![]() |
2012.11.05. 22:42
Jerry írta:csiatt írta:Nekem új az autó (és az e39 típus is). Ezért is kérdezgetek annyi mindent itt a fórumon, mert szeretem körbejárni a dolgokat, nem pedig utólag szívni. Amúgy gyárilag is elég szépen felszerelt (M-Paket II). Ezért is vettem eleve gyárilag jól feleszereltet, ismerve magam, utólag minél kevesebb dologba kontárkodjak bele. Az extráknak meg a 90% amúgy fölösleges, de nekem ez amolyan gyűjtő szenvedély
Van aki borosdugókat gyűjt, van aki whiskys üvegeket. Én azokat inkább iszom. És ilyen extrákat gyűjtök. Amúgy a tervezett projektjeimet leírtam más topicokban, egy kettő már el is indult és folyamatban van, van ami még beszerzés, megfigyelés alatt...
Ha minden extrát olyan ütemben zsákolsz be, ahogy szóba kerül itt a fórumon, akkor tavasszal már új autó / új típus után nézhetsz.![]()
Mi az az M-Paket II? Milyen volt az M-Paket I?
2012.11.11. 15:05
2012.11.11. 19:13
2012.11.12. 12:41
2012.11.12. 13:04
ruckroland írta:pappjan írta:sziasztok! keresek e60-hoz manuális váltógombot 6sebességes fekete színben vagy aluminium színben M-est vagy simát az mindegy.. vagy valaki aki Pécs közelében bőröz kormányt és váltógombot? előre is köszönöm
Anno Party bőröztetett Pécs környékén. Szerintem írj neki pü-t
http://www.e39.hu/memberlist.php?mode=v ... 06d485ad68
2012.11.12. 21:23
hamoriarpi írta:Urak!
Keresem az utastér átalakításának utolsó hiányzó láncszemét, vagyis 1 db MAKULÁTLAN sötétszürke plüss első ülést. Lehetőleg angol autóból, anyós oldalit (de teljesen mindegy, csak az állapot számít).
Teljesen alap ülés, nem fűtött, nem komfort kellene.
Ami nagyon fontos: ne legyen napszívott, vagyis a fejtámlát felhúzva az alatta lévő szöveten ne legyen sötétebb, mint máshol.
Előre is köszi Mindenkinek!
2012.11.12. 23:41
nagysparco írta:hamoriarpi írta:Urak!
Keresem az utastér átalakításának utolsó hiányzó láncszemét, vagyis 1 db MAKULÁTLAN sötétszürke plüss első ülést. Lehetőleg angol autóból, anyós oldalit (de teljesen mindegy, csak az állapot számít).
Ami nagyon fontos: ne legyen napszívott, vagyis a fejtámlát felhúzva az alatta lévő szöveten ne legyen sötétebb, mint máshol.
Nekem van ilyenem.
2012.11.13. 00:39
hamoriarpi írta:nagysparco írta:hamoriarpi írta:Urak!
Nekem van ilyenem.
Várom a fotót.
2012.11.16. 19:56
2012.11.19. 12:38
PapaBoss írta:Keresek E39-hez vezető oldali sima gumiszőnyeget. (1 db)
Azt sem bánom ha használt egy kicsit, csak normális állapotban legyen.
Privátot észreveszem.
2012.11.19. 12:52
PapaBoss írta:PapaBoss írta:Keresek E39-hez vezető oldali sima gumiszőnyeget. (1 db)
Privátot észreveszem.
2012.11.19. 13:47
PapaBoss írta:PapaBoss írta:Keresek E39-hez vezető oldali sima gumiszőnyeget. (1 db)
Privátot észreveszem.
2012.11.19. 14:34
ruckroland írta:Az Unixnál 9000ft egy komplett gumiszőnyeg készlet az e39-hez. (kedvezmény nélkül) PETEX gyártmány, tehát méretpontos...
Használt gumiszőnyeget max. ingyen fogadj el!
2012.11.22. 02:10
2012.11.22. 11:37
kanyobence írta:Korábbam már jeleztem mire lenne igényem, de most módosítanám, mert az lehet sose lesz senkinek
Bármilyen szinű, és anyagú (de inkább bőr) , de jó állapotú komplett belső,
Eddig semmi extra gondolom.
De ami még lényeges.
Elektromos - Fűthető - Hátsó és oldalsó rolós ( de csak hátsós is jöhet)
Minnél extrásabb annál jobb.![]()
2012.11.22. 15:53
Jerry írta:kanyobence írta:Korábbam már jeleztem mire lenne igényem, de most módosítanám, mert az lehet sose lesz senkinek
Bármilyen szinű, és anyagú (de inkább bőr) , de jó állapotú komplett belső,
Eddig semmi extra gondolom.
De ami még lényeges.
Elektromos - Fűthető - Hátsó és oldalsó rolós ( de csak hátsós is jöhet)
Minnél extrásabb annál jobb.![]()
Jó tanács.
A hátsó rolót külön keresd, mert az nem része a "komplett bőr belső"-nek.
Oldalsó roló ritka és drága dolog. Sokszor azt is külön árulják. Én a helyedben apránként venném össze a dolgokat. Ha van egy jó állapotú elektromos-fűthető ülés szett, akkor ne hagyd ott. Rolós kalaptartó szintén szokott lenni. 15-20e körül beszerezhető fekete vagy szürke szövettel.
2012.11.22. 20:57
2012.11.23. 00:42
Haminda írta:kanyobence írta:
Köszi, jó tudni, hogy nagyon esélyem van külön összevásárolni , mint egyben... igyekszem
Én a hétvégém kapom ki az én belsőmet kompletten. Nem bőr, de szép állapotban van, rakhatok fel fotót holnap ha érdekel.
Első ülések manuálisak, fűtés nélkül.
Ami hab a tortán, hogy van elektro-rolós kalaptartóm is, csak még nem döntöttem el, hogy a weekend-project keretei között beszereljem-e vagy pedig inkább eladjam, mivel a hátsó ülésen eddig szerintem kétszer utaztak...
A roló probléműm az, hogy nincs kábelköteg, és egyelőre a kapcsoló sem...
2012.11.24. 23:12
2012.11.24. 23:48