![]() |
2011.12.28. 23:02
2011.12.28. 23:26
Jerry írta:Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
Hol lehet a legjobb áron beszerezni ilyesmit? Melyik a jobb? A pattintós vagy a ragasztós?
2011.12.28. 23:30
2literes.apenta írta:Jerry írta:Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
Hol lehet a legjobb áron beszerezni ilyesmit? Melyik a jobb? A pattintós vagy a ragasztós?
Bömbölő árul ilyent a vaterán -----KATT-----
A bepattintós az e legegyszerübb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.
üdv:2literes.apenta
2011.12.28. 23:40
Jerry írta:2literes.apenta írta:Jerry írta:Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
A bepattintós az e legegyszerűbb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.
Köszönöm a tippet. Kár, hogy nagyon drágán adja. Láttam már 5900-ért is. Ezekben van minőségbeli különbség vajon?
Mármint mondjuk az bömbölő féle az fém, a másik meg műanyag?
2011.12.31. 16:25

2012.01.02. 18:16

2012.01.02. 20:23
2literes.apenta írta:Jerry írta:2literes.apenta írta:Jerry írta:Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
A bepattintós az e legegyszerűbb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.
Köszönöm a tippet. Kár, hogy nagyon drágán adja. Láttam már 5900-ért is. Ezekben van minőségbeli különbség vajon?
Bomölöé az műanyag, én is tőle vettem annó, 1,5 éve is ennyibe került, teljesen méretpontos, nekem nagyon bejön.
Szerintem nincs nagy különbség az olcsóbb és a drága között.
Vagy esetleg nézz körül Ebay-en.
Ha kell, keresek róla képet, hogyan is néz ki. nekem a krómos van.
2012.01.02. 20:37
biyi írta:2literes.apenta írta:Jerry írta:2literes.apenta írta:Jerry írta:Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
Bomölöé az műanyag, én is tőle vettem annó, 1,5 éve is ennyibe került, teljesen méretpontos, nekem nagyon bejön.
Szerintem nincs nagy különbség az olcsóbb és a drága között.
Vagy esetleg nézz körül Ebay-en.
Ha kell, keresek róla képet, hogyan is néz ki. nekem a krómos van.
Hello
Én az Ebay-en vettem kb.4000-ért,kár kiadni érte többet,ugyanazt árulják itthon is.
2012.01.20. 11:37
2012.01.20. 12:20
Jerry írta:Keresnék óracsoport köré műanyag keretet. Kizárólag európai autóból, mert az angolé nem jó.
Hibátlan állapotú érdekelne.
4-es alkatrész
2012.01.20. 12:28
2012.01.20. 12:31
simi64 írta:Jerry írta:Keresnék óracsoport köré műanyag keretet. Kizárólag európai autóból, mert az angolé nem jó.
4-es alkatrész
De most mééé?
A képeken még épnek látszik.
Vagy utána törted el?
2012.01.20. 17:17
Jerry írta:simi64 írta:Jerry írta:Keresnék óracsoport köré műanyag keretet. Kizárólag európai autóból, mert az angolé nem jó.
4-es alkatrész
De most mééé?
A képeken még épnek látszik.
Vagy utána törted el?
Nem, nem. Másról beszélünk. A 4-es alkatrész van elég lepusztult állapotban. Sajna az már olyan is volt, mikor vettem, de most az óracserélgetésnél azt is rendbe akarom tenni.
2012.01.20. 18:59
nagysparco írta:Szia.
Mi a különbség a 4 es alkatrésznél angol és európai között?
2012.01.20. 20:00
Jerry írta:nagysparco írta:Szia.
Máshol vannak a rögzítőfülek.
Az európainál bal oldalt van 2 rögzítőfül és a jobbon egy, az angolnál fordítva.
2012.01.22. 01:08
Jerry írta:nagysparco írta:Szia.
Az európainál bal oldalt van 2 rögzítőfül és a jobbon egy, az angolnál fordítva.
2012.01.22. 11:19
Schnitzer írta:Jerry írta:nagysparco írta:Szia.
A fül még nem is biztos hogy gond,de a kapcsolók fordítottan vannak benne azt hiszem.Nekünk bal oldalt van a fényszóró kapcsoló,jobbon a ködlámpa,az angolon fordítva.De szerintem még ezt is át lehetne cserélni,de a festet fehér ikonok azok már sajnos fordítottan maradnának a kereten.Én így emlékszek most hirtelen erre,de lehet hogy hülyeséget í
rtam.De holnap megnézem hogy van"
2012.02.15. 18:59
2012.02.20. 09:37
2012.02.20. 10:31