|
|
2014.01.02. 22:26
leslie írta:Bummer írta:Imco írta:mobala írta:Sziasztok!
E39 2003-as touringomhoz első szélvédőt keresnék. Zöld, fényre sötétedő belső tükör és esőérzékelő van benne.
Tud valaki elérhetőséget?
Berkut-ra keress! Ő ebben utazik.
Cascora is intez?
Kaptam egy kovet es szvsz mindenperces...van uvegkar cascom igy egy szep uj gyarit szeretnek uj kederekkel

De ha mar itt tartunk valakinek van a szelvedojen szelvedo vedo folia? Megeri felpattintani?
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
Holnap felhivod Berkut-ot es majd ö meg mondja .....
Szelvedo vedo folia ????
( akkor van aki az ovszerre is ovszert huz ????

)
hamoriarpi írta:Szélvédőre szigorúan tilos fóliát tenni. Kivétel a felső 12cm (talán).
Leslie:
Priviben tudnal adni egy telefonszamot? Nem ismerem az illetot. Igen dupla kondom

Hamoriarpi:
Ez teljesen atlatszo viztiszta, hasonlo mint az autocsomagolo...kifejezetten erre a celra...ko es karc ellen pompazatos...latni lattam csak hosszutavu tapasztalatot nem tudok...
Sotetito csikot addig lehet tenni ameddig a lenyitott napellenzo er...de az nem kell alig 4 ujjnyira van a fejem a karpittol

2014.01.02. 22:31
A szélvédőnek akkora a transzparenciája, hogy ha víztiszta fóliát raksz, már akkor is be fog esni az engedélyezett érték alá ha rámérnek.
Lehetni bármit lehet. Kérdés, hogy legális-e.
2014.01.02. 22:45
hamoriarpi írta:A szélvédőnek akkora a transzparenciája, hogy ha víztiszta fóliát raksz, már akkor is be fog esni az engedélyezett érték alá ha rámérnek.
http://www.clearplex.hu/Akkor ez esetben is az igazsag odaat van

2014.01.02. 22:53
Bummer írta:hamoriarpi írta:A szélvédőnek akkora a transzparenciája, hogy ha víztiszta fóliát raksz, már akkor is be fog esni az engedélyezett érték alá ha rámérnek.
http://www.clearplex.hu/Akkor ez esetben is az igazsag odaat van

Dehogy van odaat!!!:
" ClearPlex? fólia az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia, mely érvényes NKH engedéllyel rendelkezik és ezáltal legálisan tehető kívülre a gépjármű első szélvédőjére!"
2014.01.02. 23:10
Akkor ezek szerint ez már egy újabb technika.
Elmúlt nyáron mutatta Debrecenben egy fóliázásra specializálódott cég, hogy (ha jól emlékszem 70%-os transzparenciájú) a szélvédőre/első oldalüvegre feltett csak uv-szűrős (tehát elvileg 100% transzparenciájú) fóliát felrakva 60% alá esett a transzparencia, ami már nem elfogadott. Saját szememmel, mérővel láttam.
Másik dolog: az, hogy magának a terméknek NKH engedélye van, még számomra nem bizonyíték arra, hogy a 70%-os, gyárilag sötétített szélvédőre felrakva a transzparencia MÉRVE az engedélyezett érték felett marad.
Megnézném mérve. Ha tényleg tudja, akkor ez egy nagyon jó lehetőség a drága szélvédő megóvására és akkor én is felrakatom, mert sokat megyek autópályán.
2014.01.02. 23:22
hamoriarpi írta:Akkor ezek szerint ez már egy újabb technika.
Elmúlt nyáron mutatta Debrecenben egy fóliázásra specializálódott cég, hogy (ha jól emlékszem 70%-os transzparenciájú) a szélvédőre/első oldalüvegre feltett csak uv-szűrős (tehát elvileg 100% transzparenciájú) fóliát felrakva 60% alá esett a transzparencia, ami már nem elfogadott. Saját szememmel, mérővel láttam.
Másik dolog: az, hogy magának a terméknek NKH engedélye van, még számomra nem bizonyíték arra, hogy a 70%-os, gyárilag sötétített szélvédőre felrakva a transzparencia MÉRVE az engedélyezett érték felett marad.
Megnézném mérve. Ha tényleg tudja, akkor ez egy nagyon jó lehetőség a drága szélvédő megóvására és akkor én is felrakatom, mert sokat megyek autópályán.
Ha sikerul cascora szelvedot mokolni meg aznap ellatogatok es feltetetem ha tudja amit kell...
Nem csak a kovel van bajom...hanem mar frankon karcos es tele van apro pottyokkel (hogy ez kavics vagy az altala okozott retegszetvalas az nem tudom)...de nem szeretnem sokaig nezegetni...
Konnyebb egy foliat par evente cserelni (es olcsobb) mint szelvedot...
2014.01.02. 23:35
Sajnos az apró pötty mind-mind 1-1 kisebb kavics nyoma. Én is cseréltettem miatta szélvédőt. Szürkületben már zavaró volt.
2014.01.03. 00:09
hamoriarpi írta:Sajnos az apró pötty mind-mind 1-1 kisebb kavics nyoma. Én is cseréltettem miatta szélvédőt. Szürkületben már zavaró volt.
Erdekes modon nekem napkozben zavaro...h ilyen hanyas...

