* *
Pontos idő: 2026.04.21. 17:14

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 731, 732, 733, 734, 735, 736, 737 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 09:30 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 18 alkalommal
Kapott köszik: 28 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57 530 D
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
nem jön valaki Velencére pancsolni és hekket enni ma? :franko:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 10:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Fazer írta:

Azért vigyázz,mert az egész szabad strandot feltúrták.Már ha oda készültök.Nincs ott most se hekk,se semmi... :)

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 12:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 73 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Motor tipusa: V8
Évjárata: 1997
XenonBalazs írta:
Hallottam milyen jó volt a soltvadkerti tali. Sajnos nem tudtunk elmenni, de a képekre kíváncsi vagyok azért.
( Két nap ivászat, egy nap józanodás :roll: Milyen jó lett volna.... )

Bánhatod,hogy nem jöttél,bár mi csak egy napra mentünk de nagyon jól megszervezett tali volt, érdekes programokkal tűzdelve.A meglepetés számomra az volt,hogy megismerkedtem "Koli525" klubtárssal aki egész nap kellemes társaságunk volt,Ti nem ismerhetitek személyesen mert még nem vett részt E39-es klub talin,de Ő volt az az úriember aki leleplezte (Stinger-Sali) köcsögöt aki elkábította fantáziájával a mi klubunkat,míg ki nem bújt a szög a zsákból.Koli525 létező személy,gyönyörű E60 525XI-je van 70e.km-rel.Az érdekessége a találkozásunknak,hogy ő ismert meg bennünket a fórumra feltöltött képek alapján az uszkárunkat ismerte meg :lol: és úgy lépett oda hozzánk,hogy ugye te vagy apa az E39-es oldalról.Találkoztunk még Hegylakó klubtárssal és láttuk Snitzert,PMikit akik nem láttak minket,pedig nem bújtunk el. :wink: Nagyon sok szép BMW volt a talin,kiemelném az új hatosokat,fehérben,feketében egyaránt gyönyörűek,de volt ott 7er F10 is ami nagyon tetszett,nem felejtkeznék meg az idősebb generációról sem,mert nekem az Oldtimer
ami szépen karban van tartva,a legszebb.Én nem piálni mentem,az érdekességek végett szakítottam egy kis időt,meg kirándultunk egy jót és jól éreztük magunkat Szkubikáékkal. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 18:46 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 18 alkalommal
Kapott köszik: 28 alkalommal
Motor tipusa: M57 530 D
Padre540 írta:
Fazer írta:

Azért vigyázz,mert az egész szabad strandot feltúrták.Már ha oda készültök.Nincs ott most se hekk,se semmi... :)

Szasz Padre, :franko:

Hallod tényleg fel van túrva és kettéosztották az egyik szabad strand drága parkolással és pisálással a másik olcsó parkoló kis belépő és szép környezet fríí pisi.
És hiszed vagy sem olyan hekket toltam be amilyenről pesten csak álmodom... pedig pár helyet már lecsekkoltunk a nejemmel szerte a környéken.
Egyébként érdekes a hely hogy így kettéosztották és milyen differencia van a két fél teke között. Viszont nagyon lájt volt a "tömeg" és dugó sem volt hazafelé a 7es úton :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 20:01 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
Fazer írta:
Padre540 írta:
Fazer írta:

Szasz Padre, :franko:

Hallod tényleg fel van túrva és kettéosztották az egyik szabad strand drága parkolással és pisálással a másik olcsó parkoló kis belépő és szép környezet fríí pisi.
És hiszed vagy sem olyan hekket toltam be amilyenről pesten csak álmodom... pedig pár helyet már lecsekkoltunk a nejemmel szerte a környéken.
Egyébként érdekes a hely hogy így kettéosztották és milyen differencia van a két fél teke között. Viszont nagyon lájt volt a "tömeg" és dugó sem volt hazafelé a 7es úton :taps:

Hova esik ez pontosan?Mert 2 napja voltunk arra csak úgy,elmentem végig a régi szabadstrand mellett és a végén ki volt írva hogy szabadstrand balra.Gondolom az azért elég kicsi lehet,1 hónap múlva Én lennék ott a hekk. :D

Ja és hekk ügyben voltatok már Dunakeszin a horányi révnél a csurgó étterem mellett?Mi évek óta oda járunk,az a hekk besza-behu... :D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 21:10 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Szifon-használóknak egy jó kis progi!

KépKép
KépKép
Kép

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 21:26 
Guru
Guru

Adott köszi: 108 alkalommal
Kapott köszik: 31 alkalommal
Motor tipusa: 530d
admin írta:
Szifon-használóknak egy jó kis progi!

Ez már majdnem főz-mos-megtankol. :)
Nagyon okos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 22:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Mai családi csavargás, keceli haditechnikai park látogatás. Hát ott aztán van ám minden mint a búcsúban! :P
Ágyú, légvédelmi rakéta, interkontinentális rakéta, gulyáságyú, lokátorok, csapatszállító teherautók, harckocsi hegyek, helikopterek, repülőgépek, klimatizált makettszoba, olcsó belépővel.
"Felmászni a kiállított tárgyakra, eszközökre tilos!" Állt az írás a táblákon. Ez a nekünk való hely! A tiltott gyümölcs a legédesebb! Kezdtem azzal, hogy a DAC nevű teherautó belsejét már kisgyerek korom óta szerettem volna látni! Iszonyat magas, egy fellépővel és betonra felállított kerekekkel. Kis tornagyakorlat és hopp, már láttam is a belsejét! Nagy pofára esés.
Repülőgép mellett volt egy lépcső. Plexi sárga, átláthatatlan. Nini, egy kilincsszerű! Meghúztam és működik!!!Pár centis rés és látszik a világoszöldre festett műszerfal és az az illat! Fel is emeltem a tetőt, majd sérvet kaptam, de megérte. Harckocsi ágyúcsövén pár elsütött fénykép a terepre, meg póz az asszonynak, mi van a lábam közt...
Aztán jött, amiért mentem:
Mi-24 harci helikopter tüzetesebb megvizsgálása. Mert Ő volt az első akihez odamentünk, az operátor kabinjának bal oldalán volt egy lépcső, amire felmászva jó és érdekes képeket lehetett készíteni a belsőről. De a pilótafülke? Olyan távol tőlem...
Összeismerkedtem az ott dolgozó emberrel és fél óra kérdezz-felelek után, más szemmel néztem arra a gépre! Saját maga repült arra a helyre, ahol jelenleg ki van állítva, illetve, feldaruzták oda! 8O Üzemképes, bár pár apróságnak tűnő dolog lerottyant róla.
Megint sóvárogtam kicsit a gép körül és a feleségem tök egyszerű kérdést tett fel: Miért nem kérdezed meg, hogy a lépcsőt át szabad-e tolni a másik oldalra és már tudod is a pilótafülkét fényképezni? Jé! Hogy ez milyen okos :mrgreen: Még szerencse hogy ott volt, mert ami ez után jött, kicsit komikus jelenet volt a nagy csendben. Megkérdeztem Zoli bácsit, lehet-e kivitelezni az ötletet, oda pakolom a lépcsőt, fényképezek és visszapakolom a lépcsőt. Vállrándítás, persze.
Megfogtam a lajtorját és a kicsi kerekein, nem kicsi nyikorgással odavonszoltam a másik oldalra. A park csendben szemlélődő vendégei, tátott szájjal néztek minden felől. :oops: Most már mindegy, ha bohócot csinálok magamból, legalább legyen értelme!!!Felmásztam és a belseje gyönyörű! Van benne ülés, kormány, pedál...Kilincs már megint. :twisted: Ha ezt az ajtót nem nyitom ki, sosem tudom meg mit jelent belenézni, beleszagolni ebbe az emléktárgyba! Nyílt az ajtó. Tágas kabin, millió kis csitt-csatt, bimm-bamm kapcsolóval, fekete, műbőr ülés, övvel. Csak fél méter nyújtózkodás, senki sem figyel épp, mi lenne ha...Nem gondolkoztam tovább, zsupsz! Nagyon kényelmes kis pilótaülés és a nagy testemmel sem éreztem magam szűkösen! Kollektor kar majdnem függőlegesen áll, mindjárt megfogtam és kedvezőbb helyzetbe nyomtam. Megfogtam a kormányt, rátettem a lábaim a két kormánypedálra és pilóta lettem akire néz egy barna szemű nő, egy barna szemű kisgyerek, mert az a nagy ember most háborúba indul, lehet vissza se tér! Kicsit sok a mutatós műszer, még több a kapcsoló...Nem baj! Nem kell mindent tudni, nekem elég amit tudok! Felszállás! Irány Vietnám!!! Valaki kiabál! :oops: Én is be akarok ülni!!! Egy apa meg a fia...Az apa kiabált, én meg fostam, mi lesz ha Zolibá leskubizza, itt bizony hamar visszaéltek a vendégszeretettel!?! :oops: Nézem, térfigyelő kamera leskelődik, 11 óra és 3 óra irányából is. :oops: Zoli bácsi, lehet ma dolgozott itt utoljára??? Kicsit letaglóz a felismerés, de egy öreg harcost nem állít meg efféle gondolatmenet! Visszafordulok gyorsan a Bázisra, küldetés törölve, riadó vége! Még gyors fényképezéshez pózolás, ami engem örökít meg mint bukott pilóta és átengedem a helyet a másik bolondnak, akiről én csinálok képet, aztán a kisfiáról...A szemünk világít az örömtől, az orrlyukunk kitágulva, már bajtársként együttműködve húztuk vissza a kis nyikorgó kerekű lajtorját az eredeti helyére...Senki sem figyeli harci tevékenységünk! Beszélgetünk. HK-s volt 92'-ben. Mit vezettél? Olyat mint az ott és már mentünk is a T-55 nevű tankhoz! Te ki tudod ezt nyitni?-kérdezem, mert én próbáltam, de nem. Kell hozzá T kulcs, épp gondolkoztam hogy elhozzam-e mert van ám, még a seregből...
Sajnos nem nyílt! De tudom hány lóerős, mennyit eszik százon, mínusz sokban is tökéletesen indul a V12 dízel, van rajt ködösítő, mi a célja, nagy benn a hang a lövéskor, ha nem jó az elszívó akkor a füst is, hol kell tankolni, 8sec alatt benne kell ülni a vezető ülésben a tank előtt álló embernek, meg még sok minden...
Éktelen nyikorgás! Nézünk mint a moziban! Egy ősz hajú halálközeli veterán katona húzza a lépcsőt, kis guruló kerekei sírnak, leendő özvegye meg tolja...Ezek még a Viking kórból valók, csak nem akarnak oda felmászni? 8O Magas vérnyomás, kettős látás, vérszegénység, koleszterin, pace maker, művese, műhaj meg a jó fene tudja mi van ebben a korban, de inkább tiplizzünk, nehogy a gyerekek kinevessék őket amint ott szerencsétlenkednek, de Zoli bácsi még aktív tagja a parknak, ez megnyugtatott. Éktelen visítás! Megint támadás? 8O Fedezékbe! De csak az újdonsült harckocsizó barátom fia szerzett sebesülést, mert egy darázs megcsípte a fülét. Senki nem jött a segítségünkre, hiszen háború van! Mivel engem is megcsípett egy órával előbb egy dög, gondoltam segítek...Tűzoltó tömlő csatlakozós csap a földből hívogatóan kandikál felénk, igaz, a harci feladat megoldása taktikát igényel, mert nekem az alkaromat csípte meg a darázs, kissrácnak meg a fülét...Hogy is csináljuk? :roll: Mivel nem az én gyerekem, nem is aggódtam túl a harctéri sebesülést, valahogy hűtsük le, ez parancs! Kinyitom a csapot és mondom neki, locsolni kell a füled hideg vízzel! Néz rám reménykedve. Komolyan gondolom! Megértette. De hogy ne legyek rosszindulatú, odatartom a kezem és locsikolom a piros kagylót, gyógyítok! Katona orvosi pályafutásomnak, az aggódó apa vet véget, aki ráförmed a gyerekre: Katona dolog és egy mozdulattal el akarta zárni a tűzoltó csőből csordogáló hideg vizet, de OFF helyett On állásba húzta a kart...Hidegzuhany! :evil: A cipőnk, a gatyánk, a póló fele tök hidegvíz...Gyerek füle is...Végül is a bajtárs megoldotta a helyzetet, mindenki röhög, a gyerek már nem sír! Zoli bácsi felénk fordul. Egymásra nézünk a bajtársammal, ideje menni, mindjárt 16 óra és zárják a bázist!
Nagyszerűt játszottunk ma, a két hétéves és a két 36 és 38 éves tábornokká avatott apuka! Feleségem, gondolom feltette a kérdést: Miért nem Huffnágel Pistihez mentem feleségül? :roll:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 3 BMWFUN, jlaci74, Orsika
Értékelés: 14.29%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 22:57 
E39 FAN
E39 FAN

