![]() |
2007.03.27. 15:49
kzoli819 írta:Hiba:
A jobb első ülést nem lehet rendesen hátratolni.
Megoldás:
Szedd ki az 5 forintost az üléssinből!
Majd egy éve nézegetem miért nem megy hátrébb a jobb első ülés. Most vettem észre az 5 forintost. Mindjárt jobb a helykinálat elől.
2007.03.27. 16:10
Buzat86 írta:kzoli819 írta:Hiba:
A jobb első ülést nem lehet rendesen hátratolni.
Megoldás:
Szedd ki az 5 forintost az üléssinből!
Majd egy éve nézegetem miért nem megy hátrébb a jobb első ülés. Most vettem észre az 5 forintost. Mindjárt jobb a helykinálat elől.
Más is járt már igy a lehető legkellemetlenebb helyzetben, éjjel, elhagyatott helyen, barátnővel, erős izgalmi állapotban..![]()
A FOLYAMAT:
-Jobb első ülés nem megy,
-Káromkodik,
-Kiszáll + barátnőt megkér hogy szálljon ki,
-káromkodik,
-morog,
-jobb első ülés előre,
-hátsó ajtó kinyit
-fejet lehajt,
-mobiltelefon fényerő maximumra állit,
-ülés mögött telefonnal turkál - káromkodik,
-aprópénzt meglát,
-röhög,
-röhög,
-röhög közben még egy utolsót káromkodik,
-aprópénzt kivesz,
-megfogad hogy erről nem beszél, mert ekkora hülye nincs még egy,
-tovább röhög,
-ülést visszahajt,
-barátnőt ülésbe vissza...
2007.03.27. 16:36
Sepi írta:Hi!
Ez annyi mindenkinek probléma. Nem kérdezte még meg senki hivatalos szervízben mit mondanak erre?
Vagy nincs itt valaki RT műszerész és találkozott hasonlóval?
Sepi
2007.04.06. 15:53
2007.04.06. 16:46
Doki írta:Sziasztok, most vettem a verdát, egy e39 523.-at a hőmérséklet szabályozóm működése nem tetszik, indításkor az első pár percben, mintha nem találná a megfelelő fokozatot a levegő befúvásban hol erősen, hol gyengén nyomja, ami 1-2 perc után beáll a megfelelő állásba, de addig olyan mintha kínlódna a motorja. cseréltem pollensz-t, hátha el van dugulva, de a hiba megmaradt.
Ha valakinél már előfordult ez a hiba megköszönném, ha megosztaná velem, mit kell kicserélnivagy javítani.
köszi, DOKI
2007.04.07. 16:19
2007.04.07. 18:18
2007.04.07. 19:58
Hero írta:Kedves tagok, egy kis segitség kellene nekem!
Történt a napokban, hogy hétfőtől egészen csütörtökig állt a kocsi, és mikor csütörtökön elindultam vele, dög nehéz volt csavarni a kormányom!
Áló helyben még majdnem könyebb, mint mikor haladok, teljesen olyan mintha laposak lennének a gumik, valamint pontatlan is a kormányom
Megnéztem a szervó olajat, meddig kell lennie kb? Van benne olaj, csak nem tudom, hogy az optimális vagy nagyon nem optimális?
Szervónak hangja nincs semmi, de szabályosan elfárad a kezem mire átérek egy másik városba
Előre is köszi
2007.04.07. 20:46
Diabolica írta:Hero írta:Kedves tagok, egy kis segitség kellene nekem!
Történt a napokban, hogy hétfőtől egészen csütörtökig állt a kocsi, és mikor csütörtökön elindultam vele, dög nehéz volt csavarni a kormányom!
Áló helyben még majdnem könyebb, mint mikor haladok, teljesen olyan mintha laposak lennének a gumik, valamint pontatlan is a kormányom
Megnéztem a szervó olajat, meddig kell lennie kb? Van benne olaj, csak nem tudom, hogy az optimális vagy nagyon nem optimális?
Szervónak hangja nincs semmi, de szabályosan elfárad a kezem mire átérek egy másik városba
Előre is köszi
Hol parkoltál csütörtökig? Körbejártad már, kerékbilincs nincs rajta a jobb oldalon?![]()
![]()
A viccet félretéve szerintem sem a szervód lesz rossz, mert akkor állóban lenne talán nehezebb tekerészni. Ha menet közben rosszabb és pontatlan is az irányítás akkor nem árt ha végignézed a futóművedet - szerintem.
2007.04.07. 21:19
2007.04.08. 12:51
2007.04.08. 13:21
2007.04.08. 21:18
2007.04.08. 22:11
Via írta:Gáz van srácok!
Ma nem indult a verdám (530D). Kiírta, hogy üzemanyag befecskendező rendszer hiba. Az a baj, hogy vidéken dekkolok. Van ötletek, hogy mi lehet a gond? Akksi forgat, autó nem indul. Egy hete csinált hasonlót, de hibaüzenet akkor nem volt és rövid várakozás után "megjavult". Nem szívesen szállíttatnám vissza Pöstre trélerrel. Sztetek mit érdemes megpróbálnom?
Köszi
2007.04.09. 12:10
admin írta:Üzem anyag szivattyúk mennek?
2007.04.09. 21:42
Hero írta:Diabolica: otthon volt a kertben, de ennek ellenére lehet rajta van a bilincs![]()
![]()
pappkari, ékszijat még nem néztem, de mivel álló helyben nem nehezebb tekerni, igy arra következtetek, hogy az a helyén van!
Mostmár csak a futómű marad, esetleg valakinek ötlet rá hol tudnám megnézetni, mert ezért nem nagyon szeretném bmw szervizbe vinni!
2007.04.11. 20:58
efer írta:tippelni tudok még: gondolom szervotronik a kormányműved. lehet, hogy ez adta meg magát, vagy nem kap sebességjelet, és vészüzemre állt. nekem is volt egyszer ilyen. egy pillanatra megilyedtem, hogy nagy baj van (elég nehéz volt a kormányt tekerni, de mondjuk nem annyira), de a következő újraindításnál elmúlt. azt hiszem van is erről a témáról már egy topik szervokormány/futómű gondok vagy valami ilyesmi címmel.
ezt viszont csak modiccal tudják megnézni.
persze ez csak egy tipp.
2007.04.12. 13:16
2007.04.12. 20:57
2007.04.12. 21:36
Attila-999 írta:Sziasztok.
HELPAlapjáraton néha kigyullad az olaj szimbolum+stop!oil prüfen!na mondom oké pici gáz és egyből elalszik.ez így ment egy napig.ma elvittem a doktorhoz mire ő azt gondolta velem eggyütt,hogy olaj gomba.ki is cserélte de sajna megint ugyan az a szitu.na most az ujjabb verzió,hogy olaj pumpa a hiba okozója.
![]()
![]()
szerintetek![]()
elöre is köszi a tanácsokat