Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.06. 00:14

lepke írta:
Oroszlan írta:
gabec írta:
Oroszlan írta:Ma láttam egy ilyet élóben:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/jaguar/ ... ta-4489341

Régen láttam már ilyen ronda vasat.
Azt tudtad,hogy az indiai TATA vette meg a Jaguar-t?Ez már az övé.

Akkor ezért ilyen ronda.

Helo
A-- ronda ----kifejezést egy kicsit gyengének tartom az ilyen utastérhez
BORZALOM :twisted:

Magyarok tervezik a belsőt! :oops: :lol:

2011.03.07. 15:02

Na, most, aki nem szimpatizál velem, jót fog mosolyogni magában.
Hidegben (kb. 10 fok alatt), üzemmeleg motor mellett rázott az autóm alapjáraton, méghozzá nem is kicsit. Hosszú hibafeltárás után kettős tömegű lendkerék és kuplung csere mellett döntöttünk. A diagnózis helyesnek tűnt, leszerelve a lendkereket, 4-5 centiméteres holtjátéka volt, azt tudni kell, hogy ezek már 1 cm-esnél is kukába valók.

Akciósan kaptam egy gyári beszállítótól lendkereket 130-ért, plusz kuplungszettet 92-ért, plusz kinyomócsapágyat 24-ért, illetve csavarokat, szimmeringet további 9 ezer forintért. A munkadíj 50 ezer nettó volt, amihez tegyük hozzá a számítógépes diagnosztika, illetve porlasztócsúcsmérés 22 ezer forintját. Könnyen látható, hogy 300 ezer forint felett vagyunk, egy 130 ezer km-t futott, elsőtulajos, végig márkaszervizben javított autónál. (a lendkerék cserét, diagnosztikát már bosch szakszervizben végezték, jobbak a nissan kereskedőnél)

Kicserélték, csütörtök délután visszakaptam az autót, szép simán jár, örülünk. Kint 10 fok körüli hőmérséklet volt. Jártam vagy 70 km-t vele, hiba nélkül. És!

Azt hiszem, ünnepélyesen TÖKÖN SZÚROM MAGAM!
Ma reggel állok a pirosnál, kint hűvös van, 1-2 fok körül, örvendek a szép finoman járó autómnak, kylie minogue pörög körbe-körbe a lejátszóból, eléri az üzemi hőmérsékletet a motor, leejti a fordulatot 800-ra, ÉS RÁZ BASZD MEG. RÁZ!!!

Nem annyira, mint a lendkerék csere előtt, de érezhetően ugyanaz a frekvencia, csak kevésbé erősen. Miután 300-at ráköltöttem. Hogy rohadjon meg ez az áljapán, félfrancia, német elektronikás, angol niggerek által összetákolt szarkupac ott ahol van!

Most iszok egy feles páleszt. Vagy hármat.

2011.03.07. 20:30

tibi666 írta:Na, most, aki nem szimpatizál velem, jót fog mosolyogni magában.
Hidegben (kb. 10 fok alatt), üzemmeleg motor mellett rázott az autóm alapjáraton, méghozzá nem is kicsit. Hosszú hibafeltárás után kettős tömegű lendkerék és kuplung csere mellett döntöttünk. A diagnózis helyesnek tűnt, leszerelve a lendkereket, 4-5 centiméteres holtjátéka volt, azt tudni kell, hogy ezek már 1 cm-esnél is kukába valók.

Akciósan kaptam egy gyári beszállítótól lendkereket 130-ért, plusz kuplungszettet 92-ért, plusz kinyomócsapágyat 24-ért, illetve csavarokat, szimmeringet további 9 ezer forintért. A munkadíj 50 ezer nettó volt, amihez tegyük hozzá a számítógépes diagnosztika, illetve porlasztócsúcsmérés 22 ezer forintját. Könnyen látható, hogy 300 ezer forint felett vagyunk, egy 130 ezer km-t futott, elsőtulajos, végig márkaszervizben javított autónál. (a lendkerék cserét, diagnosztikát már bosch szakszervizben végezték, jobbak a nissan kereskedőnél)

Kicserélték, csütörtök délután visszakaptam az autót, szép simán jár, örülünk. Kint 10 fok körüli hőmérséklet volt. Jártam vagy 70 km-t vele, hiba nélkül. És!

Ma reggel állok a pirosnál, kint hűvös van, 1-2 fok körül, örvendek a szép finoman járó autómnak, kylie minogue pörög körbe-körbe a lejátszóból, eléri az üzemi hőmérsékletet a motor, leejti a fordulatot 800-ra, ÉS RÁZ BASZD MEG. RÁZ!!!

Nem annyira, mint a lendkerék csere előtt, de érezhetően ugyanaz a frekvencia, csak kevésbé erősen. Miután 300-at ráköltöttem. Hogy rohadjon meg ez az áljapán, félfrancia, német elektronikás, angol niggerek által összetákolt szarkupac ott ahol van!

Nem tettél semmi rosszat vele, de a motortartó bakokat is cserélned kellett volna!
Egészségedre :!:

2011.03.07. 20:37

simi64 írta:
tibi666 írta:Na, most, aki nem szimpatizál velem, jót fog mosolyogni magában.

Nem tettél semmi rosszat vele, de a motortartó bakokat is cserélned kellett volna!
Egészségedre :!:

Azok jók, ellenőrizve voltak.
Valami szabályzási gondja lesz, meghülyül a vezérlés hidegben, elállítja a porlasztók korrekcióját. Csak az a gond, hogy minden szenzort kicseréltek egy másik, hibátlanul működő autóéra, végigmérték a vezetékeket, cseréltek tekercset a porlasztókon és semmi változás. A lendkerék legalább szarrá volt menve, csak kérdés, hogy egyébként is tönkrement volna ilyen hamar, vagy ez a szabályzási gond nyírta ki.

Holnap megy vissza szervizbe, közben az ampervadász rokont, aki nagy bűvölője az autóelektronikának szintén bevonjuk a diagnosztikába, mert már egy vagyont költöttem rá, és ugye ez ismét nyírja a lendkereket.

2011.03.15. 17:59

Ma Veszprém belvárosában parkoltam. Nagyon ostoba lehetőség, ostoba emberekkel...A vizsgán úgy tudom régen bukás volt, ha valaki nem tud a szegélytől meghatározott távolságra megállni! Pedig voltak akik bizony már fél méterre is meg bírtak állni! Ledöntött tükörlappal érdekes módon öt centire is lehetséges, igaz, ahhoz kicsit gondolkozni kell, meg a hátsó ajtó kilincs is zavar a látásban! Nem az itt szereplő autókra gondoltam, de egyik itt is kakukktojás. A képen azt mutatom meg, mekkora az Isten állatkertje. Terepjárós barátunk, berakta a szűk helyre a vasat, míg mi ettünk. Nem szidom, mert mikor jöttek, normálisan megkért, guruljak kicsit előre, hogy a másik vas elmehessen...Azért egy megjegyzést tettem mikor fényképeztem: Még hogy a BMW-sek a bunkók... :lol: Persze a nyanya agya is felforrt mikor meglátta mi a helyzet. :pisztolyos Mi meg szépen előrébb gurultunk tíz centit, bár nem értem miben tudtam segíteni, hiszen a fénykép készítésekor, közel 60 cm volt a vonóhorgom és a kurva 7 közt :roll: Nem is lényeg.
Kép
Kicsit nyomta a rendszámát...Kicsit...
Kép

2011.03.15. 19:52

bmw520ds írta:Ma Veszprém belvárosában parkoltam. Nagyon ostoba lehetőség, ostoba emberekkel...A vizsgán úgy tudom régen bukás volt, ha valaki nem tud a szegélytől meghatározott távolságra megállni! Pedig voltak akik bizony már fél méterre is meg bírtak állni! Ledöntött tükörlappal érdekes módon öt centire is lehetséges, igaz, ahhoz kicsit gondolkozni kell, meg a hátsó ajtó kilincs is zavar a látásban! Nem az itt szereplő autókra gondoltam, de egyik itt is kakukktojás. A képen azt mutatom meg, mekkora az Isten állatkertje. Terepjárós barátunk, berakta a szűk helyre a vasat, míg mi ettünk. Nem szidom, mert mikor jöttek, normálisan megkért, guruljak kicsit előre, hogy a másik vas elmehessen...Azért egy megjegyzést tettem mikor fényképeztem: Még hogy a BMW-sek a bunkók... :lol: Persze a nyanya agya is felforrt mikor meglátta mi a helyzet. :pisztolyos Mi meg szépen előrébb gurultunk tíz centit, bár nem értem miben tudtam segíteni, hiszen a fénykép készítésekor, közel 60 cm volt a vonóhorgom és a kurva 7 közt :roll: Nem is lényeg.
Kép
Kicsit nyomta a rendszámát...Kicsit...
Kép

igazi köcsögje nálam ez már motorháztetőn ugrálás keresztkulcs a szélvédőben esete lett volna,mit képzel ez a köcsög hogy így kopra áll be???? jaj te ott a yard a szomszéd utcában megnéztem volna mit mekeg a köcsög mikor elveszik :)

2011.03.15. 23:20

Mondtam én, hogy Kép-ök! Nem hisztek nekem.
Kép
OOOO :hányás :pisztolyos

Re: OFF autók

2011.06.14. 12:02

Helo
Ezek az A7 audik BIZONY jól néznek ki
Az utakon megbámulják rendesen

,,,,,,,,,,,,, Audi A7 ,,,,,,,,,,,

2011.06.14. 20:22

lepke írta:Helo

Inkább várd meg

--- Ezt --- :wink:

2011.06.14. 22:43

kzolee írta:

Inkább várd meg

--- Ezt --- :wink:

Helo
Na igen a Gran Coupe :taps: :taps:
De ez nem ebbe a Topikba való mert ez OFF autók :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Jwa6tuZqN4E

