* *
Pontos idő: 2026.04.24. 22:19

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 842, 843, 844, 845, 846, 847, 848 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 18:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kopasze-28 írta:
Örömmel tudatom veletek,h ma reggel 8:39 kor,3480gr-al 51cm-el császármetszéssel világra jöttem,jól vagyok és a mamám is

ismét +1 fővel bővűlt a BMW fanok tábora :roker:

jahh,és persze gyula vagyok én is,mint apu 8)

Gratulálok!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 20:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
kopasze-28 írta:
Örömmel tudatom veletek,h ma reggel 8:39 kor,3480gr-al 51cm-el császármetszéssel világra jöttem,jól vagyok és a mamám is

Gratula!
:szülinap
És kopasz ő is?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 20:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (3)
hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:
hamoriarpi írta:
PapaBoss írta:
Vajmi kicsi a valószínűsége, hogy a váltó fajtája 1-2 sort nézegetné. :wink:
Sünike szempontból engedély nélküli átépítés, forgalmi elvétel, soronkívüli műszaki, 30-50 ezer jutalomfalat.

:shock: Engedélyeztetni kell egy VÁLTÓCSERÉT ugyanabból ugyanabba a karosszériába :?: :?: :?:
Teljesen csereszabatos, az utolsó gyári furat, konzol, stb. minden elő volt készítve :!:

Pont azt akartam írni, hogy az okmányiroda csak úgy "bemondásra" nem fogja bejegyezni a forgalmiba az automata váltót, hanem kérnek műszaki adatlapot hozzá.
Ha már készül műszaki adatlap, akkor érdemes a műszakit is megújíttatni.
A műszaki adatlapot csak úgy tölti ki a Vizsgabázis, ha viszel (szakműhely) igazolást a szerelésről, pontosabban a szakműhely igazolást a szakszerű beszerelésről.
Minél többször szerepel a papíron a "szak" szó, annál könnyebb dolgod lesz a beíratásnál :!: :mrgreen:
Kell keresni egy rugalmasabb vizsgabázist, ahol ez alapján bejegyzik a műszaki adatlapra, hogy a kocsid automata váltós.
Én nem vinném a Közlekedésfelügyeletre, ott még az élő fába is belekötnek.
Az én kocsim esetében ki lett szerelve a gáz belőle, én ezt az utat, csak éppen fordítva végigjártam, tőlem arról kértek igazolást, hogy szakszerűen ki lett szerelve a gáz :!: :facepalm:

Az autóba nem tudnak belekötni, még akarattal sem.
Szerintem a forgalmit meg ELÍRTÁK és régóta nem vette észre senki, (nekem pedig nem kötelességem tudni mit jelent a 0, 1, stb. az egyes rublikákban) mint ahogyan azt sem, hogy a környezetvédelmi kategória el lett írva, azt is kijavították vizsgán. :lol:
:?: :?: :?: :lol:

Ha kell szakvélemény, 204d Miki biztos tud adni. Aki azt nem fogadja el... :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 20:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
kzolee írta:
hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:
hamoriarpi írta:
PapaBoss írta:
Vajmi kicsi a valószínűsége, hogy a váltó fajtája 1-2 sort nézegetné. :wink:
Sünike szempontból engedély nélküli átépítés, forgalmi elvétel, soronkívüli műszaki, 30-50 ezer jutalomfalat.

:shock: Engedélyeztetni kell egy VÁLTÓCSERÉT ugyanabból ugyanabba a karosszériába :?: :?: :?:
Teljesen csereszabatos, az utolsó gyári furat, konzol, stb. minden elő volt készítve :!:

Pont azt akartam írni, hogy az okmányiroda csak úgy "bemondásra" nem fogja bejegyezni a forgalmiba az automata váltót, hanem kérnek műszaki adatlapot hozzá.
Ha már készül műszaki adatlap, akkor érdemes a műszakit is megújíttatni.
A műszaki adatlapot csak úgy tölti ki a Vizsgabázis, ha viszel (szakműhely) igazolást a szerelésről, pontosabban a szakműhely igazolást a szakszerű beszerelésről.
Minél többször szerepel a papíron a "szak" szó, annál könnyebb dolgod lesz a beíratásnál :!: :mrgreen:
Kell keresni egy rugalmasabb vizsgabázist, ahol ez alapján bejegyzik a műszaki adatlapra, hogy a kocsid automata váltós.
Én nem vinném a Közlekedésfelügyeletre, ott még az élő fába is belekötnek.
Az én kocsim esetében ki lett szerelve a gáz belőle, én ezt az utat, csak éppen fordítva végigjártam, tőlem arról kértek igazolást, hogy szakszerűen ki lett szerelve a gáz :!: :facepalm:

Az autóba nem tudnak belekötni, még akarattal sem.
Szerintem a forgalmit meg ELÍRTÁK és régóta nem vette észre senki, (nekem pedig nem kötelességem tudni mit jelent a 0, 1, stb. az egyes rublikákban) mint ahogyan azt sem, hogy a környezetvédelmi kategória el lett írva, azt is kijavították vizsgán. :lol:
:?: :?: :?: :lol:

Ha kell szakvélemény, 204d Miki biztos tud adni. Aki azt nem fogadja el... :lol:

Rákérdezek. Jövő hét vége környékére úgy is kérnék időpontot hozzá, mert frissíttetni szeretném a DME és AGS sw-t. '97-es autó, szóval már tuti van újabb verzió.
Reménykedek még az elírásos verzióban is, így nem kell köröket futni.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2012.04.12. 20:39 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 542 alkalommal
Kapott köszik: 774 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2001
Gratula a kis Gyulához!
:taps:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 10:34 
haladó
haladó

Adott köszi: 34 alkalommal
Kapott köszik: 34 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 30d
Tegnap este Kaposváron egy nagyon érdekes sztori esett meg velem, bár lehet inkább a vicc topikban lenne a helye, inkább ide írom! Bent kocsikázunk Adrikával a városban, jó volt a hangulat is meg jó volt a zene is, így hát kicsit "megúsztattam" dezsőkét a körforgalomban meg az úton, nem nagyon csak, hogy el ne felejtse mire való a hat henger meg a hátsókerék hajtás :lol: ! Betérek a meki parkolóba jobboldali ajtókkal előre ahogy illik sehol senki, beállunk a Mcdriveba ahol egy egész darab autó várakozik!!! Várjuk a sorunkat... Szól Adrika, hogy megállt a parkolóba egy legújabb fajta mittomén 13-as golf, kiszállt belőle két, az ipari iskolából frissen szabadult troll (gondoltuk először) bőrdzsekiben és nagyon néznek minket! Hát, hadd nézzen-mondtam, ha nagyon szemtelenek lesznek lesz egy kis Pirelli minta a hátukon. ÉS KÉREM ALÁSSAN mit csináltak, felhúzzák a zöld láthatósági mellényt POLICE felirattal :shock: és jönnek felénk :shock: ! Mondom ez most valami vicc akar lenni???? MCDRIVE-BA vagyunk még mindig! Végigmérik az autót majd odaáll az egyik az autó elé (gondolom nehogy menekülés lehetősége forogjon fenn) a másik a bal egyhez és mutassa a főtörzs, hogy tekerjem le az ablakot :lol: , mondom elektrongyos és elengedtem egy halk kacajt is (nem bírtam na, látni kellett volna az arcát, ez leírni NEM LEHET). A beszélgetés szó szerint így zajlott:
-Jóeestét kívánok uram, nagy csönd JAAA és a kisasszonynak is :lol: !
-Jó estét!
-Uram van-é ezen a gépjárművön kipörgésgátló?
-Van, csak az előbb véletlenül inaktív volt (pusztultunk a visszafojtott röhögéstől) :roll: ! Valami hibaüzenetet írogat az autó, azért kapcsolgatom(tudom szar szöveg, de nem szólt rá semmi)!
-Uram azt tudta-é, hogy nem a jobb lábával lehet ám azt a kapcsolót működésbe hozni?
-Igen, igen (hát dehogynem azzal :D ).
-Na, akkor legyen szíves visszakapcsolni, nem szeretnénk az éjszakánkat helyszíneléssel tölteni (senkit nem veszélyeztettem mivel tök üresek voltak az utcák), gondolom maguk sem! És különben is biztosan a kisasszony se szereti az ilyesmit......(már egész kedves lett)
(Mindeközben a mekis csávó, meg leste, hogy milyen fennforgás esete forog fenn.)
-Rendben, természetesen mi se, elnézést blablablablablabla...
Elmentek mi meg megkajáltunk. Ma megkérdeztem a dombóvári kollegákat, hogy na ez miez volt???
Azt mondták, hogy hát igen nemsokára nálunk is lesznek szolgálók és védők civil ruhában, hogy megelőzzék a bűnt! Legalább megnyugtat a tudat, hogy ha nem is tudok róla, akkor is vigyáznak ránk :franko: !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 10:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Fourmi írta:
Tegnap este Kaposváron egy nagyon érdekes sztori esett meg velem, bár lehet inkább a vicc topikban lenne a helye, inkább ide írom! Bent kocsikázunk Adrikával a városban, jó volt a hangulat is meg jó volt a zene is, így hát kicsit "megúsztattam" dezsőkét a körforgalomban meg az úton, nem nagyon csak, hogy el ne felejtse mire való a hat henger meg a hátsókerék hajtás :lol: ! Betérek a meki parkolóba jobboldali ajtókkal előre ahogy illik sehol senki, beállunk a Mcdriveba ahol egy egész darab autó várakozik!!! Várjuk a sorunkat... Szól Adrika, hogy megállt a parkolóba egy legújabb fajta mittomén 13-as golf, kiszállt belőle két, az ipari iskolából frissen szabadult troll (gondoltuk először) bőrdzsekiben és nagyon néznek minket! Hát, hadd nézzen-mondtam, ha nagyon szemtelenek lesznek lesz egy kis Pirelli minta a hátukon. ÉS KÉREM ALÁSSAN mit csináltak, felhúzzák a zöld láthatósági mellényt POLICE felirattal :shock: és jönnek felénk :shock: ! Mondom ez most valami vicc akar lenni???? MCDRIVE-BA vagyunk még mindig! Végigmérik az autót majd odaáll az egyik az autó elé (gondolom nehogy menekülés lehetősége forogjon fenn) a másik a bal egyhez és mutassa a főtörzs, hogy tekerjem le az ablakot :lol: , mondom elektrongyos és elengedtem egy halk kacajt is (nem bírtam na, látni kellett volna az arcát, ez leírni NEM LEHET). A beszélgetés szó szerint így zajlott:
-Jóeestét kívánok uram, nagy csönd JAAA és a kisasszonynak is :lol: !
-Jó estét!
-Uram van-é ezen a gépjárművön kipörgésgátló?
-Van, csak az előbb véletlenül inaktív volt (pusztultunk a visszafojtott röhögéstől) :roll: ! Valami hibaüzenetet írogat az autó, azért kapcsolgatom(tudom szar szöveg, de nem szólt rá semmi)!
-Uram azt tudta-é, hogy nem a jobb lábával lehet ám azt a kapcsolót működésbe hozni?
-Igen, igen (hát dehogynem azzal :D ).
-Na, akkor legyen szíves visszakapcsolni, nem szeretnénk az éjszakánkat helyszíneléssel tölteni (senkit nem veszélyeztettem mivel tök üresek voltak az utcák), gondolom maguk sem! És különben is biztosan a kisasszony se szereti az ilyesmit......(már egész kedves lett)
(Mindeközben a mekis csávó, meg leste, hogy milyen fennforgás esete forog fenn.)
-Rendben, természetesen mi se, elnézést blablablablablabla...
Elmentek mi meg megkajáltunk. Ma megkérdeztem a dombóvári kollegákat, hogy na ez miez volt???
Azt mondták, hogy hát igen nemsokára nálunk is lesznek szolgálók és védők civil ruhában, hogy megelőzzék a bűnt! Legalább megnyugtat a tudat, hogy ha nem is tudok róla, akkor is vigyáznak ránk :franko: !

