![]() |
2011.05.01. 18:32

2011.05.01. 20:11
2011.05.01. 20:26
bmw520ds írta:Igen. Cirkusz volt és nem a lányok csinálták!![]()
Ez tetszett a legjobban, nem is hallottam még ilyenről, látni, hallani, a kipufogók szagát érezni, izgulni, nem-e összeütköznek a fiúk! Megérte betérni a sátorba. Az Olasz nők...Ilyet sem láttam még. Mind gyönyörű volt! Szép hasak, köldökök, mosolyok...Úgy izgultam, le ne essen a trapézról az a gyönyörű ékszer!Mind vidám, mosolygós ember volt...Az előadás végén sorfalat álltak, testközelben voltunk velük! Nagyszerű nap volt, a BMW-ről sem megfeledkezve, a fehér tesó barát lett, gyarapodik a bunkó Béemwések száma Veszprémben!
![]()
A Globe of Death-ről van videó?
2011.05.01. 20:31
bmw520ds írta:Igen. Cirkusz volt és nem a lányok csinálták!![]()
Ez tetszett a legjobban, nem is hallottam még ilyenről, látni, hallani, a kipufogók szagát érezni, izgulni, nem-e összeütköznek a fiúk! Megérte betérni a sátorba. Az Olasz nők...Ilyet sem láttam még. Mind gyönyörű volt! Szép hasak, köldökök, mosolyok...Úgy izgultam, le ne essen a trapézról az a gyönyörű ékszer!Mind vidám, mosolygós ember volt...Az előadás végén sorfalat álltak, testközelben voltunk velük! Nagyszerű nap volt, a BMW-ről sem megfeledkezve, a fehér tesó barát lett, gyarapodik a bunkó Béemwések száma Veszprémben!
![]()
2011.05.02. 09:06
Imco írta:Szép? Csúnya?
2011.05.02. 09:08
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Igen. Cirkusz volt és nem a lányok csinálták!![]()
![]()
Először 2 motor, aztán 3, majd 4, végén 5 egy ketrecben...![]()
2011.05.02. 22:00
XenonBalazs írta:Imco írta:Szép? Csúnya?
Ezt már roadsternek hívják hivatalosan! ( Hátsókerék meghajtás és cabrio )
Biztos nézik az utcán... Én gyöngyház fehérben vagy metál narancsban elfogadnám. ( És még be is férne, mert nincs teteje)
2011.05.02. 22:04
Bacsek írta:bmw520ds írta:Igen. Cirkusz volt és nem a lányok csinálták!![]()
![]()
Való igaz, fehér 520 jó fej volt![]()
A cirkusz is baromira tetszett, ugyhogy nem bántuk meg Nikivel, hogy rábeszéltél minket Gabi![]()
A mocisokról van videó, nem is akármilyen. Töltöm le a képeket, aztán feldobom nemsokára
2011.05.03. 17:42
2011.05.03. 17:48
2011.05.03. 18:03
Imco írta:Hi!
Tibi-Balázs! Itt a kék autó.
Ma sikerült elkapnom.
Sajnos piszkos is volt, meg borús idő is volt.
Talán így is látszik.
2011.05.03. 18:24
Imco írta:A kereső továbbra sem 100.
Valaki nem emléxik, hogy hol lett tárgyalva az ablaktörlő gumi.
Szeretnék gumit tenni bele mert maszatol.
Nem emléxem a gumi típusra. Talán würth vagy valami v dereng.
Köszi!
2011.05.03. 18:50
2011.05.03. 18:59
2011.05.03. 19:11
simi64 írta:Nekem is kikezdte a tél. Párszor odafagyott.
Jól dereng, Würth volt.
De nem muszáj!
Én teljesen hétköznapi autósboltban vettem teljesen hétköznapi univerzális gumit. (német gyártmány)
3 évig tökéletesen tette a dolgát és nagyon szépen törölt.
Ja, és attól univerzális, hogy hosszabb a szgk-ban használatos leghosszabbnál is, és Te vágod a megfelelő méretűre. Ezer valahányszáz volt 2 db.
2011.05.03. 19:13
Szkubi-ka írta:Sziasztok!
Kedves Balázs, itt van még 1x a kezed munkája! Egy kicsit virágosítva!![]()
![]()
![]()
Annyi probléma van, hogy egy kicsit össze lett karmolva a géptető.....
2011.05.03. 19:28
muhaati írta:Szkubi-ka írta:Sziasztok!
Kedves Balázs, itt van még 1x a kezed munkája! Egy kicsit virágosítva!![]()
![]()
![]()
Annyi probléma van, hogy egy kicsit össze lett karmolva a géptető.....
Csak nem rajzszegezték a virágokat??????![]()
( Gratula az ifjú párnak!!!!!!)
2011.05.03. 20:14
Szkubi-ka írta:még az a nagy is azzal volt fent és birta is![]()
![]()
![]()
2011.05.03. 20:27
simi64 írta:Szkubi-ka írta:még az a nagy is azzal volt fent és birta is![]()
![]()
![]()
200 felett???![]()