![]() |
2012.11.16. 09:41
2012.11.16. 11:59
PapaBoss írta:De magát a CCFL kütyüt csak projektoros lámpába lehet applikálni?
Vagy beszerelhető a sima halogénes hellába is?
2012.11.16. 13:53
kanyobence írta:PapaBoss írta:De magát a CCFL kütyüt csak projektoros lámpába lehet applikálni?
Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is sima Halogénes Hella-m van
2012.11.16. 19:04
Gallaca írta:kanyobence írta:PapaBoss írta:De magát a CCFL kütyüt csak projektoros lámpába lehet applikálni?
Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is sima Halogénes Hella-m van
Én láttam egy beszerelős videót, abban sima lámpába tette be a tulaj, bár valamiért az üvegeket kihagyta belőle. De ezeket a lámpa első részébe applikálod, így szerintem tök mindegy, hogy projektoros vagy nem. De amelyik videót Bence belinkelte ide, két oldallal ezelőtt, abban is sima halogén lámpába teszik bele. Azt hiszem pont azt láttam.
2012.11.18. 12:58
2012.11.18. 13:57
Milán88 írta:Üdv Klubtársak!
Érdeklődnék hogy van-e valakinek e39-hez xenon trafója???
2012.11.18. 14:15
barbrady írta:Milán88 írta:Üdv Klubtársak!
Nem használtam még ilyet, de szimpatikusabb mint a bontott. Az ára sem rossz, és 3 év garancia.
LINK
2012.11.18. 14:25
admin írta:barbrady írta:Milán88 írta:Üdv Klubtársak!
Nem használtam még ilyet, de szimpatikusabb mint a bontott. Az ára sem rossz, és 3 év garancia.
LINK
Nekem ilyen trafó van a H7-es szetten vagy 5éve.
iPhone Tapatalk
2012.11.18. 14:33
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Milán88 írta:Üdv Klubtársak!
LINK
iPhone Tapatalk
Mondjuk nálad nem jelent semmit az 5 év
2012.11.18. 17:38
admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Milán88 írta:Üdv Klubtársak!
LINK
iPhone Tapatalk
Mondjuk nálad nem jelent semmit az 5 év
És én is használtan vettem Tiba- tól
iPhone Tapatalk
2012.11.22. 00:43
2012.11.22. 09:17
adam001 írta:szaisztok! használ vakai ködlámpába xenon-t? ha igen hogy áll össze? venni kell trafokat meg izzókat oda is? üdv
2012.11.22. 10:32
csiatt írta:adam001 írta:szaisztok! használ vakai ködlámpába xenon-t? ha igen hogy áll össze? venni kell trafokat meg izzókat oda is? üdv
bömbölö megcsinálta innen a fórumról, ha jól emlékszem
2012.11.22. 17:54
adam001 írta:csiatt írta:adam001 írta:szaisztok! használ vakai ködlámpába xenon-t? ha igen hogy áll össze? venni kell trafokat meg izzókat oda is? üdv
Köszi, közbe informálódtam , csak projektoros ködlámpába van értelme. Az meg csak m-es lökösbe rendelhető, az én tipusomnal
2012.11.22. 18:03
bmw520ds írta:adam001 írta:csiatt írta:adam001 írta:szaisztok! használ vakai ködlámpába xenon-t? ha igen hogy áll össze? venni kell trafokat meg izzókat oda is? üdv
Köszi, közbe informálódtam , csak projektoros ködlámpába van értelme. Az meg csak m-es lökösbe rendelhető, az én tipusomnal
Azt hiszem négy évet használtam!
Berakod az izzót a ködlámpádba, a trafóba megy bele a ködlámpa vezetéke, a trafóból ki pedig az izzóra. Kicsit tré a motortérben a hat darab trafó, de igazából sosem zavart. Nem nagy durranás! Tökölni azzal kellett, hogy a motortérből a vezetéket kijuttassam a lökhárító mögé. Most mivel a Face lift lökhárítóm helyett M utángyártott van, H3-as Xenon izzót kell vennem. Viszont, ha használni szeretnéd, ne vegyél bele 4300K feletti színhőmérsékletűt, mert a 6000K-s túl sötét volt! Láttam E60-ban is, szép volt! A projector kérdést igazából nem értem! A halogén izzó előtt sincs projector.
2012.11.23. 10:19
muhaati írta:bmw520ds írta:adam001 írta:csiatt írta:adam001 írta:szaisztok! használ vakai ködlámpába xenon-t? ha igen hogy áll össze? venni kell trafokat meg izzókat oda is? üdv
Azt hiszem négy évet használtam!
Berakod az izzót a ködlámpádba, a trafóba megy bele a ködlámpa vezetéke, a trafóból ki pedig az izzóra. Kicsit tré a motortérben a hat darab trafó, de igazából sosem zavart. Nem nagy durranás! Tökölni azzal kellett, hogy a motortérből a vezetéket kijuttassam a lökhárító mögé. Most mivel a Face lift lökhárítóm helyett M utángyártott van, H3-as Xenon izzót kell vennem. Viszont, ha használni szeretnéd, ne vegyél bele 4300K feletti színhőmérsékletűt, mert a 6000K-s túl sötét volt! Láttam E60-ban is, szép volt! A projector kérdést igazából nem értem! A halogén izzó előtt sincs projector.
Dés igazat szól!!!!
Nekem is ötödik éve van benne (facelift, nem M-es, köralakú, nem projectoros ködlámpa) . Hat Xenon világít, nem rossz ,hidd el!
A városi gyárilag xenon, a refibe én raktam bele, azt a trafót a gyári mellé installáltam . A ködlámpa trafóját pedig az alsó kerékjárati mögé tettem, (nem ázik el, 5 éve hibátlan).
2012.11.23. 11:36
adam001 írta:
Sziasztok! Köszi a választ, a xenon nál nincs jobb! Én is tudom ezért is akarok, az en autom gyarilag nem xenon os , egyfolytában hajtom de nem találok egy komplett gyAri bontott felszerelést,ezért addig gondoltan nekiallok a a ködlámpsának , nah az enyém hb4 foglalatu, akkor hb4 xenon szettet kell vennem? 20 korul lattam , melyik nem gagyi ? Hol vegyek ilyet?
2012.11.23. 11:52
jlaci74 írta:adam001 írta:
Sziasztok! Köszi a választ, a xenon nál nincs jobb! Én is tudom ezért is akarok, az en autom gyarilag nem xenon os , egyfolytában hajtom de nem találok egy komplett gyAri bontott felszerelést,ezért addig gondoltan nekiallok a a ködlámpsának , nah az enyém hb4 foglalatu, akkor hb4 xenon szettet kell vennem? 20 korul lattam , melyik nem gagyi ? Hol vegyek ilyet?
Egy barátom importál ilyen cuccokat, rákérdezek neked.
2012.11.23. 15:30
adam001 írta:jlaci74 írta:adam001 írta:
Egy barátom importál ilyen cuccokat, rákérdezek neked.
Rendben várom, jöhet pü ben is
2012.11.29. 14:05