![]() |
2012.11.02. 21:49

2012.11.02. 22:26
admin írta:Itt a gyári helye
Képtáramba van még egykét kép.
iPhone Tapatalk
2012.11.02. 23:33
2012.11.02. 23:38

2012.11.02. 23:47
admin írta:Erre megy kető.
Itt látszik az antenna erősitő meg az ulf csak nekem nincstető antennám így az erősitő egyik fele szabad csati van.
iPhone Tapatalk
2012.11.03. 00:09
csiatt írta:admin írta:Erre megy kető.
Itt látszik az antenna erősitő meg az ulf csak nekem nincstető antennám így az erősitő egyik fele szabad csati van.
iPhone Tapatalk
Nekem meg nincsen antenna erősítőm. De hogy BIT2 esetén hol kéne lennie a bluetooth antennának az nekem talány. Mint látszódik a könyöklő alatt nem volt gyárilag sem, mert nincs ott a csavarnak a lyuka, azaz tuti nem vették ki (meg miért vették volna ki).
Lehet BIT2-nél antenna erősítő sem volt gyárilag (mert az antenna kábel egy 10cm-es átalakítóval csatlakozott dierktben a BIT2-be egy fém csatlakozóval?
2012.11.03. 00:25
vaszarig írta:csiatt írta:admin írta:Erre megy kető.
iPhone Tapatalk
Nekem meg nincsen antenna erősítőm. De hogy BIT2 esetén hol kéne lennie a bluetooth antennának az nekem talány. Mint látszódik a könyöklő alatt nem volt gyárilag sem, mert nincs ott a csavarnak a lyuka, azaz tuti nem vették ki (meg miért vették volna ki).
Lehet BIT2-nél antenna erősítő sem volt gyárilag (mert az antenna kábel egy 10cm-es átalakítóval csatlakozott dierktben a BIT2-be egy fém csatlakozóval?
A Bit 2-nek tutira nincs antenna erősítője!) És ahogy mondtam is, mivel a tiéd MKB 2-es kábelköteg, így bármelyik telószetthez használható! Ezért van ennyi "fölös" kábel!
2012.11.03. 00:44
csiatt írta:vaszarig írta:csiatt írta:admin írta:Erre megy kető.
iPhone Tapatalk
A Bit 2-nek tutira nincs antenna erősítője!) És ahogy mondtam is, mivel a tiéd MKB 2-es kábelköteg, így bármelyik telószetthez használható! Ezért van ennyi "fölös" kábel!
Ja engem nem is ez izgat, ezt csak kérdeztem, hanem, hogy a bluetooth modult nem találtam meg se elöl, se hátul. Csak nehogy az legyen, hogy valamiért hiányzik... (mivel a BIT2-t nem tudtam kipróbálni, az ULF még nem jött meg, így a próba és az izgalom kicsit húzódik)
2012.11.03. 00:57
2012.11.03. 10:18
csiatt írta:1. Itt a 7-es cucc leírását értelmezné nekem valaki?: ITT
Mert ez szerint valami Basis Antennának kell lennie 2002/9-ig és utánna bluetoothnak? Vagy rosszul értelmezem? De akkor mi az a basis antenna? Lehet ezért nem találom?
2. Ebben a képregényben ugyanaz a szitu mint nálam: leírás Csak nekem a spanyol semmit nem mond...
Szóval itt is látható, hogy sem a csomagtartóban, sem a szétszedett könyöklőben nincsen a BT antenna.
A kézben fogós képeknél, ahol van a 3 szálas kábel és a fekete-rózsaszín, az a most is szabadon lógó kábel a csomagtartóban. Az alatta lévő képen a WDCT felíratú volt a BIT2-ben és a másik az antenna GSM felírattal szintén a BIT2-ben. Lejebb a könyöklős képeknél látszódik, hogy szétszedés után csak a fekete 18 tüskés kábel és a két fekete-rózsaszín szabadon álló lengő kábel van a könyöklőben.
És a lényeg: Egyszercsak a képeken megjelenik a bluetooth antenna. Aki tud spanyolul: Az honnan került oda?
3. Na ezt most találtam, de nem tudom felismerni a helyet, ahol az antenna van. És miért van külön tetőablakos verzió? ez hol van?
2012.11.03. 12:25
vaszarig írta:csiatt írta:1. Itt a 7-es cucc leírását értelmezné nekem valaki?: ITT
Mert ez szerint valami Basis Antennának kell lennie 2002/9-ig és utánna bluetoothnak? Vagy rosszul értelmezem? De akkor mi az a basis antenna? Lehet ezért nem találom?
2. Ebben a képregényben ugyanaz a szitu mint nálam: leírás Csak nekem a spanyol semmit nem mond...
Szóval itt is látható, hogy sem a csomagtartóban, sem a szétszedett könyöklőben nincsen a BT antenna.
A kézben fogós képeknél, ahol van a 3 szálas kábel és a fekete-rózsaszín, az a most is szabadon lógó kábel a csomagtartóban. Az alatta lévő képen a WDCT felíratú volt a BIT2-ben és a másik az antenna GSM felírattal szintén a BIT2-ben. Lejebb a könyöklős képeknél látszódik, hogy szétszedés után csak a fekete 18 tüskés kábel és a két fekete-rózsaszín szabadon álló lengő kábel van a könyöklőben.
És a lényeg: Egyszercsak a képeken megjelenik a bluetooth antenna. Aki tud spanyolul: Az honnan került oda?
3. Na ezt most találtam, de nem tudom felismerni a helyet, ahol az antenna van. És miért van külön tetőablakos verzió? ez hol van?
De igen, a 7-es alkatrész a bluetooth antenna! És ahogy az utolsó képet linkelted, nem lehet, hogy neked a tetőn van a bluetooth antennád? Csak mert ha jól tudom, sedannál még a GPS antenna is ott van!? És most olvasom, hogy úgy írja, hogy távolítsd el a tetőkárpitot!:)
2012.11.05. 12:28

2012.11.07. 13:07
2012.11.07. 14:40
csiatt írta:Mi a telefonnal történő párosításnak a pontos menete? Bluetooth-os cucc esetén?
Nekem így nem történik semmi:
- eject boxon első gomb nyomva tart
- közben gyújtás 2-es állásba ---> nagy navin megjeleni telefon aktiviren
- és utánna még 5-6mp-ig nyomva tartom az aject boxon a gombot, de semmi (egy led sem ég a navin)
A telefon meg nem lát semmi eszközt (próbáltam többel is). Amúgy milyen nevű bluetooth eszközt kéne látni?
Említették, hogy lehet a különböző típusok miatt a könyöklős résznél az eject boxot át kell pinezni. Erre tudnátok rajzot adni?
(Nekem 2002-es az autó, azaz az új kábelezésű)
2012.11.07. 14:42
odus írta:csiatt írta:Mi a telefonnal történő párosításnak a pontos menete? Bluetooth-os cucc esetén?
Nekem így nem történik semmi:
- eject boxon első gomb nyomva tart
- közben gyújtás 2-es állásba ---> nagy navin megjeleni telefon aktiviren
- és utánna még 5-6mp-ig nyomva tartom az aject boxon a gombot, de semmi (egy led sem ég a navin)
A telefon meg nem lát semmi eszközt (próbáltam többel is). Amúgy milyen nevű bluetooth eszközt kéne látni?
Említették, hogy lehet a különböző típusok miatt a könyöklős résznél az eject boxot át kell pinezni. Erre tudnátok rajzot adni?
(Nekem 2002-es az autó, azaz az új kábelezésű)
Szia!
Gyújtás nélkül megnyomod a gombot. Ráadod a gyújtást, és utána elengeded a gombot.
A három LED-nek villognia kellene, és kiírja hogy bluetooth kopplung (már ha német).
Ekkor kell a te telefonoddal megkeresni a látható audio tartozékokat.
A csatlakozáshoz kell egy négyjegyű kód, annak ott kellene lennie a modul dobozán.
Odus
2012.11.07. 14:46
2012.11.07. 14:50
csiatt írta:Itt is javasolják a bluetooth antenna helyét. Lehet nekem itt lenne és ezért nem találom sem a csomagtartóban a kerékívnél, sem a könyöklőben, de nem tudok rájönni, milyen helyet ábrázol a kép:
2012.11.07. 15:34
barbrady írta:csiatt írta:Itt is javasolják a bluetooth antenna helyét. Lehet nekem itt lenne és ezért nem találom sem a csomagtartóban a kerékívnél, sem a könyöklőben, de nem tudok rájönni, milyen helyet ábrázol a kép:
Sedan kalaptartó alja a csomagtartóban.
2012.11.07. 15:46
2012.11.07. 17:59
csiatt írta:Itt van egy nagyon jó képes laírás az utólagos bluetooth beszerelésére (videókkal, képekkel...)
leírás
Ezek szerint, ha jól értelmeztem 2002/3 után előre be van kábelezve minden. És ha jól értelmeztem, akkor nekem azért van plusz csatlakozó a régi Siemens BIT2 modulnál lengőként, és elöl a könyöklőben is azért volt plusz, hogy a bluetooth modul könnyen áthelyezhető legyen.
Sajnos az én modulom helyét ezek alapján sem találtam meg. Nincs a csomagtartóban balra hátul, nincs a kalaptartó alatt, nincs a könyöklő alatt sem. Most néztem, a belső világítás-mikrofonpanel fölött sincsen
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol lehetne még. De az biztos, hogy a BIT2-tól a WDCT felíratú kábel elmegy valahova.