2007.05.24. 21:27

a csomót tán hagyjuk meg a gyantának
Amúgy , a Balcsin jól beborúlt és jó fülledt a levegő.
2007.05.24. 21:40
tanktaz írta:Az ám az ajándék!! Mi a technológiája? Ugyanúgy üvegszál paplan kell hozzá? ez a gyanta is 2K-s?
A technológia ugyan az! Megsúgom, hogy a poliészter bázisú müanyagok 3k-ak!
Van maga a gyanta, + a kobalt,+ az iniciátor( katalizátor)!
A kobalt általában már bele van keverve gyárilag a gyantába!
2007.05.24. 21:43
collins írta:kbhont írta:tanktaz írta:Hoppp-hoppp! Én erről lemaradtam! Biztos háttal ültem mikor ezt gyártották.
Ekkora különbség van a rugalmasság terén?
Csomót köthetsz rá!

gondolom mindenki másra asszociált

és ehhez a csodaszerhez csak a tengerészek juthatnak hozzá vagy néhány beavatott boltban árulnak is a pórnépnek?

(balcsin ...va jó most az idő ha jól hallottam..

)
Üdv.
Nem! Ezek az anyagok bárki számára elérhetőek!
Bp több cég is foglalkozik velük! ( Pl NOVIA KFt.)
Balatonkenesén most kristály tiszta ég van, és baromi meleg!
2007.05.24. 22:47
Hoppá,megint okosodtam pettyet .
Nem foglalkoznak ezzel B.füzőn esetleg? Hallottam róla,hogy ott is van valami hasonló bóóót'.
2007.05.24. 23:05
Akkor már csak találni kéne valakit, aki ezzel foglalkozik. Mármint a gyártással ilyen anyagból. Ha jól emlékszem, akkor valamelyik fórumban olvastam, hogy Diabolica-nak megvan a sablon. Mivel nem találok olyan árban M Packet-es Bömbit, amennyim majd rendelkezésre áll, ezért én szívesen hajlanék ilyen megoldások felé. Természertesen csak megbízható és korrekt minőségben korrekt áron dolgozó egyéneknél!
2007.05.24. 23:13
Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.
2007.05.24. 23:14
tanktaz írta:Hoppá,megint okosodtam pettyet .
Nem foglalkoznak ezzel B.füzőn esetleg? Hallottam róla,hogy ott is van valami hasonló bóóót'.
Az én műhelyem Bfűzfőn van, de mi nem használunk SR gyantát!
2007.05.24. 23:16
Hol van pontosan?
2007.05.24. 23:18
tanktaz írta:Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.
Egyenlőre még csak ismerkedés van a dolgokkal. Sajnos a kocsi az 2008-as projekt....
2007.05.24. 23:19
tanktaz írta:Hol van pontosan?
Balatonfűzfő Gyártelep
A Papkeszi-i utról nyilik balra!
Üzemi terület!
2007.05.24. 23:21
Nem tudnánk 1ezkedni anyag ügyében ? Nem olcsóbban gondoltam,csak a korrektség miatt.
2007.05.24. 23:22
sxoe írta:tanktaz írta:Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.
Egyenlőre még csak ismerkedés van a dolgokkal. Sajnos a kocsi az 2008-as projekt....

Ahogy érzed,de attól még átküldhetem,hogy fájdítsam a szíved
2007.05.24. 23:25
tanktaz írta:sxoe írta:tanktaz írta:Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.

Ahogy érzed,de attól még átküldhetem,hogy fájdítsam a szíved

Nagy a csábítás, de uralkodnom kell magamon! Nem élhetem bele addig magam, míg nincs meg a keret rá! Bár már napról napra nehezebben bírom. Meg a suliban is szopatnak keményen, hogy egyre bizonytalanabb legyen. De jövőre meglesz a gépezet mindenképpen!
2007.05.24. 23:26
tanktaz írta:Nem tudnánk 1ezkedni anyag ügyében ? Nem olcsóbban gondoltam,csak a korrektség miatt.
Mire gondolsz?
Rákérdezzek az alapanyagokra?
2007.05.24. 23:27
Mire gondolsz?
Rákérdezzek az alapanyagokra?[/quote]
Nem tudom,hogy Te ott mint tulaj,vagy alkalmazott szerepelsz!
2007.05.24. 23:30
tanktaz írta:Mire gondolsz?
Rákérdezzek az alapanyagokra?
Nem tudom,hogy Te ott mint tulaj,vagy alkalmazott szerepelsz![/quote]
Az az igazság, hogy már én sem tudom!
De azt hiszem, hogy az előző!
2007.05.24. 23:33
Az az igazság, hogy már én sem tudom!
De azt hiszem, hogy az előző![/quote]
Nem megsérteni akartalak!!!
A lényeg,hogy nekem elfogyott a paplanom is és a gyantám is ! Ezt szeretném pótolni. Az előző adag Tatabányáról származott,de oda már sajna nem járok és szeretnék más forrást találni. A B.Füzfő azért lenne jó,mert én veszprémi vagyok!
2007.05.24. 23:54
tanktaz írta:Az az igazság, hogy már én sem tudom!
De azt hiszem, hogy az előző!
Nem megsérteni akartalak!!!
A lényeg,hogy nekem elfogyott a paplanom is és a gyantám is ! Ezt szeretném pótolni. Az előző adag Tatabányáról származott,de oda már sajna nem járok és szeretnék más forrást találni. A B.Füzfő azért lenne jó,mert én veszprémi vagyok![/quote]
De hogy sértettél meg!!!
Mondanék Neked akkor egy ötletet! Balatonkenese Zrinyi utca Farkas és Trs. poliészter alapanyag kereskedés!
Ők nyitva vannak a hét minden napján! Ott dolgozik a legjobb Barátom! Csarmasz Zsoltnak hívják! Tel: 30/9699-941
Ő segiteni fog Neked mindenben ami a poliészterrel kapcsolatos! Hivatkozz nyugodtan rám! Koronczai Sándornak hívnak!
2007.05.24. 23:56
Ok,köszönöm! Megközelítő árakat nem tudsz véletlen? Tényleg csak sacc!