Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2011.05.14. 16:36

Roland520i írta:Hellosztok egy kis segitséget kérnék
Nekem 520i van hibátlanul müködöt az auto csak tegnap elözésnél rántot 1 2-öt aztán semmi! ahogy mentem velle tovább már ésszrevetem hogy sokkal gyengébb mint szokot még 5 km és hiábba nyomtam a gázt csak lasult félre is kellett álnom mert leált a verda!
Jött a segitség hazahuzni kb 10 perc mikor odaértek beindult addig semmi kb 10km ment csak 3000 fellett alata fuladozot de utána meg is állt!
Biztos voltam benne hogy benzinszürö de a csere után sem változott és nehezen indul be
Ha beindul alapjárarton jár de gázadásra nagyon fuladd ésnehezen pörög fell!
Valakinek valami ötlett!??
Várom a válaszokat kösszi mindenkitöl

Ötleteléssel nem sokra megy az ember. Van az autóban egy pár JELADÓ pl.
Diag!

2011.05.14. 17:02

hamoriarpi írta:
Roland520i írta:Hellosztok egy kis segitséget kérnék
Nekem 520i van hibátlanul müködöt az auto csak tegnap elözésnél rántot 1 2-öt aztán semmi! ahogy mentem velle tovább már ésszrevetem hogy sokkal gyengébb mint szokot még 5 km és hiábba nyomtam a gázt csak lasult félre is kellett álnom mert leált a verda!
Jött a segitség hazahuzni kb 10 perc mikor odaértek beindult addig semmi kb 10km ment csak 3000 fellett alata fuladozot de utána meg is állt!
Biztos voltam benne hogy benzinszürö de a csere után sem változott és nehezen indul be
Ha beindul alapjárarton jár de gázadásra nagyon fuladd ésnehezen pörög fell!
Valakinek valami ötlett!??
Várom a válaszokat kösszi mindenkitöl

Ötleteléssel nem sokra megy az ember. Van az autóban egy pár JELADÓ pl.
Diag!

Üdv!

Lgtömegmérő utáni Vastag gumi gégecső,??? Nem repedezett? Lehet falsot szív! Nézzétek meg!

2011.05.14. 18:14

Sziasztok!

Beraktam a kulcsot a csomiba,csak az volt nyitva,és persze lecsuktam.A pótkulcs most elérhetetlen,van valami megoldás?

2011.05.14. 18:16

Padre540 írta:Sziasztok!

Beraktam a kulcsot a csomiba,csak az volt nyitva,és persze lecsuktam.A pótkulcs most elérhetetlen,van valami megoldás?

Talán hátsó ülés ki...?? Jahh de szerintem az is a csomiból van csavarozva...

2011.05.14. 18:16

Roncsolás nélkül nincs. Marad a pótkulcs utáni hajsza.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Padre540
Értékelés: 4.76%

2011.05.14. 18:21

Jacko a 20-esen keresztül elvileg ki tudja nyitni,de a jobb vese akkor is cserés!

2011.05.14. 18:26

MChris írta:

Jacko a 20-esen keresztül elvileg ki tudja nyitni,de a jobb vese akkor is cserés!

Az még a legkisebb gond...Ha kell,cserélem,csak az a kérdés ráér-e bárki is erre a feladatra....

2011.05.14. 18:41

Padre540 írta:
MChris írta:

Az még a legkisebb gond...Ha kell,cserélem,csak az a kérdés ráér-e bárki is erre a feladatra....

Na ez gyorsan megoldódott.15 perc múlva itt az ember.THANK YOU MUHAATI! :franko:

2011.05.14. 18:45

Fazer írta:

Okulás végett, a hátsó ülés nem a csomiból van csavarozva.

2011.05.14. 18:50

Jerry írta:
Fazer írta:

Viszont nem csak a csomi van zárva, hanem az egész kocsi távírányítóval, lockolva.

2011.05.14. 18:52

muhaati írta:
Jerry írta:
Fazer írta:

Viszont nem csak a csomi van zárva, hanem az egész kocsi távírányítóval, lockolva.

Én azt mindjárt sejtettem, de arra már nem akartam kitérni. Mert ha nem úgy lenne, akkor simán megnyomhatná a csomitartó nyitó gombot a bal bokájánál! :)

2011.05.14. 19:25

Megoldódott!Köszönöm a segítségeket! :taps:

2011.05.14. 19:28

Padre540 írta:Megoldódott!Köszönöm a segítségeket! :taps:

Ne titkold, hogy hogyan. Hátha máskor másnak is szüksége lesz a megoldásra.

2011.05.14. 19:39

Jerry írta:
Padre540 írta:Megoldódott!Köszönöm a segítségeket! :taps:

Ne titkold, hogy hogyan. Hátha máskor másnak is szüksége lesz a megoldásra.

Ne viccelj,gondolod nem az lett volna az első hogy leírom?Kizárólag az Én hanyagságom miatt sikerült,roncsolás nélkül csak Jackson tudta volna kinyitni....De ment PÜ.

2011.05.14. 19:46

nagysparco írta:
hamoriarpi írta:
stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Szia!
Az előtét ellenállás, mint a nevében is van, nem véletlenül része annak az áramkörnek. Ha a nélkül kötöd be a ventillátort, akkor lehet, hogy egyúttal célszerű a ventillátor-motort is megrendelned - így spórolhatsz a postaköltségen.
Viccet félre téve. Én inkább megfőnék a saját levemben, minthogy ezért a pár napért elkezdjem kendácsolni a gyári kábelezést. :nono:

Üdv!

