* *
Pontos idő: 2026.06.06. 23:50

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:03 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 26 alkalommal
Kapott köszik: 27 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
Itt senkivel nincs baj, csak ezekbe a hülye betűkben nincs hangsúly!!!!
Nem hiszem, hogy a Levi M5, vagy a BMW520ds (Bár nem ismerem őket (sajnos) személyesen) hogy jellemtelen emberkék lennének (EBBEN BIZTOS IS VAGYOK, HOGY NEM AZOK), mint ahogy a Szekeres sem az!!!! Lacinak van egy sajátos stílusa, ami könnyen félre érthető, és emiatt veszett már össze sok emberrel... Lehet hogy kicsit többet irkál a kelleténél, ami néha zavaró hatással lehet a bioritmusra.... :) De Ő ilyen!!! Ami tény.... én akiket megismertem innen a fórumról személyesen is, a teljesség igénye nélkül: mint pl Strobi, Labi, apa, XenonBalázs, Imco, Lepke, Szekeres, Metabondos Csávó, Jlaci74, Jerry, mindenki egy külön egyéniség.... és rossznak senkit sem mondanék, még akkor sem ha esetleg valamiben különbözik a véleményünk.... (de olyan nincs :) ) Ez a fórum amolyan második család... a célja, a segítség egymás között amiben csak tudunk!!!! Én a magam részéről továbbra is segítek amiben csak tudok.... BÁRKINEK!!!! Ha erre veti a jó sors valamelyik kedves klubtagot engem nyugodtan felhívhat, hogy fussunk össze valahol, és igyunk meg egy üditőt!!!! ( a cehet én állom!!! )
( a tel szám a zaklató csajok miatt nem nyílvános... :) de püben elküldöm akinek kell)
Ha szorult helyzetben van akkor pedig el is várom, hogy az elsők között legyek akinek szól, hogy segítsek!!! Csak jönne már valaki dunán túlról ebbe a sötét Szabolcsba is.... Ide a Tirpákokhoz, akik a Hurkás Debreceniek mellett laknak!!! :) Nem megsértődni a tirpákon, és a hurkáson!!!! :)

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:11 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 29 alkalommal
Motor tipusa: 525D
Évjárata: 2003
Sancool írta:
Itt senkivel nincs baj, csak ezekbe a hülye betűkben nincs hangsúly!!!!
Nem hiszem, hogy a Levi M5, vagy a BMW520ds (Bár nem ismerem őket (sajnos) személyesen) hogy jellemtelen emberkék lennének (EBBEN BIZTOS IS VAGYOK, HOGY NEM AZOK), mint ahogy a Szekeres sem az!!!! Lacinak van egy sajátos stílusa, ami könnyen félre érthető, és emiatt veszett már össze sok emberrel... Lehet hogy kicsit többet irkál a kelleténél, ami néha zavaró hatással lehet a bioritmusra.... :) De Ő ilyen!!! Ami tény.... én akiket megismertem innen a fórumról személyesen is, a teljesség igénye nélkül: mint pl Strobi, Labi, apa, XenonBalázs, Imco, Lepke, Szekeres, Metabondos Csávó, Jlaci74, Jerry, mindenki egy külön egyéniség.... és rossznak senkit sem mondanék, még akkor sem ha esetleg valamiben különbözik a véleményünk.... (de olyan nincs :) ) Ez a fórum amolyan második család... a célja, a segítség egymás között amiben csak tudunk!!!! Én a magam részéről továbbra is segítek amiben csak tudok.... BÁRKINEK!!!! Ha erre veti a jó sors valamelyik kedves klubtagot engem nyugodtan felhívhat, hogy fussunk össze valahol, és igyunk meg egy üditőt!!!! ( a cehet én állom!!! )
( a tel szám a zaklató csajok miatt nem nyílvános... :) de püben elküldöm akinek kell)
Ha szorult helyzetben van akkor pedig el is várom, hogy az elsők között legyek akinek szól, hogy segítsek!!! Csak jönne már valaki dunán túlról ebbe a sötét Szabolcsba is.... Ide a Tirpákokhoz, akik a Hurkás Debreceniek mellett laknak!!! :) Nem megsértődni a tirpákon, és a hurkáson!!!! :)

