Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2011.05.31. 10:49

jackson írta:
Janek írta:Milyen at a TV jel erősítő?

Tulajdonképpen egy TV antenna erősitő. Nekem kettő doboz a touring két oldalán a fix ablak alatti burkolat alatt. Azért kell mert gyenge jelet nem akartak elvinni a TV modulig (nulla lenne mire oda ér) hanem elöbb egy ilyen kvázi előerősítővel dobnak rajta.

Jackson, aki szerint ezért

Azt hittem valami utólagos dolog...
Köszi

2011.06.01. 01:44

Janek írta:
Jerry írta:
ruccso bmw írta:Sziasztok.

mi minden kell egy 4:3-as navigációs rendszer és Bordmonitorradio beépitéséhez?
nekem egy 97 BMW 525tds-em van,BMW Reverse RDS radio van beleszerelve kazettás.
A 4:3-ast tesomtol kaptam .2000 M5 kocsibol valo.
kérem a segitségeteket!

Én pont most építettem be ugyanezt a sajátomba (96 TDS), szóval még meleg az infó.
- 4:3-as fejegység
- MK1, MK2...MK4 navigációs kompjúter, alias rechner
- GPS antenna
- GPS vevő egység (MK1 v MK2 esetén)
- Mágneses térérzékelő (MK1 esetén)
- TV modul
- TV jel erősítő
- BM24 vagy BM54 rádiómodul
- Egy olyan kábelköteg, ami az összes szükséges csatlakozót tartalmazza, hogy beszereléskor ne kelljen feleslegesen nagyokat szívni.
- Beépítőkeretek a fent felsoroltakhoz.
Nagyjából ennyi!
Ja, és nem árt, ha nagyBC-s az óracsoportod, különben nem veszi át az adatokat (sebesség, fogyasztás stb) a 4:3-as.

Milyen at a TV jel erősítő?

koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.
mennyibe fájt ez a kis beszerelés?

2011.06.01. 09:32

ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.

A teljes lista Mk3-al valami 300eft.

Jackson, aki inkább jól felszerelt kocsit vett

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jackson az itt látható tagok köszönték meg: ruccso bmw
Értékelés: 4.76%

2011.06.01. 09:34

ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.

Igen, az ember mindig reménykedik. De a BMW nem olyan, mint a többi autó. Itt nem elég egy fejegység a menőzéshez. Hogy is mondjam, a fejegység egy "buta" valami. Csak megjeleníti az infókat, amit a hátul lévő moduloktól kap. Szóval a lényeg, hátul van.
(Réges régen egy ismerősöm járt úgy a Commodoros korszakban, hogy hatalmas üzletnek gondolva lecsapott 5000 Ft-ért egy IBM XT-s billentyűzetre, mert azt hitte, hogy ez ugyanúgy egy komplett számítógép, mint a C64 (ha emlékeztek még, az nagyjából úgy nézett ki, mint egy vastag billentyűzet). Aztán hazaérve jött a döbbenet, hogy nem tudja a tv-jébe bedugni, kell hozzá számítógép és egy monitos is. Na a fejegység itt nagyjából a billentyűzetnek felel meg. :))
Egy komplett 4:3-as szett, ha magad szereled be, akkor 150e körül kijön. Egy 16:9-es 300e. Persze gskill klubtárs olcsóbban megoldja valahogy, de az titkos infó. Valamiből neki is élnie kell. :)
Ha komolyan gondolod az építést, akkor épp van pár eladó cuccom. Nézd meg a "alkatrészt kínál" topikot.

2011.06.01. 10:40

jackson írta:

Én is ezt szoktam javasolni.
2,x milliós autóban -lehetőség szerint- már legyen benne a 16:9 stb.
Na ezért időnként megszólnak.
Pedig hosszútávon megéri ezt is hozzá írni a kívánt extrák listájához! :)

2011.06.01. 20:12

Imco írta:
jackson írta:

Nekem a következő a véleményem:
Az első e39-emet szerettem, jó kocsi volt , volt benne 16:9 .
A mostani még jobb autó, még jobban szeretem, pedig nincs benne 16:9 és teljesen jól megvagyok nélküle.
( Tv-t nem nézek autóban, és egy 30 e. ft.-os kézi navigációval többet érek mint a gyárival. )
Nem vitaindító, csak egy vélemény.

