![]() |
2012.11.02. 22:52
Jerry írta:csiatt írta:adam001 írta:csiatt írta:adam001 írta:keresk ilyen, középkonzol jobb oldalára való hálós tároló-t , már ha ilyet fel lehet szerelni utólag is?! ha valaki tudja hol lehet ilyet újan venni az is jó lenne! sziasztok
milyet? kép van?
valami ilyesmi:
Ez gyári e39 alkatrész?
Miért? Ilyened sincs a kocsiban?
Gyorsan írd hozzá a keresendő alkatrészlistához!
2012.11.02. 22:57
Jerry írta:csiatt írta:adam001 írta:csiatt írta:adam001 írta:keresk ilyen, középkonzol jobb oldalára való hálós tároló-t , már ha ilyet fel lehet szerelni utólag is?! ha valaki tudja hol lehet ilyet újan venni az is jó lenne! sziasztok
milyet? kép van?
valami ilyesmi:
Ez gyári e39 alkatrész?
Miért? Ilyened sincs a kocsiban?
Gyorsan írd hozzá a keresendő alkatrészlistához!
2012.11.02. 23:48
csiatt írta:És nem piszkálni, nem (állandóan) eliszom a lét, hanem néha kiélem a gyűjtői vénám!
2012.11.03. 11:32
2012.11.03. 11:46
csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
2012.11.03. 12:36
Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
Én is biztos vagyok benne!![]()
![]()
2012.11.03. 13:22
csiatt írta:Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
![]()
Na akkor fokozom a kedélyeket! E39-hez létezik valahova gyári napszemüveg tartó?
Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
2012.11.03. 21:08
csiatt írta:Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
2012.11.04. 13:42
simi64 írta:csiatt írta:Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
A nyári legjobb italhűtőt akarod megszüntetni
2012.11.04. 13:52
Gallaca írta:csiatt írta:Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
![]()
Na akkor fokozom a kedélyeket! E39-hez létezik valahova gyári napszemüveg tartó?
Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
Nagyon ráérsz, nincs dógod?
2012.11.04. 19:46
csiatt írta:simi64 írta:csiatt írta:Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
Nekem italtartóm sincsen, csak egy semmi nem használható rekesz.
De már keresem azt is !!!
2012.11.04. 19:51
pistino1 írta:csiatt írta:simi64 írta:csiatt írta:Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
A hűtőnél, pedig a Simi arra gondolt, hogy lehet hideget fújatni középen és oda lehet tenni üveget.
2012.11.04. 20:04
pistino1 írta:csiatt írta:simi64 írta:csiatt írta:Illetve hátra a szellőző alá középre a kis lukba pohártartó helyett valami értelmes panel (pl: 12 voltos csatlakozó)?
A hűtőnél, pedig a Simi arra gondolt, hogy lehet hideget fújatni középen és oda lehet tenni üveget.
2012.11.04. 22:23
PapaBoss írta:kanyobence írta:Bocsánat, rátapintottál a lényegre. balos az autóm... szóval balos kell, köszönöm hogy erre is figyeltél
Így a bontós piac 95%-át máris kilőtted
2012.11.05. 15:51
csiatt írta:Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
![]()
2012.11.05. 16:01
kovessyroli írta:csiatt írta:Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
![]()
Én kezdem azt érezni, hogy az E39 nem a te autódVagy csak egy alapmodelt vettél, amiből minden "fontos" extra hiányzik
Ott minden extrát be lehet szerezni a kocsihoz! 2012.11.05. 16:31
kovessyroli írta:csiatt írta:Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
![]()
Én kezdem azt érezni, hogy az E39 nem a te autódVagy csak egy alapmodelt vettél, amiből minden "fontos" extra hiányzik
2012.11.05. 17:29
csiatt írta:kovessyroli írta:csiatt írta:Imco írta:csiatt írta:Szerintem ez nekem szólt!
![]()
Én nem érzem szentségtörésnek a gyári extrák beszerelését...
2012.11.05. 21:01
odus írta:Nem is az, én is túl vagyok már egy csomó dolgon, és még mindig van, amit szeretnék, pedig
nem volt annyira alap az autó.
2012.11.05. 22:09
csiatt írta:Nekem új az autó (és az e39 típus is). Ezért is kérdezgetek annyi mindent itt a fórumon, mert szeretem körbejárni a dolgokat, nem pedig utólag szívni. Amúgy gyárilag is elég szépen felszerelt (M-Paket II). Ezért is vettem eleve gyárilag jól feleszereltet, ismerve magam, utólag minél kevesebb dologba kontárkodjak bele. Az extráknak meg a 90% amúgy fölösleges, de nekem ez amolyan gyűjtő szenvedély
Van aki borosdugókat gyűjt, van aki whiskys üvegeket. Én azokat inkább iszom. És ilyen extrákat gyűjtök. Amúgy a tervezett projektjeimet leírtam más topicokban, egy kettő már el is indult és folyamatban van, van ami még beszerzés, megfigyelés alatt...