Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.04.07. 08:40

simi64 írta:
Maxi írta:
simi64 írta:
Maxi írta:Simi! Láttam a kicsi bömöst a parkolóban. Jól néz ki! Csak a felnit kéne lecserélni! :lol: :lol:

Abból nem eszel! :D
Már eldöntöttem: kormányszervo-beépítés várható. :wink:

Simi! Nem enni, menni akartam vele!! :lol: :lol: :sör:

Gyere és megteheted. :D

Ja, most esett le!
Márminthogy a kerekekkel.

2011.04.07. 21:06

Sziasztok! Beindult! Minnyá nyomok fel videót!

(akit érdekel) :P

2011.04.07. 21:09

gskill írta:Sziasztok! Beindult! Minnyá nyomok fel videót!

Helo
Akkor ti nagyon gyorsan dolgoztok

2011.04.07. 21:14

lepke írta:

Helo

Ti??? Én! :oops: :D

2011.04.07. 21:17

gskill írta:
lepke írta:

Helo

Helo
Akkor Te nagyon gyors vagy
Gondolom nem egyedül csinálgatod

2011.04.07. 21:25

Naszóval! Délután lementem a típushoz, kicsit babusgatni. Kezdődött ezzel a videóval:

És folyatódott ott, hogy a kimaradt ews darabkát(gyújtáskapcsoló körülötti kis modult) is beraktam, és az utólagos gányolt, hulladék, bélsalak riasztót kikötöttem... Elcsípett kábelek, szigszalagolt illesztések, óriási kontakt ellenállások, szóval volt baj. Ráment egy rakás cinem, 1,5 méter zsugorcső és 5!!! centi szigetelőszalag!

Nem azt akarom mondani, hogy nem tartom sokra az okj-s autórisztó képzést elvégző egyéneket, akik igénytelenek a munkájukra, de azt mondom... Ugyan még csak tanonc autóelektronikai műszerész vagyok, de az ilyen kókler idiótákhoz képest 1000x igényesebb vagyok a munkámra nézve...

2011.04.07. 21:27

lepke írta:
gskill írta:
lepke írta:

Helo

Helo
Akkor Te nagyon gyors vagy
Gondolom nem egyedül csinálgatod

Bocsi, debunkó vagyok, nem is köszöntem :oops: Szia :wink:

Teljesen egyedül csinálom, barátnőm, ha megkell fogni ezt-azt, akkor abban segít, de alapjában véve egyedül csinálom. Igaz, este haver jött segíteni, fogni a lámpát...

2011.04.07. 21:30

Szóval! Este beröffent... Egy baj van, kormol... Még nem tudom az okát, lehet a 2 év alatt beporosodott kipuff rendszer, passz... Ha lesz vízhűtőm, akkor majd megjáratom rendesen...

2011.04.07. 21:32

gskill írta:Szóval! Este beröffent... Egy baj van, kormol... Még nem tudom az okát, lehet a 2 év alatt beporosodott kipuff rendszer, passz... Ha lesz vízhűtőm, akkor majd megjáratom rendesen...

Helo
Ilyen tempóban ahogy készül az autó, jövő hétvégén eljöhetsz vele a Találkozóra

2011.04.07. 21:36

lepke írta:
gskill írta:Szóval! Este beröffent... Egy baj van, kormol... Még nem tudom az okát, lehet a 2 év alatt beporosodott kipuff rendszer, passz... Ha lesz vízhűtőm, akkor majd megjáratom rendesen...

Helo
Ilyen tempóban ahogy készül az autó, jövő hétvégén eljöhetsz vele a Találkozóra

áááá, sok a tennivaló... új ékszíjak, összes olaj csere, fékcsere, van 1-2 elektronika, amit még le kell csekkolnom, mert valami gebasz van, nomeg le kell műszakiztatnom! Jah meg 2 hét, mire megjön a törzskönyv, addig nem tom műszakiztatni sem... :(

2011.04.07. 21:49

Azt a gyönyörű finom hangú dobot is le kéne rúgni... Pont van egy gyári dob a garázsban :D

2011.04.07. 23:01

gskill írta:Azt a gyönyörű finom hangú dobot is le kéne rúgni... Pont van egy gyári dob a garázsban :D
-

:franko: Jól haladsz!

Az előző hsz-em eltűnt! :(

2011.04.07. 23:10

Imco írta:
gskill írta:Azt a gyönyörű finom hangú dobot is le kéne rúgni... Pont van egy gyári dob a garázsban :D
-

:franko: Jól haladsz!

