Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Felni

2013.05.29. 19:29

greeen54 írta:
Haminda írta:
Johny540 írta:
Haminda írta:Meg tudja valaki mondani, hogy ez milyen felni ?
Köszi előre is

Ez valami replika alpina felni.

Tartottam tőle, mivel a felgenkatalogot végigböngésztem mielőtt beírtam.
Kösznöm mindenesetre! :franko:

Nem valami őskövület Alpina kerék?

Design alapján igen, de ha eredetik lennének, akkor sztem drágábban hirdetné, vagy külön is kínálná őket.

2013.05.29. 20:00

Haminda írta:
greeen54 írta:
Haminda írta:
Johny540 írta:
Haminda írta:Meg tudja valaki mondani, hogy ez milyen felni ?
Köszi előre is

Ez valami replika alpina felni.

Tartottam tőle, mivel a felgenkatalogot végigböngésztem mielőtt beírtam.
Kösznöm mindenesetre! :franko:

Nem valami őskövület Alpina kerék?

Design alapján igen, de ha eredetik lennének, akkor sztem drágábban hirdetné, vagy külön is kínálná őket.

A kupakos alpinák 17 colltól vannak, ezen szerintem 16-os van. Ráadásul kicsi a pereme is.

17-es Alpina felni:

Kép

16-os Alpina felni:

Kép

2013.06.15. 17:09

Kép
Tessék válogatni :)

2013.06.15. 21:56

Janek írta:Kép

Szép retro válogatás!Ha saját gratula hozzá! :taps:

2013.06.17. 18:06

Szép gyűjtemény :franko:

2013.06.18. 08:17

Venni nem lehet? :D Még mindig nem találtam magamnak 19-es felnit :(

2013.06.18. 08:27

Látványos , fincsi, nyálcsorgató ... , de ha valaki ötödjére is beidézi tökönszúrom magam...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.06.18. 12:21

jlaci74 írta:Látványos , fincsi, nyálcsorgató ... , de ha valaki ötödjére is beidézi tökönszúrom magam...

Kép
Mikor tömik már be a kátyúkat? :hangos:

2013.06.18. 13:39

Janek írta:
jlaci74 írta:Látványos , fincsi, nyálcsorgató ... , de ha valaki ötödjére is beidézi tökönszúrom magam...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6258_n.jpg
Mikor tömik már be a kátyúkat? :hangos:

Szoktam látni a gépedet a Korányin, igencsak hiányoznak róla a görgők ...

2013.06.18. 23:42

Mehet, Laci! :mrgreen:

2013.06.18. 23:46

Szinte fogadni mertem volna.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: simi64

2013.06.19. 09:39

simi64 írta:
Janek írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000914_469349106485068_1507856479_n.jpg

Mehet, Laci! :mrgreen:

Kép

2013.07.09. 22:22

Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek style 48-asa,aki tudna nekem fotót csinálni az agy részéről?
Vettem egy garnitúrát,és későn vettem észre (amit az eladó nem közölt) hogy le lett szedve a belsejéről,szerintem kb. 5mm.Gondolom E36-on volt...vagy tudom is én milyen elgondolásból csinálták.Lényeg hogy most minimálisan,de beleér a "kézifékbe" a csavar vége.Van nyomtávszélesítőm,a tervem az,hogy szedek le a hosszú csavarból,csak nagyjából tudni akarom mennyit merjek,mert már így is volt belőle leszedve (nem akarom hogy a végén 3-4menet fogja az egészet)
Próbálnám méregetni is,de nem találtam olyan pontot ahol normálisan meglehetne.A környékemen meg nincs senkinek hogy össze tudjam hasonlítani egy másikkal.

2013.07.10. 18:05

Johny540 írta:Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek style 48-asa,aki tudna nekem fotót csinálni az agy részéről?
Vettem egy garnitúrát,és későn vettem észre (amit az eladó nem közölt) hogy le lett szedve a belsejéről,szerintem kb. 5mm.Gondolom E36-on volt...vagy tudom is én milyen elgondolásból csinálták.Lényeg hogy most minimálisan,de beleér a "kézifékbe" a csavar vége.Van nyomtávszélesítőm,a tervem az,hogy szedek le a hosszú csavarból,csak nagyjából tudni akarom mennyit merjek,mert már így is volt belőle leszedve (nem akarom hogy a végén 3-4menet fogja az egészet)
Próbálnám méregetni is,de nem találtam olyan pontot ahol normálisan meglehetne.A környékemen meg nincs senkinek hogy össze tudjam hasonlítani egy másikkal.

Szia!

Nekem a téli és a nyári is 48-as, szívesen lefényképezem vagy megmérem vagy mindkettő, de csak a hét végén lesz rá időm. Addig ráér?

Odus

2013.07.10. 18:57

odus írta:
Johny540 írta:Sziasztok!

Szia!
Nekem a téli és a nyári is 48-as, szívesen lefényképezem vagy megmérem vagy mindkettő, de csak a hét végén lesz rá időm. Addig ráér?
Odus

Ráér addig.Elég egy fotó az agyrészéről.Kíváncsi vagyok hogy kb. mennyi hiányzik belőle.Köszönöm szépen!

2013.07.28. 11:54

Üdv,
18" felnim 20"-ra cserélném, kinek mi a tapasztalata 20" felnivel kapcsolatban e39-en?
Motort valamenyire lefogja, vagy bárhol/bármiben észrevehető hogy 20" kerék van az autón?
"Futóművet" mennyire eszi meg?
Jelenleg M-es futómű van az autó, próbáltam már rá 20"-ost, de kinek mi a véleménye, ültetni kellene az autót vagy nem?
245/30 -as gumival kerülnöm kellene még az 1 cm -es kátyúkat is?

Köszönöm válaszokat, tapasztalatokat előre is :)

2013.07.28. 13:18

billyx80 írta:Üdv,
18" felnim 20"-ra cserélném, kinek mi a tapasztalata 20" felnivel kapcsolatban e39-en?
Motort valamenyire lefogja, vagy bárhol/bármiben észrevehető hogy 20" kerék van az autón?
Jelenleg M-es futómű van az autó, próbáltam már rá 20"-ost, de kinek mi a véleménye, ültetni kellene az autót vagy nem?

E39-es BMW-re HIVATALOSAN nem rakható fel a 20 collos kerék.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Johny540

2013.07.28. 13:29

Szia!
Konkrétan nekem már a 18"-tól is gyomorgörcsöm volt mindig.És már azzal is éreztem némi "lomhaságot" még a V8-on is.Ha közlekedni is akarsz vele,én biztos nem ajánlom a 20"-t.Futómű...hogy ne "enné" már jobban...

2013.07.28. 16:33

Szerintem a 20-as kicsi. A helyedben 22-est tennék minimum :mrgreen:

2013.07.28. 16:40

barbrady írta:

Szerintem a 20-as kicsi. A helyedben 22-est tennék minimum :mrgreen:

Poént félretéve, elég sok e39-en láttam már 20"-t. Főleg Soltvadkert BMW találkozón, rengeteg e39-en az volt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge