Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: X5 vásárlása

2012.10.22. 16:39

Labi írta:Szóhoz se jutok!

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT

KELL :!:

Én sem! -a piros belsőtől! :D

2012.10.22. 18:04

a legszebb, mit valaha láttam! :-D Anno a Tipo "szedicsivalve"-ban volt ilyenem .... be szép is volt

2012.10.22. 18:37

Labi írta:a legszebb, mit valaha láttam! :-D Anno a Tipo "szedicsivalve"-ban volt ilyenem .... be szép is volt

Nemmondhatomkianevét 3-nak is piros volt a sport belseje.

2012.10.25. 15:36

Hol lehet azt megnézni, hogy a 2004/12 218 LE, 6 sebességes x5 változatban mi volt alapból és mi volt extra?

És többször elhangzott, hogy van aki megtudja nézni az autó előéletét 2004-től? Ha lehet fel venném vele a kapcsolatot.

Automata váltósom még nem volt, mire kell figyelnem?

2012.10.25. 16:02

pistino1 írta:Hol lehet azt megnézni, hogy a 2004/12 218 LE, 6 sebességes x5 változatban mi volt alapból és mi volt extra?

És többször elhangzott, hogy van aki megtudja nézni az autó előéletét 2004-től? Ha lehet fel venném vele a kapcsolatot.

Maszika a km man.

2012.10.25. 16:33

Imco írta:Maszika a km man.

Nem üzletrontás végett, de földi halandó miben szenved hiányt, hogy saját magának megállapítsa a valós métert ezeknél az új vasaknál? Mert gondolom maszika nem fog velem jönni Németországba, és szénné diagolni magát, főleg nem ingyen.. tehát mire van szükség, hogy többen legyünk ezzel a tudással a csapatban?

2012.10.25. 17:14

PapaBoss írta:

Nem üzletrontás végett, de földi halandó miben szenved hiányt, hogy saját magának megállapítsa a valós métert ezeknél az új vasaknál? Mert gondolom maszika nem fog velem jönni Németországba, és szénné diagolni magát, főleg nem ingyen.. tehát mire van szükség, hogy többen legyünk ezzel a tudással a csapatban?

Mondjuk egy ICOM fejre?

2012.10.25. 18:49

admin írta:
PapaBoss írta:

Mondjuk egy ICOM fejre?

Többek közt, meg egy pár tízezer eurós szoftverelőfizetésre, az ICOM fej is ez az árkategória, és egyiket se adják oda csak úgy, még ha a pénzed meg is van rá.

2012.10.25. 18:56

kzolee írta:
admin írta:
PapaBoss írta:

Mondjuk egy ICOM fejre?

Többek közt, meg egy pár tízezer eurós szoftverelőfizetésre, az ICOM fej is ez az árkategória, és egyiket se adják oda csak úgy, még ha a pénzed meg is van rá.

Inpa-val nem lehet megnézni vhogy a km állást? Mert ha a régieknél van rá lehetőség, akkor elég egy Enet kábel az ICOM fej helyett az újaknál. Inpát nem túrtam ilyen mélyen :cry:

2012.10.25. 19:00

Qwerti írta:
kzolee írta:
admin írta:
PapaBoss írta:

Mondjuk egy ICOM fejre?

Inpa-val nem lehet megnézni vhogy a km állást? Mert ha a régieknél van rá lehetőség, akkor elég egy Enet kábel az ICOM fej helyett az újaknál. Inpát nem túrtam ilyen mélyen :cry:

Sajna nem.

2012.10.25. 19:36

A kinti márkaszervizeknek sincs ilyen ICOM fej :?:

2012.10.25. 21:27

madrian írta:A kinti márkaszervizeknek sincs ilyen ICOM fej :?:

itt a cucc, kb 1000 euro asszem, gondolom a km óra állást is ezzel mutyizzák legtöbben, láttam én is itthon ilyet, egy tagnál aki szerelte az autóm.....

az uj vasakat meg igy nyúlják,,

2012.10.25. 21:57

adam001 írta:
madrian írta:A kinti márkaszervizeknek sincs ilyen ICOM fej :?:

itt a cucc, kb 1000 euro asszem, gondolom a km óra állást is ezzel mutyizzák legtöbben, láttam én is itthon ilyet, egy tagnál aki szerelte az autóm.....

Ha valamivel nem lehet órát mutyizni akkor az a gyári szoftver :!: :!:

Arra van számos más program.

De ez itt elégé OFF!!!

2012.10.26. 09:52

adam001 írta:az uj vasakat meg igy nyúlják,,

Na persze, meg tv távirányítóval :facepalm: Nem kell mindent elhinni a youtube-nak...

2012.10.26. 10:28

Kérdéseim még mindig ugyanazok............................

2012.10.31. 16:17

pistino1 írta:Kérdéseim még mindig ugyanazok............................

Hát akkor köszönöm.

2012.10.31. 17:54

pistino1 írta:
pistino1 írta:Kérdéseim még mindig ugyanazok............................

Hát akkor köszönöm.

Írtam, hogy Maszika!
Felszereltségre meg alvázszám alapján lehet keresni.
Volt itt is vin decoder, de a neten is van néhány.

Szerintem... ... már ha ez volt a kérdés.

2012.11.01. 10:01

pistino1 írta:És többször elhangzott, hogy van aki megtudja nézni az autó előéletét 2004-től? Ha lehet fel venném vele a kapcsolatot.

Ha még nem sikerült megnézni,szükségem lenne egy VIN kódra.

2012.11.04. 20:43

PapaBoss írta:

Online kapcsolattal a karosszékéből megcsinálja Maszika is és 204d1 is. ( Mivel a becézett neve, ezért nagy betűvel kezdődik. )
Ebben a csapatban tudomásom szerint 3 fő gyülekezik hazánkban. Ebből a háromból kettő neve itt szerepel, a harmadik szóra sem érdemes, mert ebben az ügyben csak egy pitiáner tolvaj!

2012.11.04. 20:53

pistino1 írta:Hol lehet azt megnézni, hogy a 2004/12 218 LE, 6 sebességes x5 változatban mi volt alapból és mi volt extra?

Ha holnap este ráér, megkeresem a gyári prosit, és elküldöm a kérdésedre a választ!
Hozzászólás küldése

VigLink badge