Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Utastér alkatrész.

2011.12.28. 23:02

Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
Hol lehet a legjobb áron beszerezni ilyesmit? Melyik a jobb? A pattintós vagy a ragasztós?

2011.12.28. 23:26

Jerry írta:Krómkarikákat keresek műszerfalhoz.
Hol lehet a legjobb áron beszerezni ilyesmit? Melyik a jobb? A pattintós vagy a ragasztós?

Bömbölő árul ilyent a vaterán -----KATT-----

A bepattintós az e legegyszerübb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.

üdv:2literes.apenta

2011.12.28. 23:30

2literes.apenta írta:

A bepattintós az e legegyszerübb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.

Köszönöm a tippet. Kár, hogy nagyon drágán adja. Láttam már 5900-ért is. Ezekben van minőségbeli különbség vajon?
Mármint mondjuk az bömbölő féle az fém, a másik meg műanyag? :roll:

2011.12.28. 23:40

Jerry írta:
2literes.apenta írta:

A bepattintós az e legegyszerűbb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.

Köszönöm a tippet. Kár, hogy nagyon drágán adja. Láttam már 5900-ért is. Ezekben van minőségbeli különbség vajon?

Bomölöé az műanyag, én is tőle vettem annó, 1,5 éve is ennyibe került, teljesen méretpontos, nekem nagyon bejön.
Szerintem nincs nagy különbség az olcsóbb és a drága között.
Vagy esetleg nézz körül Ebay-en.

Ha kell, keresek róla képet, hogyan is néz ki. nekem a krómos van.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 2literes.apenta az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2011.12.31. 16:25

Kedves Bontós klubtársak!

Szeretném elcserélni az e46-ba való BC-s indexkaromat egy e39-be valóra!
Ha érdekel, hívj vagy írj és megegyezünk.
Ilyenem van:
Kép
Üdv,
Jerry

2012.01.02. 18:16

Xenonmosó projektemhez keresem ezt a kék relét:
Kép
Na nem biztos, hogy kék.
Ezt találtam róla (X61):
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jerry 2012.01.02. 23:06-kor.

2012.01.02. 20:23

2literes.apenta írta:
Jerry írta:
2literes.apenta írta:

A bepattintós az e legegyszerűbb, mert csak berakod és kész. Nincs ragasztás meg gányolás.

Bomölöé az műanyag, én is tőle vettem annó, 1,5 éve is ennyibe került, teljesen méretpontos, nekem nagyon bejön.

Hello
Én az Ebay-en vettem kb.4000-ért,kár kiadni érte többet,ugyanazt árulják itthon is. :wink:

2012.01.02. 20:37

biyi írta:
2literes.apenta írta:
Jerry írta:
2literes.apenta írta:

Hello
Én az Ebay-en vettem kb.4000-ért,kár kiadni érte többet,ugyanazt árulják itthon is. :wink:

Úgy-úgy, már meg is rendeltem 18$-ért. Hetek kérdése és itt lesz...remélem.

2012.01.20. 11:37

Keresnék óracsoport köré műanyag keretet. Kizárólag európai autóból, mert az angolé nem jó.
Hibátlan állapotú érdekelne.
4-es alkatrész
Kép

2012.01.20. 12:20

Jerry írta:Keresnék óracsoport köré műanyag keretet. Kizárólag európai autóból, mert az angolé nem jó.
4-es alkatrész
Kép

De most mééé?

A képeken még épnek látszik.
Vagy utána törted el?

Kép

2012.01.20. 12:28

Üdv!

A középső levegőrostély kerete bal oldalának elrepedése típushiba.
Sajnos sikerült elszórnom a kieső műanyagot, ami a levegőbefújás mennyiségét szabályozó görgő körül van. Addig halogattam a ragasztást, hogy végül elszórtam. Ha valaki bont autót, és abban pont ilyen repedt befújó van, és megvan az a kis darab, akkor jelképes összegért átvenném (sör, csoki, stb).

Közben szerkesztve a hozzászólást: komplett rostély is érdekelne, amennyiben fekete színű és hibátlan (64228364021 cikkszám).
(utánaolvastam a cserének, találtam egy képes illusztrációt, és nem bonyolult)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tibi666 2012.01.20. 12:45-kor.

