* *
Pontos idő: 2026.04.17. 12:46

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 913 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 22:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Akkor kozelitsuk meg ezt mashonnan:
Muha mester egy olyan szaki, akit barmikor hovhatsz, hpgy gond van a vassal, szerinted mi lehet a baj? Barmikor onzetlenul segit, nem raz le, stb. Ezt mi ertekeljuk!!!!! Es ha esetleg elofordul olyan, hogy kisse
mgnyomja a ceruzajat, az sem gond, mivel vissza emlekszel, hogy a multkor milyen jo volt, hogy segitett, mikor otletem nem volt, hogy oldjam meg az adott problemat....
Ezert is van az, hogy Muha mester " vedettseget" elvez
Mivel te egy uj tag vagy itt a forumon, igy csak annyit erzekeltel, hogy esetleg ez sok volt, ami ugye relatov...
Viszont uj tagkent egy kozossegben en nem osztanam ki az embereket !!!

isti530"]Nos mindenkinek üzenem aki ide írogat nézzék már meg a topic címét!!! :hangos:
SZERVIZEK ÉS VÉLEMÉNYEK A SZERVÍZRŐL!!!!!!!!
Én leírtam hogy sokkaltam a 12ropit a műveletér!!! Tettem ezt azért mert ha elviszem a kocsit az eddigi szerelőmhöz ahová járok ő nem kér pénzt a diagért!
Gondoltam teszek egy próbát és elviszem atihoz mert annyi mindenki jót írt róla meg hogy olcsó pontos és jó szaki!!!!
A SZAKÉRTELMÉT ÉN SEM VONOM KÉTSÉGBE EZ TÁVOLÁLLJON TŐLEM!!!! MERT BIZTOS ÉRT A BMW-HEZ HISZEN AZ VAN NEKI IS!!!
De, és itt a de! Aki olyat ír nekem hogy lehúztam magam ajánlom olvasson topic címet hogy hová írogat!
Vagy ha éppen nem klubtagról írtam volna hogy drága, biztosan nem írkál be olyat hogy lehúztam magam. Ugye ezt mindenki érti!!!
Nos a sör témánál maradjunk azt hiszem simi írta hogy klubos berkekbe ez 5 sör!!!! Erre én annyit írtam hogy örültem volna ha annyiból megúszom! Ne gondolja senki hogy földhöz vert 12ezrer magyar kőkemény forint de én drágáltam a műveletet. Ne írogassunk olyat hogy a web-shop ban nem az ami!!! Ezt bizonyítani is kellene! Ennyi erővel az Ebay-ről sem azt kapod amit rendelsz mert ugye akkor az is gagyi?
Nem egy ismerősöm mon :cry: :cry: dta már hogy diag 3-5 ezer forint a szerelőjénél!!! De ebbe se menjünk bele szabad kereskedelem van! Ennyit szerettem volna leírni. "ja és a sört nem azért vittem mert azzal akartam fizetni"[/quote]

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 22:34 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 9 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M62B44
Évjárata: 1998
Üdv

Szerintem egyáltalán nem drága Muha mester díjszabása az említett javításokért. Én aztán teljesen kívülállóként mondom ezt mivel soha nem javíttattam vele. A saját tapasztalatomat tudom elmondani egy két példával...
BMW Formont Kecskemét hivatalos.... légtelenítést kértem számlával 7490 Ft anyag használat nem volt.
Szarvason egy maszek BMW szerviz... komplett motor csere, mindent Én vittem..csak beszerelés volt 100.000 Ft sosem sírtam az árak miatt BMW-m van, nem trabantom. Egy trabantohoz nem kell szakértelem de a BMW-hez igen ezt kell megfizetni!!
szoktam volt mondani : akinek van pénze majomra legyen pénze banánra is....

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 22:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
leslie írta:
Mivel te egy uj tag vagy itt a forumon, igy csak annyit erzekeltel, hogy esetleg ez sok volt, ami ugye relatov...

Véleményemtől függetlenül.

Kulcs szavak:
Közösség = tag> moderátor> admin

Hozzászólás szempontjából nincs új /kopasz/, öreg és gumi.

