Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.05.24. 21:27

:lol: a csomót tán hagyjuk meg a gyantának :lol:
Amúgy , a Balcsin jól beborúlt és jó fülledt a levegő.

2007.05.24. 21:40

tanktaz írta:Az ám az ajándék!! Mi a technológiája? Ugyanúgy üvegszál paplan kell hozzá? ez a gyanta is 2K-s?

A technológia ugyan az! Megsúgom, hogy a poliészter bázisú müanyagok 3k-ak!
Van maga a gyanta, + a kobalt,+ az iniciátor( katalizátor)!
A kobalt általában már bele van keverve gyárilag a gyantába!

2007.05.24. 21:43

collins írta:
kbhont írta:
tanktaz írta:Hoppp-hoppp! Én erről lemaradtam! Biztos háttal ültem mikor ezt gyártották. :wink:
Ekkora különbség van a rugalmasság terén?

Csomót köthetsz rá! :lol:

:D gondolom mindenki másra asszociált :D

és ehhez a csodaszerhez csak a tengerészek juthatnak hozzá vagy néhány beavatott boltban árulnak is a pórnépnek? :)

(balcsin ...va jó most az idő ha jól hallottam.. :))

Üdv.

Nem! Ezek az anyagok bárki számára elérhetőek!
Bp több cég is foglalkozik velük! ( Pl NOVIA KFt.)

Balatonkenesén most kristály tiszta ég van, és baromi meleg!

2007.05.24. 22:47

Hoppá,megint okosodtam pettyet .
Nem foglalkoznak ezzel B.füzőn esetleg? Hallottam róla,hogy ott is van valami hasonló bóóót'.

2007.05.24. 23:05

Akkor már csak találni kéne valakit, aki ezzel foglalkozik. Mármint a gyártással ilyen anyagból. Ha jól emlékszem, akkor valamelyik fórumban olvastam, hogy Diabolica-nak megvan a sablon. Mivel nem találok olyan árban M Packet-es Bömbit, amennyim majd rendelkezésre áll, ezért én szívesen hajlanék ilyen megoldások felé. Természertesen csak megbízható és korrekt minőségben korrekt áron dolgozó egyéneknél!

2007.05.24. 23:13

Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.

2007.05.24. 23:14

tanktaz írta:Hoppá,megint okosodtam pettyet .
Nem foglalkoznak ezzel B.füzőn esetleg? Hallottam róla,hogy ott is van valami hasonló bóóót'.

Az én műhelyem Bfűzfőn van, de mi nem használunk SR gyantát!

2007.05.24. 23:16

Hol van pontosan?

2007.05.24. 23:18

tanktaz írta:Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.

Egyenlőre még csak ismerkedés van a dolgokkal. Sajnos a kocsi az 2008-as projekt.... :cry: :cry: :cry:

2007.05.24. 23:19

tanktaz írta:Hol van pontosan?

Balatonfűzfő Gyártelep
A Papkeszi-i utról nyilik balra!
Üzemi terület!

2007.05.24. 23:21

Nem tudnánk 1ezkedni anyag ügyében ? Nem olcsóbban gondoltam,csak a korrektség miatt.

2007.05.24. 23:22

sxoe írta:
tanktaz írta:Szerintem,dobj 1 PÜ-t Diabolica-nak és mondja az árakat,vagy én is átküldöm ugyanazt ha kell.

Egyenlőre még csak ismerkedés van a dolgokkal. Sajnos a kocsi az 2008-as projekt.... :cry: :cry: :cry:

Ahogy érzed,de attól még átküldhetem,hogy fájdítsam a szíved :lol:

2007.05.24. 23:25

tanktaz írta:
sxoe írta:

Ahogy érzed,de attól még átküldhetem,hogy fájdítsam a szíved :lol:

Nagy a csábítás, de uralkodnom kell magamon! Nem élhetem bele addig magam, míg nincs meg a keret rá! Bár már napról napra nehezebben bírom. Meg a suliban is szopatnak keményen, hogy egyre bizonytalanabb legyen. De jövőre meglesz a gépezet mindenképpen! :twisted:

2007.05.24. 23:26

tanktaz írta:Nem tudnánk 1ezkedni anyag ügyében ? Nem olcsóbban gondoltam,csak a korrektség miatt.

Mire gondolsz?
Rákérdezzek az alapanyagokra?

2007.05.24. 23:26

Egyenlőre még csak ismerkedés van a dolgokkal. Sajnos a kocsi az 2008-as projekt.... :cry: :cry: :cry:[/quote]

:lol: Mégsem küldöm át,nincs meg az e-mail címed. Ezt megúsztad :lol:

2007.05.24. 23:27

Mire gondolsz?
Rákérdezzek az alapanyagokra?[/quote]

Nem tudom,hogy Te ott mint tulaj,vagy alkalmazott szerepelsz!

2007.05.24. 23:30

tanktaz írta:Mire gondolsz?
Rákérdezzek az alapanyagokra?

Nem tudom,hogy Te ott mint tulaj,vagy alkalmazott szerepelsz![/quote]
Az az igazság, hogy már én sem tudom!
De azt hiszem, hogy az előző!

2007.05.24. 23:33

Az az igazság, hogy már én sem tudom!
De azt hiszem, hogy az előző![/quote]

Nem megsérteni akartalak!!!
A lényeg,hogy nekem elfogyott a paplanom is és a gyantám is ! Ezt szeretném pótolni. Az előző adag Tatabányáról származott,de oda már sajna nem járok és szeretnék más forrást találni. A B.Füzfő azért lenne jó,mert én veszprémi vagyok!

2007.05.24. 23:54

tanktaz írta:Az az igazság, hogy már én sem tudom!
De azt hiszem, hogy az előző!

Nem megsérteni akartalak!!!
A lényeg,hogy nekem elfogyott a paplanom is és a gyantám is ! Ezt szeretném pótolni. Az előző adag Tatabányáról származott,de oda már sajna nem járok és szeretnék más forrást találni. A B.Füzfő azért lenne jó,mert én veszprémi vagyok![/quote]
De hogy sértettél meg!!!
Mondanék Neked akkor egy ötletet! Balatonkenese Zrinyi utca Farkas és Trs. poliészter alapanyag kereskedés!
Ők nyitva vannak a hét minden napján! Ott dolgozik a legjobb Barátom! Csarmasz Zsoltnak hívják! Tel: 30/9699-941
Ő segiteni fog Neked mindenben ami a poliészterrel kapcsolatos! Hivatkozz nyugodtan rám! Koronczai Sándornak hívnak!

2007.05.24. 23:56

Ok,köszönöm! Megközelítő árakat nem tudsz véletlen? Tényleg csak sacc!
Hozzászólás küldése

VigLink badge