2007.04.17. 17:01
Az ullesek mellol kivultrol a kuszob melle beesett dolgokat hogyan lehet kivenni? Valaki esetleg tud valamit? Legtobbnyire penz esik oda be de kb olyan szeles hely van az ulessin es a kuszob kozott mint egy penzzerme. Szoval eselytelennek tartom kivenni az ules kivetele nelkul de azert hatha valaki tud valamit.
2007.04.17. 17:12
Szia Mervob , csipesz (feleségemtől nyultam le) és türelem,ennyi az egész

Maxi
2007.04.20. 13:05
Egy kis figyelmeztetés!! Lehetőleg fák alá ne parkoljatok, mert ilyenkor virágoznak és folyatják nedveiket

Ami elég szépen rá tud ragadni az autókra!! És elég nehezen akar lejönni ! Maxi
2007.04.20. 14:18
BMW_Power miután lemostad WU2-vel, be is zselézed a tetejét?
Srácok mit cizelláltok annyit a tisztításon, cipőboxxal kell kiboxolni a bőrt.
Amúgy a viccet félretéve az Üllőin a Homashitában lehet kapni autópolír szetteket, 5-15eFt között. Van benne jó adag paszta és polírgép. Az olcsóbbak szivargyújtósak, de a komolyabbak tényeg csodát tesznek. Egy gépi polírozás 20 rugótól indul és nem különb. Ha évente egyszer, kétszer nekiesel, furikázás közben csak kínaikkal fogsz találkozni. Mindenki sárga lesz az irigységtől, olyan fénye lesz.
2007.04.20. 21:39
ViSoR írta:BMW_Power miután lemostad WU2-vel, be is zselézed a tetejét?

Srácok mit cizelláltok annyit a tisztításon, cipőboxxal kell kiboxolni a bőrt.
Amúgy a viccet félretéve az Üllőin a Homashitában lehet kapni autópolír szetteket, 5-15eFt között. Van benne jó adag paszta és polírgép. Az olcsóbbak szivargyújtósak, de a komolyabbak tényeg csodát tesznek. Egy gépi polírozás 20 rugótól indul és nem különb. Ha évente egyszer, kétszer nekiesel, furikázás közben csak kínaikkal fogsz találkozni. Mindenki sárga lesz az irigységtől, olyan fénye lesz.
ez a polír cucc jó ötlet! köszi, hogy írtad! amúgy most asszem van fenn épp egy alpina hasznaltauto.h-n de 08 még odébb van
2007.04.20. 22:16
Bocsi, de a szivargyujtos polirgép csak barbi készlet !!! A normális olyan mint a nagy flex !!!! Maxi
2007.05.08. 09:06
Maxi írta:Bocsi, de a szivargyujtos polirgép csak barbi készlet !!! A normális olyan mint a nagy flex !!!! Maxi
Igen, és 80 ropi! Ja és Makita a neve!
2007.05.08. 09:09
Sziasztok!
Kipróbáltam a "BMW" tisztitó szereket!
Olyanok, mint a nevűk!
Semmit nem kell hozzá tenni!
2007.08.14. 11:29
Kedves klubtársak,
Ezúton szeretném megosztani veletek, hogy milyen tapasztalataim vannak a SONAX szerekről:
Hétvégén teljes belső takarítást csináltam, mivel nem bízok meg ilyen téren senkiben sem, pár negatív tapasztalatot már a fórumon így is olvashattunk.
Vettem sonax kárpit-tisztítót, átlátszó szórófejes, olyan, mint a clin. Ezt a tetőkárpit tisztítására vettem és meg kell mondanon nagyon bevállt. Előszőr viledára fújtam és azzal húztam le párszor, már így is levitte a jelentős részét, főleg a tetőablak miatt beleivódott port koszt. Aztán a kapaszkodóknál és a tetőablak körül puha sörtés fogkefére fújva. Nagyon nem mertem közvetlenül ráfújni csak az igazán problémás helyeken, mert féltem, hogy leázik vagy feljön a ragsztás, de így is gyári lett az eredmény.
A következő egy piros műanyag flakonos ismét sonax, belső műanyag és gumiápoló, kifejezetten műszerfalra. Végigkentem a kartámaszokat, a műszerfalat, szinte az összes műanyag, gumi belső részt. Nem fénylik, mint a használtkocsikereskedésekben sza..rrá szilikonozott csodák, matt, de épp így adja vissza az új állapotot, ez főleg a kartámaszon, a könyöklőn látszik nagyon ahol már kicsit el is szürkült a műanyag. Utoljára a sonax fekete flakonos bőrápolót, amit nem tudok jószívvel ajánlani, mert lehet hogy jó összetevőkből készült, de ezt nem adja vissza a bőr, látzsatra semmi, nekem inkább bevállt a BRISTOL bőrbalzsam, ami puhávvá is teszi a bőrt és a színét is felfrissíti.
2007.08.14. 13:00
Doki írta:Kedves klubtársak,
Ezúton szeretném megosztani veletek, hogy milyen tapasztalataim vannak a SONAX szerekről:
Hétvégén teljes belső takarítást csináltam, mivel nem bízok meg ilyen téren senkiben sem, pár negatív tapasztalatot már a fórumon így is olvashattunk.
Vettem sonax kárpit-tisztítót, átlátszó szórófejes, olyan, mint a clin. Ezt a tetőkárpit tisztítására vettem és meg kell mondanon nagyon bevállt. Előszőr viledára fújtam és azzal húztam le párszor, már így is levitte a jelentős részét, főleg a tetőablak miatt beleivódott port koszt. Aztán a kapaszkodóknál és a tetőablak körül puha sörtés fogkefére fújva. Nagyon nem mertem közvetlenül ráfújni csak az igazán problémás helyeken, mert féltem, hogy leázik vagy feljön a ragsztás, de így is gyári lett az eredmény.
A következő egy piros műanyag flakonos ismét sonax, belső műanyag és gumiápoló, kifejezetten műszerfalra. Végigkentem a kartámaszokat, a műszerfalat, szinte az összes műanyag, gumi belső részt. Nem fénylik, mint a használtkocsikereskedésekben sza..rrá szilikonozott csodák, matt, de épp így adja vissza az új állapotot, ez főleg a kartámaszon, a könyöklőn látszik nagyon ahol már kicsit el is szürkült a műanyag. Utoljára a sonax fekete flakonos bőrápolót, amit nem tudok jószívvel ajánlani, mert lehet hogy jó összetevőkből készült, de ezt nem adja vissza a bőr, látzsatra semmi, nekem inkább bevállt a BRISTOL bőrbalzsam, ami puhávvá is teszi a bőrt és a színét is felfrissíti.
eredetileg én is sonaxot terveztem,de megvettem a BMW-t mindegyikből, és nagyon beváltak!
2007.08.14. 13:37
rhantos kollegától én is vásároltam egy tekintélyes doboz BMW-s tisztitószert és nekem is nagyon bevállt a cucc.
2007.08.16. 09:46
Sziasztok
Kedves haver fürdőzés után félig vizes gatyával (vagy beleizzadt a köcsög) beült a világosszürke szövet ülésbe. Hát mondanom sem kell milyen foltos és ocsmány lett, nagyon csúnyán látszik.
Mit tudnék vele csinálni házilag???? Takarítógépem nincs, kárpittísztítás meg vagy 20 rugó!
Vettem vmi szórófejes Vanish Oxy-t, de nem merek nekiállni, mert tartok tőle hogy rosszabb lessz mint volt ha én csinálom.
Adjatok tanácsot SOS, hogy az ilyen száraz foltot hogy távolítsam el ezzel a szerrel. Kell kefélni, vagy csak szivaccsal dörzsöljem?
Egyáltalán, hogy jön ki a folt ha beledörgölöm? Ki kell porszívózni?
2007.08.17. 07:27
bekog írta:Sziasztok
Kedves haver fürdőzés után félig vizes gatyával (vagy beleizzadt a köcsög) beült a világosszürke szövet ülésbe. Hát mondanom sem kell milyen foltos és ocsmány lett, nagyon csúnyán látszik.
Mit tudnék vele csinálni házilag???? Takarítógépem nincs, kárpittísztítás meg vagy 20 rugó!
Vettem vmi szórófejes Vanish Oxy-t, de nem merek nekiállni, mert tartok tőle hogy rosszabb lessz mint volt ha én csinálom.

Adjatok tanácsot SOS, hogy az ilyen száraz foltot hogy távolítsam el ezzel a szerrel. Kell kefélni, vagy csak szivaccsal dörzsöljem?
Szerintem takarítógép nélkül hozzá se kezdjél. Akármilyen szuper vegyszert használsz, takarítógép nélkül nem fog menni. Ha tudsz, kérj kölcsön valakitől egyet, vagy vegyél egyet. Hidd el, hosszútávon megéri. Egyébként én nemrégen az ülésbe ömlött pálinkát Prevent kefés fejű kárpittisztítóval (Bárdinál vettem) és takarító géppel röpke 1 óra alatt kiszedtem.
2007.08.17. 14:42
Kölcsönözni is lehet tak.gépet!
2007.08.19. 11:50
Kavicsfelverődés gyógyító ceruza, vagy egyéb erre a célra használatos eszköz terén mi a helyzet? Tud valaki ajánlani egy "Titansilber metallic" színű csodaszert, amivel az apróbb szépséghibákat ki lehetne pofozni...
2007.08.19. 14:49
A ceruza csak ideiglenes megoldás, pár mosás után eltünik!! A fényezők az ecsetelést ajánlották.Mivel a lakk és a festék is sérült,ezért egy idő után kikezdi a rozsda..
2007.08.20. 12:31
De hát az ecsetelés az látszik mint a háborodás...
Mi a nyavalyát csináljak? Másnak nincs ilyen baja?
2007.08.20. 14:46
Sajnos ez a valós helyzet!
2007.08.24. 09:50
kzoli819 írta:bekog írta:Sziasztok

Szerintem takarítógép nélkül hozzá se kezdjél. Akármilyen szuper vegyszert használsz, takarítógép nélkül nem fog menni. Ha tudsz, kérj kölcsön valakitől egyet, vagy vegyél egyet. Hidd el, hosszútávon megéri. Egyébként én nemrégen az ülésbe ömlött pálinkát Prevent kefés fejű kárpittisztítóval (Bárdinál vettem) és takarító géppel röpke 1 óra alatt kiszedtem.
Szerváltam egy takarítógépet (vizes porszívó inkább) és nekiestem.
Hát még amatőr takarítónő vagyok

igy nem lett a legjobb, de majd legközelebb
kösz fiúk!