![]() |
2007.05.14. 14:33
whitehorse írta:Hallottam már olyat is, hogy 9, vagy 8 liter (/100 km természetesen), vagy még az alatt is.
Egy kicsit csodálkoztam rajta, mivel az enyém is most a 13-hoz van közel (de inkább egy kicsit felette).
Megjegyzem eddig 16-17 volt, de a lambda szondák cseréje után most ennyi.
Ez egy kicst barátibb...
Gondolkodom még a tuningon, mert azt hallottam róla, hogy kisebb fordulatszámnál is lehet dinamikusabbá tenni a kicsikét, és ráadásul - ha minden jól jön össze - még egy literkével kevesebbet is ehet...
2007.05.14. 14:46
Morello írta:whitehorse írta:Hallottam már olyat is, hogy 9, vagy 8 liter (/100 km természetesen), vagy még az alatt is.
Egy kicsit csodálkoztam rajta, mivel az enyém is most a 13-hoz van közel (de inkább egy kicsit felette).
Ez egy kicst barátibb...
Gondolkodom még a tuningon, mert azt hallottam róla, hogy kisebb fordulatszámnál is lehet dinamikusabbá tenni a kicsikét, és ráadásul - ha minden jól jön össze - még egy literkével kevesebbet is ehet...
Nekem sikerült a 8 alatti átlagot kihoznom visszafogott 100 körüli autózással, kevés előzéssel, kevés várossal, két személlyel![]()
Piros pontot kapott utána![]()
Megyek holnap délután Sopronba 5 személlyel. Megtankolom előtte és utána, aztán megírom az eredményt. Bár most sietnem kell majd, úgyhogy ez az út nem az üzemanyag spórolásáról fog szólni.
2007.05.14. 14:49
2007.05.14. 15:06
Morello írta:Női kosármeccs döntőre megyünk. Csak még valahogy a munkahelyről kell minél előbb elkéretőzni
2007.05.14. 15:11
sxoe írta:Morello írta:Női kosármeccs döntőre megyünk. Csak még valahogy a munkahelyről kell minél előbb elkéretőzni
Ajjajjj...akkor anyámat kell majd túlkiabálnotok!
2007.05.14. 15:25
2007.05.14. 15:29
2007.05.14. 16:09
Morello írta:whitehorse írta:Hallottam már olyat is, hogy 9, vagy 8 liter (/100 km természetesen), vagy még az alatt is.
Ez egy kicst barátibb...
Nekem sikerült a 8 alatti átlagot kihoznom visszafogott 100 körüli autózással, kevés előzéssel, kevés várossal, két személlyel![]()
Megyek holnap délután Sopronba 5 személlyel. Megtankolom előtte és utána, aztán megírom az eredményt. Bár most sietnem kell majd, úgyhogy ez az út nem az üzemanyag spórolásáról fog szólni.
2007.05.14. 16:41
VZoltan írta:Budapesten nagyrészt külvárosi forgalomban 13,5 alatt még nem voltam, de kiadós belső területi araszolásokkal ez simán 15 l/100 km fölé megy. Aki átlag 10 l-es fogyasztásról beszél az vagy főleg országúton jár, vagy kicsit lódít!
2007.05.14. 17:10
efer írta:VZoltan írta:Budapesten nagyrészt külvárosi forgalomban 13,5 alatt még nem voltam, de kiadós belső területi araszolásokkal ez simán 15 l/100 km fölé megy. Aki átlag 10 l-es fogyasztásról beszél az vagy főleg országúton jár, vagy kicsit lódít!
nekem most 9,9-en áll a BC, de valóban jóval többet megyek országúton, mint városban (70-80%)
Chirs528 adatait meg tudom erősíteni - a 160-nál lévőt mindenképp, azt nézegettem legutóbb.
egyébként város és város között is van különbség: rendszres dugóban araszolás nem teljesen ugyanaz, mint folyamatosan (vagy néha megszakításokkal) 50-60-al közlekedni. az araszolás sztem sem nagyon úszható meg 15 alatt...
2007.05.17. 21:37
Diabolica írta:Morello írta:whitehorse írta:Hallottam már olyat is, hogy 9, vagy 8 liter (/100 km természetesen), vagy még az alatt is.
Ez egy kicst barátibb...
nagyon-nagyon-nagyon visszafogott srác lehetsz!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
2007.05.20. 23:39
2007.05.21. 11:23
whitehorse írta:Sikeresen leürült a tank.
Az átlagfogyasztás: 13,1 L !!
Ebben nem volt semmi hosszabb távú út, csak tömény Budapest, nomeg egy kis kitérő néha Érdre.
Szóval ez lett a végeredmény...
Ráadásul nem nyomtam neki mint á...t, inkább nagypapás volt a tempó.
2007.05.21. 12:05
2007.05.21. 12:17
pappkari írta:tankoltam a shell kuton v-power 95 öst nekem nem jött be azóta 15,3 at mutat az átlagfogyi már nagyon várom hogy kiürüljön a tank mert eddig 13,1 volt az átlag és nem 300 -ba került literje:D
maradok a JET -nél
2007.05.21. 12:24
2007.05.21. 14:45
sxoe írta:Aki OMW-n tankol az milyet tankol 98-as helyett?
2007.05.21. 17:45
Chris528i írta:sxoe írta:Aki OMW-n tankol az milyet tankol 98-as helyett?
én Carrerát de nálunk az OMV nem áll a helyzet magaslatán, a tőlünk 5km -re lévő faluban a maszek kis benzinkúra is OMV -s tartálykocsi hozza csak valszinüleg nem "babrálja" és ennek köszönhetően a falusi kúton tankolt anyagból kb.1 literrel kevesebb kell mint a hivatalos OMV -tnél tankoltból.....
2007.05.21. 20:38
sxoe írta:Chris528i írta:sxoe írta:Aki OMW-n tankol az milyet tankol 98-as helyett?
én Carrerát de nálunk az OMV nem áll a helyzet magaslatán, a tőlünk 5km -re lévő faluban a maszek kis benzinkúra is OMV -s tartálykocsi hozza csak valszinüleg nem "babrálja" és ennek köszönhetően a falusi kúton tankolt anyagból kb.1 literrel kevesebb kell mint a hivatalos OMV -tnél tankoltból.....
És a Carrera átlag mennyivel drágább mint a 95-ös? És megéri?
2007.05.23. 19:13