Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.25. 23:29

PMiki írta:
LeviM5 írta:
BMWFUN írta:
PMiki írta:Uraim !

Van valakinek tapasztalata a kőfelverődés elleni fóliával?
Ár, kicsinál, megéri-e?

PMiki

Levinek van.

Igen, és elégedet vagyok. Bogarak is szépen lejönnek nyáron.
Sok cég csinálja, aki ablakot is fóliáz. Szerintem már minden városban van ilyen.
Nekem 3 éve megvan, hibátlan, talán 3M, vagy valami fekete párduc volt az embléma, nem emlékszem.
(De gondolom a márkás tovább bírja)
Elég esztétikus, átlátszó, nem marad sötétebb alatta a fényezés.
Rakattam a kerek mögé is, az oldallemezekre, mert eléggé kint vannak a kerekek, és felveri a követ.
Komplett 10eFt volt anno. 5 év garanciával.

Mégis ki csinálta, mert amit találtam az sokkal drágább.
Tudnál-e egy két képet lőni?

PMiki

Barátom, Zircen. Vittem már pár saját autót hozzá, meg pár ismerősét, ezért nekem már "baráti áron" csinálta.
Persze, teszek fel valamkor.

karbon visszapillantó

2011.03.28. 19:05

Ma megcsinálták a visszapillantó fóliázást. Itt egy pár kép róla:
Kép Kép Kép Kép Kép
Egy helyen kellett vágni, az utolsó képen ez látható egy kicsit, de abszolut nem feltünő... ;)

Re: karbon visszapillantó

2011.03.28. 19:49

spider2 írta:Ma megcsinálták a visszapillantó fóliázást. Itt egy pár kép róla:
Kép Kép Kép Kép Kép
Egy helyen kellett vágni, az utolsó képen ez látható egy kicsit, de abszolut nem feltünő... ;)

Mibe került ez a projekt? 8O

2011.03.28. 20:09

valta írta:
Kép Kép Kép Kép Kép

A fóliát én vettem ebayen kb 3000ft volt, de a felrakással voltak problémáim. Így szóltam annak aki előzőleg fóliázta az ablakokat és 5000-ért felrakta a két tükörre a fóliát.

2011.03.28. 20:47

spider2 írta:
valta írta:
Kép Kép Kép Kép Kép

A fóliát én vettem ebayen kb 3000ft volt, de a felrakással voltak problémáim. Így szóltam annak aki előzőleg fóliázta az ablakokat és 5000-ért felrakta a két tükörre a fóliát.

Szép lett!Gratula!

Köszi

2011.03.28. 20:50

valta írta:
spider2 írta:
valta írta:
Kép Kép Kép Kép Kép

Szép lett!Gratula!

Köszi

Köszönöm, nekem is bejön. ;)

2011.04.03. 12:49

PMiki írta:

PMiki

Bocs, ez kiment a fejemből.
Bizonyos szögből, közelről fotózva ennyit látni belőle.

Hátsó kerék mögött
Kép
Első kerék mögött
Kép
Motorháztetőn
Kép

Nálam 3 éve van fent, már kezd karcos lenni. De polírozható.

Akit érdekel és szeretne ilyet, tudok benne segíteni. Miniális befektetés, simán megéri.

Re:

2011.04.23. 23:28

LeviM5 írta:
PMiki írta:

PMiki

Bocs, ez kiment a fejemből.
Bizonyos szögből, közelről fotózva ennyit látni belőle.

Hátsó kerék mögött
Kép
Első kerék mögött
Kép
Motorháztetőn
Kép

Nálam 3 éve van fent, már kezd karcos lenni. De polírozható.

Akit érdekel és szeretne ilyet, tudok benne segíteni. Miniális befektetés, simán megéri.

Tényleg lehet polírozni! ( Én csináltam :lol: )

Várjatok egy kicsit, mert már itt van a kezemben a Plasti dip, és tesztelni fogom az enyémen! Csinálok képet, és lehet videót is.
Olcsóbb, viszont nem néz ki olyan jól, de te is megcsinálhatod, és akkor szeded le simán, mikor csak akarod.

Re: Re:

2011.04.24. 07:47

XenonBalazs írta:

Várjatok egy kicsit, mert már itt van a kezemben a Plasti dip, és tesztelni fogom az enyémen! Csinálok képet, és lehet videót is.
Olcsóbb, viszont nem néz ki olyan jól, de te is megcsinálhatod, és akkor szeded le simán, mikor csak akarod.

