![]() |
2010.06.26. 17:02
MChris írta:jackson írta:vaszarig írta:XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
kicsi Sonax több színben 595,- Vileda nagy 1450,- A kicsi jobban megéri szerintem, igaz a vileda komolyabb, de a hatásfok és ár érték arány számít.
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy láttam a referenciák között, hogy lámpa búrát is políroztok, ez a faceliftes lámpabúrára is igaz? Nem vékonyítja el nagyon a búrát???
A 2000-es polirpapir és a polirozó folyadék kevés szerintem a komoly elvékonyitáshoz.
Jackson, aki várja a angyalkás lámpa pucolás mennyire lesz tartós
mint hallotuk a tartóság rajtunk is múlik,ha nem lemosuk a lámpát akkor beleégnek a szárnyasok ha pedig mossuk akkor tegyük úgy ahogy mutatta Balázs,Ő sem jár gépi mosóba...
2010.06.27. 19:08
2010.06.27. 19:31
XenonBalazs írta:Ha valakinek kell szivacs akkor jelezze: info@polirozas.com címre. Most van 37db de a külsős ügyfelek is rákaptak. Ja még annyi, hogy ebből sajnos nem tudok kedvezményt adni, mert nekem is ennyibe van, remélem nem haragszotok ezért. A postaköltség 300,-ft +595,- Ft a szivacs.
Sajnos nem tudom meddig lesznek, mert van pár ügyfél aki kettőt is visz, de lesz utánrendelés, csak azt nem tudom mikor hozzák.
2010.06.27. 19:50
lepke írta:XenonBalazs írta:Ha valakinek kell szivacs akkor jelezze: info@polirozas.com címre. Most van 37db de a külsős ügyfelek is rákaptak. Ja még annyi, hogy ebből sajnos nem tudok kedvezményt adni, mert nekem is ennyibe van, remélem nem haragszotok ezért. A postaköltség 300,-ft +595,- Ft a szivacs.
Sajnos nem tudom meddig lesznek, mert van pár ügyfél aki kettőt is visz, de lesz utánrendelés, csak azt nem tudom mikor hozzák.
Helo Xenonember
Mivel nekem két KEZEM van EZÉRT 2 darab szivacsot rendelek
küldöm a címet
üdv zoli
2010.06.29. 19:08
2010.06.29. 19:12
lepke írta:Helo Xenonember
Megkaptam a szivacsokat MIND a kettőt
köszönöm szépen
A csomagolása nem volt egyszerű
![]()
üdv zoli
2010.06.29. 20:58
2010.06.30. 00:03
lepke írta:Helo Xenonember
köszönöm szépen
![]()
üdv zoli
2010.06.30. 00:07
odus írta:Sziasztok!
Ma volt az autóm Balázsnál. Aztán amikor érte mentem, megláttam egy másikat. Egy újat.
Legalábbis úgy nézett ki. És akkor még nem is néztem meg a kárpitot. Meg a lámpát. Ha valaki
profi, szívvel-lélekkel végzett autókozmetikát szeretne, Balázsban nem fog csalódni. A klubtagoknak
adott kedvezménnyel pedig még olcsó is. És ráadásul milyen jókat lehet dumálni vele, alig
tudtam eljönni.
Még egyszer, köszönöm Balázs!
Üdv.
Odus
2010.06.30. 15:05
XenonBalazs írta:lepke írta:Helo Xenonember
köszönöm szépen
![]()
üdv zoli
Örülök neki hogy ilyen hamar megérkezett. Használd egészséggel és kapard a bogarakat boldogsággal![]()
Várom a sok sok pénzt.
2010.06.30. 20:13
lepke írta:XenonBalazs írta:lepke írta:Helo Xenonember
köszönöm szépen
![]()
üdv zoli
Örülök neki hogy ilyen hamar megérkezett. Használd egészséggel és kapard a bogarakat boldogsággal![]()
Várom a sok sok pénzt.
Helo
Azt a sok pénzt KÜLDÖMcsak legyen RÁ időd átszámolni
![]()
üdv zoli
2010.06.30. 20:16
XenonBalazs írta:Ha bármi kérdésed- kérésed van szólj bátran és mindent tudunk postázni, csak győzd kicsomagolni
2010.06.30. 20:18
simi64 írta:XenonBalazs írta:Ha bármi kérdésed- kérésed van szólj bátran és mindent tudunk postázni, csak győzd kicsomagolni
Én kérnék egy karton Heinekent
2010.06.30. 20:39
lepke írta:simi64 írta:XenonBalazs írta:Ha bármi kérdésed- kérésed van szólj bátran és mindent tudunk postázni, csak győzd kicsomagolni
Helo simi
Ez nem a Sörívók topik![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.06.30. 20:42
XenonBalazs írta:lepke írta:simi64 írta:XenonBalazs írta:Ha bármi kérdésed- kérésed van szólj bátran és mindent tudunk postázni, csak győzd kicsomagolni
Helo simi
![]()
![]()
üdv zoli
Simi!
Azt csak azok ihatják akik megérdemlik( Odus ) és egyéb autók a két napban, most is azt iszom csak egy tanú van rá barátnőm ja meg még egy kz540i Zoli szomszédom, vele raktuk be az új akkut a 740-be
De amúgy a dobozos nem olyan jó mint az üveges, de azt is tudok küldeni. Elküldöm csak add meg a címet és várom a sok lóvét mint Lepkénél.
2010.07.01. 06:42
simi64 írta:XenonBalazs írta:lepke írta:simi64 írta:XenonBalazs írta:Ha bármi kérdésed- kérésed van szólj bátran és mindent tudunk postázni, csak győzd kicsomagolni
Helo simi
![]()
![]()
üdv zoli
Simi!
Azt csak azok ihatják akik megérdemlik( Odus ) és egyéb autók a két napban, most is azt iszom csak egy tanú van rá barátnőm ja meg még egy kz540i Zoli szomszédom, vele raktuk be az új akkut a 740-be
De amúgy a dobozos nem olyan jó mint az üveges, de azt is tudok küldeni. Elküldöm csak add meg a címet és várom a sok lóvét mint Lepkénél.
Természetesen arra is van klubos kedvezmény?!
Akkor jöhet!
2010.07.04. 15:40
2010.07.22. 13:32
2010.07.23. 23:26
ptom írta:Üdv Balázs.Azt szeretném megkérdezni,hogy a kárpit tisztítás mit jelent konkrétan?Nekem teljes krém színű az egész belsőm és azt szeretném megcsináltatni.Tető,szőnyegek,csomagtartó stb.Ilyet is vállalsz?
2010.07.24. 17:29
lepke írta:ptom írta:Üdv Balázs.Azt szeretném megkérdezni,hogy a kárpit tisztítás mit jelent konkrétan?Nekem teljes krém színű az egész belsőm és azt szeretném megcsináltatni.Tető,szőnyegek,csomagtartó stb.Ilyet is vállalsz?
helo
Csak KP-vel megy a dolog
üdv zoli