A képek.
http://imageshack.us/photo/my-images/189/kp952.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/14/kp971.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/171/kp972.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/225/kp978.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/718/kp990.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/836/kp1004.jpg/

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: BMWFUN
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:04 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Ismét egy "gyenge" DS leírás! :D

Mit szólnál hozzá, ha összegyűjteném és kiadnám őket? :lol:
Lehet, hogy megalapozná az első milliómat! :D :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:11 
E39 FAN
E39 FAN

Ha már sztorizunk, -Gáborhoz képest- néhány nyers adat! :) Ma motoroztam egy kicsit.
Szlovákia Bajmóci vár volt a cél. Csodás a vár, a környezet,
és még -kivételesen- egy szlovákkal sem vesztem össze.
Kedves volt mindenki, megfizethető volt minden.
A vezetés ugyan szlovák volt, viszont becsületükre váljék, hogy magyar leírást adtak szó nélkül a jegyhez.
0.5 ?-ért pedig aranyos kis könyvecskét vehettünk leírásul a várról. -lányom legnagyobb örömére.

Ne hagyjátok ki! Katt!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:14 
E39 FAN
E39 FAN

Imco írta:

Ha csak ez kell a milliókhoz? :wink:
De a képfeltöltést még tanulni kell...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:17 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Imco írta:

Forum thumbnail linket másold be és akkor kis kép lesz.
Valahol csináltam erről videót.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:21 
E39 FAN
E39 FAN

Imco írta:
bmw520ds írta:
Imco írta:

Forum thumbnail linket másold be és akkor kis kép lesz.
Valahol csináltam erről videót.
Mchris meg megmutatta. :oops: Kérdezte is: érted? Naná! Látszik...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:24 
E39 FAN
E39 FAN

Imco írta:
Ha már sztorizunk, -Gáborhoz képest- néhány nyers adat! :) Ma motoroztam egy kicsit.
Szlovákia Bajmóci vár volt a cél. Csodás a vár, a környezet,
és még -kivételesen- egy szlovákkal sem vesztem össze.
Kedves volt mindenki, megfizethető volt minden.
A vezetés ugyan szlovák volt, viszont becsületükre váljék, hogy magyar leírást adtak szó nélkül a jegyhez.
0.5 ?-ért pedig aranyos kis könyvecskét vehettünk leírásul a várról. -lányom legnagyobb örömére.

Ne hagyjátok ki! Katt!

Meseszép lehetett! Határainkon kívül, sokkal szebbek a várak valamiért! Belülről milyen volt?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.13. 23:29 
Guru
Guru

Adott köszi: 108 alkalommal
Kapott köszik: 31 alkalommal
Motor tipusa: 530d
bmw520ds írta:
Mai családi csavargás, keceli haditechnikai park látogatás. Hát ott aztán van ám minden mint a búcsúban! :P
Ágyú, légvédelmi rakéta, interkontinentális rakéta, gulyáságyú, lokátorok, csapatszállító teherautók, harckocsi hegyek, helikopterek, repülőgépek, klimatizált makettszoba, olcsó belépővel......
Nagyszerűt játszottunk ma, a két hétéves és a két 36 és 38 éves tábornokká avatott apuka! Feleségem, gondolom feltette a kérdést: Miért nem Huffnágel Pistihez mentem feleségül? :roll:

Köszi Gabi!

Pár perc erejéig én is ott voltam az olvasás alatt. :) :taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.14. 07:11 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Meseszép lehetett! Határainkon kívül, sokkal szebbek a várak valamiért! Belülről milyen volt?

Szép! Belülről is jó állapotban van, karbantartott. Sok magyar vonatkozás van, és ezt meg is mutatják.
Van olyan szoba /talán kék szalon/ ahol csak magyar királyok és királynék vannak a falra festve.
De nem ez a legfontosabb, bár jól esett. Sok szép dolog látható.
70' egy túra 5,6 ? a felnőtt 2,5 ? a gyerek.
Ezért megnézheted vezetéssel, amiből nem sokat értettem, viszont a magyar leírás a kezemben a vezetésről nagyon hasznos!
Tavaly Árva váránál nem volt ilyen leírás és nem értettem egy szót sem mivel magyar felírat sem nagyon volt.
Tehát azért a pénzért: Külső vár, belső vár 2 emelettel, majd a kripta, és a cseppkőbarlang!!!! a vár alatt.
A vár mellet van valami állatkert is amit kihagytunk, ill. megfizethető étterem.
Nagyon ajánlom! Egy napos kirándulásnak is kiváló cél lehet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.14. 13:16 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 5 alkalommal
Kapott köszik: 36 alkalommal
Motor tipusa: 525d
Imco írta:
bmw520ds írta:

Szép! Belülről is jó állapotban van, karbantartott. Sok magyar vonatkozás van, és ezt meg is mutatják.
Van olyan szoba /talán kék szalon/ ahol csak magyar királyok és királynék vannak a falra festve.
De nem ez a legfontosabb, bár jól esett. Sok szép dolog látható.
70' egy túra 5,6 ? a felnőtt 2,5 ? a gyerek.
Ezért megnézheted vezetéssel, amiből nem sokat értettem, viszont a magyar leírás a kezemben a vezetésről nagyon hasznos!
Tavaly Árva váránál nem volt ilyen leírás és nem értettem egy szót sem mivel magyar felírat sem nagyon volt.
Tehát azért a pénzért: Külső vár, belső vár 2 emelettel, majd a kripta, és a cseppkőbarlang!!!! a vár alatt.
A vár mellet van valami állatkert is amit kihagytunk, ill. megfizethető étterem.
Nagyon ajánlom! Egy napos kirándulásnak is kiváló cél lehet.

Sziasztok!
Tankkal is lehet menni? :twisted:
(Hopp ez a komment átcsúszott a politikai topicba :) )
B.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.14. 13:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 159 alkalommal
Kapott köszik: 180 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: 1.4T
Hú ma hogy jártam...
Dunakesziről egy autó repper elhozott egy kocsit hozzám, majd visszavitte magát, mert szarrágó volt 4.000,- pénzen.
XV. kerület - Dunakeszi 8 perc, még akkor is, ha a kurváknál a szemétégetőnél nézelődős tempóban megyek. Erre az idióta 5-ösben kb 48-al ment végig 23 perc alatt értünk oda. :mereg: elhoztam a kocsit ( most nem gondoltam LEE -48X Imco-ra, így nem is jött szembe :lol: Elkészült a kocsi, majd visszavittem lajhár tempóban volt 9 perc háztól házig. Jött a repper és azt mondta majd ő vezet, mire én kicsit kiosztottam, mert nem elég hogy szarrágó, és balfasz, hanem még alkudozni is akart a megállapodott összegből. El kellett mondanom neki sajnos, hogy azért vezetek én, mert Ő Miss Daisy lajhársofőrje, persze nem értette :? Átfogalmaztam autó repper néven, hogy ezért vezetek én, mert az életbe nem érek haza, és ennyi idő alatt motorral lent vagyok siófokon. Vette a lapot. Már 100 nál kezdett kapaszkodni és elfehéredni. Max tempó 135 volt. Megérkeztünk a ház elé, és pont azt az ülést, amit kárpit tisztítottam, és a padlót, meg a műszerfalat lerókázta. :hehe ( Nem bírta a kis G erőket )
Dörzsöltem is utána a kezem, hogy akkor még egyszer 8 pénz lesz :lol: Megcsináltam neki még egyszer, majd míg száradt mondtam, hogy akkor viszem egyet a BMW- vel, hogy érezze meg az igazi erőt, ami szinte végtelen. Mondta, hogy ő nem ül be, mert, ha egy toyotaval így megyek, akkor gondolja, hogy egy BMW-vel hogyan :lol: ( Érdekes mikor nagymamámat viszem, akkor csak 200 körül kérdezi, hogy nem megyünk picit gyorsabban, mint a megengedett )
Ja meg még a rappernek kellett elmesélnem, hogy a BMW egész más dimenzió, mint egy toyota vagy egy akár mi, és erre csak akkor jön rá az ember, mikor beleül, és megsimítja a gázt, és a háta beleszorul az ülésbe és iszonyú hang tőr elő, ami után már az utca sarkon hátrafordulnak, hogy mi lehet ez.

Javítsatok ki, ha tévednék. :lol:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.06.14. 14:30 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Most zenész, vagy kereskedő? :lol: Ha előbbi, akkor rapper, ha utóbbi, akkor nepper. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 731, 732, 733, 734, 735, 736, 737 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]