Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.26. 12:13

Maxi írta:Keresek E36 coupé szürke vagy fekete bőr üléseket. A tipus nincs elirva :lol: Gondoltam megkérdezem,hátha!!! :wink:

Aztán majd ha a fiadét is kidobod belőle, nem lesz helyed beállni a garázsba! :lol:

2011.02.26. 12:33

simi64 írta:
Maxi írta:Keresek E36 coupé szürke vagy fekete bőr üléseket. A tipus nincs elirva :lol: Gondoltam megkérdezem,hátha!!! :wink:

Aztán majd ha a fiadét is kidobod belőle, nem lesz helyed beállni a garázsba! :lol:

Sok holmi elfér még ott! :lol:

2011.02.26. 23:42

Maxi írta:
simi64 írta:

Maxi ad oda a fiadnak és megoldva a bőrprobléma te meg be csüccsensz egy F10 úgy is dübörög a gazdaság :lol:

2011.02.27. 09:17

admin írta:
Maxi írta:
simi64 írta:

Maxi ad oda a fiadnak és megoldva a bőrprobléma te meg be csüccsensz egy F10 úgy is dübörög a gazdaság :lol:

Úgy dübörög hogy alig bírok kapaszkodni!! :lol: De nem off..olok mert kitiltanak. :D

Süni

2011.02.27. 21:26

Sziasztok,

Meghalt a kicsikém fűtése, sajna a süni adta megmagát, ezért keresek egyett. E39 528ia 97'-hez.

köszönöm előre is.

Üdv: Párduc

Re: Süni

2011.02.28. 11:38

Parduc írta:Sziasztok,

Meghalt a kicsikém fűtése, sajna a süni adta megmagát, ezért keresek egyett. E39 528ia 97'-hez.

köszönöm előre is.

Használt süni ritka mint a fehér holló, mármint gyorsan lecsapnak az új fajtára. Szerintem kérdezd meg a gyári új árrát: http://www.ap-trade.eu/kapcsolat.html alsó tel szám.
Megkérdezheted még muhaati bácsit neki nincs-e meg amivel annó nálam próbálgattunk régi: http://www.muha.hu/

Jackson, akinek mákja van mivel neki már újabb

Re: Süni

2011.02.28. 12:02

jackson írta:
Parduc írta:Sziasztok,

köszönöm előre is.

Használt süni ritka mint a fehér holló, mármint gyorsan lecsapnak az új fajtára. Szerintem kérdezd meg a gyári új árrát: http://www.ap-trade.eu/kapcsolat.html alsó tel szám.
Megkérdezheted még muhaati bácsit neki nincs-e meg amivel annó nálam próbálgattunk régi: http://www.muha.hu/

Jackson, akinek mákja van mivel neki már újabb

Köszöm a györs válasz , felvettem a kapcsolatot az ap-trade-el, emilban.

Köszönöm szépen.

2011.03.10. 00:11

Sziasztok Bmw E39 be keresek elektromos befordulos visszapillantó tükröket komplett mindennel, és hátsó fekete kalap tartót elektromos rolóval komplett mindennel ASC, PDC, roló gombsorral... ha valakinek volna dobjon Pü-t vagy e-mailt. atyesz90@azet.sk köszi előre is.

2011.03.10. 11:36

Atyesz530D írta:Sziasztok Bmw E39 be keresek elektromos befordulos visszapillantó tükröket komplett mindennel, és hátsó fekete kalap tartót elektromos rolóval komplett mindennel ASC, PDC, roló gombsorral... ha valakinek volna dobjon Pü-t vagy e-mailt. atyesz90@azet.sk köszi előre is.

Nagy fényre sötétedős visszapillantót vagy kicsi simát?

Jackson, aki szerint nem mindegy

2011.03.10. 13:31

Nagyot mert most van rajta kicsi sima és nagy kéne befordulos komplett mindennel...

Bmw e39 tetőkárpit

2011.03.11. 14:57

Sziasztok tetőkárpitot keresek bőrbe előny a fekete esetleg ha valakinek lenne eladó?????

2011.03.11. 19:44

Hali!
Ülésfűtéskapcsolós panelt keresek illetve pohártartót.
Jerry

2011.03.11. 22:50

Jerry írta:Hali!
Jerry

Első makulátlan pohártartóm van még 1... :wink:

2011.03.11. 22:52

strobi írta:
Jerry

Nem mondod?! Ide vele! :)
Mennyi az annyi?

2011.03.11. 22:55

Jerry írta:
strobi írta:
Jerry

Mennyi az annyi?

Akciósan 5.000Huf

2011.03.11. 23:12

strobi írta:
Jerry írta:
strobi írta:
Jerry

Mennyi az annyi?

Akciósan 5.000Huf

Megvettem.
Jössz a vasárnapi Pólus Centeres misére?
Bár ahogy elnézem posta lesz belőle...

2011.03.13. 21:43

Jerry írta:
strobi írta:
Jerry írta:
strobi írta:
Jerry

Mennyi az annyi?

Akciósan 5.000Huf

Megvettem.
Jössz a vasárnapi Pólus Centeres misére?
Bár ahogy elnézem posta lesz belőle...

Nem mentem... :lol:
folyt. pü-ben... :wink:

2011.03.14. 23:56

Helo!
E39 hez keresek ...Motoros comfortüllés bal oldali első gombot(előre-hátra,fel-le,dőlés gomb)
Már a vételkor le volt törve... csaka lélek tartotta ott mindig le esett ,de ma sikeresen elhagytam:(

2011.03.15. 09:48

gyerek528i írta:Helo!
E39 hez keresek ...Motoros comfortüllés bal oldali első gombot(előre-hátra,fel-le,dőlés gomb)
Már a vételkor le volt törve... csaka lélek tartotta ott mindig le esett ,de ma sikeresen elhagytam:(

Ha más ajánlatot nem kapsz, akkor nézd meg itt. Ha erre gondoltál...

2011.03.15. 17:36

Sziasztok!

Szükségem lenne a képen láthatóval megegyező jobb hátsó ajtókárptra
2002-es sedanhoz. Csak hibátlan érdekel.

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge