Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Utastér alkatrész.

2012.11.05. 22:42

Jerry írta:
csiatt írta:Nekem új az autó (és az e39 típus is). Ezért is kérdezgetek annyi mindent itt a fórumon, mert szeretem körbejárni a dolgokat, nem pedig utólag szívni. Amúgy gyárilag is elég szépen felszerelt (M-Paket II). Ezért is vettem eleve gyárilag jól feleszereltet, ismerve magam, utólag minél kevesebb dologba kontárkodjak bele :D. Az extráknak meg a 90% amúgy fölösleges, de nekem ez amolyan gyűjtő szenvedély :D Van aki borosdugókat gyűjt, van aki whiskys üvegeket. Én azokat inkább iszom. És ilyen extrákat gyűjtök. Amúgy a tervezett projektjeimet leírtam más topicokban, egy kettő már el is indult és folyamatban van, van ami még beszerzés, megfigyelés alatt...

Ha minden extrát olyan ütemben zsákolsz be, ahogy szóba kerül itt a fórumon, akkor tavasszal már új autó / új típus után nézhetsz. 8)
Mi az az M-Paket II? Milyen volt az M-Paket I?

Más a kormány és az első lökhárítónak a rácsos része, illetve hátul ledes a lámpa (de lehet az az I-nek is az volt) amiről én tudok. Persze lehet van még más is. Ha meglesz minden utánna szeretném egy 4-5 évig élvezni. Ezért inkább az elején csinálom meg mint a végén.
Amúgy azok csak a terveim. Először mindent 100%-ra rendbe rakattam az autón (szerencsére nem volt sok minden). Nem biztos, hogy mind megvalósul. Most a telefonos már 50%-ban kész. A garázskapunyitót és a távirányítót a fűtéshez vadászom. (ezeket már használnám is. 18-19-es felni elég tavaszig. A többi (MK4, TV ....) az csak ha van nagyon-nagyon jó vétel. Azokat nem nagyon használnám. Azok tényleg csak a szenvedély részei lennének.

2012.11.11. 15:05

Urak!
Keresem az utastér átalakításának utolsó hiányzó láncszemét, vagyis 1 db MAKULÁTLAN sötétszürke plüss első ülést. Lehetőleg angol autóból, anyós oldalit (de teljesen mindegy, csak az állapot számít).
Teljesen alap ülés, nem fűtött, nem komfort kellene.
Ami nagyon fontos: ne legyen napszívott, vagyis a fejtámlát felhúzva az alatta lévő szöveten ne legyen sötétebb, mint máshol.
Előre is köszi Mindenkinek!

2012.11.11. 19:13

Keresek E39-hez vezető oldali sima gumiszőnyeget. (1 db)
Azt sem bánom ha használt egy kicsit, csak normális állapotban legyen.

Privátot észreveszem. :wink:

2012.11.12. 12:41

sziasztok! keresek e60-hoz manuális váltógombot 6sebességes fekete színben vagy aluminium színben M-est vagy simát az mindegy.. vagy valaki aki Pécs közelében bőröz kormányt és váltógombot? előre is köszönöm

2012.11.12. 13:04

ruckroland írta:
pappjan írta:sziasztok! keresek e60-hoz manuális váltógombot 6sebességes fekete színben vagy aluminium színben M-est vagy simát az mindegy.. vagy valaki aki Pécs közelében bőröz kormányt és váltógombot? előre is köszönöm

Anno Party bőröztetett Pécs környékén. Szerintem írj neki pü-t
http://www.e39.hu/memberlist.php?mode=v ... 06d485ad68

köszönöm szépen!!! :franko:

2012.11.12. 21:23

hamoriarpi írta:Urak!
Keresem az utastér átalakításának utolsó hiányzó láncszemét, vagyis 1 db MAKULÁTLAN sötétszürke plüss első ülést. Lehetőleg angol autóból, anyós oldalit (de teljesen mindegy, csak az állapot számít).
Ami nagyon fontos: ne legyen napszívott, vagyis a fejtámlát felhúzva az alatta lévő szöveten ne legyen sötétebb, mint máshol.

Nekem van ilyenem.

2012.11.12. 23:41

nagysparco írta:

Nekem van ilyenem.

Várom a fotót.

2012.11.13. 00:39

hamoriarpi írta:
nagysparco írta:

Nekem van ilyenem.

Várom a fotót.

Ok,a héten mindenképp küldöm..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek nagysparco az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2012.11.16. 19:56

Sziasztok!
E39 touringba keresek fekete bőr üléseket és ajtókárpitot. Sima manuális és fűtés nélküli ülések semmi különlegesség. Cserébe vagy a régi magyar celebekről készült színes papírdarabokat vagy a jelenlegi hibátlan fekete halszálkás garnitúrámat ajánlom fel. Esetleg mindkettőt. :D :D Köszönöm előre is!
06308678640 vagy pü

2012.11.19. 12:38

PapaBoss írta:Keresek E39-hez vezető oldali sima gumiszőnyeget. (1 db)

:roll:

2012.11.19. 12:52

PapaBoss írta:

Nekem van, bar gagyi, de gumiszonyeg, meretpontos es csak kicsit hasznalt. Fel tudom ajanlani neked.

2012.11.19. 13:47

PapaBoss írta:

Van gyári bmw gumiszönyegem,csal angolosból. elég jó állapotú,és belehet rakni magyar verdába is elvileg,már bepróbáltam...

2012.11.19. 14:34

ruckroland írta:Az Unixnál 9000ft egy komplett gumiszőnyeg készlet az e39-hez. (kedvezmény nélkül) PETEX gyártmány, tehát méretpontos...
Használt gumiszőnyeget max. ingyen fogadj el! :mrgreen:

Tudod ez is olyan touring volt, ami folyamatosan 1 utassal közlekedett, és a vezető szőnyege padlóig lukadt persze. Összes többin még lábnyom se volt soha :mrgreen:
Nem akarom cserélni az egész garnitúrát, én is baráti mentőakcióra gondoltam, sör, csoki, fuvar, szívesség kárpótlással.

Leslie @ ment privi, mivel elsőnek reagáltál :taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: leslie
Értékelés: 4.76%

2012.11.22. 02:10

Korábbam már jeleztem mire lenne igényem, de most módosítanám, mert az lehet sose lesz senkinek :)

Bármilyen szinű, és anyagú (de inkább bőr) , de jó állapotú komplett belső,
Eddig semmi extra gondolom.
De ami még lényeges.
Elektromos - Fűthető - Hátsó és oldalsó rolós ( de csak hátsós is jöhet)
Minnél extrásabb annál jobb. :nyelves: :oops:

2012.11.22. 11:37

kanyobence írta:Korábbam már jeleztem mire lenne igényem, de most módosítanám, mert az lehet sose lesz senkinek :)

De ami még lényeges.

Jó tanács.
A hátsó rolót külön keresd, mert az nem része a "komplett bőr belső"-nek.
Oldalsó roló ritka és drága dolog. Sokszor azt is külön árulják. Én a helyedben apránként venném össze a dolgokat. Ha van egy jó állapotú elektromos-fűthető ülés szett, akkor ne hagyd ott. Rolós kalaptartó szintén szokott lenni. 15-20e körül beszerezhető fekete vagy szürke szövettel.

2012.11.22. 15:53

Jerry írta:
kanyobence írta:Korábbam már jeleztem mire lenne igényem, de most módosítanám, mert az lehet sose lesz senkinek :)

De ami még lényeges.

Jó tanács.
A hátsó rolót külön keresd, mert az nem része a "komplett bőr belső"-nek.
Oldalsó roló ritka és drága dolog. Sokszor azt is külön árulják. Én a helyedben apránként venném össze a dolgokat. Ha van egy jó állapotú elektromos-fűthető ülés szett, akkor ne hagyd ott. Rolós kalaptartó szintén szokott lenni. 15-20e körül beszerezhető fekete vagy szürke szövettel.

Köszi, jó tudni, hogy nagyon esélyem van külön összevásárolni , mint egyben... igyekszem :D

2012.11.22. 20:57

[quote="kanyobence"

Köszi, jó tudni, hogy nagyon esélyem van külön összevásárolni , mint egyben... igyekszem :D[/quote]

Én a hétvégém kapom ki az én belsőmet kompletten. Nem bőr, de szép állapotban van, rakhatok fel fotót holnap ha érdekel.
Első ülések manuálisak, fűtés nélkül.

Ami hab a tortán, hogy van elektro-rolós kalaptartóm is, csak még nem döntöttem el, hogy a weekend-project keretei között beszereljem-e vagy pedig inkább eladjam, mivel a hátsó ülésen eddig szerintem kétszer utaztak...

A roló probléműm az, hogy nincs kábelköteg, és egyelőre a kapcsoló sem...

2012.11.23. 00:42

Haminda írta:
kanyobence írta:
Köszi, jó tudni, hogy nagyon esélyem van külön összevásárolni , mint egyben... igyekszem :D

Én a hétvégém kapom ki az én belsőmet kompletten. Nem bőr, de szép állapotban van, rakhatok fel fotót holnap ha érdekel.
Első ülések manuálisak, fűtés nélkül.

Ami hab a tortán, hogy van elektro-rolós kalaptartóm is, csak még nem döntöttem el, hogy a weekend-project keretei között beszereljem-e vagy pedig inkább eladjam, mivel a hátsó ülésen eddig szerintem kétszer utaztak...

A roló probléműm az, hogy nincs kábelköteg, és egyelőre a kapcsoló sem...

képet légyszives PÜ-ben a beltérről is, meg a rolóról is, lehet tudok hozzá felhajtani hiányzó dolgokból.

2012.11.24. 23:12

E46 16:9-es kijelzőt keresek. Csak makulátlan érdekel!

2012.11.24. 23:48

Keresnék e39-hez: alcantara M-Paket-es bal első ülést (fűthető)
Hozzászólás küldése

VigLink badge