![]() |
2011.05.31. 10:49
jackson írta:Janek írta:Milyen at a TV jel erősítő?
Tulajdonképpen egy TV antenna erősitő. Nekem kettő doboz a touring két oldalán a fix ablak alatti burkolat alatt. Azért kell mert gyenge jelet nem akartak elvinni a TV modulig (nulla lenne mire oda ér) hanem elöbb egy ilyen kvázi előerősítővel dobnak rajta.
Jackson, aki szerint ezért
2011.06.01. 01:44
Janek írta:Jerry írta:ruccso bmw írta:Sziasztok.
mi minden kell egy 4:3-as navigációs rendszer és Bordmonitorradio beépitéséhez?
nekem egy 97 BMW 525tds-em van,BMW Reverse RDS radio van beleszerelve kazettás.
A 4:3-ast tesomtol kaptam .2000 M5 kocsibol valo.
kérem a segitségeteket!
Én pont most építettem be ugyanezt a sajátomba (96 TDS), szóval még meleg az infó.
- 4:3-as fejegység
- MK1, MK2...MK4 navigációs kompjúter, alias rechner
- GPS antenna
- GPS vevő egység (MK1 v MK2 esetén)
- Mágneses térérzékelő (MK1 esetén)
- TV modul
- TV jel erősítő
- BM24 vagy BM54 rádiómodul
- Egy olyan kábelköteg, ami az összes szükséges csatlakozót tartalmazza, hogy beszereléskor ne kelljen feleslegesen nagyokat szívni.
- Beépítőkeretek a fent felsoroltakhoz.
Nagyjából ennyi!
Ja, és nem árt, ha nagyBC-s az óracsoportod, különben nem veszi át az adatokat (sebesség, fogyasztás stb) a 4:3-as.
Milyen at a TV jel erősítő?
2011.06.01. 09:32
ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.
mennyibe fájt ez a kis beszerelés?
2011.06.01. 09:34
ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.
2011.06.01. 10:40
jackson írta:ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.
A teljes lista Mk3-al valami 300eft.
Jackson, aki inkább jól felszerelt kocsit vett
2011.06.01. 20:12
Imco írta:jackson írta:ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.
Én is ezt szoktam javasolni.
2,x milliós autóban -lehetőség szerint- már legyen benne a 16:9 stb.
Na ezért időnként megszólnak.
Pedig hosszútávon megéri ezt is hozzá írni a kívánt extrák listájához!
2011.06.01. 20:38
jlaci74 írta:Imco írta:jackson írta:ruccso bmw írta:koszi a segitséget csak nagyon reméltem ennyi minden nefog kelleni.
Én is ezt szoktam javasolni.
2,x milliós autóban -lehetőség szerint- már legyen benne a 16:9 stb.
Na ezért időnként megszólnak.
Pedig hosszútávon megéri ezt is hozzá írni a kívánt extrák listájához!
Nekem a következő a véleményem:
Az első e39-emet szerettem, jó kocsi volt , volt benne 16:9 .
A mostani még jobb autó, még jobban szeretem, pedig nincs benne 16:9 és teljesen jól megvagyok nélküle.
( Tv-t nem nézek autóban, és egy 30 e. ft.-os kézi navigációval többet érek mint a gyárival. )
Nem vitaindító, csak egy vélemény.
2011.06.02. 22:19
2011.06.02. 22:33
gyerek528i írta:Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy... Ki tudna nekem segíteni diagnosztikában bele kéne nézni a kocsimnak az agyába. Elkezdett sokat kajálni és a hibatárolójában is ír kódot.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszi.
2011.06.02. 22:43
Jerry írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy... Ki tudna nekem segíteni diagnosztikában bele kéne nézni a kocsimnak az agyába. Elkezdett sokat kajálni és a hibatárolójában is ír kódot.
Pl Jackson, ha visszajön szabiról!
2011.06.02. 22:49
muhaati írta:Jerry írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Pl Jackson, ha visszajön szabiról!
Esetleg addig Ati helyettesíti, ha megfelel.
2011.06.05. 13:45
2011.06.05. 14:47
neuser írta:Sziasztok srácok!
van egy 2000ccm-is diselem és indokolatlanul nagynak tartom a fogyasztást! eddig a 15km-es távot meg tetem 6,5les fogyasztással az most meg nőt 7,8-8literre.Új légmenyisége mérő az üzem anyag szivattyú és az EGR szelep is.
előre is köszönőm a választ!!!!
2011.06.05. 17:54
2011.06.05. 18:16
afcajax írta:Fotót h tudok beállítani képként?Azt írja h 11kb alattinak kell lennie. Nagynehezen rávettem magam h lefényképezzem a gépet erre ez van.Mondjuk legalább a gépemen a háttérkép megoldódott.Lehet h erre vonatkozó topic van, de most rohannom kell és nem volt időm végignézni.
2011.06.05. 19:38
atiotezer írta:afcajax írta:Fotót h tudok beállítani képként?Azt írja h 11kb alattinak kell lennie. Nagynehezen rávettem magam h lefényképezzem a gépet erre ez van.Mondjuk legalább a gépemen a háttérkép megoldódott.Lehet h erre vonatkozó topic van, de most rohannom kell és nem volt időm végignézni.
Küld el emailban, átkonvertálom neked.
íímél
üdv:atiotezer
2011.06.05. 20:13
2011.06.05. 20:16
barbrady írta:Van valakinek hozzáférése bosch katalógushoz? Egy légtömegmérő cikkszámot kéne megnézni, hogy milyen motorhoz való.
2011.06.05. 20:51
jlaci74 írta:barbrady írta:Van valakinek hozzáférése bosch katalógushoz? Egy légtömegmérő cikkszámot kéne megnézni, hogy milyen motorhoz való.
Küld át.
2011.06.05. 21:21
barbrady írta:jlaci74 írta:barbrady írta:Van valakinek hozzáférése bosch katalógushoz? Egy légtömegmérő cikkszámot kéne megnézni, hogy milyen motorhoz való.
Küld át.
Ment pü-ben.