De bal elso oldalablak is kuka hamarosan van benne 3 olyan mely karc...de hogy honnan..az is ocsmany

2014.01.03. 00:17
Bummer írta:hamoriarpi írta:Sajnos az apró pötty mind-mind 1-1 kisebb kavics nyoma. Én is cseréltettem miatta szélvédőt. Szürkületben már zavaró volt.

De bal elso oldalablak is kuka hamarosan van benne 3 olyan mely karc...de hogy honnan..az is ocsmany

Mert elotted rendeltetes szeruen hasznaltak a vasat : kilinccsel elore
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: admin
-
- Értékelés: 4.76%
2014.01.03. 00:29
leslie írta:Bummer írta:hamoriarpi írta:Sajnos az apró pötty mind-mind 1-1 kisebb kavics nyoma. Én is cseréltettem miatta szélvédőt. Szürkületben már zavaró volt.

Mert elotted rendeltetes szeruen hasznaltak a vasat : kilinccsel elore

Azt nem hiszem...3 gyerekes gyogyeger csaladtol vettem...
Tudod az a fajta akiknek meg a kutyajuknak is szodasuveg szemuvege van...

Hat milyen ember tesz egy E39-re sarfogot... WTFFFF...(remelem ezzel nem bantottam meg senkit-hasznos, de ocsmany)
2014.01.03. 00:35

Hasznos ÉS RÁADÁSUL baromi eredeti külsőt kölcsönöz annak az amúgy is szép formának.
Én is megvettem rá a 4 gyárit vagyonért. Nem ám szidni!
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
-
- Értékelés: 4.76%
2014.01.03. 00:53
hamoriarpi írta::evil:
Hasznos ÉS RÁADÁSUL baromi eredeti külsőt kölcsönöz annak az amúgy is szép formának.

2014.01.03. 16:02
204d1 írta:hamoriarpi írta::evil:

Látom módosítottad a véleményed
2014.01.03. 18:58
Sziasztok!
Keresek egy 2008-as faceliftes e60-ra M-es lökösöket (első-hátsó) + hátsó szárnyacskát!
Szín, állapot mindegy, lehetőleg gyárit!
Üdv.:Norbert
2014.01.03. 21:56
norby0420 írta:Sziasztok!
Keresek egy 2008-as faceliftes e60-ra M-es lökösöket (első-hátsó) + hátsó szárnyacskát!
Ha új kell akkor Alpinafan biztos tud segiteni.
Sent from my iPhone using
Tapatalk 2
2014.01.04. 18:40
admin írta:norby0420 írta:Sziasztok!
Ha új kell akkor Alpinafan biztos tud segiteni.
Sent from my iPhone using
Tapatalk 2
Köszönöm szépen! még ma fel fogom keresni, persze ha valaki tud használtat az is érdekel!
2014.02.17. 12:05
Sziasztok!
Keresek 2006-os E60 jobbos külső tükörházat, tükörlap, motor, hátsó burkolat
nélkül. Első körben bontott érdekelne.
2014.02.17. 22:38
Sziasztok,
2001-es e39-hez keresek jobbos-balos első sárvédőket cosmosschwarz metallic (303/9) színben. Jó állapotú kellene, amit nem kell javítani. A jelenlegibe "beleparkolt" 1 állat...
üdv, Laci
2014.02.22. 11:00
Sziasztok!
Keresek törött, sérült E39 Touring PDC hátsó lökhárítóból alkatrészt.
Igazából nem is maga a lökhárító, hanem a gyári PDC tartó kellene középról, egy jobbos és egy balos.
Az ebayen kapható más, vacakabb, ezért reciklálnék egy használt párat.
leszedés ha megoldható megköszönöm, de törött lökivel együtt is elviszem ha úgy adódik!
köszi
Zsolt
2014.03.04. 06:15
Sziasztok !
Keresek első sárvédőket ( jobb - bal ) lehetőleg feketemetál színben !