![]() |
2012.11.11. 18:16
csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Találkoztatok-e már, vagy tudtok-e e39-be való DRL-ként is elfogadható karikákkal?
Veszel bele 10W-os ledet és kész is.Vagy felprogramozod a refit 30%-ra és kész.
Én csak 3 és 6W-os leddel találkoztam. A refi nem jó, kimondottan az angel eyes-ra vagyok kíváncsi, hogy azzal lehet-e nappali országúti menetfényt produkálni. És azzal a rendőr nem cseszeget?
2012.11.11. 22:31
2012.11.11. 22:36
2012.11.11. 22:39
PapaBoss írta:
EBAY >> E39 CCFL kikeresed a fehér 6k színűeket, megrendeled. Valahogy így kezdenék hozzá.
Szerk.: Mivel tegnap este is olvastam amit előzőleg kérdeztél, még rá is kerestem link
Lehet egyszer én is beteszem..
2012.11.11. 22:41
kanyobence írta:légyszi linkeld újra, mert nem nyitja meg
2012.11.11. 22:42
2012.11.11. 22:43
2012.11.11. 23:06
kanyobence írta:
és még jó árban is van
2012.11.11. 23:39
2012.11.12. 01:13
kanyobence írta:
igen azóta találtam 13-16 ezer ft körül... ezt azért csak nagysírva is 9... de ha tudsz olcsóbban, akkor ne tartsd magadban
2012.11.12. 09:36
Gallaca írta:Nem tartottam, csak nem figyeltél! Kattints a "Van itthon is" feliratra! De ott 12.5.
2012.11.15. 19:06
Vagy jobban szét kéne kapnom a dolgokat? 2 éve van nálam vas először van ilyen problémám...
2012.11.15. 20:29
Milán88 írta:Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulnék. Angel eye xenonos lámpámban kiégett a bal első tompított. Utána olvastam itt a fórumban az izzó csere taktikájának de lehet én vagyok hülye vagy nemtudom de valamiért nem megy. Addig stimm hogy lefejtem a gumiharangot róla de utána bárhogy nyomnám tekerném nem akaródzik a dolog. Rosszúl olvastam valamit vagy valami nem stimmel vagy csak szimplán balfék vagyok???Vagy jobban szét kéne kapnom a dolgokat? 2 éve van nálam vas először van ilyen problémám...
2012.11.15. 20:51
Jerry írta:Milán88 írta:Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulnék. Angel eye xenonos lámpámban kiégett a bal első tompított. Utána olvastam itt a fórumban az izzó csere taktikájának de lehet én vagyok hülye vagy nemtudom de valamiért nem megy. Addig stimm hogy lefejtem a gumiharangot róla de utána bárhogy nyomnám tekerném nem akaródzik a dolog. Rosszúl olvastam valamit vagy valami nem stimmel vagy csak szimplán balfék vagyok???Vagy jobban szét kéne kapnom a dolgokat? 2 éve van nálam vas először van ilyen problémám...
Nem te vagy a béna.
Ki kell csavarozni.
Itt találsz hozzá képeket.
Így már menni fog!
2012.11.15. 22:56
PapaBoss írta:Gallaca írta:Nem tartottam, csak nem figyeltél! Kattints a "Van itthon is" feliratra! De ott 12.5.
Mondjuk ha nem pesti, és utánvétellel kéri, akkor 1-2k még ráesik.. úgy már 3-4-5 ezret is foghat egy ebay rendelésen.
Szerk.: Be lehet ezt tenni a nem projektoros lámpába is?
.Én 2 szett után feladtam vettem bele ledeset.Nem "olyan"szép az fix,de cserébe 1 éve teszi a dolgát.
2012.11.15. 22:58
Szkubi-ka írta:PapaBoss írta:Gallaca írta:Nem tartottam, csak nem figyeltél! Kattints a "Van itthon is" feliratra! De ott 12.5.
Mondjuk ha nem pesti, és utánvétellel kéri, akkor 1-2k még ráesik.. úgy már 3-4-5 ezret is foghat egy ebay rendelésen.
Szerk.: Be lehet ezt tenni a nem projektoros lámpába is?
Hy
Nekem volt ilyen CCFL cuc benne,ha működik akkor tényleg "le fo.om a bokámat efektus"gyönyörű.De viszont igen kényes a dolog.Először az inverterek mennek el utána pedig magák a karikák .Aztán olcsóbb ha veszel még egy szettet mert úgy olcsóbb ,mintha darabonként vásárolgatnánk(karika,inverter).Én 2 szett után feladtam vettem bele ledeset.Nem "olyan"szép az fix,de cserébe 1 éve teszi a dolgát.
![]()
Tán még kép is van róla valahol.
2012.11.15. 23:04
Szkubi-ka írta:Nekem volt ilyen CCFL cuc benne,ha működik akkor tényleg "le fo.om a bokámat efektus"gyönyörű.De viszont igen kényes a dolog.Először az inverterek mennek el utána pedig magák a karikák .Aztán olcsóbb ha veszel még egy szettet mert úgy olcsóbb ,mintha darabonként vásárolgatnánk(karika,inverter).Én 2 szett után feladtam vettem bele ledeset.Nem "olyan"szép az fix,de cserébe 1 éve teszi a dolgát.
![]()
2012.11.15. 23:10
PapaBoss írta:Szkubi-ka írta:Nekem volt ilyen CCFL cuc benne,ha működik akkor tényleg "le fo.om a bokámat efektus"gyönyörű.De viszont igen kényes a dolog.Először az inverterek mennek el utána pedig magák a karikák .Aztán olcsóbb ha veszel még egy szettet mert úgy olcsóbb ,mintha darabonként vásárolgatnánk(karika,inverter).Én 2 szett után feladtam vettem bele ledeset.Nem "olyan"szép az fix,de cserébe 1 éve teszi a dolgát.
![]()
Láttam múltkor a visszapillantóban mikor jöttél mögöttem. Kékesnek tűnt, de karakteresen / erősen világított.
Egy linket dobhatnál róla, hogy mi került bele a karikák után!
2012.11.15. 23:15
Szkubi-ka írta:PapaBoss írta:Szkubi-ka írta:Nekem volt ilyen CCFL cuc benne,ha működik akkor tényleg "le fo.om a bokámat efektus"gyönyörű.De viszont igen kényes a dolog.Először az inverterek mennek el utána pedig magák a karikák .Aztán olcsóbb ha veszel még egy szettet mert úgy olcsóbb ,mintha darabonként vásárolgatnánk(karika,inverter).Én 2 szett után feladtam vettem bele ledeset.Nem "olyan"szép az fix,de cserébe 1 éve teszi a dolgát.
![]()
Láttam múltkor a visszapillantóban mikor jöttél mögöttem. Kékesnek tűnt, de karakteresen / erősen világított.
ez volt az első:
http://autohifi-tuning.shp.hu/hpc/web.p ... =angel_eye
a másikat keresem...keresem
2012.11.15. 23:32
kanyobence írta:Szkubi-ka írta:PapaBoss írta:Szkubi-ka írta:Nekem volt ilyen CCFL cuc benne,ha működik akkor tényleg "le fo.om a bokámat efektus"gyönyörű.De viszont igen kényes a dolog.Először az inverterek mennek el utána pedig magák a karikák .Aztán olcsóbb ha veszel még egy szettet mert úgy olcsóbb ,mintha darabonként vásárolgatnánk(karika,inverter).Én 2 szett után feladtam vettem bele ledeset.Nem "olyan"szép az fix,de cserébe 1 éve teszi a dolgát.
![]()
ez volt az első:
http://autohifi-tuning.shp.hu/hpc/web.p ... =angel_eye
a másikat keresem...keresem
és akkor ez van most,vagy legalábbis nagyon hasonló:
http://www.autoalkatresz.hu/auto-fenysz ... ura-362930
Nem rossz![]()