![]() |
2011.06.14. 20:44
gyurmano66 írta:Klub tagok!
Lenne 1 kis problémám.Reggel inditás után nem aludt el a kipörgésgátló vissza jelzésem.Valaki nem tudja véletlenül ,hogy milyen szisztéma szerint müködik.Elektromos ,vagy mehanikusan kapcsol?A difit zárja ,vagy az abs a féket nyomja?
Hiba olvaso semmilyen hibát nem mutat! Esetleg a reléje mondta be az unalmast.És azt esetleg merre találom.
Elöre is köszi a segitséget !!
Ui: jo volt a vadkerti buli!!
2011.06.14. 20:58
tibi666 írta:gyurmano66 írta:Klub tagok!
Lenne 1 kis problémám.Reggel inditás után nem aludt el a kipörgésgátló vissza jelzésem.Valaki nem tudja véletlenül ,hogy milyen szisztéma szerint müködik.Elektromos ,vagy mehanikusan kapcsol?A difit zárja ,vagy az abs a féket nyomja?
Hiba olvaso semmilyen hibát nem mutat! Esetleg a reléje mondta be az unalmast.És azt esetleg merre találom.
Elöre is köszi a segitséget !!
Ui: jo volt a vadkerti buli!!
Rendes gyári szoftver nem mutat semmit, vagy valami univerzális hülyeség?
2011.06.15. 12:37
2011.06.15. 22:11
orvil írta:hi,
mikor kissebb sebesseggel belecsattanok valami godor-fekvorendor jellegu kepzodmenyben a kormanyt fogva ugy erzem mintha remegne az egesz kocsi, mintha le lenne szakadva a kipufogorendszer es az verne magat valahova, de valami iszonyat erovel.
mondanom sem kell hogy minden klapfol, futomu, fekek, kipufogo, kardan, stb ... a hiba okat megsem talalom, motortarto bakokra is gondoltam, semmi .... gyanitom a kormanyhoz van koze, emlitettetek mar paran ezeket az alkatreszeket: "Kormányösszekötők, stabilizátor pálcák"
ezeknek a meghibasodasa milyen tuneteket produkal?
2011.06.16. 08:15
tbi01 írta:orvil írta:hi,
mikor kissebb sebesseggel belecsattanok valami godor-fekvorendor jellegu kepzodmenyben a kormanyt fogva ugy erzem mintha remegne az egesz kocsi, mintha le lenne szakadva a kipufogorendszer es az verne magat valahova, de valami iszonyat erovel.
mondanom sem kell hogy minden klapfol, futomu, fekek, kipufogo, kardan, stb ... a hiba okat megsem talalom, motortarto bakokra is gondoltam, semmi .... gyanitom a kormanyhoz van koze, emlitettetek mar paran ezeket az alkatreszeket: "Kormányösszekötők, stabilizátor pálcák"
Gátlók is?
2011.06.16. 08:56
orvil írta:tbi01 írta:orvil írta:hi,
Gátlók is?
milyen gatolo, nem vagom hiretelen mire gondolsz
2011.06.16. 10:38
jlaci74 írta:orvil írta:tbi01 írta:orvil írta:hi,
Gátlók is?
milyen gatolo, nem vagom hiretelen mire gondolsz
gátló = lökésgátló = lengéscsillapító
2011.06.16. 19:11

2011.06.16. 19:46
2011.06.16. 20:01
szalaimiki írta:Sziasztok! Véleményekre lenne szükségem! egy E39 525 Tds gépem van ami mostanában kicsit rendetlenkedik. A hiba a következő alapjáraton rázkodik az egész kaszni de nem mindig ennél én motortartó bakra gondolok. A másik ilyen nagy melegekbe nehezen akar megindulni egész padlóig kell szinte nyomni neki azt akkor visszadob és utánna megy rendesen nem ránt váltásoknál meg ilyesmi, hidegbe meg semmi baja akkor megindul rendessen, nemtudom hogy a váltóolaj befolyásolhat e vagy ez valami más gond lehet? vagy ha a turbó nem működik rendesen lehet az is az oka? az adagolomba most lett tömítéscsere adaGOLÓSNÁL és mióta visszarakták 2 literel nőt a fogyasztás ami a mai üa: áraknál nem kevés. Válaszaitokat előre is köszönöm!
2011.06.17. 18:48
mozso írta:Hello!
Lemez tetőablakot szeretnék lecserélni üvegesre. Már megvan az üvegtető teljes szerkezettel.
Ha valaki, aki már csinált ilyet elmondaná, hogy hogyan kell kivitelezni a cserét, azt megköszönném.
Eddigi vizsgálataim alapján (forrás: admin, Schnitzer és RealOEM):
1. Kívül: lemezablak leszerelése (alul két 17-es kulcscsal leszedhető anya), felülről a tetőkárpit csavarjainak oldása
2. Belül: kapaszkodók-, nap ellenzők-, oszlop borítások le (A: airbag feliratú műanyagot kipattintani, alatta van egy csavar, ezt kicsavarni, a két műanyag fület, ami acélbolhába van bedugva kihúzni; B: alul fekete műanyagot kihúzni, ez alatt van két bolha és utána lefelé kell meghúzni és lejön; C: kipattintós; D: rolótartónál egy csavar utána az is pattintós)
Jó -e a megoldási tervem?
