Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.19. 18:53

MChris írta:
jackson írta:
MChris írta:
Kérdezz rá Kaszánál is,ott van minden mint a búcsúban és hetente bont nem mindenből 1 van így az ára se horror.

Már a Labit is piszkáltátok ezzel a Kaszával az kicsoda is?

Jackson, a tudatlan

Nem piszkáltuk,csak javasoltuk :lol:

Pár infó róla: Fehérvári van egy 8 garázsos raktára és a háznál bont csak BMW-t (mindent) Fan egy kicsit és ehhez képest pedig olcsó. Levi vett külsőhőm. szenzor csatival 4-eFt én minap hátsó ülésfűtés kapcsolókat 8eFt-ért.

Itt van pár kép:
http://www.bmwpower.hu/gallery/index.php?cat=15019

Székesfehérvár? Telefon vagy valami kontakt? Én meg műanyag bizbaszt vennék ezerért darabját :lol:

Jackson, aki kérdezi

2009.06.19. 19:19

jackson írta:
MChris írta:
jackson írta:
MChris írta:
Kérdezz rá Kaszánál is,ott van minden mint a búcsúban és hetente bont nem mindenből 1 van így az ára se horror.

Már a Labit is piszkáltátok ezzel a Kaszával az kicsoda is?

Jackson, a tudatlan

Nem piszkáltuk,csak javasoltuk :lol:

Pár infó róla: Fehérvári van egy 8 garázsos raktára és a háznál bont csak BMW-t (mindent) Fan egy kicsit és ehhez képest pedig olcsó. Levi vett külsőhőm. szenzor csatival 4-eFt én minap hátsó ülésfűtés kapcsolókat 8eFt-ért.

Itt van pár kép:
http://www.bmwpower.hu/gallery/index.php?cat=15019

Székesfehérvár? Telefon vagy valami kontakt? Én meg műanyag bizbaszt vennék ezerért darabját :lol:

Jackson, aki kérdezi

Igen, M7-től nem messze.

70/5799225 kasza.imre@chello.hu

Meg kell kérdezni és hátha ki tudja...

2009.06.21. 10:59

MChris írta:
Igen, M7-től nem messze.

Köszi majd rá csörgök hétköznap.

Jackson, aki utánna néz.

2009.06.21. 11:06

jackson írta:
MChris írta:
Igen, M7-től nem messze.

Jackson, aki utánna néz.

szia Jako!

én küldtem neki mailt és másnapra válaszolt. normális mukinak tűnik!

2009.06.21. 11:29

Labi írta:
jackson írta:
MChris írta:
Igen, M7-től nem messze.

Jackson, aki utánna néz.

szia Jako!

Lehet, hogy összekéne hozni több klub tagot és egy menetben felhozni a megvett cuccokat.

Jackson, aki ötletel

2009.06.21. 11:50

Labi írta:
jackson írta:
MChris írta:
Igen, M7-től nem messze.

Jackson, aki utánna néz.

szia Jako!

Rendes figura. Az első kocsimnál (E30 320i) tőle vettem jópár dolgot a kocsihoz. Aztán később az e36-hoz is tőle vettem alkatrészeket, nagyon olcsó áron. Volt amikor mondta hogy most nincs, aztán másnapra mindig épp olyat bontottak ami nekünk kellett.. :) Nagy területen van, és szépek az autói. Bmw fan.
Tavaly amikor utoljára nálla jártam épp guritottak be 4db M3-as felnit (Kiégett a kocsi)
Egyből rákérdeztem hogy eladja-e mondta ja, mondtam 1 hét múlva visszajövök és viszem. Nem is hirdette meg, hanem félrerakta és 1 hét múlva jöttem és fizettem neki (4db felniért 40.000Ft ot kért!! csak polirozni kellett..)

Középső a képen.

Kép

2009.06.21. 12:18

Celtic írta:
Rendes figura. Az első kocsimnál (E30 320i) tőle vettem jópár dolgot a kocsihoz. Aztán később az e36-hoz is tőle vettem alkatrészeket, nagyon olcsó áron. Volt amikor mondta hogy most nincs, aztán másnapra mindig épp olyat bontottak ami nekünk kellett.. :) Nagy területen van, és szépek az autói. Bmw fan.
Tavaly amikor utoljára nálla jártam épp guritottak be 4db M3-as felnit (Kiégett a kocsi)
Egyből rákérdeztem hogy eladja-e mondta ja, mondtam 1 hét múlva visszajövök és viszem. Nem is hirdette meg, hanem félrerakta és 1 hét múlva jöttem és fizettem neki (4db felniért 40.000Ft ot kért!! csak polirozni kellett..)

