* *
Pontos idő: 2026.06.06. 17:07

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 17870 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417 ... 894  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 01:41 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2002
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Remélem, hogy itt tudnak diagnosztizálni. :) Ha mégsem akkor szívesen veszek egy-két szaki ajánlást és odaviszem. Nekem ez az első BMW-m, nem rég vettem és nagyon örülök neki. Hihetetlen élmény vezetni, sajnos a javításához nem igazán értek. :?
Akkor itt most elég sok hibalehetőség áll fenn. Másik szivattyú eltömődése, üa. szűrő eltömődése, egr szelep. Annyi biztos, hogy nem szeretnék kéthetente odajárni. 8O Eddig semmi gond nem volt és most meg.... :(

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 01:51 
Guru
Guru

Adott köszi: 108 alkalommal
Kapott köszik: 31 alkalommal
Motor tipusa: 530d
Kivitele: Touring
cage írta:
Remélem, hogy itt tudnak diagnosztizálni. :) Ha mégsem akkor szívesen veszek egy-két szaki ajánlást és odaviszem. Nekem ez az első BMW-m, nem rég vettem és nagyon örülök neki. Hihetetlen élmény vezetni, sajnos a javításához nem igazán értek. :?
Akkor itt most elég sok hibalehetőség áll fenn. Másik szivattyú eltömődése, üa. szűrő eltömődése, egr szelep. Annyi biztos, hogy nem szeretnék kéthetente odajárni. 8O Eddig semmi gond nem volt és most meg.... :(

Szerintem töltsd ki az adatlapodat, hogy kiderüljön, ki van a közeledben. De ha Solymárra mész szervizbe, akkor a M0-on el tudsz kényelmesen gurulni Jackson fő hibakódkiütős klubtársig, aki kivallatja a gépsárkányt, aztán pár utcával arrébb Muha Ati klubtárs egy időpont egyeztetést követően meg is gyógyítja neked szakszerűen. :wink:

Javaslom vedd föl velük a kapcsolatot itt vagy privát üzenetben, hogy minél hamarabb tudjon ismét élvezetessé válni a BMW-d. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 02:38 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Motor tipusa: M57 D30
Évjárata: 2000
Dehogy is sztem nagyon jó minőség lehet mert nekem is cserés lett 30000 ft bele az uj 42000 ft helyet(szerelő ismerős beszerzési áron adja nekem) Szoval sztem az elég jó lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 09:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 80 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 2.5d
Évjárata: 2004
Tomy003 írta:
Dehogy is sztem nagyon jó minőség lehet mert nekem is cserés lett 30000 ft bele az uj 42000 ft helyet(szerelő ismerős beszerzési áron adja nekem) Szoval sztem az elég jó lehet.

Ja, én is ennyiért vettem. Szóval drága is volt, meg lassúak is, mert tényleg jó fél óra kicserélni. Jó kis szerelő, aki ilyenért 5 napig leteteti a kocsit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 09:28 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 542 alkalommal
Kapott köszik: 774 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2001
cage írta:
Jerry írta:
cage írta:
Sziasztok!
Egy olyan problémával találkoztam 2 nappal ezelőtt amivel még soha amióta nálam van az autó 525d 2002-es. Most cseréltettem benn AC-t és azóta ha gyorsítani akarok megtorpan az autó és szaggat. Nem tudom, hogy van-e köze a cseréhez, de azelőtt ezt nem csinálta. A szerelő azt mondta jó minőségű AC-t tett bele, bár én elég olcsónak találtam de hittem neki. 53.000 FT volt szereléssel alkatrésszel együtt. Mi lehet a probléma, miért szaggat az autó. Automataváltós.
Válaszokat előre is köszönöm.

üdv.

Torpanással kapcsolatban legutóbb az EGR szelep volt a ludas.
Használd a keresőt, ott megtalálod a hozzászólásokat, csak írd be, hogy "torpan".

Köszönöm az eddigi válaszokat. Beírtam a keresőbe a torpan szót, de itt nem jutottam előrébb, a több ezer hozzászólást végignézni...

Torpan

Ezen az oldalon középtájt van Zöldfülű hozzászólása, ami már régebbről ered.
Ott ezt írja:"
15l volt a tankban amikor rá tankoltunk 40l és igy 55l volt a tankban és 60l eres a tank. Tankolás után 4km távolság után jőt előa szagató jelenség 2-3-4-5 fokozatnál

Menet kőzbe meg torpan szagat fulad de amint meg álunk alpjáraton rendesen duruzsol. űresbe nem akarta ugy veni a furdolatott gáz adásnál nehezen pörgöt föl és másnapra eltünika gond (de ezt nemerem biztosra állitani) ma még nem mentem velle

Hello mindekinek!
Újra előjött a jelenség, anyiban változot a probléma, hogy az üzemanyag fogyasztás az egekbe szökik,a pilanatnyi vissza jelző 15-20L liter közöt mozog még enyhe gáz adáskor is.Pedig a fordulatot csak 1500 2000en tartom(és ez ismét majdnem tele tanknál:60l a multkor is 60l körül volt)
Csak gondolkozok! Nem inkább légtömegmérő, vagy valamelyik szenzor, inkább, mint üzemanyag tartály, szivattyú meg egyéb? Diagoltattad mostanában?

sziasztok! köszönöm mindenkinek a tanácsokat közel jártatok a hibához.
az EGR szelep kormos volt azt meg tisztitoták atol volt a szagatás fuladás.A nagy fogyasztás meg a légtömeg mérő miat volt magas"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 10:42 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1997
Tisztelt Fanok, Kedves Jackson, SZEKERES ÚR, és mindannyian akik segíteni próbáltatok! Köszönöm a tanácsokat, és azt hogy segíteni próbáltatok! A hiba megoldódott úgy ahogyan a SZEKERES ÚR tanácsolta, beindult,azóta olyan mint az óramű. Megérett egy termosztát cserére, és természetesen elejétől a végéig átnézem,átnézetem, mivel Jackson "szerint" a hiba valamitől jelentkezett, és igaza is van.Ismételten csak megköszönni tudom mindenki segítő hozzáállását. KÖSZÖNÖM!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 10:52 
Újonc
Újonc

Köszönöm a segítséget és az ajánlásokat is, már most rengeteget tanultam Tőletek ebből a kialakult helyzetből. Szerintem az lesz, hogy felveszem a kapcsolatot az ajánlott klubtársakkal és átnézzük a gépet rendesen. Egyébként nem tudom mi a menete a tanknál lévő szivattyú cseréjének, de annyit tudok, hogy ki volt véve a hátsó ülés, ki volt szerelve a tank is. Az biztos, hogy leengedték az üzemanyagot, de vissza már nem annyi került. Épp akkor tankoltam bele amikor történt ez a baj és kb 3000 forinttal lett kevesebb üzemanyag benne. Ha ebből indulok ki, elég fura hozzáállású csapat, hogy így lejáratják magukat. Valószínű, hogy többet nem viszem oda, bár mostmár kíváncsi vagyok mit mond a jelenlegi helyzetről. Megnézetem vele, de az autót nem hagyom ott.
Köszönöm a türelmes és hozzáértő válaszokat. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 10:59 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
cage írta:
Köszönöm a segítséget és az ajánlásokat is, már most rengeteget tanultam Tőletek ebből a kialakult helyzetből. Szerintem az lesz, hogy felveszem a kapcsolatot az ajánlott klubtársakkal és átnézzük a gépet rendesen. Egyébként nem tudom mi a menete a tanknál lévő szivattyú cseréjének, de annyit tudok, hogy ki volt véve a hátsó ülés, ki volt szerelve a tank is. Az biztos, hogy leengedték az üzemanyagot, de vissza már nem annyi került. Épp akkor tankoltam bele amikor történt ez a baj és kb 3000 forinttal lett kevesebb üzemanyag benne. Ha ebből indulok ki, elég fura hozzáállású csapat, hogy így lejáratják magukat. Valószínű, hogy többet nem viszem oda, bár mostmár kíváncsi vagyok mit mond a jelenlegi helyzetről. Megnézetem vele, de az autót nem hagyom ott.

Hidd el nem egyedi jelenség, én is és sok másik klubtag végig szívta, hogy a BMW-hez BMW-s szerelő kell. És sajna a jó BMW szerelő nincs sok az országban.
Nekem az első E30-ban még cirka 1 év volt mire eljutottam ilyen helyre folyamatos szívások után. Neked szerencséd van mert már a klubnak hála könnyebben találsz a közeledben szerelőt. Mivel a többiek már megszívták a bénáknál.

Jackson, aki szerint erre is jó a klub

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 11:26 
Újonc
Újonc

jackson írta:
cage írta:

Hidd el nem egyedi jelenség, én is és sok másik klubtag végig szívta, hogy a BMW-hez BMW-s szerelő kell. És sajna a jó BMW szerelő nincs sok az országban.
Nekem az első E30-ban még cirka 1 év volt mire eljutottam ilyen helyre folyamatos szívások után. Neked szerencséd van mert már a klubnak hála könnyebben találsz a közeledben szerelőt. Mivel a többiek már megszívták a bénáknál.

Jackson, aki szerint erre is jó a klub

El is hiszem, mert valóban kevés a jó szerelő. (sajnos) Ezért is kerestem már napok óta a neten olyan fórumot, klubot ahol tudnak érdemben segíteni. Az előző autóimmal sem volt szerencsém soha, mindig kifogtam a "pancser" hozzá nem értő "mindentudó" szerelők megtalálását. Szerencsére ma már valamelyest könnyebb rátalálni, de azért még így sem egyszerű. Ahova most vittem őket is ajánlották, hogy milyen jók, idézem: " a srác a BMW gyárban is dolgozott" (attól függ mit) :? és ért hozzá.
Jackson ha lesz időd átnézhetnénk a drágámat. Írtam egy priviüzit neked.
Mégegyszer köszi mindent! Van még pár dolog amit ki szeretnék cserélni, ill javíttatni benne, majd ezt is megbeszéljük ha találkozunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 11:33 
haladó
haladó

Széria kód: E60
" a srác a BMW gyárban is dolgozott"

Mindenhol ez a duma,már az agyamra megy!! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 11:57 
Újonc
Újonc

Én is pont így vagyok vele. :x Azt még nem is "mondtam", hogy jártam a hazaszállítással. A 3. kerben robbant le az autó az Agip kúttól nem messze. A telómat otthon hagytam, a gép lerobbant mi jöhet még?! Bementem kútra segítséget kérni, vagy valami tanácsot. Egy kutas akinek már volt ilyen gépe rögtön mondta, hogy ac és tréler. Volt egy ismerőse akit felhívott majd átadta telót, hogy egyeztessek vele. Mondta is rögtön az árat. 3 kerből Solymárra 28.000-ért visz el. 8O 8O 8O Mivel nem volt nálam teló, fejből meg nem tudok egy számot sem, még a barátaimét sem, így elfogadtam. Valami lepukkant trélerrel jelent meg, nekem kellett beülni és felvezetni az autót a trélerre, majd ott ott ugyanez levezetni. Akkor már leizzadtam rendesen az idegességtől, meg az összegtől. Ráadásul vasárnap volt nem is tudtam egyből intézni a szervizt, sőt akkor még azt sem tudtam hova vigyem. Hétfőn felhívtam az ajánlott szerviz vezetőjét aki ajánlott egy autószállítót jobb pénzért. 10.000-ért el is vitte a tőlem kb. 3 kilométerre lévő szervizbe. 38k adtam ki és akkor még bele sem nyúltak. Én most így jártam. Tanultam az esetből. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 16:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
cage írta:
Én is pont így vagyok vele. :x Azt még nem is "mondtam", hogy jártam a hazaszállítással. A 3. kerben robbant le az autó az Agip kúttól nem messze. A telómat otthon hagytam, a gép lerobbant mi jöhet még?! Bementem kútra segítséget kérni, vagy valami tanácsot. Egy kutas akinek már volt ilyen gépe rögtön mondta, hogy ac és tréler. Volt egy ismerőse akit felhívott majd átadta telót, hogy egyeztessek vele. Mondta is rögtön az árat. 3 kerből Solymárra 28.000-ért visz el. 8O 8O 8O Mivel nem volt nálam teló, fejből meg nem tudok egy számot sem, még a barátaimét sem, így elfogadtam. Valami lepukkant trélerrel jelent meg, nekem kellett beülni és felvezetni az autót a trélerre, majd ott ott ugyanez levezetni. Akkor már leizzadtam rendesen az idegességtől, meg az összegtől. Ráadásul vasárnap volt nem is tudtam egyből intézni a szervizt, sőt akkor még azt sem tudtam hova vigyem. Hétfőn felhívtam az ajánlott szerviz vezetőjét aki ajánlott egy autószállítót jobb pénzért. 10.000-ért el is vitte a tőlem kb. 3 kilométerre lévő szervizbe. 38k adtam ki és akkor még bele sem nyúltak. Én most így jártam. Tanultam az esetből. :?

A helyedben én hazamentem volna taxival a telómért, és utána nyugodtan leszerveztem volna a szállítást. Biztos olcsóbb lett volna :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 16:27 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: 2.5D
Évjárata: 2000
204d1 írta:
WIcemanW írta:
204d1 írta:
WIcemanW írta:
tibi666 írta:
Mi az, hogy be sem indul a turbo? :roll: Mit jelent ez nálatok?
Ha nem töltött volna egyáltalán, azt észrevetted volna, mert még egy 1 literes corsa is legyorsult volna.

Tehát, zöldséges nyelven az AGR szelep előtti csövet 4500 fordulatig, a 2 ujjammal összenyomtam.
4500 felett lehet érezni valami nyomáskülömbséget de az csak amolyan óvatos.
Azt hogy ohgy indította be a turbót fingom sincs, de akkor már 2500 fordulaton sem tudtam összeszorítani a csövet.

A zöldséges nyelv pedig azért van mert nem vagyok szakember és fogalmam sincs sok alkatrész szakkifejezéséről(marketing téren menne) de az most nem segít, bocs de ez van,
csak ha kézzel lábbal kapálózom akkor tudom elmagyarázni és remélem h valaki megérti, és tud segíteni.

Iceman aki már nagyon nem érti.

Ha aut. váltós a kocsi, akkor P,N fokozatokban nincs kivezérelve a turbó.
Vagy menet közben kell nézni, vagy gyári tesztmodullal.

De ez nem autómata váltós.

Egy javaslat: cseréljétek fel az turbó druckwadlerét az AGR-ével.

Kép

Köszi srácok, ez volt az, hívjátok ezt az izét aminek akarjátok de ez nem ment.
Ma ki lett cserélve az autó húz mint állat nem füstöl.
Csak azt nem értem hova lett az az 1,5 liter olaj ?!?!?!?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 17:44 
Újonc
Újonc

barbrady írta:
cage írta:

A helyedben én hazamentem volna taxival a telómért, és utána nyugodtan leszerveztem volna a szállítást. Biztos olcsóbb lett volna :wink:

Ez sem egy rossz ötlet, sőt pár ezret spóroltam volna az egésszel, de akkor nem gondoltam át. Ma már másképp csinálnám, de akkor eléggé felbosszantott a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 17:59 
Újonc
Újonc

BMWFUN írta:
cage írta:
Tomy003 írta:
Olcsónak találtad 53000-ért?:D Amugy sztem azért lehet mert nem megfelelő a nyomás.

Több helyen kérdeztem és hasonló árakat vagy még többet mondta. Ez, ahogy írtam is a szerelést díját és az ac pumpát is tartalmazta (persze számla nélkül). Tehát ha jól értem arra célzol, hogy rossz a beszerelt ac minősége?

Nemigen rossz, de elég drága volt, bármelyik szivattyú is szállt el.
Mellesleg, ha a tankszivattyút kellett cserélni, előfordul, hogy a darabjai előremennek az ölés alattiba és eltömítik, nem tud szállítani, vagy az is csere érett, mint nekem 1 hete...
De lehet hogy csak elöl kellene üa szűrőt cserélned.
Hol torpan és meddig tart? Amikor beteg volt a légtömegmérőm, kb 2000-ig lomha volt, aztán onnan összeszedte magát és haladt.
Ezt ki tudod szűrni úgy, hogy lehúzod a csatit róla. Ha akkor tol folyamatosan, akkor cserés.

Ma elvittem megnézetni mi a baj. A srác csinált egy nyomásmérést és nem volt jó, valami fele mértéket adott, ha jól emlékszem 2000 valamennyi volt a 4000 akármennyi helyett és azt mondta az ülés alatti szivattyút kell cserélni. Megnézte a gépbe, gyárit talált 86000-ért 8O aztán talált egy utángyártottat 45000-ért, plusz a munkadíj, így lesz összesen 52000 pénz. 8O :? Ha esetleg tudtok olcsóbban szóljatok. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Lökhárító
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 18:01 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 29 alkalommal
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Nemtudom hogy ide való e, de mi a megoldás arra hogy a legkisebb padka is leszedi állandóan a lökhárítómat mert az a sárvédő lemez lentebb lóg egy kicsit és csak az akad be mindig, de mivel hozzá van fogatva a lököshöz letépi azzal együtt a lököst is. Milyen hülye megoldás ez? :) Vagy ezt a kilógó részt le kellene vágni róla? :) Vagy csak tolatva érdemes parkolni?
Full betegen mentem az ügyeletre, beálltam a parkolóba de már mikor éreztem hogy nem lesz jó akkor már késő volt. Kiszálltam és láttam hogy a lökös simán elment a padka felett, de ez a hülye műanyag beleakadt. Felettébb idegesítő ez, ráadásul azt sem értem hogy miért csinálják ilyen magasra a :pisztolyos padkákat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 19:08 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 80 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 2.5d
fegyveri írta:
" a srác a BMW gyárban is dolgozott"