Üdv: mozso
2011.06.17. 20:49
mozso írta:Hello!
Lemez tetőablakot szeretnék lecserélni üvegesre. Már megvan az üvegtető teljes szerkezettel.
Ha valaki, aki már csinált ilyet elmondaná, hogy hogyan kell kivitelezni a cserét, azt megköszönném.
Eddigi vizsgálataim alapján (forrás: admin, Schnitzer és RealOEM):
1. Kívül: lemezablak leszerelése (alul két 17-es kulcscsal leszedhető anya), felülről a tetőkárpit csavarjainak oldása
2. Belül: kapaszkodók-, nap ellenzők-, oszlop borítások le (A: airbag feliratú műanyagot kipattintani, alatta van egy csavar, ezt kicsavarni, a két műanyag fület, ami acélbolhába van bedugva kihúzni; B: alul fekete műanyagot kihúzni, ez alatt van két bolha és utána lefelé kell meghúzni és lejön; C: kipattintós; D: rolótartónál egy csavar utána az is pattintós)
Jó -e a megoldási tervem?
Üdv: mozso
2011.06.18. 09:22
Padre540 írta:JoHn123 írta:Bombolo írta:spider2 írta:Ez a Getrieben ?program nem az automata váltó vészprogramot jelenti? Mert akkor lehet egy kicsit zsebbenyúlós lesz.
Getriebenotprogramm a neve egészen pontosan. Ilyenkor csak 3. sebességi fokozat van és hátramenet.
Akkor ez fura. Reggelre hibaüzenet nem volt. A kocsi ment váltott is, aztán fel perc után ismét úgy viselkedett mintha üresben lenne. Gyújtás le, ujraindit, megint kb fél percig megy, aztán letilt valami. (legalább a trailerre rá tudtam járni)
Ha felemeled a hátulját és elindítod,végigvált szépen mintha semmi baja nem lenne.Ha lerakod a földre,terhelés alatt már nem működik.Reménykedjünk hogy kisebb hiba,de nálam ugyanez volt sajnos 40i-vel.Kuplung-wandler vagy valami ilyesmi volt a probléma.
2011.06.18. 09:28
JoHn123 írta:Túl vagyok a váltócserén, kapott egy felújítottat, ismét gurul. Mostmár csak a teletankolom, és fél tankot lát rejtéjét kell megoldani, és azt hiszem kész. Remélem egy darabig nem kell rá költenem, legatyásodtam.
Off: mindenhol írjátok hogy a letöltésekben található kézikönyv, stb, szégyellem, de sehol nem találom a letöltések menüpontot.
2011.06.18. 09:28
JoHn123 írta:Padre540 írta:JoHn123 írta:Bombolo írta:spider2 írta:Ez a Getrieben ?program nem az automata váltó vészprogramot jelenti? Mert akkor lehet egy kicsit zsebbenyúlós lesz.
Getriebenotprogramm a neve egészen pontosan. Ilyenkor csak 3. sebességi fokozat van és hátramenet.
Akkor ez fura. Reggelre hibaüzenet nem volt. A kocsi ment váltott is, aztán fel perc után ismét úgy viselkedett mintha üresben lenne. Gyújtás le, ujraindit, megint kb fél percig megy, aztán letilt valami. (legalább a trailerre rá tudtam járni)
Ha felemeled a hátulját és elindítod,végigvált szépen mintha semmi baja nem lenne.Ha lerakod a földre,terhelés alatt már nem működik.Reménykedjünk hogy kisebb hiba,de nálam ugyanez volt sajnos 40i-vel.Kuplung-wandler vagy valami ilyesmi volt a probléma.
Túl vagyok a váltócserén, kapott egy felújítottat, ismét gurul. Mostmár csak a teletankolom, és fél tankot lát rejtéjét kell megoldani, és azt hiszem kész. Remélem egy darabig nem kell rá költenem, legatyásodtam.
Off: mindenhol írjátok hogy a letöltésekben található kézikönyv, stb, szégyellem, de sehol nem találom a letöltések menüpontot.
2011.06.18. 16:07
2011.06.18. 16:15
danielbeath írta:Üdv all
Én arra lenék kíváncsi hogy nekem a műszeregységemen mindig +40C mutat a hőmérő, ez miért van??? Hol található az érzékelő ami ezt jelet küldi ? esetleg rossz a senzor.
Válaszokat előre is köszönöm.
2011.06.18. 16:40
muhaati írta:danielbeath írta:Üdv all
Én arra lenék kíváncsi hogy nekem a műszeregységemen mindig +40C mutat a hőmérő, ez miért van??? Hol található az érzékelő ami ezt jelet küldi ? esetleg rossz a senzor.
Általában -40 et szokott mutatni. A jobbos kerékjárati dob első alsó részében találod meg. ( jobbos szemétlapát ). Inkább vezeték-szakadás a tipikus ok, de persze lehet rossz a jeladó is.
2011.06.18. 17:15
danielbeath írta:Üdv all
2011.06.18. 20:15