Ha bárkinek tönkremegy a klímaventillátor motorja,szóljon,ezen motorok felujitásával foglalkozom!Van mindig készleten felujitott motorom,komplette egységgel együtt is. Fél Év garanciát vállalok rá! Márha a 4 vezetékesről van szó! Előtéteket is cserélek,szóval mindent,e téren...A 3 vezetékes motorokat is javítom ha úgy adódik..

Üdv:Sparco

Az a baj, hogy az előző tulaj valami sufni tuningos ellenállást tett bele őssze vissza forasztva ugyhogy nem tudom a négy kábelből melyik hová megy. Az előtét ellenállást pedig a szerelő rendelte és azért látom csak pénteken. DE JOBBAN izgat, hogy a titkosmenűben nézve álló helyzetbe klima nélkül 107-108 c-ig /külső hömérséklet 25c/ melegszik mert akkor kapcsol a viszkó és ez nekem egy kicsit soknaktűnik de ha nem kérek valakit javítson ki ha nem.Menet közben 97-99c-os. Ezért probáltam bekötni direktbe a motort de még a 30A-os biztósítékot is kinyomja egy perc alatt ugyhogy le is tettem róla. Előre is köszönöm a válaszokat.

2011.05.14. 23:27

stupeki69 írta:
nagysparco írta:
hamoriarpi írta:
stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Szia!
Az előtét ellenállás, mint a nevében is van, nem véletlenül része annak az áramkörnek. Ha a nélkül kötöd be a ventillátort, akkor lehet, hogy egyúttal célszerű a ventillátor-motort is megrendelned - így spórolhatsz a postaköltségen.
Viccet félre téve. Én inkább megfőnék a saját levemben, minthogy ezért a pár napért elkezdjem kendácsolni a gyári kábelezést. :nono:

Üdv!

Ha bárkinek tönkremegy a klímaventillátor motorja,szóljon,ezen motorok felujitásával foglalkozom!Van mindig készleten felujitott motorom,komplette egységgel együtt is. Fél Év garanciát vállalok rá! Márha a 4 vezetékesről van szó! Előtéteket is cserélek,szóval mindent,e téren...A 3 vezetékes motorokat is javítom ha úgy adódik..

Az a baj, hogy az előző tulaj valami sufni tuningos ellenállást tett bele őssze vissza forasztva ugyhogy nem tudom a négy kábelből melyik hová megy. Az előtét ellenállást pedig a szerelő rendelte és azért látom csak pénteken. DE JOBBAN izgat, hogy a titkosmenűben nézve álló helyzetbe klima nélkül 107-108 c-ig /külső hömérséklet 25c/ melegszik mert akkor kapcsol a viszkó és ez nekem egy kicsit soknaktűnik de ha nem kérek valakit javítson ki ha nem.Menet közben 97-99c-os. Ezért probáltam bekötni direktbe a motort de még a 30A-os biztósítékot is kinyomja egy perc alatt ugyhogy le is tettem róla. Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv!

Hát az elötétnek a gyári értéke 80 W-os..Annál kisebbet nem szabad berakni,mert elmelegszi magát,és tönkremegy! Én 100W-osakat szoktam belerakni,az még 20 W -al több is mint a gyári érték!! Ha nem jutsz dűlöre vele,és bekötöm neked,meg bármit ha kell az egységen megjavítom!Nem szabad gányolni,semmi értelme sincsen,mindent a gyári helyzetbe kell visszaállítani!!

Üdv:Robert!

2011.05.14. 23:30

nagysparco írta:Üdv!

Hát az elötétnek a gyári értéke 80 W-os..Annál kisebbet nem szabad berakni,mert elmelegszi magát,és tönkremegy! Én 100W-osakat szoktam belerakni,az még 20 W -al több is mint a gyári érték!! Ha nem jutsz dűlöre vele,és bekötöm neked,meg bármit ha kell az egységen megjavítom!Nem szabad gányolni,semmi értelme sincsen,mindent a gyári helyzetbe kell visszaállítani!!

Huhh, az nem olcsó, mármint a 100W-os ellenállás...
Külföldi beszerzés?

2011.05.15. 20:18

204d1 írta:
nagysparco írta:Üdv!

Huhh, az nem olcsó, mármint a 100W-os ellenállás...
Külföldi beszerzés?

Hát nem olcsó,7500-ért adom / db.Igy van külföldröl hozatom!

2011.05.16. 14:09

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy vettem ledes helyzetjelzőt. Az üzletben kipróbáltuk, működik.
Beszerelem az autóba és mégse világít.
Vettem egy olcsóbb kategóriás szintén ledes izzót. Az sem működik.
A sima halogénessel semmi gond.
Mi lehet a hiba és hogy lehet megoldani?
Előre is köszi!

2011.05.16. 14:24

pompi60 írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy vettem ledes helyzetjelzőt. Az üzletben kipróbáltuk, működik.
Beszerelem az autóba és mégse világít.
Vettem egy olcsóbb kategóriás szintén ledes izzót. Az sem működik.
A sima halogénessel semmi gond.
Mi lehet a hiba és hogy lehet megoldani?
Előre is köszi!

Az a sejtésem, hogy a LED lámpának más az ellenállása, mint a hagyományosnak és az LCM modulod rossznak érzékeli, ezért nem ad rá feszültséget. Felkapcsoláskor nem látod esetleg, hogy villog/vibrál-e egy kicsit? Mert olyankor látnánk, hogy az LCM teszteli.
Amúgy majd okosabbak jönnek és biztos leírják a tutit.
Viszont kapni is fogsz tőlük, hogy mi a fittyfenéért írod be 3 topikba is ugyanazt?!
Hozzászólás küldése

VigLink badge