Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2011.05.01. 18:32

Mai minitalis élmények, melyek a "videók-képek" és "hétvégi programok" topicba is mehetnének.
1. autómosás, majd közös mekizés
2. cirkusz látogatás

A rossz idő ellenére összejöttünk, fiatalság ma nem tartott velünk, 7eshez mentek cuccokért.
Tanktaz klubtárs is csatlakozott végre, megismerhettük, nagyon jól elvoltunk, mekiben különtermet béreltünk. :D
Majd itt vendégeskedő olasz cirkusz műsorát néztük meg, látványos volt.

Majd szemerkélő esőben indult mindenki haza. Jól telt a mai nap is! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: tanktaz
Értékelés: 4.76%

2011.05.01. 20:11

Igen. Cirkusz volt és nem a lányok csinálták! :D
Ez tetszett a legjobban, nem is hallottam még ilyenről, látni, hallani, a kipufogók szagát érezni, izgulni, nem-e összeütköznek a fiúk! Megérte betérni a sátorba. Az Olasz nők...Ilyet sem láttam még. Mind gyönyörű volt! Szép hasak, köldökök, mosolyok...Úgy izgultam, le ne essen a trapézról az a gyönyörű ékszer! :oops: Mind vidám, mosolygós ember volt...Az előadás végén sorfalat álltak, testközelben voltunk velük! Nagyszerű nap volt, a BMW-ről sem megfeledkezve, a fehér tesó barát lett, gyarapodik a bunkó Béemwések száma Veszprémben! :lol:
A Globe of Death-ről van videó?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: tanktaz

2011.05.01. 20:26

bmw520ds írta:Igen. Cirkusz volt és nem a lányok csinálták! :D
Ez tetszett a legjobban, nem is hallottam még ilyenről, látni, hallani, a kipufogók szagát érezni, izgulni, nem-e összeütköznek a fiúk! Megérte betérni a sátorba. Az Olasz nők...Ilyet sem láttam még. Mind gyönyörű volt! Szép hasak, köldökök, mosolyok...Úgy izgultam, le ne essen a trapézról az a gyönyörű ékszer! :oops: Mind vidám, mosolygós ember volt...Az előadás végén sorfalat álltak, testközelben voltunk velük! Nagyszerű nap volt, a BMW-ről sem megfeledkezve, a fehér tesó barát lett, gyarapodik a bunkó Béemwések száma Veszprémben! :lol:

Való igaz, fehér 520 jó fej volt :D

A cirkusz is baromira tetszett, ugyhogy nem bántuk meg Nikivel, hogy rábeszéltél minket Gabi :franko:

A mocisokról van videó, nem is akármilyen. Töltöm le a képeket, aztán feldobom nemsokára :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bacsek az itt látható tagok köszönték meg: tanktaz

2011.05.01. 20:31

Először 2 motor, aztán 3, majd 4, végén 5 egy ketrecben... 8O

2011.05.01. 21:45

Szép? Csúnya?

2011.05.02. 09:06

Imco írta:Szép? Csúnya?

Ezt már roadsternek hívják hivatalosan! ( Hátsókerék meghajtás és cabrio )
Biztos nézik az utcán... Én gyöngyház fehérben vagy metál narancsban elfogadnám. ( És még be is férne, mert nincs teteje :lol: )

2011.05.02. 09:08

LeviM5 írta:

Először 2 motor, aztán 3, majd 4, végén 5 egy ketrecben... 8O

Már megint csak irigyellek titeket!

Azért ma reggel hozzám beugrott Jerry és jön délután is :D

2011.05.02. 22:00

XenonBalazs írta:
Imco írta:Szép? Csúnya?

Ezt már roadsternek hívják hivatalosan! ( Hátsókerék meghajtás és cabrio )
Biztos nézik az utcán... Én gyöngyház fehérben vagy metál narancsban elfogadnám. ( És még be is férne, mert nincs teteje :lol: )

Meg aztán akasztasz rá egy puttonyt és már vissza is tudod vele vinni a sörösüvegeket :lol:

2011.05.02. 22:04

Bacsek írta:

Való igaz, fehér 520 jó fej volt :D

A cirkusz is baromira tetszett, ugyhogy nem bántuk meg Nikivel, hogy rábeszéltél minket Gabi :franko:

A mocisokról van videó, nem is akármilyen. Töltöm le a képeket, aztán feldobom nemsokára :wink:

Gyááá he!
Én köszönöm a meghívást, nagyon jól éreztem magam! Bár, csak árnyéka voltam önmagamnak a szombati egészségmegőrző szeminárium miatt , de tényleg jól éreztem magam veletek és nagyon örülök ,hogy megismerhettelek benneteket!
Egy élmény volt! :franko:
Remélem, legközelebb is csörögtök ha ilyen villámtali van alakulóban!