Mindenhol ez a duma,már az agyamra megy!! :evil:

BMW gyárban volt takarító, vagy fűtő! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Lökhárító
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 19:26 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1997
spider2 írta:
Nemtudom hogy ide való e, de mi a megoldás arra hogy a legkisebb padka is leszedi állandóan a lökhárítómat mert az a sárvédő lemez lentebb lóg egy kicsit és csak az akad be mindig, de mivel hozzá van fogatva a lököshöz letépi azzal együtt a lököst is. Milyen hülye megoldás ez? :) Vagy ezt a kilógó részt le kellene vágni róla? :) Vagy csak tolatva érdemes parkolni?
Full betegen mentem az ügyeletre, beálltam a parkolóba de már mikor éreztem hogy nem lesz jó akkor már késő volt. Kiszálltam és láttam hogy a lökös simán elment a padka felett, de ez a hülye műanyag beleakadt. Felettébb idegesítő ez, ráadásul azt sem értem hogy miért csinálják ilyen magasra a :pisztolyos padkákat...

Nagyobb felniket tegyél fel.
Vagy ha M, vagy ültetett az eleje, amiatt akad el.

Erre már írtam emberkéknek, ha úgy van cserélek, nekem sima gyári :) Ez nem akad el sehol :)

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Lökhárító
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 21:14 
Guru
Guru

szekeres írta:
spider2 írta:

Nagyobb felniket tegyél fel.
Vagy ha M, vagy ültetett az eleje, amiatt akad el.

Erre már írtam emberkéknek, ha úgy van cserélek, nekem sima gyári :) Ez nem akad el sehol :)

Vagy ajánlott bekapcsolni a PDC-t. Padkához és egyéb tárgyakhoz közelítve inkább bekapcsolom, mert ha folyamatosan sípol, még akkor is van vagy 30cm, így nem a recsegés jelzi, hogy túl közel vagyok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.03.09. 21:20 
Guru
Guru

cage írta:
BMWFUN írta:
cage írta:
Tomy003 írta:
Olcsónak találtad 53000-ért?:D Amugy sztem azért lehet mert nem megfelelő a nyomás.

Több helyen kérdeztem és hasonló árakat vagy még többet mondta. Ez, ahogy írtam is a szerelést díját és az ac pumpát is tartalmazta (persze számla nélkül). Tehát ha jól értem arra célzol, hogy rossz a beszerelt ac minősége?

Nemigen rossz, de elég drága volt, bármelyik szivattyú is szállt el.
Mellesleg, ha a tankszivattyút kellett cserélni, előfordul, hogy a darabjai előremennek az ölés alattiba és eltömítik, nem tud szállítani, vagy az is csere érett, mint nekem 1 hete...
De lehet hogy csak elöl kellene üa szűrőt cserélned.
Hol torpan és meddig tart? Amikor beteg volt a légtömegmérőm, kb 2000-ig lomha volt, aztán onnan összeszedte magát és haladt.
Ezt ki tudod szűrni úgy, hogy lehúzod a csatit róla. Ha akkor tol folyamatosan, akkor cserés.

Ma elvittem megnézetni mi a baj. A srác csinált egy nyomásmérést és nem volt jó, valami fele mértéket adott, ha jól emlékszem 2000 valamennyi volt a 4000 akármennyi helyett és azt mondta az ülés alatti szivattyút kell cserélni. Megnézte a gépbe, gyárit talált 86000-ért 8O aztán talált egy utángyártottat 45000-ért, plusz a munkadíj, így lesz összesen 52000 pénz. 8O :? Ha esetleg tudtok olcsóbban szóljatok. :wink:

Ajjaj. Elég rossz bandával kerülsz kapcsolatba. 28000-ért az én tréleresem innen Gyöngyösről elvitte volna Solymárra. (Gyöngyös-Bp 20k HUF szokott lenni, 1 éves autóval)
A szivattyú árát esetleg megnézhetnéd az "alkatrészt kínál" topikban, mert mostanában írtak elég jó árakat rá.
A cseréje nem nagy kaland, 1 csavarhúzó, egy torx kulcs és esetleg egy patent kiszedő kell. Még az emelő sem fontos, mert talpon hozzá lehet férni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 17870 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417 ... 894  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]