2012.01.20. 12:31

simi64 írta:
Jerry írta:Keresnék óracsoport köré műanyag keretet. Kizárólag európai autóból, mert az angolé nem jó.
4-es alkatrész

De most mééé?

Vagy utána törted el?

Nem, nem. Másról beszélünk. A 4-es alkatrész van elég lepusztult állapotban. Sajna az már olyan is volt, mikor vettem, de most az óracserélgetésnél azt is rendbe akarom tenni.

2012.01.20. 17:17

Jerry írta:
simi64 írta:
4-es alkatrész

De most mééé?

Vagy utána törted el?

Nem, nem. Másról beszélünk. A 4-es alkatrész van elég lepusztult állapotban. Sajna az már olyan is volt, mikor vettem, de most az óracserélgetésnél azt is rendbe akarom tenni.

Szia.

Mi a különbség a 4 es alkatrésznél angol és európai között?

2012.01.20. 18:59

nagysparco írta:Szia.

Máshol vannak a rögzítőfülek.
Az európainál bal oldalt van 2 rögzítőfül és a jobbon egy, az angolnál fordítva. :(

2012.01.20. 20:00

Jerry írta:

Az európainál bal oldalt van 2 rögzítőfül és a jobbon egy, az angolnál fordítva. :(

Ez nekem eddig fel sem tűnt.:) demáreztistudom.:)

2012.01.22. 01:08

Jerry írta:

A fül még nem is biztos hogy gond,de a kapcsolók fordítottan vannak benne azt hiszem.Nekünk bal oldalt van a fényszóró kapcsoló,jobbon a ködlámpa,az angolon fordítva.De szerintem még ezt is át lehetne cserélni,de a festet fehér ikonok azok már sajnos fordítottan maradnának a kereten. :roll: Én így emlékszek most hirtelen erre,de lehet hogy hülyeséget í :roll: rtam.De holnap megnézem hogy van"

2012.01.22. 11:19

Schnitzer írta:
Jerry írta:

A fül még nem is biztos hogy gond,de a kapcsolók fordítottan vannak benne azt hiszem.Nekünk bal oldalt van a fényszóró kapcsoló,jobbon a ködlámpa,az angolon fordítva.De szerintem még ezt is át lehetne cserélni,de a festet fehér ikonok azok már sajnos fordítottan maradnának a kereten. :roll: Én így emlékszek most hirtelen erre,de lehet hogy hülyeséget í :roll: rtam.De holnap megnézem hogy van"

Valóban fordítva vannak a kapcsolók, de az a helyzet, hogy minden átrakható jobbról balra. Az nem okoz gondot. A fehér festett ikonok is átrakhatók, mivel az a rész is mozgatható és szerencsére kompatibilis.
Az egyetlen probléma a rögzítőfülek kiosztása. Az sajnos áthidalhatatlan. Illetve megoldható, hogy levágod őket, mert elvileg a fenti 3 torx csavar és a két hátsó műanyagtüske stabilan megtartja a helyén, de azért ez mégsem az igazi megoldás.

2012.02.15. 18:59

Sziasztok,

Utastérbe, belső műszerfal dekorléc szettet keresek titanium, alumínium vagy esetleg fekete színben!

Akár karcmentes középső titánium színű elem magában is érdekel..

Csak újszerű szett jöhet szóba.

Az én autómon 'titanium' színű szálhúzott van, sajnos középső, a váltónál lévő már karcos a hamutálnál és ezért cserélném le.
A fa mintázatúak nem jönnek szóba sajnos az autó belső és külső megjelenése miatt.
Az autó sedan.

Akinek van bátran keressen, és megegyezünk.Tel: 06 hetven 45540 huszon-nyolc.

:wink:
Üdv, J.

2012.02.20. 09:37

Szép jó napot! Bal első ajtóhoz keresek a belső kilincs és a zárszerkezet közt lévő bovdent, ha valakinek van kérem jelezze. Tel: 06706010410 Előre is kösz

2012.02.20. 10:31

Sziasztok,

keresek bézs (vaj) színű kesztyűtartót és kormány alatti műanyagot!

E39 M-es multi kormányba légzsákot 99 előttit (vagy szakadt kormány is jó)

Köszi!
Hozzászólás küldése

VigLink badge