2011.06.20. 20:36

Fos

Mi van veled Zolikám?
Elhagyott a józan ítélőképességed? Vagy a szépérzéked vesztetted el? :mereg:

2011.06.20. 21:09

Ezeket figyeld inkább:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2011.06.20. 21:15

Fehér inges hölgy? Valami celeb? :D Mert több fotón is ottvan, jó verdákkal! :wink:

2011.06.20. 21:55

LeviM5 írta:Fehér inges hölgy? Valami celeb? :D Mert több fotón is ottvan, jó verdákkal! :wink:

:taps:

2011.06.20. 22:00

LeviM5 írta:Fehér inges hölgy? Valami celeb? :D Mert több fotón is ottvan, jó verdákkal! :wink:

Helo
Annak a csúnya Vénembernek... a GYÖNYÖRŰ szép felesége .....aki fehér sapkában és fehér papucsban van :lol:

2011.06.21. 06:08

lepke írta:

Helo
Annak a csúnya Vénembernek... a GYÖNYÖRŰ szép felesége .....aki fehér sapkában és fehér papucsban van :lol:

xenonosodik...

2011.06.21. 06:49

Hát igen!
Monte Carloban megtalálható Európa "krémje"
(a szőke a nejem :oops: )

2011.06.21. 22:19

Most este, egyik barátommal csavarogtunk kicsit. Balatonvilágosnál le a partra, vissza Siófokra. A vasúti átjárónál pirosat kapunk. Áll előttünk egy fehér Lexus RX 400h
Druszám leállítja a Peugeot motorját. Figyelem a hátsó lámpákat milyen erősen égnek, meg a féklámpák is! Aztán érdekes egyveleg a sötét fejemben bent, miért nincs hang, miért ég a féklámpa, mire megértem, ott egy h betű. Hidrogén. A lófaxt, hibrid. ( ez az állandó BMW-s gondolkozás )
Jön a V43 Szili, elhúzza a vagonokat gyorsan és megint néma csend. Mondom, várjál lécci, kíváncsi vagyok a hangjára! :oops:
Elaludtak a féklámpák és néma csendben megindult a fehér hodály. Hát az érzések vegyesek...Ilyet még nem sasoltam! NINCS hangja a nagy kocsinak. 8O Ellenben, a xenon lámpái, brutális mennyiségű fényt nyomnak a kocsi elé, ahogy haladunk mögötte, úgy gondoltam, tetszik. Ez szégyen! Egy Lexusra ezt gondolni! De így volt. Képeken nézegetve, hát...De ott abban a helyzetben, az a csend és haladt...Na ilyen a falumban nincs!

2011.06.21. 22:31

bmw520ds írta:Most este, egyik barátommal csavarogtunk kicsit. Balatonvilágosnál le a partra, vissza Siófokra. A vasúti átjárónál pirosat kapunk. Áll előttünk egy fehér Lexus RX 400h
Druszám leállítja a Peugeot motorját. Figyelem a hátsó lámpákat milyen erősen égnek, meg a féklámpák is! Aztán érdekes egyveleg a sötét fejemben bent, miért nincs hang, miért ég a féklámpa, mire megértem, ott egy h betű. Hidrogén. A lófaxt, hibrid. ( ez az állandó BMW-s gondolkozás )
Jön a V43 Szili, elhúzza a vagonokat gyorsan és megint néma csend. Mondom, várjál lécci, kíváncsi vagyok a hangjára! :oops:
Elaludtak a féklámpák és néma csendben megindult a fehér hodály. Hát az érzések vegyesek...Ilyet még nem sasoltam! NINCS hangja a nagy kocsinak. 8O Ellenben, a xenon lámpái, brutális mennyiségű fényt nyomnak a kocsi elé, ahogy haladunk mögötte, úgy gondoltam, tetszik. Ez szégyen! Egy Lexusra ezt gondolni! De így volt. Képeken nézegetve, hát...De ott abban a helyzetben, az a csend és haladt...Na ilyen a falumban nincs!

Valaki mesélte, talán Chris, hogy gyártanak hangszórót, ami motor hangot ad. De milyet? Zaporozsec? :lol:
Ráadásul hallottam olyat aki évente cseréli a légrugot. Sajnos ezeket sem ide tervezték...

2011.06.21. 22:43

bmw520ds írta:Most este, egyik barátommal csavarogtunk kicsit. Balatonvilágosnál le a partra, vissza Siófokra. A vasúti átjárónál pirosat kapunk. Áll előttünk egy fehér Lexus RX 400h

Helo
Valahol olvastam CSAK nem jut eszembe milyen fórumon vagy oldalon
Ezek a hangtalan járművek nagyon balesetveszélyesek a gyalogosokra
Kötelezővé teszik a MOTORHANGOT náluk
Többet nem tudok róla :roll: keresni sem tudok a neten mert nagyon be lassult :twisted:
Hozzászólás küldése

VigLink badge