Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Felkészülés a télre

2011.12.19. 21:59

simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert :doglotlo:
Az is lehet, hogy szivárog valahol.

Kb egy télre elég nekem a tartálynyi!
Persze, persze, nem mindegy hogy 300 vagy 30000 km mész egy télen.
Azért több ezret megyek.

2011.12.19. 22:16

Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Ezen a télen már negyedszer nyomtam tele. Bár nyomja a xenonra is, de 300 km alatt, ha olyanok a körülmények, kifogy :cry:

2011.12.19. 22:31

Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Lenne lámpamosód akkor jobban zabálná!

2011.12.19. 22:45

simi64 írta:
Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Ezen a télen már negyedszer nyomtam tele. Bár nyomja a xenonra is, de 300 km alatt, ha olyanok a körülmények, kifogy :cry:

300km lámpamosóval - ez teljesen normális érték.
Én ha Lengyelországba megyek mindig elfogyasztok egy tartály ablakmosót. Ilyen távon, ebben az évszakban mindig esik valami valahol. Eleve országút, utólérsz 1-2 kamiont és már tiszta dzsuva is a szélvédő. Meg persze én szeretek JÓL látni. A Xenon mesélte egyszer, hogy ő még esőben sem kapcsol ablaktörlőt, mert a viaszról lepörög a víz. De azt is mondta, hogy volt olyan, hogy ki akartak mellőle szállni, mert már alig láttak a vízcseppektől! :shock: Szerinte kopik a szélvédő, ha megy az ablaktörlő! Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!! :doglotlo:

2011.12.19. 22:56

kiara írta: A Xenon mesélte egyszer, hogy ő még esőben sem kapcsol ablaktörlőt, mert a viaszról lepörög a víz. De azt is mondta, hogy volt olyan, hogy ki akartak mellőle szállni, mert már alig láttak a vízcseppektől! :shock: Szerinte kopik a szélvédő, ha megy az ablaktörlő! Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!! :doglotlo:

A Balázs az külön kategória :!:
:facepalm:

2011.12.19. 23:24

kiara írta: Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!! :doglotlo:

Persze! 3 ablaktörlő guminként cserélek egy szélvédőt is! :facepalm: :lol:

2011.12.20. 00:07

Sali780I írta:Baj akkor van, mikor eláll az eső, és az előtted lévő veri fel a koszos vizet, s az rászárad a szélvédőre, akkor vagy beletörölsz, vagy kibírod és majd lemosod.

Ez idegesít engem is.

Ezért többnyire nem megy előttem senki :!:
bmwdance

2011.12.20. 08:57

admin írta:
Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Én olyankor kikapcsolom a lámpát. :roker: Persze nem éjszaka.Szerintem ott lövi ki a nagyrészét az anyagnak.Hetente, kéthetente meg úgy is lemosom a kocsit tehát teljesen feleslegesnek tartom, már ami engem illet.

2011.12.20. 16:35

afcajax írta:
admin írta:
Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Én olyankor kikapcsolom a lámpát. :roker: Persze nem éjszaka.Szerintem ott lövi ki a nagyrészét az anyagnak.Hetente, kéthetente meg úgy is lemosom a kocsit tehát teljesen feleslegesnek tartom, már ami engem illet.

Szerintem meg úgy is nyomja. Minden 4. húzásnál.

2011.12.20. 19:32

Sali780I írta:Baj akkor van, mikor eláll az eső, és az előtted lévő veri fel a koszos vizet, s az rászárad a szélvédőre, akkor vagy beletörölsz, vagy kibírod és majd lemosod.

Majd ha egyhuzamban több száz km-t mégy, megnézném, hogy meddig bírod ki, hogy ne törölj bele. (erre van az ablakmosó). Csak erre azt ne mond, hogy be kell menni egy kútra és lemosni :doglotlo: Nem azért előztem le a sok kamiont meg mazsolát, hogy míg én PIT STOPon vagyok újból előttem legyenek. ( és kezdődhet minden előröl )

2011.12.20. 20:20

simi64 írta:
afcajax írta:
admin írta:
Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Szerintem meg úgy is nyomja. Minden 4. húzásnál.

Nem számoltam még, de az biztos h felkapcsolt lámpánál az elsőnél nekem mindig töröl, ha meg lekapcsolom akkor nem és többnyire két leállítás között nem szoktam négyszer törölni az ablakot kivéve ha országút és takony idő van.