Hurkáson azért majdnem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Kivitele: Sedan
Mi ez a Hurkás Debrecen dolog :?: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:17 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 48 alkalommal
Kapott köszik: 17 alkalommal
Motor tipusa: M52(23i)
Sancool írta:
....... Csak jönne már valaki dunán túlról ebbe a sötét Szabolcsba is.... Ide a Tirpákokhoz, akik a Hurkás Debreceniek mellett laknak!!! :) Nem megsértődni a tirpákon, és a hurkáson!!!! :)

Na ezt se hallottam még... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:18 
Törzsvendég
Törzsvendég

kovessyroli írta:

Őszintén???? Én nem tudom, de a Debreceniek a hurkások, a Nyíregyiek a Tirpákok!!! :hehe

Spider2 majd lekólázzuk!!!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:25 
Törzsvendég
Törzsvendég

Gabii írta:
Sancool írta:
....... Csak jönne már valaki dunán túlról ebbe a sötét Szabolcsba is.... Ide a Tirpákokhoz, akik a Hurkás Debreceniek mellett laknak!!! :) Nem megsértődni a tirpákon, és a hurkáson!!!! :)

Na ezt se hallottam még... :lol:

Ha minden igaz 2 hét múlva megyünk Hajdúszoboszlóra!!! Kedves debereceni, és hajdúszoboszlói Klubtársak!!!! Mit szólnátok egy röhögcsélős mini talihoz??? Már csak a barátság miatt is!!!! Ez szól a nyíregyháziaknak is és mindenkinek akik éreznek magukban egy kellemes délután eltöltéséhez erőt!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:28 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 29 alkalommal
Motor tipusa: 525D
kovessyroli írta:

Régen erre leginkább a sertéstenyésztés dívott és a fővárosiak ezzel cukkolják a debrecenieket hogy "éhes a disznó" meg "debreceni hurkás parasztok" :) Leginkább meccseken lehet ezt hallani...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:31 
Törzsvendég
Törzsvendég

spider2 írta:
kovessyroli írta:

Régen erre leginkább a sertéstenyésztés dívott és a fővárosiak ezzel cukkolják a debrecenieket hogy "éhes a disznó" meg "debreceni hurkás parasztok" :) Leginkább meccseken lehet ezt hallani...

Azt még ehhez hozzáteszem, hogy Debrecen Magyarország talán negyedik, míg nyíregyháza a hatodik legnagyobb városa!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:37 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 48 alkalommal
Kapott köszik: 17 alkalommal
Motor tipusa: M52(23i)
Sancool írta:

Ha minden igaz 2 hét múlva megyünk Hajdúszoboszlóra!!! Kedves debereceni, és hajdúszoboszlói Klubtársak!!!! Mit szólnátok egy röhögcsélős mini talihoz??? Már csak a barátság miatt is!!!! Ez szól a nyíregyháziaknak is és mindenkinek akik éreznek magukban egy kellemes délután eltöltéséhez erőt!!!

Részemről lehet róla szó..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ???
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 14:51 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Mi a ba...kodás megy itt?! az ember dolgozik egy pár hónapot, hogy csak aludni van kedve, aztán egy laza péntek délután körülnéz a fórumon és... :( :( :(
Régi vs Új tagok??? mi van veletek???
WP is volt kopasz, de HP segített...nem kicsit nagyon!!! és talákoztam már az érintettek többségével is.
Egy azonban biztos - és talán ezért is vagyok itt ritkábban. 3 éve én is kopasz voltam itt, de így Bereg vármegyéből is amenyire tudtam aktívan odatettem magam a nyári találkozókhoz, de ez igaz Lepke esetében is - Ő sem éppen Füred vagy Velence szomszédságában lakik!!! És mostanában ez a klub már nem az a klub, ami volt 3éve...

És mondja el valaki azt a Hurkás dolgot, mert nem keveset járok debrecenben is, de még soha nem hallottam!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 15:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Szekeres, úgy látom nagyon nem ment át, amit Levi írni akart. Sok dolog rám is igaz abból, amit leírt, én nem sértődtem meg rajta, hanem megértettem, hogy mire céloz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ???
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 15:28 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: 4.4
Évjárata: 1998
WP írta:
Mi a ba...kodás megy itt?! az ember dolgozik egy pár hónapot, hogy csak aludni van kedve, aztán egy laza péntek délután körülnéz a fórumon és... :( :( :(
Régi vs Új tagok??? mi van veletek???
WP is volt kopasz, de HP segített...nem kicsit nagyon!!! és talákoztam már az érintettek többségével is.
Egy azonban biztos - és talán ezért is vagyok itt ritkábban. 3 éve én is kopasz voltam itt, de így Bereg vármegyéből is amenyire tudtam aktívan odatettem magam a nyári találkozókhoz, de ez igaz Lepke esetében is - Ő sem éppen Füred vagy Velence szomszédságában lakik!!! És mostanában ez a klub már nem az a klub, ami volt 3éve...