2011.05.03. 17:42

Hi!

Tibi-Balázs! Itt a kék autó.
Ma sikerült elkapnom.
Sajnos piszkos is volt, meg borús idő is volt.
Talán így is látszik.

Kép

Kép

Kép

Kép

2011.05.03. 17:48

A kereső továbbra sem 100.

Valaki nem emléxik, hogy hol lett tárgyalva az ablaktörlő gumi.
Szeretnék gumit tenni bele mert maszatol.
Nem emléxem a gumi típusra. Talán würth vagy valami v dereng.

Köszi!

2011.05.03. 18:03

Imco írta:Hi!

Tibi-Balázs! Itt a kék autó.
Ma sikerült elkapnom.
Sajnos piszkos is volt, meg borús idő is volt.
Talán így is látszik.

Tényleg különleges színe van!
Köszi a képeket. :)

2011.05.03. 18:24

Imco írta:A kereső továbbra sem 100.

Valaki nem emléxik, hogy hol lett tárgyalva az ablaktörlő gumi.
Szeretnék gumit tenni bele mert maszatol.
Nem emléxem a gumi típusra. Talán würth vagy valami v dereng.

Köszi!

Nekem is kikezdte a tél. Párszor odafagyott.
Jól dereng, Würth volt.
De nem muszáj!
Én teljesen hétköznapi autósboltban vettem teljesen hétköznapi univerzális gumit. (német gyártmány)
3 évig tökéletesen tette a dolgát és nagyon szépen törölt.
Ja, és attól univerzális, hogy hosszabb a szgk-ban használatos leghosszabbnál is, és Te vágod a megfelelő méretűre. Ezer valahányszáz volt 2 db.

Bosh ablaktőrlőlapát

2011.05.03. 18:50

Ha esetleg valakinek épp aktuális az ablaktörlő vásárlás.
Épp a héten rendeltem Angliából, 1hét alatt ideér. Teljesen meg vagyok elégedve vele. 6000Ft.-nak megfelelő Angol Font.

EBAY.Co.Uk

Kép

üdv:atiotezer

2011.05.03. 18:59

Sziasztok!

Kedves Balázs, itt van még 1x a kezed munkája! Egy kicsit virágosítva! :lol: :taps: :franko:
Annyi probléma van, hogy egy kicsit össze lett karmolva a géptető.....
Kép

2011.05.03. 19:11

simi64 írta:Nekem is kikezdte a tél. Párszor odafagyott.
Jól dereng, Würth volt.
De nem muszáj!
Én teljesen hétköznapi autósboltban vettem teljesen hétköznapi univerzális gumit. (német gyártmány)
3 évig tökéletesen tette a dolgát és nagyon szépen törölt.
Ja, és attól univerzális, hogy hosszabb a szgk-ban használatos leghosszabbnál is, és Te vágod a megfelelő méretűre. Ezer valahányszáz volt 2 db.

Köszi Simi!

Csak mert lusta vagyok, milyen hosszú?
Esetleg milyen számú a rávaló bosch?

Köszi!

Ati! Neked is köszi!
Sajna nem bízom a netes shoppingban!
De ez az én bajom! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imco 2011.05.03. 19:13-kor.

2011.05.03. 19:13

Szkubi-ka írta:Sziasztok!

Kedves Balázs, itt van még 1x a kezed munkája! Egy kicsit virágosítva! :lol: :taps: :franko:
Kép

Csak nem rajzszegezték a virágokat?????? 8O

( Gratula az ifjú párnak!!!!!! :franko: )

2011.05.03. 19:28

muhaati írta:
Szkubi-ka írta:Sziasztok!

Kép

Csak nem rajzszegezték a virágokat?????? 8O

( Gratula az ifjú párnak!!!!!! :franko: )

Köszönjük szépen Ati bácsi a jókívánságokat. :taps: :taps:
Én csak elvittem 1 képet a virágosunknak,hogy ilyent szeretnénk és megoldotta a dolgot tapadó korongal,még az a nagy is azzal volt fent és birta is bmwdance bmwdance :taps: :drive

2011.05.03. 20:14

Szkubi-ka írta:még az a nagy is azzal volt fent és birta is bmwdance bmwdance :taps: :drive

200 felett??? :?
:lol:

2011.05.03. 20:27

simi64 írta:
Szkubi-ka írta:még az a nagy is azzal volt fent és birta is bmwdance bmwdance :taps: :drive

200 felett??? :?
:lol:

Azért lett egy picit karcos. :taps:
Hozzászólás küldése

VigLink badge