2011.12.20. 21:11

admin írta:Lenne lámpamosód akkor jobban zabálná!

Van!

Csak nincs bekötve! :lol: :wink:

2011.12.21. 00:36

Imco írta:
admin írta:Lenne lámpamosód akkor jobban zabálná!

Van!

Csak nincs bekötve! :lol: :wink:

akkor az a baj :D tudja a kocsi, és csak azért is többet fogyaszt :nyelves:

2011.12.21. 07:23

kiara írta:
simi64 írta:
Imco írta:

Azért több ezret megyek.

Én ha Lengyelországba megyek mindig elfogyasztok egy tartály ablakmosót. Ilyen távon, ebben az évszakban mindig esik valami valahol. Eleve országút, utólérsz 1-2 kamiont és már tiszta dzsuva is a szélvédő. Meg persze én szeretek JÓL látni. A Xenon mesélte egyszer, hogy ő még esőben sem kapcsol ablaktörlőt, mert a viaszról lepörög a víz. De azt is mondta, hogy volt olyan, hogy ki akartak mellőle szállni, mert már alig láttak a vízcseppektől! :shock: Szerinte kopik a szélvédő, ha megy az ablaktörlő! Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!! :doglotlo:

Nekem már itt-ott befúj a szél! :D :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: lepke
Értékelés: 4.76%

2011.12.21. 08:25

Padre540 írta:
kiara írta:
simi64 írta:
Imco írta:

Azért több ezret megyek.

:franko: :taps:

2011.12.22. 21:30

Padre540 írta:

Helo Padre
A hozzászólásod MINDENT VITT :lol: :lol: jár a köszi

:hehe :hehe

2011.12.23. 20:03

Így karácsony előtt vennem kell egy akkut :evil:
Exide Premium 100A 900A indítóval
nagyon jó, így elsőre, forgatja rendesen :roker:

2011.12.23. 20:18

kiara írta:
simi64 írta:
Imco írta:
simi64 írta: Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!! :doglotlo:

Hogy a viharba ne! Egyszer már kérdezősködtem itt, de ecetes mosást ajánlott egy öreg tag! Én kihátráltam, mert úgy éreztem, nem érti miért írtam...A bal lapát a holtponton csúnya munkát csinált,karcos, pedig nem spórolok a jó minőségű gumikon sosem, illetve ha esik az eső, van a jobb lapát holtpontjánál egy csík, amin nagyon jól ki lehet látni. Egyszer majd ha nem felejtem el, igazolom fényképpel is. Még egy fontos megjegyzés: nem gyári szélvédő! Mivel Cascos a törlesztőm, kb. tíz ezer a csere. majd kivitelezem egyszer azt is...

2011.12.23. 23:14

bmw520ds írta:
kiara írta:
simi64 írta:
Imco írta:
simi64 írta: Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!! :doglotlo:

Hogy a viharba ne! Egyszer már kérdezősködtem itt, de ecetes mosást ajánlott egy öreg tag! Én kihátráltam, mert úgy éreztem, nem érti miért írtam...A bal lapát a holtponton csúnya munkát csinált,karcos, pedig nem spórolok a jó minőségű gumikon sosem, illetve ha esik az eső, van a jobb lapát holtpontjánál egy csík, amin nagyon jól ki lehet látni. Egyszer majd ha nem felejtem el, igazolom fényképpel is. Még egy fontos megjegyzés: nem gyári szélvédő! Mivel Cascos a törlesztőm, kb. tíz ezer a csere. majd kivitelezem egyszer azt is...

Nekem is el volt kopva a szélvédőm.( az előző tulajok megkeményedett ablaktörlő gumija művelhette , többek között ...)
Aztán itt Nyíregyházán egy srác felpolírozta valami spéci cuccal, és szinte teljesen újszerű lett.
Tudom ajánlani.

2011.12.24. 00:23

peteeqe írta:Így karácsony előtt vennem kell egy akkut :evil:
Exide Premium 100A 900A indítóval
nagyon jó, így elsőre, forgatja rendesen :roker:

Na végre, összepolíroztál egy Exidet! :mrgreen: :nyelves: :facepalm: Gratula! :D
Úgy forgat, mint az enyém vagy gyorsabban?Az én aksim ugyanez (lehet te is ott vetted ahol én?). 2 hónapos de nekem eléggé lomhának tűnik.
Hozzászólás küldése

VigLink badge