Az előző hsz-em eltűnt! :(

Mit ne mondjak szép hangja van :P

2011.04.07. 23:12

Nagyon ügyes vagy, kitartást hozzá!
Én már a lámpa magasságállító pöckök cseréjétől is fosok. :lol:

2011.04.07. 23:19

Tényleg szépen jár!
Jó kezekbe került. ;)

2011.04.07. 23:32

Isteni a hangja. Pont a napokban beszélgettem Faterral, hogy azért a benzinmotor az benzinmotor. Neki egy 2.2-es Accordja van, és csörömpöl benne a dízel. A tesztúton a 2 literes benzines teljes csendben suhant, bár nem is volt olyan fickós.

Ez a BMW sor6 dízel szép simán jár, és a hangja sem csúnya, de a benzines sokkal kifinomultabb. Csak sajnos 400ft-os üzemanyagárral nem úgy gondolkodik az ember, hogy kifizeti a 2-3 liter pluszt 100km-enként.

2011.04.07. 23:42

tibi666 írta:Isteni a hangja. Pont a napokban beszélgettem Faterral, hogy azért a benzinmotor az benzinmotor. Neki egy 2.2-es Accordja van, és csörömpöl benne a dízel. A tesztúton a 2 literes benzines teljes csendben suhant, bár nem is volt olyan fickós.

Ez a BMW sor6 dízel szép simán jár, és a hangja sem csúnya, de a benzines sokkal kifinomultabb. Csak sajnos 400ft-os üzemanyagárral nem úgy gondolkodik az ember, hogy kifizeti a 2-3 liter pluszt 100km-enként.

Nem kell kifizetni annyi pluszt, csak a várost és a sok hidegindítást kell kerülni. :) Én most 7.9L/100km-el járkálok, 1 tank olyan 890km-re elég. Igaz nem is rugdosom agyon. Harminc dezső mennyit eszik Nálad?

2011.04.07. 23:44

MPowerPH írta:
tibi666 írta:Isteni a hangja. Pont a napokban beszélgettem Faterral, hogy azért a benzinmotor az benzinmotor. Neki egy 2.2-es Accordja van, és csörömpöl benne a dízel. A tesztúton a 2 literes benzines teljes csendben suhant, bár nem is volt olyan fickós.

Nem kell kifizetni annyi pluszt, csak a várost és a sok hidegindítást kell kerülni. :) Én most 7.9L/100km-el járkálok, 1 tank olyan 890km-re elég. Igaz nem is rugdosom agyon. Harminc dezső mennyit eszik Nálad?

Országúton 6-6.5 között, pályán 145-tel olyan 7.2-7.5 körül, de ilyen szempontból mindegy neki, hogy 4 emberrel agyig pakolva, vagy üresen. De ez ugye automata és touring. No meg a 235-ös úthengerek vannak fent. :) Városban 9 körül eszik.

2011.04.07. 23:51

tibi666 írta:
MPowerPH írta:

Országúton 6-6.5 között, pályán 145-tel olyan 7.2-7.5 körül, de ilyen szempontból mindegy neki, hogy 4 emberrel agyig pakolva, vagy üresen. De ez ugye automata és touring. No meg a 235-ös úthengerek vannak fent. :) Városban 9 körül eszik.

Na, az országúti és a pálya nálam is detto ennyi. És a 225-ös nyári gumival, 205-ös télivel nem jobb a fogyi. Ellenben városban, mondjuk pont Bp.-n, csúcsidőben simán megvan a 13l is. Azért mondom, hogy mehet a benzin, csak városba ne menj vele. :lol: Automata a 30D-nél úgy éreztem elég kellemes, nem igen fogja vissza az autót, és nem is annyira pazarló mint mondjuk a 28i -nél, ami automatával lassú is, és zabálja a benzint.

2011.04.07. 23:58

MPowerPH írta:
tibi666 írta:
MPowerPH írta:

Na, az országúti és a pálya nálam is detto ennyi. És a 225-ös nyári gumival, 205-ös télivel nem jobb a fogyi. Ellenben városban, mondjuk pont Bp.-n, csúcsidőben simán megvan a 13l is. Azért mondom, hogy mehet a benzin, csak városba ne menj vele. :lol: Automata a 30D-nél úgy éreztem elég kellemes, nem igen fogja vissza az autót, és nem is annyira pazarló mint mondjuk a 28i -nél, ami automatával lassú is, és zabálja a benzint.

Hogy ennek az autónak mi lesz az utódja és mikor, azt csak a Jóisten tudja. :)
Bevált, szeretjük, és építkezünk, úgyhogy oda kell a pénz.
E61 lesz és automata, ennyi biztos. De 2-3 év múlva legkorábban. Egyébként ezekben már sajna a benzinesek se olyanok mint régen, Jacko volt egy 100 ezer km-t futott piezos 530i-t diagolni, tele volt hibával. :(
Hozzászólás küldése

VigLink badge