Néhány hete megírtam, hogy civil zsaruk voltak egy IV-es Golf-ban és csak akkor láttam, hogy rendőrök, mikor kiszálltak és a nyakukban figyegett a plecsni.... Figyelni kell.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 10:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Fourmi írta:
Legalább megnyugtat a tudat, hogy ha nem is tudok róla, akkor is vigyáznak ránk :franko: !

Amikor végig szoktam vágni / előzni a sort, többet nézek magam mellé, mint előre. A németeknél már régen bevett gyakorlat a civil megjelenés. Inges, öltönyös, vagy éppen sportosan öltözött mindenféle pofák egyszer csak melletted állnak (követnek, és figyelnek hosszabb ideig, kamerázva) és a végén jöhet a showder klub. :wink: Van visszatartó ereje.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 10:49 
haladó
haladó

PapaBoss írta:
Fourmi írta:
Legalább megnyugtat a tudat, hogy ha nem is tudok róla, akkor is vigyáznak ránk :franko: !

Amikor végig szoktam vágni / előzni a sort, többet nézek magam mellé, mint előre. A németeknél már régen bevett gyakorlat a civil megjelenés. Inges, öltönyös, vagy éppen sportosan öltözött mindenféle pofák egyszer csak melletted állnak (követnek, és figyelnek hosszabb ideig, kamerázva) és a végén jöhet a showder klub. :wink: Van visszatartó ereje.

Azt tudtam eddig is, hogy a nyomozók meg hasonlók civilben is vannak, sőt szerintem erről is hallottam már, csak hát most meglepett mert velem történt és nem a tévében! Hogy érted, hogy showder club? Megint lesz Gestapo? Vagy ÁVH?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fourmi 2012.04.13. 10:52-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 10:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
PapaBoss írta:
Fourmi írta:

Akkor majd én is filmezem őket... :shoot

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 10:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Fourmi írta:
Azt tudtam eddig is, hogy a nyomozók meg hasonlók civilben is vannak, sőt szerintem erről is hallottam már, csak hát most meglepett mert velem történt és nem a tévében! Hogy érted, hogy showder club? Megint lesz Gestapo? Vagy ÁVH?

Tudod arra gondoltam, hogy hullani kezdenek a csillagok az égről, próbálkozik az ember mindenféle magyarázattal, de mivel nemsokára úgyis sheriff rendszer lesz, a sünike majd azt mondja - "Nagyon sajnálom uram, ennek a büntetési tétele 175 ezer forint, kérem itt írja alá amennyiben elismeri... " Mindez videón, hangfelvételen rögzítve. Érdekes világ jön, annyi szent.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 11:06 
haladó
haladó

Tudod arra gondoltam, hogy hullani kezdenek a csillagok az égről, próbálkozik az ember mindenféle magyarázattal, de mivel nemsokára úgyis sheriff rendszer lesz, a sünike majd azt mondja - "Nagyon sajnálom uram, ennek a büntetési tétele 175 ezer forint, kérem itt írja alá amennyiben elismeri... " Mindez videón, hangfelvételen rögzítve. Érdekes világ jön, annyi szent.

Akkor hadd horgoljam tovább a beszélgetés fonalát, rendőrállam lesz vagy mi? Sok a 25-30 éves sünike, tehát korombeliek meg jórésze a haveri körhöz tartozik! Nem megszólás vagy ilyesmi, DE ismerek párat ki miután nem tudott elhelyezkedni a szakmájában elment rendőrnek (mert az ugye mindig kell) ezután pedig ő fog diktálni? Megyek és elvégzem a rendőrtisztit :lol: ! Annyit hozzá, hogy hétvégén össze szokott röffenni a társaság és bulik alkalmával valakinek elég a viszki, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon, de vannak akik ettől komolyabban nyomják... és nem csak az átlagpolgár! Másnap pedig majd azt hallod hogy "a törvényt mindenkinek be kell tartani"??? Komolytalan!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 15:42 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 26 alkalommal
Kapott köszik: 27 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 1997
kopasze-28 írta:

Mi még ugyan nem ismerjük egymást személyesen, de enged meg hogy GRATULÁLJAK A KIS KJOPASZE GYUSZIKÁHOZ, és KÍVÁNJAK NEKTEK SOK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT, ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN JÓ EGÉSZSÉGET!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 18:05 
haladó
haladó

Adott köszi: 18 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E28
Motor tipusa: m20b20
Évjárata: 1985
Szolgálati közlemény :hangos:

Holnap este 19:00-tól arconpörgös party :roker: :roker: :mrgreen: ,szóval akinek van kedve és tud magának sofőrt szerezni estére,azt nagyon szívesen látom egy kis lakás avatós,gyerek megszületős arconpörgésre :sör: :sör: :ezelment

tudom,h drága az ü.anyag,és válság van,de hátha vkinek kedve támad egy kis eszmecserére,italozásra,bárkit szívesen látok :franko:

tisztelettel és üdvözlettel,kopasz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 18:08 
haladó
haladó

jahh,majd kihagytam,elérhetőségem:20/480-9678,a helyszín Tatabánya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 20:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
kopasze-28 írta:
Szolgálati közlemény :hangos:

Holnap este 19:00-tól arconpörgös party :roker: :roker: :mrgreen: ,szóval akinek van kedve és tud magának sofőrt szerezni estére,azt nagyon szívesen látom egy kis lakás avatós,gyerek megszületős arconpörgésre :sör: :sör: :ezelment

tudom,h drága az ü.anyag,és válság van,de hátha vkinek kedve támad egy kis eszmecserére,italozásra,bárkit szívesen látok :franko:

tisztelettel és üdvözlettel,kopasz

Helo Kopasz
Poroltó készüléketek van ????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 21:21 
haladó
haladó

zolikém,ha ezen múlik h jössz,akkor lessz :mrgreen: :roker: :nyelves:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 21:43 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
 ! admin írta:
Erotikus képeket ne rakjatok mert automatikusan törölni fogom!!Mivel a google szabályzat tiltja és ezért ki lőtték az összes hirdetést az oldalról ami nem a legkedvezőbb dolog számomra!!

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 21:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Helo Laci
Mennyi az az erotikus kép ami még belefér :?: :?: :?:
pl. Bugyi + melltartó vagy melltartó nélkül
A kérdésem komoly

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.04.13. 22:01 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
lepke írta:
Helo Laci
Mennyi az az erotikus kép ami még belefér :?: :?: :?:
pl. Bugyi + melltartó vagy melltartó nélkül
A kérdésem komoly

Lehet vissza se kapcsolják :oops: aminek baromira nem örülök.
ÉSZLELT SZABÁLYSZEGÉS(EK):

Amint az programszabályzatunkban is megtalálható, AdSense megjelenítőink nem helyezhetnek el Google hirdetéseket felnőtt tartalommal rendelkező oldalakon. A meztelenséget és szexuális tevékenységeket ábrázoló fotókon és videókon kívül elfogadhatatlan tartalomnak minősülnek még többek között az alábbiak:

* Szeméremsértő vagy provokatív képek
* Nyers vagy trágár nyelvezet, beleértve a felnőtteknek szóló történeteket
* Szexuális tippek és tanácsok
* Szexuális fétissel kapcsolatos webhelyek (pl. lábfétissel kapcsolatos tartalom)
* Felnőtt játékok vagy termékek
* Hirdetések vagy linkek, amelyek felnőtt tartalmú webhelyre vezetnek

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 842, 843, 844, 845, 846, 847, 848 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]