2011.06.01. 20:38

jlaci74 írta:
Imco írta:
jackson írta:

Nekem a következő a véleményem:
Az első e39-emet szerettem, jó kocsi volt , volt benne 16:9 .
A mostani még jobb autó, még jobban szeretem, pedig nincs benne 16:9 és teljesen jól megvagyok nélküle.
( Tv-t nem nézek autóban, és egy 30 e. ft.-os kézi navigációval többet érek mint a gyárival. )
Nem vitaindító, csak egy vélemény.

Én is elhallgatom helyette a Professional Hifit. Az legalább jól szól. :wink:

2011.06.02. 22:19

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy... Ki tudna nekem segíteni diagnosztikában bele kéne nézni a kocsimnak az agyába. Elkezdett sokat kajálni és a hibatárolójában is ír kódot.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszi.

2011.06.02. 22:33

gyerek528i írta:Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy... Ki tudna nekem segíteni diagnosztikában bele kéne nézni a kocsimnak az agyába. Elkezdett sokat kajálni és a hibatárolójában is ír kódot.

Pl Jackson, ha visszajön szabiról!

2011.06.02. 22:43

Jerry írta:

Esetleg addig Ati helyettesíti, ha megfelel. :nyelves:

2011.06.02. 22:49

muhaati írta:
Jerry írta:

Esetleg addig Ati helyettesíti, ha megfelel. :nyelves:

Köszönöm mindkettőtöknek :)
Élnék a lehetőséggel Ati :D

2011.06.05. 13:45

Sziasztok srácok!

van egy 2000ccm-is diselem és indokolatlanul nagynak tartom a fogyasztást! eddig a 15km-es távot meg tetem 6,5les fogyasztással az most meg nőt 7,8-8literre.Új légmenyisége mérő az üzem anyag szivattyú és az EGR szelep is.

előre is köszönőm a választ!!!!

2011.06.05. 14:47

neuser írta:Sziasztok srácok!

van egy 2000ccm-is diselem és indokolatlanul nagynak tartom a fogyasztást! eddig a 15km-es távot meg tetem 6,5les fogyasztással az most meg nőt 7,8-8literre.Új légmenyisége mérő az üzem anyag szivattyú és az EGR szelep is.

előre is köszönőm a választ!!!!

Adatlapod töltsd ki!

A légmenyiség mérőt fel kell tanítani, ha jól tudom.
15 km-re ne számolj átlagot.
Főleg ha az autó még csak ismerkedik az új alkatrésszel.

2011.06.05. 17:54

Fotót h tudok beállítani képként?Azt írja h 11kb alattinak kell lennie. Nagynehezen rávettem magam h lefényképezzem a gépet erre ez van.Mondjuk legalább a gépemen a háttérkép megoldódott.Lehet h erre vonatkozó topic van, de most rohannom kell és nem volt időm végignézni.

2011.06.05. 18:16

afcajax írta:Fotót h tudok beállítani képként?Azt írja h 11kb alattinak kell lennie. Nagynehezen rávettem magam h lefényképezzem a gépet erre ez van.Mondjuk legalább a gépemen a háttérkép megoldódott.Lehet h erre vonatkozó topic van, de most rohannom kell és nem volt időm végignézni.

Küld el emailban, átkonvertálom neked.

íímél

üdv:atiotezer

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 2literes.apenta az itt látható tagok köszönték meg: afcajax
Értékelés: 4.76%

2011.06.05. 19:38

atiotezer írta:
afcajax írta:Fotót h tudok beállítani képként?Azt írja h 11kb alattinak kell lennie. Nagynehezen rávettem magam h lefényképezzem a gépet erre ez van.Mondjuk legalább a gépemen a háttérkép megoldódott.Lehet h erre vonatkozó topic van, de most rohannom kell és nem volt időm végignézni.

Küld el emailban, átkonvertálom neked.

íímél

üdv:atiotezer

Szia,

Átküldtem.

2011.06.05. 20:13

Van valakinek hozzáférése bosch katalógushoz? Egy légtömegmérő cikkszámot kéne megnézni, hogy milyen motorhoz való.

2011.06.05. 20:16

barbrady írta:Van valakinek hozzáférése bosch katalógushoz? Egy légtömegmérő cikkszámot kéne megnézni, hogy milyen motorhoz való.

Küld át.

2011.06.05. 20:51

jlaci74 írta:
barbrady írta:Van valakinek hozzáférése bosch katalógushoz? Egy légtömegmérő cikkszámot kéne megnézni, hogy milyen motorhoz való.

Küld át.

Ment pü-ben.

2011.06.05. 21:21

barbrady írta:
jlaci74 írta:

Küld át.

Ment pü-ben.

Ment a válasz.
Hozzászólás küldése

VigLink badge