Középső a képen.

És lehet tudni mit nyert éppen a képen?

Jackson, a kiváncsi

2009.06.21. 12:26

jackson írta:
Celtic írta:

Középső a képen.

Jackson, a kiváncsi

Lemész hozzá Fehérvárra és benézel valamelyik garázsba és eldöntöd, hogy szerinted melyik nyerhetett :) Régi 7-es Gyáriban, vagy az utolsószériás M3 vagy a másik 7-es :)

2009.06.21. 14:33

Celtic írta:
jackson írta:
Celtic írta:

Középső a képen.

Jackson, a kiváncsi

Lemész hozzá Fehérvárra és benézel valamelyik garázsba és eldöntöd, hogy szerinted melyik nyerhetett :) Régi 7-es Gyáriban, vagy az utolsószériás M3 vagy a másik 7-es :)

Jackson a képeken (anno be "link-eltem" neked) meglátod.

750IL
B2 3.2 Alpina-ja van

(Celtic ajánlotta nekem is anno)

2009.06.21. 14:35

Alpina:
http://www.bmwpower.hu/gallery/displayi ... 833&pos=16

750IL:
http://www.bmwpower.hu/gallery/displayi ... 037&pos=11

2009.07.01. 16:50

Sziasztok klubtársak! :)

Nagyon nagy erőkkel keresnék EGY DARAB jó állapotú Michelin Pilot Sport 235/40 ZR18 nyári gumit! Kérlek próbáljatok meg segíteni... :cry:

30/433-65-83

2009.07.02. 08:49

jackson írta:
simi64 írta:
jackson írta:Sziasztok!

Hogyan lehet szerezni intenziv és hagyományos ablakmosó tartályt? Nekem az intenziv törött a rögzitésnél:
LÁSD INTENZIV mosó LINK
Rajta az 1-es
és a normál mosó ami nekem 3 motoros (első szélvédő, fényszóró és Touring hátsó ablak) Ablakmosó tartály LINK és ezen is az egyes alkatrész.
Lehet, hogy a nagy tartályom azért szivárog mert a beömlője lukas:
LINK a beömlőhöz a képen a -aska.

Nincsen valakinek elfekvőben ilyen tartályai és/vagy beömlője?

Jackson aki kérdi

Jacksonnak

Nem pofátlan egy kicsit az ára 3eft egy ilyen műanyag bontott (használt) cső ért. Amikor újonnan NTautónál 6919Ft.
És akkor mennyi lehet a tartály?

Jackson, aki hüledezik

Nincsen valakinek ilyen beöntő csöve adnék érte max 1500 Forintot. Azért már mégse 3000-et.
A kasza mester meg kicsit messze van (üzemanyag árban) egy ilyen filléres alkatrészért.

Jackson, akinek muhaati megnézte és a felső (nem gégecső szerű) részen van egy törés aminél kifolyik ha túltöltöm

2009.07.02. 12:34

Sziasztok! Keresek pikszelhiba mentes BC-s midet cd lejátszóval.

navi

2009.07.06. 18:31

Sziasztok!

Keresnék olcsón 16:9-es fejegységet, ha van valakinek, vagy tudomása lenne róla, kérem szóljon!
Köszönöm!

Tomekk

Re: navi

2009.07.06. 20:49

tomekk07 írta:Sziasztok!

Keresnék olcsón 16:9-es fejegységet, ha van valakinek, vagy tudomása lenne róla, kérem szóljon!
Köszönöm!

Tomekk

hali! Ricsinek nincs?

Re: navi

2009.07.06. 21:30

Labi írta:
tomekk07 írta:Sziasztok!

Köszönöm!

Tomekk

hali! Ricsinek nincs?

A második szón van a hangsúly!

2009.07.06. 21:55

akkor javítom a kérdőjelet! :lol:

2009.07.06. 22:10

Labi írta:akkor javítom a kérdőjelet! :lol:

Mármint az olcsón :!:

2009.07.06. 22:16

admin írta:
Labi írta:akkor javítom a kérdőjelet! :lol: