Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: X5 vásárlása

2012.06.25. 21:02

Hát a SUV érdekes volt. ...de ez inkább SAV ha jól tudom :doglotlo: ...nem tudom furcsa ez a terepjáró fíling. ...de ma jó volt visszaülni :D ....a személyautó azért jobb érzés.... de sok szempontból ez praktikusabb. tudod, valamit valamiért.

2012.06.25. 21:05

Labi írta:Hát a SUV érdekes volt. ...de ez inkább SAV ha jól tudom :doglotlo: ...nem tudom furcsa ez a terepjáró fíling. ...de ma jó volt visszaülni :D ....a személyautó azért jobb érzés.... de sok szempontból ez praktikusabb. tudod, valamit valamiért.

Ha már a praktikum a szempont :mrgreen:

Praktikus választás

2012.06.25. 21:07

Krokko írta:
Ha VÉNYÓC, akkor E39 535i

...ilyesmije is volt :roker:

2012.06.25. 21:09

...hát össze nem mérhető persze, mert egészen más világ. az egyik ebben jó, a másik abban.

Krokkó! nekem volt 35i-m is, X5 is, ami tiszavirág életű volt. a miértje max egy sör mellett elmesélhető....

Simi! Az asszony meg így tartható lángon nem tudtad?....., ha kiismerhetetlen vagy! :lol: :lol:

amúgy meg full ufffff már

AV8 X5 istencsászár. a 30i fing volt :facepalm:

2012.06.25. 21:13

Krokko írta:
Labi írta:Hát a SUV érdekes volt. ...de ez inkább SAV ha jól tudom :doglotlo: ...nem tudom furcsa ez a terepjáró fíling. ...de ma jó volt visszaülni :D ....a személyautó azért jobb érzés.... de sok szempontból ez praktikusabb. tudod, valamit valamiért.

Praktikus választás

A nagy oroszlán előtt (X5 után) azért adtam még esélyt az e39-nek, de már nem akartam visszaülni bele. csak dízelek voltak, de itt engem ismernek, szóval ennek nem tettem volna ki magam. ...mármint, hogy kotyogósat vegyek és azt hallgassam hogy...... :doglotlo: :nyelves:

Amúgy hogy ne legyen akkora off: Az X5 mellett szól az a hihetetlen biztonság érzet. ...na az tényleg hiányzik. ...hiába van most 9 légzsákom, ha egy ekkora kocsi lökösét látom az ölemben :evil:

2012.06.25. 21:13

Labi írta:...hát össze nem mérhető persze, mert egészen más világ. az egyik ebben jó, a másik abban.

Krokkó! nekem volt 35i-m is, X5 is, ami tiszavirág életű volt. a miértje max egy sör mellett elmesélhető....

Kíváncsi lennék rá egyszer :sör:

2012.06.25. 21:18

Labi írta:
Simi! Az asszony meg így tartható lángon nem tudtad?....., ha kiismerhetetlen vagy! :lol: :lol:

AV8 X5 istencsászár. a 30i fing volt :facepalm:

Az én asszonyom már ismer, mint a rosszpénzt :facepalm:

Az istencsászár az meg EZ, csak ebbe nem fértek bele.

2012.06.25. 21:20

Labi írta:
Krokko írta:

Praktikus választás

A nagy oroszlán előtt (X5 után) azért adtam még esélyt az e39-nek, de már nem akartam visszaülni bele. csak dízelek voltak, de itt engem ismernek, szóval ennek nem tettem volna ki magam. ...mármint, hogy kotyogósat vegyek és azt hallgassam hogy...... :doglotlo: :nyelves:

Amúgy hogy ne legyen akkora off: Az X5 mellett szól az a hihetetlen biztonság érzet. ...na az tényleg hiányzik. ...hiába van most 9 légzsákom, ha egy ekkora kocsi lökösét látom az ölemben :evil:

Akkor Te nem vagy "DIESELPÁRTNER" :D

A méretek mellette szólnak,és egy esetleges balesetben tényleg nem mindegy az ember miben foglal helyet és mi védi az épségét.

Meg nagy testű,tekintélyt parancsol 8)

2012.06.25. 21:28

hát igen, az nem vagyok :lol:

ha meg találkozunk, mesélek.

Simi! Ez tényleg brutkó! :shock: :franko:

2012.06.26. 07:43

Labi írta:hát igen, az nem vagyok :lol:

ha meg találkozunk, mesélek.

Simi! Ez tényleg brutkó! :shock: :franko:

Most akkó lesz x5 vagy nem?

2012.06.26. 08:11

most egyelőre nem. télig úgy is várok, addig nincs időm foglalkozni velük. mi lesz, majd meglátom, de szeretnék valami ütőset 8)

2012.06.26. 11:01

Labi írta:most egyelőre nem. télig úgy is várok, addig nincs időm foglalkozni velük. mi lesz, majd meglátom, de szeretnék valami ütőset 8)

Én úgy tűnik, hogy csak jövőre mert most más projektek vannak és folyamatosan lebeszélnek róla, hogy milyen szar és a gatyám is rá fog menni. Ha neked meg lesz előbb, akkor esetleg megnézném és a tapasztalatokat meghallgatnám.

2012.06.26. 18:02

HA lesz, akkor szívesen!

2012.06.26. 18:07

na azért csak nem csalódtam :-D

eltűnt a szervizkönyv és a km is :facepalm: :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... vi-5924233

....aki lemaradt róla: 402.000 km volt

2012.06.26. 19:42

Labi írta:na azért csak nem csalódtam :-D

eltűnt a szervizkönyv és a km is :facepalm: :lol:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... vi-5924233

....aki lemaradt róla: 402.000 km volt

Valószínű a kocsi órájából is el fog tűnni :doglotlo: :(

2012.07.09. 19:55

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... en-5962287

:facepalm:

2012.07.09. 20:52

Labi írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/bmw_x5_3.0_d_automata_vezettet_szerviz_.k._tores_men-5962287

"az autó azé anyi mert nincs benne navi meg tv" oszt kész!!!!!! :facepalm:

2012.07.09. 21:15

muhaati írta:
Labi írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/bmw_x5_3.0_d_automata_vezettet_szerviz_.k._tores_men-5962287

még a bodza szárá megkarcóta za üléstet....

2012.07.18. 22:13

muhaati írta:

Helo
Lehet hogy lemaradtam a hírdetésről :oops:
De navi nélkűl nem kellett VÓNAAAAAA 8)

2012.08.31. 12:34

sziasztok! X5 vásárlásán töröm a fejem! sajnos jó nagy domb legtetején lakunk ahova az e60-al nem igen lehet felmenni télen a hókotró meg ugye nem jár! kérdésem az lenne, hogy melyik motorosat érdemes megvenni? vagy melyik tartósabb? mire kell odafigyelni? mik a gyengéi? normál használatra venném minden napi használatra leginkább városozás! a hajtással lehetnek problémák ha igen hogyan veszem észre? vagy mire figyeljek amikor elmegyek megnézni a kiszemelt járgányt? előre is köszönöm.
Hozzászólás küldése

VigLink badge