És mondja el valaki azt a Hurkás dolgot, mert nem keveset járok debrecenben is, de még soha nem hallottam!
Nincs köze esetleg a kis kolbászkákhoz?A debreceni-re gondolok.Tudjátok,-Kezeit csókolom,kisasszony!Hogy teccik lönni?....Aha,akkó aggyon mán abbú a jópofa debrecenibűl kettőt mustárral kezitcsókolom! :oops:Így a szövegkörnyezetben hátha lejön hamarabb.... :) Persze a kolbásznak,csak annyi a köze a hurkához,hogy mindig szomszédok,de attól lehetnek hurkások.Vazzeg!Misz@rt írkálok össze itten. :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 15:30 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
tibi666 írta:
Szekeres, úgy látom nagyon nem ment át, amit Levi írni akart. Sok dolog rám is igaz abból, amit leírt, én nem sértődtem meg rajta, hanem megértettem, hogy mire céloz.

helo

Pont a Levi mondja meg nekem, hogy mit meg hogy... nem?!
Azért, mert szerintük ide nem lehet írni, csak azt ami nekik tetszik...

A sok bmw müller meg hasonlók felbasszák az agyukat és engem szurkálnak... nevetséges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 15:39 
Guru
Guru

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 18 alkalommal
Motor tipusa: M57 - 530d
Évjárata: 2002
szekeres írta:
Értem srácok, akkor lehet törölni a regemet! Kösz ADMIN!

Sajnos arról nem tehetek, hogy erre a Sanyin és a Lepkén kívül nincs akivel bármit is lehetne csinálni. NEkem meg nincs mindig 30ezrem a Pest utáni találkozókra.
Mondjuk a fater kepingje nem tudom miért a te érdemed LEVI!!?? :)

Sajnálom, hogy így gondoljátok, de ez van, szerintem nem írtam annyi faszságot, mint itt sokan. De rendben, legyetek boldogok és ... na nem is mondok semmit!

Akivel jóban voltam és a hátam mögött nem szúrkált, attól búcsúzom.

Mi van itt srácok? :(
Szekeres nekünk már volt egy nézeteltérésünk. Isten lássa lelkem már régen elfelejtettem. Nem ez a megoldás, hogy törölteted magad. Leírták a srácok, hogy a stílusoddal van baj. Az biztos, hogy sokaknak nem jön be (nekem sem, de ezt tudod). Kicsit kevésbé kellene ismeretlenül vagdalkozni és nem lenne gond. Itt mikor új voltam semmiféle ilyen régi és új tag probléma nem volt. Ha sokaknak nem vagy szimpatikus, akkor lehet hogy tényleg veled van a gond és változtatni kell. Remélem ezen nem fogsz besértődni, mert szerintem most semmivel nem bántottalak meg. Az biztos, hogy nélküled kicsit unalmasabb lenne a fórum :hehe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 15:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
touring írta:
szekeres írta:
Értem srácok, akkor lehet törölni a regemet! Kösz ADMIN!

Sajnos arról nem tehetek, hogy erre a Sanyin és a Lepkén kívül nincs akivel bármit is lehetne csinálni. NEkem meg nincs mindig 30ezrem a Pest utáni találkozókra.
Mondjuk a fater kepingje nem tudom miért a te érdemed LEVI!!?? :)

Sajnálom, hogy így gondoljátok, de ez van, szerintem nem írtam annyi faszságot, mint itt sokan. De rendben, legyetek boldogok és ... na nem is mondok semmit!

Akivel jóban voltam és a hátam mögött nem szúrkált, attól búcsúzom.

Mi van itt srácok? :(
Szekeres nekünk már volt egy nézeteltérésünk. Isten lássa lelkem már régen elfelejtettem. Nem ez a megoldás, hogy törölteted magad. Leírták a srácok, hogy a stílusoddal van baj. Az biztos, hogy sokaknak nem jön be (nekem sem, de ezt tudod). Kicsit kevésbé kellene ismeretlenül vagdalkozni és nem lenne gond. Itt mikor új voltam semmiféle ilyen régi és új tag probléma nem volt. Ha sokaknak nem vagy szimpatikus, akkor lehet hogy tényleg veled van a gond és változtatni kell. Remélem ezen nem fogsz besértődni, mert szerintem most semmivel nem bántottalak meg. Az biztos, hogy nélküled kicsit unalmasabb lenne a fórum :hehe

Helo

Persze, nem bántottál meg, de tudod az a véleményem, hogy legalább annyian felhívtak, írtak emailt, hogy nincs igazuk...és az ellenkezője az igaz.
Én se emlékszem már nagyon min kaptunk össze, de az is tény, hogy sokszor arra gondolok, hogy írok neked, mert nem igaz, hogy ennyire... érted :)

Lényeg az, hogy ki jött sokaknak a foga-fehérje, holott ez pont NEM ide való lenne. Kicsit olyan ez, hogy "vizet prédikálnak" mikor pont ők csinálják a feszkót most.

Az elején, a Lepke is beszólt párat, de telefonon beszéltünk, adott pár tanácsot és azt megfogadtam. Miért ne tudnék elfogadni véleményeket?
De nem ebben a hangnemben. Ráadásul személyesen is találkoztam nagyrészt azokkal, akiknek baja van. Akkor se szóltak, most meg csőstől jönnek.

Amúgy meg mindegy, nem érdekel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 16:09 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Ennyi embernél elkerülhetetlenül keletkezik a beszélgetés során konfliktus, mert nemcsak szakmai topikok vannak, de ha jól átgondolom, még abban is lehet komoly ellentmondás.
Szerintem nem olyan nagy baj, ha az egyik fórumosnak a másik szimpatikus, a harmadik pedig nem annyira. Sőt, lehet egymást utálni is, csak ha már leírjátok, akkor próbáljátok meg azt magas, művészi szinten csinálni, mert akkor esetleg szórakoztató is lehet a többiek számára.
Ha valaki veszi a fáradtságot, az keressen rá Diabolica és Visor párharcokra itt a fórumon és megtudja, miről beszélek.
Ők nem "kurvaanyáztak" , hanem komoly szinten vitáztak. Szinte mindenkinek meg van a maga kis saját "ellensége" itt a fórumon belül, nyilván nekem is. Volt időszak, amikor én is kiáltam egy - egy topikba küzdeni, aztán a személyeskedés miatt inkább visszavonultam, visszafogtam magam az írástól.
Szerintem ti is hagyjátok inkább abba a személyeskedést, mert ez teljesen megmérgezi a hangulatot.
Persze attól még lehet egymást utálni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 16:15 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 0
Évjárata: 2001
Nem feltétlenül van konfliktus a beszélgetésekböl...

Én, ha irok valamit akkor az esetek többségében semmiféle reakciót nem vált ki az emberekböl...

Ettöl eltekintve itt vagyok és olvasok és néha még irok is :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 17:04 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
Ezek után már nyitni kéne egy :" Miért nem szeretek valakit" . topicot. :angard

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 17:16 
Guru
Guru

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 9 alkalommal
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
szekeres írta:
tibi666 írta:

helo

Pont a Levi mondja meg nekem, hogy mit meg hogy... nem?!
Azért, mert szerintük ide nem lehet írni, csak azt ami nekik tetszik...

A sok bmw müller meg hasonlók felbasszák az agyukat és engem szurkálnak... nevetséges.

Nem igazán tudom megint, hogy miről írsz, csak azt, hogy Tibinek igaza van...

Nem a mondandó lényegét fogod meg, mert azt képtelen vagy értelmezni ami nem baj, de ezt legalább ne hangoztasd, hogy nem érted.
"Egyszerű" ember vagy, az x az x a kereszt meg kereszt, tök egyértelmű józan paraszti ész, de néha mélyebb értelme is van dolgoknak! :wink:

Elnézést, hogy így írom, de "Müllerék" más tészta, ők jórészt csak reklámot és vevőkört láttak/látnak a forumban, te viszont saját jogon érdemelted ki a "szurkálást", amit a többiek nem feltétlenül annak szánnak hanem építő jellegű kritikának amit vagy megfogadsz vagy nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.04.01. 17:21 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 8 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525dA
Évjárata: 2006
muhaati írta:
Ezek után már nyitni kéne egy :" Miért nem szeretek valakit" . topicot. :angard

:oops :lo :offtopic

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]