Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.10.02. 09:21

Thanxxx és külön thanx mate-nak, hogy már nem kell eltévednem :)

Pokoli ez a nyomaték, kicsit retymás az út még 60-70nél is, ha lerúgom
látom, hogy ficereg a DSC :D

2007.10.02. 14:09

Én is sok boldog autós órát, illetve lefutott km-t kívánok az új autóddal!!

Más!
Lehet, hogy csak én vagyok pancser, de úgy látom a T. klubtársak között többen is foglalkoznak BMW alkatrész kereskedelemmel, ill. javítással. Nem lenne célszerű valahol az Ő elérhetőségüket (telefon, bolt vagy műhely cím stb.) közzétenni?

Üdv. Zoli

2007.10.02. 14:23

VZoltan írta:Én is sok boldog autós órát, illetve lefutott km-t kívánok az új autóddal!!

Más!
Lehet, hogy csak én vagyok pancser, de úgy látom a T. klubtársak között többen is foglalkoznak BMW alkatrész kereskedelemmel, ill. javítással. Nem lenne célszerű valahol az Ő elérhetőségüket (telefon, bolt vagy műhely cím stb.) közzétenni?

Üdv. Zoli

A számból vetted ki a szót!! Múltkor szerettem volna visszakeresni, mert úgy tudtam, hogy Kzoli 819 autóboltos, de nem találtam meg a topicban, (hogy biztos e) mert úgy emlékeztem, hogy említette a dolgot... (mert azt tudjuk, hogy a humor rovatot ő szerkeszti nálunk, de a többit)... :lol: ....azt máshol kellett tudakodnom. meg is csinálom a topicot!

Labi

2007.10.04. 20:08

Ma este 7-kor felkóstoltam egy kottára ugyan olyan fekete M-es 5-öst, mint az enyém, az Üllői Határ úthoz közel eső részén, hátha valaki innen, de úgy füstölt, hogy nem mertem jobban kergetni :lol: Szegény :roll:

KÉNE NYOMNI EGY RÖVID HÉTVÉGI ESTI GYORSTALIT PL. A HŐSÖK TERÉN, hogy hadd szokjam a népet és hogy osszuk egy kicsit az észt egymásnak :) Valamint gurulhatunk egy kört, hogy a nép pedig hadd szokjon minket :D

2007.10.04. 20:26

ViSoR írta:KÉNE NYOMNI EGY RÖVID HÉTVÉGI ESTI GYORSTALIT PL. A HŐSÖK TERÉN, hogy hadd szokjam a népet és hogy osszuk egy kicsit az észt egymásnak :) Valamint gurulhatunk egy kört, hogy a nép pedig hadd szokjon minket :D
ű

Egyetértek!

2007.10.04. 22:01

Mindenhol találkozgattok, errefelé meg nincs senki!! :cry:

Talán majd ha meglesz a gép, akkor Maxival, Webastoval, meg Janikával jobban összejárunk. Más úgy tudom nincs a környékről! Még Szaky lenne, de ő nem valami aktív itt a klubbon belül. PEdig szép a kocsija! Tegnap megnéztem közelebbről! :twisted:

2007.10.05. 09:07

Aki jön, aki nem én ma este a városban fogok furikázni.
Este 10-kor meglátogatom a hősök terét és lebratyizok minden arra járó E39-essel :D

2007.10.05. 10:21

Jó reggelt!:)
Kérdésem:523i kéziváltósomat szeretném gyorsabbá tenni...
Javasoltak:6 leömlőt+hátsó dob cserét+chippet...és a szívó oldal cseréjét,de akkor állitólag nem lesz kipörgés gátlóm.
Véleményetek? :roll:

2007.10.05. 10:28

Én pesten vagyok de a vas a -4 en pihen, itt pesten sanálom elővenni :S

2007.10.05. 13:49

Pisti523i írta:Jó reggelt!:)
Javasoltak:6 leömlőt+hátsó dob cserét+chippet...és a szívó oldal cseréjét,de akkor állitólag nem lesz kipörgés gátlóm.

Javaslat: 540 i vagy M5

2007.10.05. 16:33

pappkari írta:

kari hűvös, tárgyilagos és szófukar! :franko: :lol: :lol: Pistit meg se merem kérdezni melyiket válasza!? :lol: :lol: :lol:

2007.10.05. 17:32

Labi írta:
pappkari írta:

kari hűvös, tárgyilagos és szófukar! :franko: :lol: :lol: Pistit meg se merem kérdezni melyiket válasza!? :lol: :lol: :lol:

csak jövöhéten lesz kocsim addig ne ingereljetek lóerőkkel :twisted: :twisted: :twisted:

most csak 100 paci van alattam és szerintem már 90-nek kint van a szeme :wink:

2007.10.08. 13:28

pappkari írta:

Én bővítém kicsit a javaslatot. 540i, M5 vagy M6. Esetleg M7, de az fizetős :D

2007.10.08. 14:29

:taps: :franko:

2007.10.08. 16:13

Szia Pisti!

Viccet félretéve, tényleg abban van igazság, amit az elöttem szólok mondtak!
Jóbban jársz, ha autót cserélsz, mert olcsóbb a csere, mint amit itt felsoroltál!
Arról nem is beszélve, hogy tartósabb, és fogyasztásra is barátibb gépet kapsz!

Én 528i-re szavazok!

2007.10.09. 07:25

kbhont írta:

Szia Pisti!

Viccet félretéve, tényleg abban van igazság, amit az elöttem szólok mondtak!
Jóbban jársz, ha autót cserélsz, mert olcsóbb a csere, mint amit itt felsoroltál!
Arról nem is beszélve, hogy tartósabb, és fogyasztásra is barátibb gépet kapsz!

Én 528i-re szavazok!

Hát nem tudom, meg ne bántsalak Pisti, dehát attól, hogy meg lehet venni 2,5millióért ez még nem VFTS zsiguli. Csaknem állnék neki üvöltős dobozni, meg tuningolni. Vegyél inkább mellé egy 92-es VTi-t, ezt meg tartsd meg "autónak". :D
Arról nem beszélve, hogy a 170 lovadat egy kisebb autó árából felküzdöd 200-raés van egy fogadásom, hogy amint az első széria 528i elhúz neked nyomatékból, felgyújtod az autód...

2007.10.09. 07:35

Egyébként, ha ragaszkodsz a géphez, akkor próbálj meg kompresszorba gondolkodni.
Az kb a Te esetedben, egy 60-70 lóerőt biztos rá tesz! :!:

2007.10.09. 21:40

osztom Sanyi véleményét! és amit kérnék: léci tömd ki rendesen a dobodat.. nem akarok repedt fazék hangú ötösöket hallgatni 3000 fölött.. köszi.

2007.10.10. 07:57

collins írta:osztom Sanyi véleményét! és amit kérnék: léci tömd ki rendesen a dobodat.. nem akarok repedt fazék hangú ötösöket hallgatni 3000 fölött.. köszi.

Valakit itt stikában Sanyinak hívnak :?:

2007.10.10. 08:15

ViSoR írta:
collins írta:osztom Sanyi véleményét! és amit kérnék: léci tömd ki rendesen a dobodat.. nem akarok repedt fazék hangú ötösöket hallgatni 3000 fölött.. köszi.

Valakit itt stikában Sanyinak hívnak :?:

Válaszolok neked az érintett helyett, hogy ne furdaljon a kíváncsiság: kbhont barátunk becses neve Sándor! :lol:

Üdv,

Labi
Hozzászólás küldése

VigLink badge