* *
Pontos idő: 2026.04.29. 05:02

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 15:58 
haladó
haladó

Adott köszi: 34 alkalommal
Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57D
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (1)
F_E_K_ írta:
A kedvencem amikor egy tulajdonképpen jóval drágább és fiatalabb autóból irigykednek... Az E39 csodálatos autó, de nem annyira drága azért. (Szemben egy hitelezett opellel/szuzukival/skodával/stb., azok összköltségéből általában jó pár E39 is kijönne 8-) ).

TapaTalk2 : NexusHD2

Akkor is bunkó BMW-sek leszünk.

Unokaöcskös swiftje mire kifizeti kb 3,5millio HUF :facepalm:

Kép

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 16:46 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
F_E_K_ írta:
A kedvencem amikor egy tulajdonképpen jóval drágább és fiatalabb autóból irigykednek... Az E39 csodálatos autó, de nem annyira drága azért. (Szemben egy hitelezett opellel/szuzukival/skodával/stb., azok összköltségéből általában jó pár E39 is kijönne 8-) ).

Azaz! pedig ha tudná, hogy a szép bálna valójában egy bő millás kehes retek... :facepalm: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Kivitele: Compact
PapaBoss írta:
F_E_K_ írta:

Azaz! pedig ha tudná, hogy a szép bálna valójában egy bő millás kehes retek... :facepalm: :mrgreen:

Hidd el nem tudják!

Az enyém 8 éves és a házban nem egyszer megkérdezték, hogy új e!!? :facepalm: (mindezt nem az állapota miatt)

Nem oly rég érkeztem haza. Az úton előttem egy tanulóautó, a lámpa pedig pont pirosra vált. Hátulról kielőzött egy régi 3-as vagy 100-al. Át a piroson, elhúzott jobbra. .....sajnos nem hiába van ennek a márkának ilyen hírneve. (persze a sztori lehetett volna egy Hondával, vagy éppen egy Lexussal is, de pont nem az volt)

Szóval van valóságalapja, de leginkább a tudatlanság és az ebből fakadó irigység az ok. ...sajnos.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:19 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Kivitele: Touring
Labi írta:

Hidd el nem tudják!

Az enyém 8 éves és a házban nem egyszer megkérdezték, hogy új e!!? :facepalm: (mindezt nem az állapota miatt)

Nem oly rég érkeztem haza. Az úton előttem egy tanulóautó, a lámpa pedig pont pirosra vált. Hátulról kielőzött egy régi 3-as vagy 100-al. Át a piroson, elhúzott jobbra. .....sajnos nem hiába van ennek a márkának ilyen hírneve. (persze a sztori lehetett volna egy Hondával, vagy éppen egy Lexussal is, de pont nem az volt)

Szóval van valóságalapja, de leginkább a tudatlanság és az ebből fakadó irigység az ok. ...sajnos.

Gondolhatod a szomszédaim orcáját!!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (0)
Voltak itt már jó sztorik. Mesélte itt egy rendőr klubtag, hogy mikor áthelyezték, első nap behívta az új főnök, hogy figyelni fogják, mert itt nem szeretik a korrupciót. Mivel beállt a BMW-vel a rendőrségi parkolóba. (Egyből az jött le a kollégáknak hogy mibőőől???) Erre mondta, hogy jó másfelet ér a verda, szemben a 3,5 mFt-s sx4, klio, stb. ami a többi rendőrnek volt... De a BMW, na az biztos 10milliókat ér. :facepalm:
Vagy másik mókás sztori Lepke, mikor eladta a 39-et és 60 lett, megkérdezték tőle, hogy miért cserélt rendszámot. Mert egy teljesen más auto, azért. :facepalm:
Nincsenek tisztában az emberek, nem ismerik a típusokat, mi mennyit ér, csak azt látják BMW. Azt sem tudják mire irigykednek. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Orsika
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:31 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:
Voltak itt már jó sztorik. Mesélte itt egy rendőr klubtag, hogy mikor áthelyezték, első nap behívta az új főnök, hogy figyelni fogják, mert itt nem szeretik a korrupciót. Mivel beállt a BMW-vel a rendőrségi parkolóba. (Egyből az jött le a kollégáknak hogy mibőőől???) Erre mondta, hogy jó másfelet ér a verda, szemben a 3,5 mFt-s sx4, klio, stb. ami a többi rendőrnek volt... De a BMW, na az biztos 10milliókat ér. :facepalm:
Vagy másik mókás sztori Lepke, mikor eladta a 39-et és 60 lett, megkérdezték tőle, hogy miért cserélt rendszámot. Mert egy teljesen más auto, azért. :facepalm:
Nincsenek tisztában az emberek, nem ismerik a típusokat, mi mennyit ér, csak azt látják BMW. Azt sem tudják mire irigykednek. :D

így van. fogalmuk sincs! A kedvencem, mikor nem bírják ki és megkérdezik mennyibe kerül egy ilyen. (persze az életkor tisztázatlan, mert nem az volt a kérdés) ..én erre mindig azt mondom, hogy újonnan 19 milla! :mrgreen: ...ez után van egy kis fáziskésés, amit kihasználok és eloldalgok. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:32 
E39 FAN
E39 FAN

muhaati írta:
Labi írta:

Hidd el nem tudják!

Gondolhatod a szomszédaim orcáját!!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

:mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:32 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 166 alkalommal
Kapott köszik: 110 alkalommal
Motor tipusa: 525dA Lci
Évjárata: 2007
Johny540 írta:
Gallaca írta:
Még jó, hogy egyik sem volt irigy!

Igen,az irigység...a második kedvenc tulajdonságom a hazugság után.
Nem kell ide BMW egyébként.Ebbe az országba ha már valakinek 1000Ft-al több jut havi szinten,azt már le kell nézni.
Elnézést mindenkitől,mert most nem felvágni akarok(!)De 16 éve BMW-zek,(és fogok is,amíg élek) és nem azért hogy másnak mutogassam.Ezalatt sok mindent kaptam a fejembe,18-20évesen ha más nem,jött az apuci megvette szöveg,kb. 25éves koromtól kezdve már csak a szimpla kopasz BMW-s g.ci csúszott be néha,amellett hogy azért normálisan,nem mindenkit lenézve és eltiporva,vagy tele előítéletekkel közlekedek.Persze nem kell engem se félteni,nem véletlen ülök V8-ba.De megtalálom a módját hogy kihasználjam anélkül,hogy bárkit veszélybe sodornék.A másik röhej,ami engem mindig érzékenyen érint,az az apuci megvette dolog,ami rám pont nem illik.DE!Ha így lenne is.Én mindig azt szoktam mondani,hogy akkor mi is lenne...Én is a legjobbat fogom megvenni a gyerekemnek,lehetőségeimhez képest persze.Az ilyen ember aki ennyire irigy,nem gondol bele más helyzetébe nyilván soha...hogy miért,mert talán nagyobb önző tulajdonsággal bír,mint bármelyik valóban egoista magamutogató BMW-s.(mert ugye ilyen is van).Vajon az ilyen irigy ember ha megtehetné,nem venné meg saját magának,és a gyerekének is?Dehogynem.Elnézést ha hosszúra sikeredett.De engem mindig bántani fog ez a dolog.

:taps: :franko:Még annyit hogy az irigy ember is tegyen valamit azért hogy akár neki is lehessen egy olyan autója amire irigykedik!Tanuljon,dolgozzon és áldozzon!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 17:56 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 17 alkalommal
Kapott köszik: 8 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2004
Ezek a sztorikhoz egyet tennék hozzá:

Van azért igazságtartalma az apuci megvette lenézésnek, számos példát láttam már rá, és ismerek. Sajnos :/ Természetesen erre is van ellenpélda, mint mindenre, ez így kerek. De mesélném a saját esetem, amit még senki nem említett: szüleim -sztem- a lehető legtöbb szeretet, és legjobb nevelést adták ami tőlük tellett. Így utólag nagyon nem tetszett, de volt haszna, megértettem :) Én voltam ugyanis az a kategória, akinek megvehettek volna bármit, mégsem tették. Nem véletlenül....

Jogsi kell 17 évesen? Sosem felejtem el a kemping biciklit amire feldrótoztam a zöldséges rekeszt, aztán hordtam egész nyáron a rohadt CIF termékmintát. Persze emellett ásványvízrakodástól a hagymaegyelésen át a kérdőívezésig minden megvolt. Ja, meg 2 nyár az éjszakában diszkóhajón, stb. Aztán volt Trabi meg montenbájk. Na így megtanultam becsülni a pénzt. Mennyire nehezen jön, és mennyire könnyen megy.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 18:01 
E39 FAN
E39 FAN

Tomi.i írta:
Még annyit hogy az irigy ember is tegyen valamit azért hogy akár neki is lehessen egy olyan autója amire irigykedik!Tanuljon,dolgozzon és áldozzon!!!

Másik ilyen kedvenc témakörök, a 'mennyit eszik', és a 'mennyibe kerül a szervíz' :mrgreen:

Mindig mondom, hogy 5 és 15 között eszik, a szervíz pedig havi 20-tól 200-ig. Ebbe szerintem belefér, de mostanába csak pár főalkatrészt cseréltem ' :facepalm: :mrgreen: Itt valahogy abbamarad az érdeklődés.. :doglotlo:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 18:02 
haladó
haladó

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: M57D30TU2
nálam is mindig csodálkoznak hogy 14 éves a kocsi, mivel kívül belül tulképp patika. belül 2 semmiség van: a hámló középkonzol meg jobb C oszlopnál kicsit levált a kárpit. amúgy sehol egy karcolás, sérülés, szakadás. meg tényleg az ár. azt hiszik hogy ezek 2-3+ millákat érnek. e60 is van már 2,5ért. másik hogy ez biztos 25l/100, meg mindig elromlik valami ami minimum 250 ezer ft. :roll: 1 év alatt én amiket költöttem rá az termosztát 16k, vízelvezető 15k, új lapátok, 2 kutyacsont 6k/db, fényezés (nem teli) ilyesmi. szó sincs százezres tételekről, havonta. fék, szilent stb sincs aranyból. de az előítéletek ugye. igaz, én is ezért nem mertem 18i-nél erősebbet, mert aggódtam, pedig nem kellett volna ennyire.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 18:29 
Guru
Guru

Adott köszi: 156 alkalommal
Kapott köszik: 159 alkalommal
Motor tipusa: M52
Évjárata: 1996
Igen, a fogyasztás mindig előkerül. Nálam a rekord: 3 hengeres, 1000-es suzuki (mert az keveset eszik!), automatában és klímával (mert az kényelmes). A zárójeles kiemelések a tulajtól hangzottak el... nem is tudtam hogy ilyen variáció egyáltalán lehetséges, de állítja hogy nagyon jó, előzni nem szokott ugyan, de 10 literből kijön...

Bezzeg az enyém biztos nem áll meg 20 alatt, ugye? (+Tudálékos nézés)...

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 18:37 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Évjárata: 2000
Blog: Blog megtekintése (3)
F_E_K_ írta:
Igen, a fogyasztás mindig előkerül. Nálam a rekord: 3 hengeres, 1000-es suzuki (mert az keveset eszik!), automatában és klímával (mert az kényelmes). A zárójeles kiemelések a tulajtól hangzottak el... nem is tudtam hogy ilyen variáció egyáltalán lehetséges, de állítja hogy nagyon jó, előzni nem szokott ugyan, de 10 literből kijön...

Bezzeg az enyém biztos nem áll meg 20 alatt, ugye? (+Tudálékos nézés)...

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

:shock:
swift 1.0A :D ... vagy a klíma megy vagy az autó?

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 19:03 
haladó
haladó

20l talán 200nál parkettánál eszik, nem ha benzin? nem kérdeztél vissza hogy ja, a Suzi annyit nem is tud, szóval ezt nem is tudhatod :facepalm:

1.9nél is érzem néha a klímát hogy nem olyan mint nélküle de 1.0nál el se merem képzelni.

0-100 mennyi, 20s?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 19:18 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Érdekes olvasgatnivaló volt végre!
Én azon akadtam fenn a minap és bántja az igazságérzetemet, hogy jön szembe egy patkányfejű, rőzsebajszú cigány, aki életében nem tett arrébb semmit, nincs szakmája, sosem volt munkahelye, sosem volt dolgozni, egyes Golf, kettes Golf :arrow: Audi A6 full. Gyereket gyárt, ezért kap nem kevés pénzt!!! Minek neki egy olyan autó? Sosem javíttatja, mert arra már nem marad a pénzünkből. :wink: Nekem meg szarul kell érezni magam hogy nem adom a munkám gombokért, a szabadidőm, a hétvégéim, hanem bátran megkérem az árát!
Tehát, akik dolgoznak és adóznak valamilyen formában, eltartják, sőt, luxust teremtenek a semmirekellő söpredéknek! Itt most ha teszel az asztalra, akkor vehetsz is el róla elv felrúgása borzaszt.

A szomszédok, falubeliek, stb. úgy is mindig-mindenen csámcsognak. Nem lehet ellene tenni. Inkább mondják hogy rohadj meg, mint azt hogy szegényke... 8)

Siófok Tescó parkoló: Fiatal majomgyerek beáll a mozgássérülteknek kialakított parkolóba egy fehér F01-el. Egy BMW-vel felvágó idióta!

Egy hete: Sportautó csapódott a kanálisba Budapesten...Ugyan mi a fax lehetett, Lambo? Ferga? Utána keresek, Subaru. Ha BMW lett volna, azt be is mondják, ki is írják, még a hangsúly is érezteti, már megint! :hangos: BMW

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 19:21 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 166 alkalommal
Kapott köszik: 110 alkalommal
Motor tipusa: 525dA Lci
Feleségem 1.2 16v C corsája hosszúba 5l/100km város 8-12l/100km.Relative olcsó fenntartású autó de az általános alkatrészek többnyire annyiba kerülnek mint a Bmw-hez.Láncos a motorja és 80-100e. km után kb 100-120e ft a csere!A klimát előzésnél pedig jobb ha kikapcsolom!A Bmw észre sem veszi ha bekapcsolom+a többit össze sem hasonlítom.Jó kis autó az is,de ha Pl. hiteles lenne de nem az,akkor pedig a költségek igen csak meghaladnák a Bmw-zést.Egyik "volt" jó ismerősöm 10 évre vett swift-tet 0%-al,több mint 5 M-ba lesz mire kifizeti!!!Az ilyen emberek tudnak a legjobban irigykedni ezért is az idéző jel!
Bmw520ds osztom a véleményed.A közvetlen környezetemben van egy C család.Vannak X-en ebből legalább a családfő DOLGOZIK,néha!Sokszor előfordul hogy hó végén nincs mit enni alkalmanként adok neki munkát.A felesége az elképzelhető összes betegségben szenved,persze semmit nem tesz az ellen hogy megóvja az egészségét és ugye a "mi" pénzünkön gyógyíttatja magát reménytelenül.Nem régiben kb 400e. ft-ot kaptak segíjként amit autó vásárlásra forditottak!A minap azt mesélte hogy most A6-ot akarnak kihozni mert kapnak megint 1.1M-ot!!!???Hát hogy van ez????Én aki tanultam,dolgozok mint az állat fizetem a kiadásaimat a hitelemet nem kevés adót fizetek,nekem miért nem jár?Az orvoshoz csak magán rendelésen jutok be mert C-vel van tele a rendelő és a kórház!Hát szerintem ez a megkülönböztetés,kirekesztés és rasszizmus!De nem irigylem tőlük csak érdem szerint kellene elosztani a JAVAKAT!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 19:40 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
bmw520ds írta:
Érdekes olvasgatnivaló volt végre!
Én azon akadtam fenn a minap és bántja az igazságérzetemet, hogy jön szembe egy patkányfejű, rőzsebajszú cigány, aki életében nem tett arrébb semmit, nincs szakmája, sosem volt munkahelye, sosem volt dolgozni, egyes Golf, kettes Golf :arrow: Audi A6 full. Gyereket gyárt, ezért kap nem kevés pénzt!!! Minek neki egy olyan autó? Sosem javíttatja, mert arra már nem marad a pénzünkből. :wink: Nekem meg szarul kell érezni magam hogy nem adom a munkám gombokért, a szabadidőm, a hétvégéim, hanem bátran megkérem az árát!
Tehát, akik dolgoznak és adóznak valamilyen formában, eltartják, sőt, luxust teremtenek a semmirekellő söpredéknek! Itt most ha teszel az asztalra, akkor vehetsz is el róla elv felrúgása borzaszt.

A szomszédok, falubeliek, stb. úgy is mindig-mindenen csámcsognak. Nem lehet ellene tenni. Inkább mondják hogy rohadj meg, mint azt hogy szegényke... 8)

Siófok Tescó parkoló: Fiatal majomgyerek beáll a mozgássérülteknek kialakított parkolóba egy fehér F01-el. Egy BMW-vel felvágó idióta!

Egy hete: Sportautó csapódott a kanálisba Budapesten...Ugyan mi a fax lehetett, Lambo? Ferga? Utána keresek, Subaru. Ha BMW lett volna, azt be is mondják, ki is írják, még a hangsúly is érezteti, már megint! :hangos: BMW

Azért 2008 óta egyre kevesebb réti négert látni mercivel-bmwvel, visszatértek az f astrához, ladához. Nincs 0 forintos kölcsön... Minden rosszban van valami jó :mrgreen:

ST25i Tapatalk 2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 22:16 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:

Azt láttam! :facepalm: :mrgreen:

Imádtam, hogy a média tálalta..

" Lesodródott az útról a sportkocsi, egyelőre tisztázatlan körülmények között. "

Következő mondatban ezeket hintik el:

- lesodródott az útról
- átszakította a szalagkorlátot (b+!)
- átment a töltésen
- a kanális oldalába fúródott

Nézem a képeket.. impreza, gondolom 2005 utáni wrx sti,

Biztos taposta mint a veszedelem, talán versenyzett is valakivel, hülyetökű barma, nem tudta kezelni azt a gépet. Iszonyatos jószág egyébként, 200-nál a motorháztető centiket (!) púpospdik, masszívan 20-at nyakal, és valami hihetetlenül kapaszkodik az útba. Kegyetlen.

Na, szóval, barom állatok mindenféle géppel mászkálnak. Pénzért bármit..

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 22:28 
haladó
haladó

ez nem az ahol pont BMW-vel versenyzett a hülyegyerek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2013.07.22. 22:41 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
zoley88 írta:
ez nem az ahol pont BMW-vel versenyzett a hülyegyerek?

De az csak a bmw-s elkente a száját :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]