PMiki naponta jár a plastidrippes üzlet előtt! -ha jól sejtem. :)

2011.04.24. 21:12

Imco írta:
XenonBalazs írta:

Az a baj, hogy a plasti alatt nem "fakul" a fényezés. Leszeded, és csíkos lesz a géptető.

2011.04.26. 22:03

LeviM5 írta:
Imco írta:
XenonBalazs írta:

Az a baj, hogy a plasti alatt nem "fakul" a fényezés. Leszeded, és csíkos lesz a géptető.

Ez mindennel így van, ha csak nem festik. Fólia és bőr alatt sem fakul.

2011.04.26. 22:29

szekeres írta:
LeviM5 írta:
Imco írta:
XenonBalazs írta:

Ez mindennel így van, ha csak nem festik. Fólia és bőr alatt sem fakul.

Nem mindennel, mert átlátszó a kavicsvédő fólia és átsüt rajta a nap.
Pont ma szedtem le a két hátsókerék mögöttit, mert már 3éve rajta van és kíváncsi voltam.
Semmi eltérés, a nem fóliázott és fólia alatti rész tök egyforma. Motorházon is ilyen van, tettem fel képeket nemrég. Meglepő, hogy könnyen lejött, kis ragasztómaradvány volt, azt kátrányoldóval oldottam fel.

A bőr alatt nem fakul, ja, és még a por/kosz is bemegy alá és karcol. Plusz a bőr baromi ronda.

2011.04.26. 22:33

LeviM5 írta: Plusz a bőr baromi ronda.
De ha valaki ilyenre vágyik nekem van egy originál új :D És van az a pénz amiért megválnék tőle :D

Re: Fóliázás.....

2011.06.01. 21:57

Helo
No ezt most találtam a neten

Kép

Kép

2011.06.02. 21:12

lepke írta:Helo

Kép

Kép

Ízlések és ficamok.
Szerintem nem szép ez a matt fólia,de kinek mi. :wink:

2011.06.02. 21:55

Kép

Kép

I.ker-ben szoktam látni egy ilyet és egy E92-t is. Nekem bejön.

2011.07.27. 19:23

Gondoltam nyitok topicot :evil:
"haver aki karbonfóliázik" de inkább vettem a fáradtságot és megtaláltam hova tegyem:

Zirci fóliás barátom, az ablak és kőfelverődés gátló fólia mellett (mit én is évek óta használok) karbon fóliával is elkezdett foglalkozni. Íme a saját 320dezsője, nekem nagyon bejön, profi... Postán is várja az elemeket. Külső-belső mehet, garanciával, stb...Tel nálam pü-ben, akit érdekel a dolog.

Kép
Kép
Kép

2011.07.27. 21:01

Kép

Kép

Haveromnak matt fólia van körbe az autón. Otthagyja bárhol az autót 10 perc alatt telelesz idióta emberek tapinyomaival, tesconál a sor végére szokott állni, ott is összetapizzák. Sőt 1 helyen ki is vágták késsel neki.

3 szokásos kérdés, amit találkozón megkérdeznek:
-Matrica vagy festés? (nem fólia vagy fényezés ááááá)
-Milyen színű volt előtte?
-Mennyibe került?

2011.07.27. 22:30

LeviM5 írta:Gondoltam nyitok topicot :evil:
"haver aki karbonfóliázik" de inkább vettem a fáradtságot és megtaláltam hova tegyem:

Zirci fóliás barátom, az ablak és kőfelverődés gátló fólia mellett (mit én is évek óta használok) karbon fóliával is elkezdett foglalkozni. Íme a saját 320dezsője, nekem nagyon bejön, profi... Postán is várja az elemeket. Külső-belső mehet, garanciával, stb...Tel nálam pü-ben, akit érdekel a dolog.

Kép
Kép
Kép

Helo Levi
Lenne egy kérdésem A karbonfólia felülete SIMA vagy RÜCSIS :?:
mert a fotón nem venni ki rendesen

2011.07.27. 23:14

Ez rücsis. Simogattam, tapogattam és az új M3 belső dekorjára megtévesztésig hasonlít. Sima is van belőle. :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge