő, homlokfal,vízhűtő, bal hátsó lengőkar,bal első xenon lámpa,bal első elektromos behajtható tükör,vízhűtő ventillátor, váltótartó bak kompletten,tartókkal, első lökhárító.Az autó 2000-es évjáratú,530d,de ez kaszni szempontjából mind1. :roll: Hát...ha ebből bármi van,az sürgősen kellene.

hátsó lámpa

2009.01.11. 16:42

Sziasztok!

Van valakinek elfekvőben egy bal hátsó lámpája?
Sárgaindexes, faceliftes.

2009.01.11. 23:36

kaktusz írta:
vaszarig írta:

Kéne bal-jobb első sárvédő, homlokfal,vízhűtő, bal hátsó lengőkar,bal első xenon lámpa,bal első elektromos behajtható tükör,vízhűtő ventillátor, váltótartó bak kompletten,tartókkal, első lökhárító.Az autó 2000-es évjáratú,530d,de ez kaszni szempontjából mind1. :roll: Hát...ha ebből bármi van,az sürgősen kellene.

Ez már pontosabb! :wink: Keresd doni-brasco kollégát, elég sok autót elbontott már, hátha tud neked segíteni!

2009.01.12. 01:05

kaktusz írta:Kéne bal-jobb első sárvédő, homlokfal,vízhűtő, bal hátsó lengőkar,bal első xenon lámpa,bal első elektromos behajtható tükör,vízhűtő ventillátor, váltótartó bak kompletten,tartókkal, első lökhárító.Az autó 2000-es évjáratú,530d,de ez kaszni szempontjából mind1. :roll: Hát...ha ebből bármi van,az sürgősen kellene.

Lámpában tudok segíteni, 20-kilenc46egy-kilenc5öt, esetleg lökhárítóban is.

e39chip írta:Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben egy bal hátsó lámpája?
Sárgaindexes, faceliftes.

Van, keress meg. Limo vagy touring?

2009.01.12. 01:35

Sziasztok!
Sajnos az E39-es 525tds-emben haldoklik a motor /hengerfejes lett 430 ezer km után/.Szóval egy full motorgenerál közel 500 ezerbe fájna a szerelőm szerint,ezért keresnék bele egy használt motort.Ebben kérnék segítséget.Akár itt vagy a mailemre várnék infót. langhorn@freemail.hu .Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Üdv mindenkinek:Langhorn

HÁTSÓ LÁMPA

2009.01.14. 17:57

SZIASZTOK!

E39 touring, JOBB HÁTSÓ KÜLSŐ LÁMPA (BÚRA) 8O KELLENE. CSAK GYÁRI ÉS SZINTE ÚJ ÁLLAPOTÚ. TUDOM, MENNYEK A ....... WALLISHOZ, DE SZERETNÉK MÁSNAK FIZETNI ÉS NEM A RABLÓKNAK.
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :lol: :lol: :lol:

Re: HÁTSÓ LÁMPA

2009.01.14. 19:44

formen írta:SZIASZTOK!

E39 touring, JOBB HÁTSÓ KÜLSŐ LÁMPA (BÚRA) 8O KELLENE. CSAK GYÁRI ÉS SZINTE ÚJ ÁLLAPOTÚ. TUDOM, MENNYEK A ....... WALLISHOZ, DE SZERETNÉK MÁSNAK FIZETNI ÉS NEM A RABLÓKNAK.
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :lol: :lol: :lol:

http://www.mobilgumi.hu/lampak/lampak.htm

2009.01.14. 20:20

Szeretnék venni első-hátsó pohár tartót a vashoz.
Íbéjen találtam is 80 ojróért szállítással.
Ha tud valaki olcsóbban,vagy hasonló áron magyarországon jelezze!Köszönöm! :)

2009.01.16. 20:06

Sziasztok

A hátsó ablakemelőm meghalt. Kb. 2cm-t lehet leengedni aztán megáll. Fel viszont felmegy. Kárpit le, a bowden nem volt kiugorva a helyéröl. Egész ablakemelő ki és szétszedtem a motort. Itt van egy fekete korong, amire a bowden tekeredik fel. Nekem ez van szétnyíródva és szorul, ezért nem megy le az ablak. Lehet ilyet külön venni?

2009.01.16. 20:27

Muzulman írta:Sziasztok

A hátsó ablakemelőm meghalt. Kb. 2cm-t lehet leengedni aztán megáll. Fel viszont felmegy. Kárpit le, a bowden nem volt kiugorva a helyéröl. Egész ablakemelő ki és szétszedtem a motort. Itt van egy fekete korong, amire a bowden tekeredik fel. Nekem ez van szétnyíródva és szorul, ezért nem megy le az ablak. Lehet ilyet külön venni?

HHali.Küldtem PÜ-t

2009.01.27. 21:00

Sziasztok!
Nekem egy bal, elektromos, fűthető, motoros, behajtható tükör kellene.Lécci segítsetek!
Köcce
Hozzászólás küldése

VigLink badge