Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: M5 motor

2012.10.05. 22:25

bmw520ds írta:Hát nem is tudom...

Nekem kicsit sok a fokozat a váltóban.... :mrgreen: Meg mióta basztatja a Hartge a dízeleket? :facepalm:

2012.10.05. 22:53

kzolee írta:

Nekem kicsit sok a fokozat a váltóban.... :mrgreen: Meg mióta basztatja a Hartge a dízeleket? :facepalm:

Látod, hova jut ez a világ! :lol: Következő a G-power lesz???

2012.10.05. 23:00

LeviM5 írta:
kzolee írta:

Látod, hova jut ez a világ! :lol: Következő a G-power lesz???

Neeeeeeeeee!..... :facepalm:

2012.10.06. 14:02

Köszönöm mindenkit a jó tanácsot! Most mi a külünbség a 10-60 edge a mit ajánlanak M-es motoroknak és a 10-60 TWS között. Az edge kb 3000 fornit és a TWS 4500 forint. Bizonytalan lettem emiatt most. :-?

2012.10.06. 15:07

zeem5 írta:Köszönöm mindenkit a jó tanácsot! Most mi a külünbség a 10-60 edge a mit ajánlanak M-es motoroknak és a 10-60 TWS között. Az edge kb 3000 fornit és a TWS 4500 forint. Bizonytalan lettem emiatt most. :-?

Nem véletlenül tér ki az M5-re.Valószínüleg más az adalékozás.

2012.10.06. 18:45

Padre540 írta:
zeem5 írta:Köszönöm mindenkit a jó tanácsot! Most mi a külünbség a 10-60 edge a mit ajánlanak M-es motoroknak és a 10-60 TWS között. Az edge kb 3000 fornit és a TWS 4500 forint. Bizonytalan lettem emiatt most. :-?

Nem véletlenül tér ki az M5-re.Valószínüleg más az adalékozás.

Én a külön M-eseknek készítettet használom. :wink: Ha már van.
(A különbséget csak a laborosok tudnák megmondani.)

2012.10.10. 09:40

LeviM5 írta:

Én tudom: :benzin
Legalább ebben a topicban! :wink:

Elhiszem, hogy nagyon jó, nagyon megy, nem fogyaszt, stb., de... A benzingőz az benzingőz. A 8500-as fordulatszámon trombitáló szívó motornál meg nem tudok élvezetesebbet! Sok henger, hozzá nagy löket!

Én tudok : egy 3000-től húzó kompresszoros V8- at :D :D :D

2012.10.10. 09:44

Van külön topic ahol kibeszéltük már az olajokat...én az M5-be csak MOTUL versenyolajat teszek, azt is keverve. Castrol bárhonnan lehet hamis annyit csináltak :(

2012.10.10. 19:56

madox írta:
LeviM5 írta:

Én tudom: :benzin
Legalább ebben a topicban! :wink:

Elhiszem, hogy nagyon jó, nagyon megy, nem fogyaszt, stb., de... A benzingőz az benzingőz. A 8500-as fordulatszámon trombitáló szívó motornál meg nem tudok élvezetesebbet! Sok henger, hozzá nagy löket!

Én tudok : egy 3000-től húzó kompresszoros V8- at :D :D :D

Na az se rossz... :wink:

2012.10.12. 23:10

LeviM5 írta:Régiről (megfogadtam magamnak) nem beszélek. Egy darab, ami nem kicsi, kiszakadt a lelkemből, mert megváltam egy álomtól. Amiért egy évig az isten háta mögött dolgoztam, minden nap egy újságból kivágott E39-re gondolva, hogy ezért vagyok itt. Most lezárult 4 és fél év, közel 100e km, ezalatt 4 szépségdij, sok találkozó és rengeteg élmény. És sok nagyon jó embert ismertem meg általa :!:
Lehet ócsárolni, vitatni az állapotát, a tükörfényes oldalán a fénytörést hibának nézni, a kamu kilométert és szervizkönyvet, ez itt igy megy, de csak én tudom a hátterét, és sosem felejtem el a napot mikor elhoztam Bécsből, új vanossal, mert az "idióta" osztrákoknál ilyenek, kaptam hozzá ha már megvettem. És nagyon sokan ismernek és tudják mit jelentett nekem ez az autó, és hogyan foglalkoztam vele, építettem-szépítgettem. Most megsirattam, de ezt lezártam, egy családtagot elvesztettem.
Már csak előre nézek, mert új céljaim vannak. Az új szerzemény most minden nap meglepetést és örömet okoz, mintha új autóban ülnék, a váltó, a HUD, a gombnyomásra összeszoruló oldaltámasz, na meg az M gomb a kormányon és az 507 lóerő. Ahogy DsGabi írta, én is bízom benne, hogy legalább annyira boldoggá fog tenni, ahogy az elődje. :wink:

Szevasz Levi :D
Gratulálok a gépezethez!Egy jó szerelmeskedés után egy ilyennel géppel csapatni egyet az autóbahnon 240-el,az a dupla élvezet :D
Üdv :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Vader-1 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2012.10.16. 14:50

Vader-1 írta:
LeviM5 írta:Régiről (megfogadtam magamnak) nem beszélek. Egy darab, ami nem kicsi, kiszakadt a lelkemből, mert megváltam egy álomtól. Amiért egy évig az isten háta mögött dolgoztam, minden nap egy újságból kivágott E39-re gondolva, hogy ezért vagyok itt. Most lezárult 4 és fél év, közel 100e km, ezalatt 4 szépségdij, sok találkozó és rengeteg élmény. És sok nagyon jó embert ismertem meg általa :!:
Lehet ócsárolni, vitatni az állapotát, a tükörfényes oldalán a fénytörést hibának nézni, a kamu kilométert és szervizkönyvet, ez itt igy megy, de csak én tudom a hátterét, és sosem felejtem el a napot mikor elhoztam Bécsből, új vanossal, mert az "idióta" osztrákoknál ilyenek, kaptam hozzá ha már megvettem. És nagyon sokan ismernek és tudják mit jelentett nekem ez az autó, és hogyan foglalkoztam vele, építettem-szépítgettem. Most megsirattam, de ezt lezártam, egy családtagot elvesztettem.
Már csak előre nézek, mert új céljaim vannak. Az új szerzemény most minden nap meglepetést és örömet okoz, mintha új autóban ülnék, a váltó, a HUD, a gombnyomásra összeszoruló oldaltámasz, na meg az M gomb a kormányon és az 507 lóerő. Ahogy DsGabi írta, én is bízom benne, hogy legalább annyira boldoggá fog tenni, ahogy az elődje. :wink:

Szevasz Levi :D
Gratulálok a gépezethez!Egy jó szerelmeskedés után egy ilyennel géppel csapatni egyet az autóbahnon 240-el,az a dupla élvezet :D
Üdv :franko:

Ki a bánat megy olyan lassan egy M5-el ? :D

2012.10.16. 15:46

madox írta:Ki a bánat megy olyan lassan egy M5-el ? :D

Meg minek hozzá autóbán??? :D

2012.10.16. 19:26

LeviM5 írta:
madox írta:Ki a bánat megy olyan lassan egy M5-el ? :D

Meg minek hozzá autóbán??? :D

:hehe

2012.10.25. 18:40

2012.11.01. 23:15

Helo

Egy jó kis videó :taps:

2012.11.02. 00:48

Kétszázig fogja az Astont, utána viszont veri, de csúnyán.... :roker:

2012.11.02. 23:54

Helo
A benzines hangért nem vagyok oda de ez nagyon JÓÓÓÓóóóó

2012.11.03. 12:14

lepke írta:Helo
A benzines hangért nem vagyok oda...

Szerintem is undorító! :mrgreen:

2012.11.07. 11:34

LeviM5 írta:

Nincs oda a benzines hangért ? Na ne röhögtess...akkor mi a F@szért lehet oda?

2012.11.07. 14:54

madox írta:
LeviM5 írta:

Nincs oda a benzines hangért ? Na ne röhögtess...akkor mi a F@szért lehet oda?

:diesel
Hozzászólás küldése

VigLink badge