![]() |
2012.04.28. 00:50
2012.04.28. 11:12
Atyesz530D írta:Sziasztok e39 faceliftre keresek elektromos befordulos tukroket, modullal, gombsorral komplett mindennel! Ha valakinek volna esetleg dobjon egy pü-t. elöre is köszönöm.
2012.04.29. 16:56
2012.04.29. 17:00
Janek írta:Üdv mindenkinek!
Keresek e39 jobb első dobbetét alsórészt (szemeteslapát) valamint külső hőmérséklet szenzort.
Ajánlatok Pü vagy 30ötven654hét59
2012.04.29. 17:07
baupexim1 írta:Janek írta:Üdv mindenkinek!
Keresek e39 jobb első dobbetét alsórészt (szemeteslapát) valamint külső hőmérséklet szenzort.
Ajánlatok Pü vagy 30ötven654hét59
30-506-54-759
kicsit több a szám, nem?:O
2012.05.01. 20:15
2012.05.03. 16:48
2012.05.03. 16:57
Becherovka írta:Üdv Kolegág!
Nincs valakinek elfekvőbe egy lámpamosó funkciós TOURING ablaktörlő karja?
Adok helyette egy cserébe egy sedan kart!
2012.05.03. 17:16
Jerry írta:Becherovka írta:Üdv Kolegág!
Mármint intenzív mosósra gondolsz![]()
A lámpamosónak nincs külön gombja a karon.
2012.05.03. 19:46
Becherovka írta:Jerry írta:Becherovka írta:Üdv Kolegág!
Az "S" feliratosra.
- Igazat megvallva vettem egy lápamosó szettet (kis tartály az INt. mosáshoz is benne volt), de a kar amit hozzá kaptam szedáné.
2012.05.03. 20:30
gskill írta:Becherovka írta:Jerry írta:Becherovka írta:Üdv Kolegág!
Az "S" feliratosra.
- Igazat megvallva vettem egy lápamosó szettet (kis tartály az INt. mosáshoz is benne volt), de a kar amit hozzá kaptam szedáné.
Szerintem nincs külön sedan vs touring, csak facelift előtti és utáni van...
2012.05.03. 20:39
barbrady írta:gskill írta:Becherovka írta:Jerry írta:Becherovka írta:Üdv Kolegág!
Az "S" feliratosra.
Szerintem nincs külön sedan vs touring, csak facelift előtti és utáni van...
Csak van, mert a sedanon nincs hátsó ablaktörlő/mosó.
2012.05.04. 18:58
baupexim1 írta:Jerry írta:baupexim1 írta:Urak, ha valaki tud e38 facelift fekete első jobbos-balos sárvédőt, lámpamosó spricnit, géptetőt, akkor kérem szóljon nekem.
köszi
privát, vagy weber.roland@pentataxi.hu
Csak nem!?
Mi történt? Utolértél egy tötymörgőt?
nem. kaptam egy munkát, és patika állapotúnak kell lennie a vasnak...és sajna az első sárvédőívek is megindultak, van pár kőfelverődés rajtuk...
olcsóbb venni egy szettet előre, mint gittelgetni, beködölni vagy telefényezni az elemeket...
a spricni meg elrepedt és folyik ki a víz a résen, ha az ablakot törlöm
2012.05.04. 20:41
baupexim1 írta:baupexim1 írta:Jerry írta:baupexim1 írta:Urak, ha valaki tud e38 facelift fekete első jobbos-balos sárvédőt, lámpamosó spricnit, géptetőt, akkor kérem szóljon nekem.
köszi
Csak nem!?
nem. kaptam egy munkát, és patika állapotúnak kell lennie a vasnak...és sajna az első sárvédőívek is megindultak, van pár kőfelverődés rajtuk...
olcsóbb venni egy szettet előre, mint gittelgetni, beködölni vagy telefényezni az elemeket...
mivel pont semmi nem történt, így kérek a tisztelt klub- és topictársaktól ötletet, honnan szerezzem meg a fenti cuccokat...
olyan, mint powerfanatics, bimmerteam, racing-bazar, duen, autoalkatresz.hu, ismert bontók(5er, hortobábyi, fester, bönbi, nagytétényi út, mj-car, palota károlyi 2) végighívva, senkinek semmi.
ha netán valaki tud magánbontást, vagy olyan ismerős, aki nem hirdeti a cuccot, mert bejáratott köre viszi, kérem ne tartsa magába. köszönöm:)
2012.05.04. 21:41
2012.05.04. 22:42
peteeqe írta:baupexim1 írta:baupexim1 írta:Jerry írta:baupexim1 írta:Urak, ha valaki tud e38 facelift fekete első jobbos-balos sárvédőt, lámpamosó spricnit, géptetőt, akkor kérem szóljon nekem.
köszi
Csak nem!?
mivel pont semmi nem történt, így kérek a tisztelt klub- és topictársaktól ötletet, honnan szerezzem meg a fenti cuccokat...
olyan, mint powerfanatics, bimmerteam, racing-bazar, duen, autoalkatresz.hu, ismert bontók(5er, hortobábyi, fester, bönbi, nagytétényi út, mj-car, palota károlyi 2) végighívva, senkinek semmi.
ha netán valaki tud magánbontást, vagy olyan ismerős, aki nem hirdeti a cuccot, mert bejáratott köre viszi, kérem ne tartsa magába. köszönöm:)
Tudok fekete metál fóliát, szinte olyan mint a gyári 303 fekete
2012.05.05. 13:16
2012.05.05. 14:01
Pako írta:Sziasztok!
E39-es kocsihoz keresnék első lámpákat, xenonost!! 2000-es évjáratú de fehéres indeszest, amibe épp az összes fúl, mert ami van ahoz nem lehet kapni fület, mert elvileg nem szétszedhető és nem gyártanak hozzá( és csak le van bukva a lámpácskám
Köszi előre is!!
2012.05.08. 19:36
2012.05.08. 20:15
Debike írta:Sziasztok!
Keresek e39 fényszóró alatti bajuszléceket!
Lehetőleg feketét,és olyat aminek nincsenek letörve a fülei!