![]() |
2011.12.19. 21:59
simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Az is lehet, hogy szivárog valahol.
2011.12.19. 22:16
Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Kb egy télre elég nekem a tartálynyi!
Persze, persze, nem mindegy hogy 300 vagy 30000 km mész egy télen.
Azért több ezret megyek.
2011.12.19. 22:31
Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
2011.12.19. 22:45
simi64 írta:Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
Ezen a télen már negyedszer nyomtam tele. Bár nyomja a xenonra is, de 300 km alatt, ha olyanok a körülmények, kifogy
2011.12.19. 22:56
kiara írta: A Xenon mesélte egyszer, hogy ő még esőben sem kapcsol ablaktörlőt, mert a viaszról lepörög a víz. De azt is mondta, hogy volt olyan, hogy ki akartak mellőle szállni, mert már alig láttak a vízcseppektől!Szerinte kopik a szélvédő, ha megy az ablaktörlő! Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!!
2011.12.19. 23:24
kiara írta: Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!!
2011.12.20. 00:07
Sali780I írta:Baj akkor van, mikor eláll az eső, és az előtted lévő veri fel a koszos vizet, s az rászárad a szélvédőre, akkor vagy beletörölsz, vagy kibírod és majd lemosod.
2011.12.20. 08:57
admin írta:Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
Lenne lámpamosód akkor jobban zabálná!
Persze nem éjszaka.Szerintem ott lövi ki a nagyrészét az anyagnak.Hetente, kéthetente meg úgy is lemosom a kocsit tehát teljesen feleslegesnek tartom, már ami engem illet.
2011.12.20. 16:35
afcajax írta:admin írta:Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
Én olyankor kikapcsolom a lámpát.Persze nem éjszaka.Szerintem ott lövi ki a nagyrészét az anyagnak.Hetente, kéthetente meg úgy is lemosom a kocsit tehát teljesen feleslegesnek tartom, már ami engem illet.
2011.12.20. 19:32
Sali780I írta:Baj akkor van, mikor eláll az eső, és az előtted lévő veri fel a koszos vizet, s az rászárad a szélvédőre, akkor vagy beletörölsz, vagy kibírod és majd lemosod.
Nem azért előztem le a sok kamiont meg mazsolát, hogy míg én PIT STOPon vagyok újból előttem legyenek. ( és kezdődhet minden előröl )
2011.12.20. 20:20
simi64 írta:afcajax írta:admin írta:Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
Én olyankor kikapcsolom a lámpát.Persze nem éjszaka.Szerintem ott lövi ki a nagyrészét az anyagnak.Hetente, kéthetente meg úgy is lemosom a kocsit tehát teljesen feleslegesnek tartom, már ami engem illet.
Szerintem meg úgy is nyomja. Minden 4. húzásnál.
2011.12.20. 21:11
admin írta:Lenne lámpamosód akkor jobban zabálná!
2011.12.21. 00:36
Imco írta:admin írta:Lenne lámpamosód akkor jobban zabálná!
Van!
Csak nincs bekötve!![]()
2011.12.21. 07:23
kiara írta:simi64 írta:Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
Ezen a télen már negyedszer nyomtam tele. Bár nyomja a xenonra is, de 300 km alatt, ha olyanok a körülmények, kifogy
300km lámpamosóval - ez teljesen normális érték.
Én ha Lengyelországba megyek mindig elfogyasztok egy tartály ablakmosót. Ilyen távon, ebben az évszakban mindig esik valami valahol. Eleve országút, utólérsz 1-2 kamiont és már tiszta dzsuva is a szélvédő. Meg persze én szeretek JÓL látni. A Xenon mesélte egyszer, hogy ő még esőben sem kapcsol ablaktörlőt, mert a viaszról lepörög a víz. De azt is mondta, hogy volt olyan, hogy ki akartak mellőle szállni, mert már alig láttak a vízcseppektől!Szerinte kopik a szélvédő, ha megy az ablaktörlő! Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!!
2011.12.21. 08:25
Padre540 írta:kiara írta:simi64 írta:Imco írta:simi64 írta:Bár én 1 úton képes vagyok kispriccelni mind az 5 litert![]()
Azért több ezret megyek.
300km lámpamosóval - ez teljesen normális érték.
Én ha Lengyelországba megyek mindig elfogyasztok egy tartály ablakmosót. Ilyen távon, ebben az évszakban mindig esik valami valahol. Eleve országút, utólérsz 1-2 kamiont és már tiszta dzsuva is a szélvédő. Meg persze én szeretek JÓL látni. A Xenon mesélte egyszer, hogy ő még esőben sem kapcsol ablaktörlőt, mert a viaszról lepörög a víz. De azt is mondta, hogy volt olyan, hogy ki akartak mellőle szállni, mert már alig láttak a vízcseppektől!Szerinte kopik a szélvédő, ha megy az ablaktörlő! Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!!
Nekem már itt-ott befúj a szél!![]()
2011.12.22. 21:30
Padre540 írta:
Nekem már itt-ott befúj a szél!![]()
2011.12.23. 20:03
2011.12.23. 20:18
kiara írta:simi64 írta:Imco írta:simi64 írta: Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!!
2011.12.23. 23:14
bmw520ds írta:kiara írta:simi64 írta:Imco írta:simi64 írta: Ok, biztos. DE MENNYIT??? Kopott már el valakinek???!!
Hogy a viharba ne! Egyszer már kérdezősködtem itt, de ecetes mosást ajánlott egy öreg tag! Én kihátráltam, mert úgy éreztem, nem érti miért írtam...A bal lapát a holtponton csúnya munkát csinált,karcos, pedig nem spórolok a jó minőségű gumikon sosem, illetve ha esik az eső, van a jobb lapát holtpontjánál egy csík, amin nagyon jól ki lehet látni. Egyszer majd ha nem felejtem el, igazolom fényképpel is. Még egy fontos megjegyzés: nem gyári szélvédő! Mivel Cascos a törlesztőm, kb. tíz ezer a csere. majd kivitelezem egyszer azt is...
2011.12.24. 00:23
peteeqe írta:Így karácsony előtt vennem kell egy akkut![]()
Exide Premium 100A 900A indítóval
nagyon jó, így elsőre, forgatja rendesen
Gratula!