![]() |
2013.03.21. 20:49
muhaati írta:Pitbull írta:Sziasztok! S.O.S keresek egy E39 első szélvédőt. Nem kell esőszenzoros, csak legyen, hétfőn műszakira kell vinnem
Emailbe gyorsabb, telefont nem írok, mert külföldön vagyok.
softwaremedia37@gmail.hu
Köszi
Krisztián!
Most Csüt. este van. Te külföldön , Hétfőn vizsga.
Nem értem mit is szeretnél?
Mondjuk valaki futárral küldjön egy szélvédőt külföldre, és te berakod hirtelen?
2013.03.21. 20:51
muhaati írta:Pitbull írta:Sziasztok! S.O.S keresek egy E39 első szélvédőt. Nem kell esőszenzoros, csak legyen, hétfőn műszakira kell vinnem
softwaremedia37@gmail.hu
Köszi
Krisztián!
Mondjuk valaki futárral küldjön egy szélvédőt külföldre, és te berakod hirtelen?
2013.03.21. 20:52
Jerry írta:muhaati írta:Pitbull írta:Sziasztok! S.O.S keresek egy E39 első szélvédőt. Nem kell esőszenzoros, csak legyen, hétfőn műszakira kell vinnem
softwaremedia37@gmail.hu
Köszi
Krisztián!
Jól mondja Atti!
Inkább vidd olyan helyre, ahol a vizsgabiztosok átlátnak a kavicsos szélvédőn is!
2013.03.21. 20:53
Jerry írta:muhaati írta:Pitbull írta:Sziasztok! S.O.S keresek egy E39 első szélvédőt. Nem kell esőszenzoros, csak legyen, hétfőn műszakira kell vinnem
softwaremedia37@gmail.hu
Köszi
Krisztián!
Jól mondja Atti!
Inkább vidd olyan helyre, ahol a vizsgabiztosok átlátnak a kavicsos szélvédőn is!
2013.03.21. 20:57
muhaati írta:Jerry írta:muhaati írta:Pitbull írta:Sziasztok! S.O.S keresek egy E39 első szélvédőt. Nem kell esőszenzoros, csak legyen, hétfőn műszakira kell vinnem
softwaremedia37@gmail.hu
Köszi
Krisztián!
Jól mondja Atti!
Mondjuk spec. nem erre a megoldásra gondoltam, de hát legalább azt kéne tudni, mikor-hol lehet hozzáférni a kocsihoz?
Például, ha pénteken már itthon vagy, keresd Berkut klubtársunkat, háznál cseréli az üveget, amilyet csak akarsz.
2013.07.03. 23:13
2013.07.04. 00:11
Gallaca írta:Üdv!
A gyári szélvédőn, mi az az alig látható vékony fémes színű bevonat, ami egy kicsit kisebb mint maga a szélvédő? A fekete pöttykereten belül van a határa kb., és azon belül a teljes szélvédőt befedi.
2013.07.04. 00:48
Gabesz81 írta:Gallaca írta:Üdv!
A gyári szélvédőn, mi az az alig látható vékony fémes színű bevonat, ami egy kicsit kisebb mint maga a szélvédő? A fekete pöttykereten belül van a határa kb., és azon belül a teljes szélvédőt befedi.
a védőfólia...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2013.07.04. 21:30
Gabesz81 írta:Gallaca írta:Üdv!
a védőfólia...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2014.02.05. 09:40
2014.02.05. 10:02
akos51 írta:Sziasztok,
Berkut űzi még az ipart? Másfél éve nem járt a fórumon. Írtam neki pü-t, de semmi reakció
Szélvédőre lenne szükségem. Van rá valakinek elérhetősége? Köszönöm!
2014.03.09. 04:10
2014.03.09. 09:31
Gallaca írta:Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy sötétített, fóliázott hátsó szélvédőnél működik-e a fényre sötétedő visszapillantó, vagy nagyon beleszól a fólia, és nem érzékel? Valakinek tapasztalat?
2014.03.09. 09:45
Padre540 írta:Gallaca írta:Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy sötétített, fóliázott hátsó szélvédőnél működik-e a fényre sötétedő visszapillantó, vagy nagyon beleszól a fólia, és nem érzékel? Valakinek tapasztalat?
Lehet hogy nem teljesen értem a kérdést.Az érzékelő a belső tükör hátulján van,a hátsó szélvédő elvileg nem tud "beleszólni."
2014.03.09. 09:54
Imco írta:Feltételezem, hogy a lapon keresztül is érzékel valami.
2014.03.09. 10:00
Padre540 írta:Imco írta:Feltételezem, hogy a lapon keresztül is érzékel valami.
Na ez nekem is újdonság lesz.
Az enyémet mindig úgy teszteltem,hogy a tükör jobb oldalán a szélvédő és a tükör közé betettem a kezem.
2014.03.09. 10:09
Padre540 írta:Imco írta:Feltételezem, hogy a lapon keresztül is érzékel valami.
Na ez nekem is újdonság lesz.
Az enyémet mindig úgy teszteltem,hogy a tükör jobb oldalán a szélvédő és a tükör közé betettem a kezem.
2014.03.14. 11:51
2014.03.14. 12:19
PeterV832v írta:Üdv!
Valamelyikőtök tud egy jó műhelyt, ahol normálisan kicserélik a szélvédőt? Elsősorban Vas és Gy-M-S megyében? Márkaszervízt leszámítva, mert ott 260.000 Forintot mindtak rá és aznap! délután el is hozhatom!
Válaszokat előre is köszönöm, üdv: Péter
2014.03.14. 12:24
MChris írta:PeterV832v írta:Üdv!
Valamelyikőtök tud egy jó műhelyt, ahol normálisan kicserélik a szélvédőt? Elsősorban Vas és Gy-M-S megyében? Márkaszervízt leszámítva, mert ott 260.000 Forintot mindtak rá és aznap! délután el is hozhatom!
Válaszokat előre is köszönöm, üdv: Péter
35eFT Szfváron (facelift,esőszenzor,zöldcsík,körben új gumikkal)