![]() |
2011.05.14. 16:36
Roland520i írta:Hellosztok egy kis segitséget kérnék
Nekem 520i van hibátlanul müködöt az auto csak tegnap elözésnél rántot 1 2-öt aztán semmi! ahogy mentem velle tovább már ésszrevetem hogy sokkal gyengébb mint szokot még 5 km és hiábba nyomtam a gázt csak lasult félre is kellett álnom mert leált a verda!
Jött a segitség hazahuzni kb 10 perc mikor odaértek beindult addig semmi kb 10km ment csak 3000 fellett alata fuladozot de utána meg is állt!
Biztos voltam benne hogy benzinszürö de a csere után sem változott és nehezen indul be
Ha beindul alapjárarton jár de gázadásra nagyon fuladd ésnehezen pörög fell!
Valakinek valami ötlett!??
Várom a válaszokat kösszi mindenkitöl
2011.05.14. 17:02
hamoriarpi írta:Roland520i írta:Hellosztok egy kis segitséget kérnék
Nekem 520i van hibátlanul müködöt az auto csak tegnap elözésnél rántot 1 2-öt aztán semmi! ahogy mentem velle tovább már ésszrevetem hogy sokkal gyengébb mint szokot még 5 km és hiábba nyomtam a gázt csak lasult félre is kellett álnom mert leált a verda!
Jött a segitség hazahuzni kb 10 perc mikor odaértek beindult addig semmi kb 10km ment csak 3000 fellett alata fuladozot de utána meg is állt!
Biztos voltam benne hogy benzinszürö de a csere után sem változott és nehezen indul be
Ha beindul alapjárarton jár de gázadásra nagyon fuladd ésnehezen pörög fell!
Valakinek valami ötlett!??
Várom a válaszokat kösszi mindenkitöl
Ötleteléssel nem sokra megy az ember. Van az autóban egy pár JELADÓ pl.
Diag!
2011.05.14. 18:14
2011.05.14. 18:16
Padre540 írta:Sziasztok!
Beraktam a kulcsot a csomiba,csak az volt nyitva,és persze lecsuktam.A pótkulcs most elérhetetlen,van valami megoldás?
2011.05.14. 18:16
2011.05.14. 18:21
Padre540 írta:Sziasztok!
Beraktam a kulcsot a csomiba,csak az volt nyitva,és persze lecsuktam.A pótkulcs most elérhetetlen,van valami megoldás?
2011.05.14. 18:26
MChris írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Jacko a 20-esen keresztül elvileg ki tudja nyitni,de a jobb vese akkor is cserés!
2011.05.14. 18:41
Padre540 írta:MChris írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Jacko a 20-esen keresztül elvileg ki tudja nyitni,de a jobb vese akkor is cserés!
Az még a legkisebb gond...Ha kell,cserélem,csak az a kérdés ráér-e bárki is erre a feladatra....
2011.05.14. 18:45
Fazer írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Talán hátsó ülés ki...?? Jahh de szerintem az is a csomiból van csavarozva...
2011.05.14. 18:50
Jerry írta:Fazer írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Okulás végett, a hátsó ülés nem a csomiból van csavarozva.
2011.05.14. 18:52
muhaati írta:Jerry írta:Fazer írta:Padre540 írta:Sziasztok!
Okulás végett, a hátsó ülés nem a csomiból van csavarozva.
Viszont nem csak a csomi van zárva, hanem az egész kocsi távírányítóval, lockolva.
2011.05.14. 19:25
2011.05.14. 19:28
Padre540 írta:Megoldódott!Köszönöm a segítségeket!
2011.05.14. 19:39
Jerry írta:Padre540 írta:Megoldódott!Köszönöm a segítségeket!
Ne titkold, hogy hogyan. Hátha máskor másnak is szüksége lesz a megoldásra.
2011.05.14. 19:46
nagysparco írta:hamoriarpi írta:stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia!
Az előtét ellenállás, mint a nevében is van, nem véletlenül része annak az áramkörnek. Ha a nélkül kötöd be a ventillátort, akkor lehet, hogy egyúttal célszerű a ventillátor-motort is megrendelned - így spórolhatsz a postaköltségen.
Viccet félre téve. Én inkább megfőnék a saját levemben, minthogy ezért a pár napért elkezdjem kendácsolni a gyári kábelezést.
Üdv!
Ha bárkinek tönkremegy a klímaventillátor motorja,szóljon,ezen motorok felujitásával foglalkozom!Van mindig készleten felujitott motorom,komplette egységgel együtt is. Fél Év garanciát vállalok rá! Márha a 4 vezetékesről van szó! Előtéteket is cserélek,szóval mindent,e téren...A 3 vezetékes motorokat is javítom ha úgy adódik..
Üdv:Sparco
2011.05.14. 23:27
stupeki69 írta:nagysparco írta:hamoriarpi írta:stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia!
Az előtét ellenállás, mint a nevében is van, nem véletlenül része annak az áramkörnek. Ha a nélkül kötöd be a ventillátort, akkor lehet, hogy egyúttal célszerű a ventillátor-motort is megrendelned - így spórolhatsz a postaköltségen.
Viccet félre téve. Én inkább megfőnék a saját levemben, minthogy ezért a pár napért elkezdjem kendácsolni a gyári kábelezést.
Üdv!
Ha bárkinek tönkremegy a klímaventillátor motorja,szóljon,ezen motorok felujitásával foglalkozom!Van mindig készleten felujitott motorom,komplette egységgel együtt is. Fél Év garanciát vállalok rá! Márha a 4 vezetékesről van szó! Előtéteket is cserélek,szóval mindent,e téren...A 3 vezetékes motorokat is javítom ha úgy adódik..
Üdv:Sparco
Az a baj, hogy az előző tulaj valami sufni tuningos ellenállást tett bele őssze vissza forasztva ugyhogy nem tudom a négy kábelből melyik hová megy. Az előtét ellenállást pedig a szerelő rendelte és azért látom csak pénteken. DE JOBBAN izgat, hogy a titkosmenűben nézve álló helyzetbe klima nélkül 107-108 c-ig /külső hömérséklet 25c/ melegszik mert akkor kapcsol a viszkó és ez nekem egy kicsit soknaktűnik de ha nem kérek valakit javítson ki ha nem.Menet közben 97-99c-os. Ezért probáltam bekötni direktbe a motort de még a 30A-os biztósítékot is kinyomja egy perc alatt ugyhogy le is tettem róla. Előre is köszönöm a válaszokat.
2011.05.14. 23:30
nagysparco írta:Üdv!
Hát az elötétnek a gyári értéke 80 W-os..Annál kisebbet nem szabad berakni,mert elmelegszi magát,és tönkremegy! Én 100W-osakat szoktam belerakni,az még 20 W -al több is mint a gyári érték!! Ha nem jutsz dűlöre vele,és bekötöm neked,meg bármit ha kell az egységen megjavítom!Nem szabad gányolni,semmi értelme sincsen,mindent a gyári helyzetbe kell visszaállítani!!
Üdv:Robert!
2011.05.15. 20:18
204d1 írta:nagysparco írta:Üdv!
Hát az elötétnek a gyári értéke 80 W-os..Annál kisebbet nem szabad berakni,mert elmelegszi magát,és tönkremegy! Én 100W-osakat szoktam belerakni,az még 20 W -al több is mint a gyári érték!! Ha nem jutsz dűlöre vele,és bekötöm neked,meg bármit ha kell az egységen megjavítom!Nem szabad gányolni,semmi értelme sincsen,mindent a gyári helyzetbe kell visszaállítani!!
Üdv:Robert!
Huhh, az nem olcsó, mármint a 100W-os ellenállás...
Külföldi beszerzés?
2011.05.16. 14:09
2011.05.16. 14:24
pompi60 írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy vettem ledes helyzetjelzőt. Az üzletben kipróbáltuk, működik.
Beszerelem az autóba és mégse világít.
Vettem egy olcsóbb kategóriás szintén ledes izzót. Az sem működik.
A sima halogénessel semmi gond.
Mi lehet a hiba és hogy lehet megoldani?
Előre is köszi!