A véleményét mindenki elmondhatja, különösen ebben a topicban.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: 2 Jerry, kiara
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 23:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Minden héten akad egy vita. Mindig a pénzről szól. Már kezd nagyon ciki lenni. Ez nem az E39 KLUB-ról szól, hanem az anyagiakról! Le lett itt már szólva szinte mindenki és minden. Benzin-dízel, motor-autó, audi-bmw, metabond-prolong, fidesz-mszp, vállalkozó-alkalmazott, gyári-vagy ép bazáros, de még az E60-65 is!...
Komoly dolgok. Ki állítja? Kiről? Mit? Biztos magában és az igazában? Mindig állást kell foglalni mindenben?
Csak mert én is istenítettem a Fideszt egy évig, aztán rájöttem tévedtem :mrgreen:

Előkerestem az Unixos számlát amit hozzámvágtak, mert anélkül nincs:Akkumulátor víz ( ioncserélt víz ) Unix= 1db 5L 287Ft
Fagyálló Unix Alu G12-72C 1kg 2db= 1086 Ft Összesen= 1290Ft 2 kerekítéssel.
Csak lesek! :shock:

Gondolom, hatalmas különbség lehet az alap rózsaszín és a gyári fagyálló között tudásban! :facepalm:

Ha már szervizek és vélemények nem akarom offolni:
Egyszer Kareszt kérdeztem, mennyibe kerül a diagnosztika nálatok?
Nem kérünk érte semmit, mert nekünk arra van ez a dolog, hogy segíti a munkánkat, a könnyebb és egyszerűbb beállításokat.
Egyszer régebben nekem is mondta valaki hogy túl komolyan veszem a fórumozást nem gondolom? 8)
Most én is így látom ezt másokról. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 23:44 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
bmw520ds írta:
Minden héten akad egy vita. Mindig a pénzről szól. Már kezd nagyon ciki lenni. Ez nem az E39 KLUB-ról szól, hanem az anyagiakról! Le lett itt már szólva szinte mindenki és minden. Benzin-dízel, motor-autó, audi-bmw, metabond-prolong, fidesz-mszp, vállalkozó-alkalmazott, gyári-vagy ép bazáros, de még az E60-65 is!...
Komoly dolgok. Ki állítja? Kiről? Mit? Biztos magában és az igazában? Mindig állást kell foglalni mindenben?
Csak mert én is istenítettem a Fideszt egy évig, aztán rájöttem tévedtem :mrgreen:

Előkerestem az Unixos számlát amit hozzámvágtak, mert anélkül nincs:Akkumulátor víz ( ioncserélt víz ) Unix= 1db 5L 287Ft
Fagyálló Unix Alu G12-72C 1kg 2db= 1086 Ft Összesen= 1290Ft 2 kerekítéssel.
Csak lesek! :shock:

Gondolom, hatalmas különbség lehet az alap rózsaszín és a gyári fagyálló között tudásban! :facepalm:

Ha már szervizek és vélemények nem akarom offolni:
Egyszer Kareszt kérdeztem, mennyibe kerül a diagnosztika nálatok?
Nem kérünk érte semmit, mert nekünk arra van ez a dolog, hogy segíti a munkánkat, a könnyebb és egyszerűbb beállításokat.
Egyszer régebben nekem is mondta valaki hogy túl komolyan veszem a fórumozást nem gondolom? 8)
Most én is így látom ezt másokról. :lol:

Gabi nincs ezel baj. Csak akkor ne hátulról melbe csináljuk!!!

Írja le itt és ott voltam ezt csinálták enyiért. Szerintem drága....
Szerintetek?

:szerintem

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.05. 23:54 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Imco írta:
leslie írta:

Véleményemtől függetlenül.

Kulcs szavak:
Közösség = tag> moderátor> admin

Hozzászólás szempontjából nincs új /kopasz/, öreg és gumi.

A véleményét mindenki elmondhatja, különösen ebben a topicban.

Meg aztán már gumi is, ha kopasz volna, piros lenne :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 13:34 
Guru
Guru

Adott köszi: 138 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57TU2D3
Évjárata: 2008
Blog: Blog megtekintése (1)
Sziasztok!

Eddig "szerencsére" nem volt szükségem s.o.s. ban autószerelőre. Ma reggel lett.
Röviden: Csak OMV prémium gázolajat tankolok(vidéken nálunk, helyben csak egy ezeréves MOL van, kerülöm). Nem jártam ominózus kút környékén, ezért kivéreztettem az autót, és a board már csak 38 km-t mutatott. Gondoltam ezzel elérek a kútig. A négyesen megállt az autóm, mint a cövek. FUEL INJECTION ERROR-ral - HURRÁ!
Km addigra lement 28 ra, de erre nem is gyanakodtam, nem hittem, hogy kifogyott volna.
Mi legyen, mi legyen? Telefon elő, MuhaAti felhív. SOHA, ismétlem soha nem beszéltem vele, nem ismerem, nem voltam nála, tehát ismerettség 0!
Én: Szia, Imi vagyok, megállt a kocsim, fuel...erroral. Ati: milyen kocsi? Én: 25D. Ő: mennyi gázolaj van benne? Én: 28 km-t ír ki, és reggel induláskor kicsit fura hangot adott a kocsi a tank környékéről.
Ő: vagy beszart a szivattyú, vagy kifogyott a gázolaj, vagy mindkettő.
Én: fasza... mi a megoldás? Hozassak olajat, és, hogy tudom majd lelégteleníteni?
Ő: Próbáld meg, de rakjál bele minimum 20liter gázolajat, mert ha be is szart a szivattyúd, úgy még van némi esélyed, hogy beinduljon.
Én: légetelenítés?
Ő: automata, 3-4x kb.: 20 mp-re add rá a gyujtást, addig ne indítózz, csak utána, ha beindul az mák, ha nem akkor tankolj rá még minél többet!

Telefon asszonynak, peeersze, hogy csak 5 literes kanna volt otthon.
Sárga angyal megjön az 5 liter gázolajjal. Belerakom, a biztonság kedvéért vagy 5x ráadtam a kraftot, indítózás: TÁDÁÁÁMMM!!!! Kb.: 3 tekerésre indult, mint a Doxa.

Konklúzió: 1. Nem ismertem, és úgy beszélt velem kb. 5 percet türelmesen, hogy nem vagyok ügyfele. 2. A légtelenítést baromira nem tudtam volna megcsinálni, addigra már olvasgattam kínomban a gépkönyvet, ami német, németül pedig csak heveny kamaszkorom VHS filmjeiből emlékszem ilyenekre, hogy: gut, spricc, fantasztik centimeter, sperma millionen, ich komme, schnell, ebben a könyvbe pedig ilyen nem volt.
3. Ha be is szart volna a szivattyú, akkor miután 20-30 litert belerakok, lett volna esély rá, hogy beindul, és nem tréleren teszem meg az utat, ezt az infót megint csak nem lehet megfizetni, simán hívom a trélert, ebben az esetben, és fizetek, mint a katonatiszt.

Ezzel csak azt szerettem volna mondani: vannak dolgok, amik megfizethetetlenek, minden másra ott van a MasterCard.

Attila ezúton is még egyszer köszönöm szépen!!!

Üdv,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára imi36 2013.01.08. 13:59-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 13:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
leslie írta:
Muha mester egy olyan szaki, akit barmikor hovhatsz, hpgy gond van a vassal, szerinted mi lehet a baj? Barmikor onzetlenul segit, nem raz le, stb. Ezt mi ertekeljuk!!!!!

:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 leslie, muhaati
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:14 
Guru
Guru

Adott köszi: 271 alkalommal
Kapott köszik: 83 alkalommal
Motor tipusa: M57
imi36 írta:
Sziasztok!

Eddig "szerencsére" nem volt szükségem s.o.s. ban autószerelőre. Ma reggel lett.
Röviden: Csak OMV prémium gázolajat tankolok(vidéken nálunk, helyben csak egy ezeréves MOL van, kerülöm). Nem jártam ominózus kút környékén, ezért kivéreztettem az autót, és a board már csak 38 km-t mutatott. Gondoltam ezzel elérek a kútig. A négyesen megállt az autóm, mint a cövek. FUEL INJECTION ERROR-ral - HURRÁ!
Km addigra lement 28 ra, de erre nem is gyanakodtam, nem hittem, hogy kifogyott volna.
Mi legyen, mi legyen? Telefon elő, MuhaAti felhív. SOHA, ismétlem soha nem beszéltem vele, nem ismerem, nem voltam nála, tehát ismerettség 0!
Én: Szia, Imi vagyok, megállt a kocsim, fuel...erroral. Ati: milyen kocsi? Én: 25D. Ő: mennyi gázolaj van benne? Én: 28 km-t ír ki, és reggel induláskor kicsit fura hangot adott a kocsi a tank környékéről.
Ő: vagy beszart a szivattyú, vagy kifogyott a gázolaj, vagy mindkettő.
Én: fasza... mi a megoldás? Hozassak olajat, és, hogy tudom majd lelégteleníteni?
Ő: Próbáld meg, de rakjál bele minimum 20liter gázolajat, mert ha be is szart a szivattyúd, úgy még van némi esélyed, hogy beinduljon.
Én: légetelenítés?
Ő: automata, 3-4x kb.: 20 mp-re add rá a gyujtást, addig ne indítózz, csak utána, ha beindul az mák, ha nem akkor tankolj rá még minél többet!

Telefon asszonynak, peeersze, hogy csak 5 literes kanna volt otthon.
Sárga angyal megjön az 5 liter gázolajjal. Belerakom, a biztonság kedvéért vagy 5x ráadtam a kraftot, indítózás: TÁDÁÁÁMMM!!!! Kb.: 3 tekerésre indult, mint a Doxa.

Konklúzió: 1. Nem ismertem, és úgy beszélt velem kb. 5 percet türelmesen, hogy nem vagyok ügyfele. 2. A légtelenítést baromira nem tudtam volna megcsinálni, addigra már olvasgattam kínomban a gépkönyvet, ami német, németül pedig csak heveny kamaszkorom VHS filmjeiből emlékszem ilyenekre, hogy: gut, spricc, fantasztik centimeter, sperma millionen, ich komme, schnell, ebben a könyvbe pedig ilyen nem volt.
3. Ha be is szart volna a szivattyú, akkor miután 20-30 litert belerakok, lett volna esély rá, hogy beindul, és nem tréleren teszem meg az utat, ezt az infót megint csak nem lehet megfizetni, simán hívom a trélert, ebben az esetben, és fizetek, mint a katonatiszt.

Ezzel csak azt szerettem volna mondani: vannak dolgok, amik megfizethetetlenek, minden másra ott van a MasterCard.

Attila ezúton is még egyszer köszönöm szépen!!!

Üdv,

A múltkor én úgy jártam, hogy a board 0 km-t írt hátralévőnek (szép lassan fogyott le addig, nem hip-hop), csak nem jött kút még véletlenül sem, és még majd 10km-t mentem a 0-zódás után, mire tankoltam. Érdekes, hogy mennyire pontos az a mérése a boardnak.

Eddigi projektjeim: Siemens BIT2 --> ULF ; HomeLink ; állófűtés ; schibeda --> üveg ; tolatókamera ; kormány bőrözés ; belső elemek festése ; multimédiás hátsó panel ; ülésmagasítós hátsó ülés ; hátsó oldal rolók ; belső ledfények

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:28 
haladó
haladó

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Srácok amikor nekem még megvolt az E46-os én annyit szívtam a szerelők hozzá nem értése miatt nagyon sok pénz folyt el feleslegesen de inkább a bosszankodás volt a legrosszabb!Én úgy vagyok vele ha már megveszem azt a BMW-t és van aki tényleg szakember akkor a lényeg az,hogy a autó megjavuljon!Szerintem ilyesmin nem szabad fennakadni ennyire!Remélem nem bántottam meg senkit sem!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:41 
Guru
Guru

Norbi86 írta:
Srácok amikor nekem még megvolt az E46-os én annyit szívtam a szerelők hozzá nem értése miatt nagyon sok pénz folyt el feleslegesen de inkább a bosszankodás volt a legrosszabb!Én úgy vagyok vele ha már megveszem azt a BMW-t és van aki tényleg szakember akkor a lényeg az,hogy a autó megjavuljon!Szerintem ilyesmin nem szabad fennakadni ennyire!Remélem nem bántottam meg senkit sem!

Én is ezt mondtam néhány hozzászólással ezelőtt, a "drágának vélt diag+fagyálló" kombóhoz.
A pénz persze fontos, de nem mindegy, hogy egy felkészült, komoly SZAKEMBER nek fizeted ki a díját, vagy egy kókler olcsó próbálkozásait fizeted meg, ami jó esetben csak az eltökölt ideje, és a te bosszankodásod, illetve kiesésed, mert nem tudod használni az autód. Nem beszélve arról, hogy a próbálkozások, és a hozzá nem értések milyen járulékos költségekkel járnak, és mit csesz még szét az autódban.

Anno vettem egy Golf 4 gti-t, elvittem a sógoromhoz, aki autószerelő. Beleült olajos overállban a kocsiba, úgy hogy nem takarta le az ülést. Többet nem nyúlt egyik autómhoz sem. Lehet, hogy az én gondolkodásmódom gáz, de ezek nekem fontos dolgok. Aki ilyesmire baszik rá, hogy egy x milliós autóba nem ülök retkes ruhába, az a munkáját is úgy végzi.

Aki a telefonban látatlanul így kezel egy leendő ügyfelet, és megoldást mond a bajára, ráadásul abszolút hozzáértően, kedvesen, és hallhatóan nem lerázósan, az szerintem a munkáját is precízen végzi. Ezért is írtam meg az előző kis bejegyzést.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:46 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
az miért van hogy egy esetlegesen szar szivattyúval is beindul ha rátankolsz??????????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:48 
Guru
Guru

Gabesz81 írta:
az miért van hogy egy esetlegesen szar szivattyúval is beindul ha rátankolsz??????????

Passzolom, nem kérdeztem rá, lehetséges, hogy a rendszer a keletkező vákuum, illetve "közlekedő edény?!?!?" hatására tud valamennyi üzemanyagot szállítani, nem tudom. De ha olvasod Muha Ati, akkor kérlek, hogy pár közérthető mondatban írd már le, h miért is van rá esély, h elinduljon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:57 
haladó
haladó

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
imi36 írta:
Norbi86 írta:

Én is ezt mondtam néhány hozzászólással ezelőtt, a "drágának vélt diag+fagyálló" kombóhoz.
A pénz persze fontos, de nem mindegy, hogy egy felkészült, komoly SZAKEMBER nek fizeted ki a díját, vagy egy kókler olcsó próbálkozásait fizeted meg, ami jó esetben csak az eltökölt ideje, és a te bosszankodásod, illetve kiesésed, mert nem tudod használni az autód. Nem beszélve arról, hogy a próbálkozások, és a hozzá nem értések milyen járulékos költségekkel járnak, és mit csesz még szét az autódban.

Anno vettem egy Golf 4 gti-t, elvittem a sógoromhoz, aki autószerelő. Beleült olajos overállban a kocsiba, úgy hogy nem takarta le az ülést. Többet nem nyúlt egyik autómhoz sem. Lehet, hogy az én gondolkodásmódom gáz, de ezek nekem fontos dolgok. Aki ilyesmire baszik rá, hogy egy x milliós autóba nem ülök retkes ruhába, az a munkáját is úgy végzi.

Aki a telefonban látatlanul így kezel egy leendő ügyfelet, és megoldást mond a bajára, ráadásul abszolút hozzáértően, kedvesen, és hallhatóan nem lerázósan, az szerintem a munkáját is precízen végzi. Ezért is írtam meg az előző kis bejegyzést.

Hát én pont így jártam!Mindenki találgatott csak de a végeredmény a nagy semmi a lóvé persze folyt!Mióta tag vagyok MuhaAtiról én személy szerint csak jót olvastam és ezért irigylem azokat akik el tudnak menni egy szakemeberhez pl hozzá vagy akármelyik jó szakihoz mert én itt Sopronban nem tudok hova menni!Nagyon nem mindegy,hogy az aki megnézi egyből tudja e vagy csak találgat és cserélget ezt azt!Már most ezen aggódóm pedig még nincs meg az E39!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 14:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Gabesz81 írta:

A fizika tehet róla :D

Hidrosztatikai nyomás

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 15:08 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Ati tényleg nagyon segítőkész! nekem is többször segített már csak úgy telefonon. ....sőt még a zseblámpa okozta váltómeghibásodást is lokalizálta és elhárította az e39-en! :facepalm: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 15:14 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 542 alkalommal
Kapott köszik: 774 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2001
Labi írta:
....sőt még a zseblámpa okozta váltómeghibásodást is lokalizálta és elhárította az e39-en! :facepalm: :D

Erről az esetről kérhetnénk részletes leírást?
Érdekesnek hangzik! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 15:31 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Jerry írta:
Labi írta:
....sőt még a zseblámpa okozta váltómeghibásodást is lokalizálta és elhárította az e39-en! :facepalm: :D

Erről csak Labi adhat felvilágosítást, én 20 év titkosítást igértem neki!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 15:34 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
muhaati írta:
Jerry írta:
Labi írta:

Erről csak Labi adhat felvilágosítást, én 20 év titkosítást igértem neki!

Ennek hasonló hangzása van, mint a Lepke :arrow: turbó vs ablak :!:
:hehe

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 15:35 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
barbrady írta:
Gabesz81 írta:

A fizika tehet róla :D

Hidrosztatikai nyomás

Merthogy az ülés alatti AC nem tud annyit szívni, hogy kiemelje a g.o.-t a tank aljából. Azt meg kell táplálni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muhaati 2013.01.08. 18:00-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: imi36
Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 913 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]