![]() |
2013.07.27. 14:28
Jerry írta:Köszi Ati, hogy ismét önzetlenül felajánlottad a műhelyedet és a segítségedet pedig már munkaidőn kívül hívtalak.
Milyen jó is az, ha az embernek ilyen klubtársai vannak!
Remélem ízlik majd a sör.
2013.07.28. 12:29
muhaati írta:Ez tényleg a klubtársi, baráti viszony miatt volt!Megijedtem, hogy oldalt megemelve akarod felvarázsolni a trepniket.
Még rágondolni is rossz, hogy ................... júj! mi történhetne ...............![]()
Egyébként azért van az az összeg, amiért például ma belső ventillátort cserélek egy kedves klubtársunknak!
Nincs nagyon meleg a műhely előtt a betonon. Ááááá.....
( Apropó! Mondtam már, hogy nem működik a progi amit feltelepítettél? No azt majd egyszer megvarázsolhatnád.)
2013.08.06. 10:55
2013.08.06. 19:09
2013.08.06. 19:26
morv írta:A mester gyogyit, ne zavarjatok! Oriasi megkonnyebbulest ereztem, amikor kihuzta a hatodik izzitogyertyat is. Mintha kicsit mar o is feladta volna.
2013.08.06. 20:52
2013.08.06. 20:56
Orsika írta:Ma rá kellett jönnöm hogy ez az Autószerelés egy irtó nagy Sz...s! Hihetetlen hogy mennyi minden meg tudja viccelni a Mestereket!
2013.08.06. 21:21
muhaati írta:Orsika írta:Ma rá kellett jönnöm hogy ez az Autószerelés egy irtó nagy Sz...s! Hihetetlen hogy mennyi minden meg tudja viccelni a Mestereket!
Ugye látod, nem is olyan egyszerű ez a szakma. ( Azóta jól viselkedik a gépezet? )
2013.08.16. 12:26
2013.09.01. 14:45
2013.09.13. 14:42
2013.09.13. 15:00
muhaati írta:Uraim!
Elnézést kérek, de : Most jött el a pillanat, amikor befejezem a postán, utánvéttel feladott alkatrészek feladását.
( Próbálsz segíteni valakinek, szopsz a postán, feladod, és bontatlanul visszaküldi. Össz. költségem 3.000.-)
Nem baj, ha nem kell már, mert megoldja máshogy, de legalább tenne bele a k...va csomagba 3.000.- et, és akkor csak az időm, meg a tel.számlát buktam!
2013.09.13. 17:24
Bummer írta:muhaati írta:Uraim!
Elnézést kérek, de : Most jött el a pillanat, amikor befejezem a postán, utánvéttel feladott alkatrészek feladását.
( Próbálsz segíteni valakinek, szopsz a postán, feladod, és bontatlanul visszaküldi. Össz. költségem 3.000.-)
Nem baj, ha nem kell már, mert megoldja máshogy, de legalább tenne bele a k...va csomagba 3.000.- et, és akkor csak az időm, meg a tel.számlát buktam!
Tiszteletem!
Ki mert elkövetni ilyen gaztettet...Fejét vétetjük a légy őszi szélben![]()
Én csak szimplán nem tudok eljutni, de ez azért már a pofátlanság netovábbja...
Így múlik el a világ dicsősége, az ilyenek miatt esnek el a "normális" emberek a jótól...
Attól, hogy ilyen emberek élnek, még nagyon sokan tisztelnek és becsülnek!
2013.09.13. 18:26
Tomi.i írta:Üdv mindenkinek!
Csak most keveredtem ide és szeretnék egy pár szót hozzá szólni a dolgokhoz!
Az első Bmw-met Budapesten vettem klubtagtól PeterE39-től idén tavasszal!Az átvizsgálás a Muha művekben történt,az előző tulaj is ott javítatta az autót és a hétvégére való tekintettel MuhaAti felajánlotta a segítségét!Minden oké volt szerencsére és azóta is csak apróságokkal küszködök!Ezekben a dolgokban rendszeresen kikérem Ati véleményét és készséggel segít mindig minden alkalommal!Sajnos én 300 km-re vagyok tőle de PÜ-ben vagy telefonon meg oldjuk a dolgot.Hiába került el messzire az autó továbbra is ő javítja virtuálisan!A tapasztalata és a tudása nagyon fontos,nem beszélve róla hogy ismeri az autómat!Persze van saját szerelőm is de szeretek biztos lenni a dolgomban és sajnos a máséban is hogy elkerüljem a kellemetlenségeket!Ezért hát mindenkinek csak meleg szívvel tudom ajánlani Muha Attilát,ha tehetném hozzá hordanám a verdát javíttatni de aki elérhető közelségben van hozzá az csak keresse fel személyesen bátran.Ezennel kívánok sok sikert a munkájához és jó egészséget Atinak és persze minden Bmw tulajnak!
2013.09.13. 19:14
Bummer írta:
Így múlik el a világ dicsősége, az ilyenek miatt esnek el a "normális" emberek a jótól...
2013.09.13. 20:35
muhaati írta:Bummer írta:
Azért az nem úgy van!!!!!!!!!!!!!!!![]()
( Egyébként azért nem írok nevet, mert lehetséges, hogy még a jövő héten rendezi az illető a sarat. Majd írok.)
2013.09.18. 08:39
2013.09.28. 08:38
muhaati írta:Bummer írta:
( Egyébként azért nem írok nevet, mert lehetséges, hogy még a jövő héten rendezi az illető a sarat. Majd írok.)
2013.10.08. 11:40
muhaati írta:muhaati írta:Bummer írta:
Nos: Nem sikerült realizálnia kedves klubtársnak a sár rendezése, többszöri megkeresés ellenére sem.
Az úr : Roky20 , memberlist.php?mode=viewprofile&u=5866
Köszönöm neki, hogy foglalkozhattam a problémájával, mehettem a postára, és elkölthettem 3.200.pénzt.
( Szerencsére nem ettől a kiadástól halok éhen, csak az elv, és az eljárás bosszant(ott).
2013.10.08. 12:04
Tomi.i írta:Ati!Ha akarod ukrán barátaimmal elintéztetem a dolgot.