Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIFI Upgarde

2013.12.08. 16:12

Csongi írta:Sziasztok!

http://aprod.hu/hirdetes/bmw-aux-adapte ... c;promoted

Ennek a vásárlásán gondolkozok, DE! A CD-táram nem jó sajnos. Végigpörgeti mind a 6 cd-t és közben hallani is, hogy kihúzza-visszateszi, de NO DISK, NO DISK, NO DISK. Kérdésem, ha ezt megvenném, tudnám hallgatni a zenét kinti forrásról, vagy ismét NO DISK. :D Az autómban 4:3-as navi van. Esetleg valami egyszerűbb megoldást tudnátok javasolni az MP3 lejátszáshoz FM transmitteren kívül? Előre is köszi!

Dension Bluetooth Lite

2013.12.08. 16:25

Haminda írta:

Ennek a vásárlásán gondolkozok, DE! A CD-táram nem jó sajnos. Végigpörgeti mind a 6 cd-t és közben hallani is, hogy kihúzza-visszateszi, de NO DISK, NO DISK, NO DISK. Kérdésem, ha ezt megvenném, tudnám hallgatni a zenét kinti forrásról, vagy ismét NO DISK. :D Az autómban 4:3-as navi van. Esetleg valami egyszerűbb megoldást tudnátok javasolni az MP3 lejátszáshoz FM transmitteren kívül? Előre is köszi!

Dension Bluetooth Lite

Esetleg tudsz egy linket? Előre is köszi! Rákerestem, de pontos infókat nem találtam!

2013.12.08. 19:34

Csongi írta:
Haminda írta:

Dension Bluetooth Lite

Esetleg tudsz egy linket? Előre is köszi! Rákerestem, de pontos infókat nem találtam!

Dension Gateway Lite Bluetooth

2013.12.08. 23:47

Haminda írta:
Csongi írta:
Haminda írta:

Dension Bluetooth Lite

Dension Gateway Lite Bluetooth

Köszönöm!

2013.12.08. 23:54

Valahogy nekem ez 10-szer bonyolultabb :? Kétlem, hogy az én ismereteim elegendőek lennének ezen briliáns marketingszöveggel ellátott termék beszereléséhez :D ... és nem utolsó sorban az ára is mintha vmivel borsosabb lenne, bár kétség kívül rengeteg pozitív tulajdonsággal bír :) Talán karácsonyra meglepem magam ezzel, de még be is kellene üzemelni :shock:

2013.12.09. 10:49

Csongi írta:Valahogy nekem ez 10-szer bonyolultabb :? Kétlem, hogy az én ismereteim elegendőek lennének ezen briliáns marketingszöveggel ellátott termék beszereléséhez :D ... és nem utolsó sorban az ára is mintha vmivel borsosabb lenne, bár kétség kívül rengeteg pozitív tulajdonsággal bír :) Talán karácsonyra meglepem magam ezzel, de még be is kellene üzemelni :shock:

Nekem egy olcsó féle van, ami tud MP3-at USB-ről, SD kártyáról és van AUX ki-, bemenete is.
ARCS-nak hívják és 50-60 ? körül van a német ebayen.
A bekötése is marha egyszerű, csak a CD-tár csatlakozójának helyére kell bedugni a magnó seggében.
Annyi a hátránya, hogy CD tár emulátorként működik, vagyis nem tudsz 6-nál több mappát és mappánként max 99 számot kezelni vele.
Részleteiért katt a képre.
Kép

2013.12.09. 11:33

Jerry írta:
Csongi írta:Valahogy nekem ez 10-szer bonyolultabb :? Kétlem, hogy az én ismereteim elegendőek lennének ezen briliáns marketingszöveggel ellátott termék beszereléséhez :D ... és nem utolsó sorban az ára is mintha vmivel borsosabb lenne, bár kétség kívül rengeteg pozitív tulajdonsággal bír :) Talán karácsonyra meglepem magam ezzel, de még be is kellene üzemelni :shock:

Nekem egy olcsó féle van, ami tud MP3-at USB-ről, SD kártyáról és van AUX ki-, bemenete is.
A bekötése is marha egyszerű, csak a CD-tár csatlakozójának helyére kell bedugni a magnó seggében.
Annyi a hátránya, hogy CD tár emulátorként működik, vagyis nem tudsz 6-nál több mappát és mappánként max 99 számot kezelni vele.
Kép

Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?

2013.12.09. 11:43

Csongi írta:
Jerry írta:

Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?

Navi esetén a csomagtartóban lehet beköltni ezeket általában, ahol a rádiómodul és a CD tár van.

2013.12.09. 11:53

PeterE39 írta:
Csongi írta:Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?

Navi esetén a csomagtartóban lehet beköltni ezeket általában, ahol a rádiómodul és a CD tár van.

Így van, navis szett esetében a rádiómodulnál kell, mivel a CD tár is oda csatlakozik.
Magyar oldal sajna nincs. Ideje beletanulni az ebay vágásába! Sokszor lesz hasznodra!

2013.12.09. 12:32

Jerry írta:
PeterE39 írta:
Csongi írta:Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?

Így van, navis szett esetében a rádiómodulnál kell, mivel a CD tár is oda csatlakozik.
Magyar oldal sajna nincs. Ideje beletanulni az ebay vágásába! Sokszor lesz hasznodra!

Értem, köszi szépen! :)

2013.12.30. 18:20

Üdv!

Szeretnék csinálni egy aux kábelt az autómhoz, ugyanis a neten felfedezett viszonylag normálisan kivitelezettek durva árban vannak.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-AUX-Cable ... 2576a7c958
A kérdésem az lenne hogy ennek a minősége mennyiben lehet másabb mint pl egy Dension gateway 300 ba vezetve a jelet?(nem tudom hogy a dension átalakítja e digitális jellé és így továbbítja, vagy ugyan úgy analógként küldi-e tovább?(Esetleg még rosszabb is Densionnal mivel több részen megy át az analóg jel ergo több zajt szedhet össze).
Az autóm 2004.12 havi MK4 16:9 kijelzővel.Még nem szedtem szét, de feltételezhetően az utána olvasásból a kötegen ott lóg a 3 pines csati ami a BM54-től jön hátulról.Olvastam olyan megoldást is ahol hátul közvetlen a rádiómodulra teszik ezt az aux bemenetet.
Szóval a kérdésem honnan lehet venni olyan 3 pines csatlakozót amire ráforraszthatom a jack csatit,(ellenállást, kondikat)?Esetleg aki csinált itt a fórumon hátha tudja.

2013.12.30. 18:44

lela írta:Üdv!

Szeretnék csinálni egy aux kábelt az autómhoz, ugyanis a neten felfedezett viszonylag normálisan kivitelezettek durva árban vannak.
A kérdésem az lenne hogy ennek a minősége mennyiben lehet másabb mint pl egy Dension gateway 300 ba vezetve a jelet?(nem tudom hogy a dension átalakítja e digitális jellé és így továbbítja, vagy ugyan úgy analógként küldi-e tovább?(Esetleg még rosszabb is Densionnal mivel több részen megy át az analóg jel ergo több zajt szedhet össze).
Az autóm 2004.12 havi MK4 16:9 kijelzővel.Még nem szedtem szét, de feltételezhetően az utána olvasásból a kötegen ott lóg a 3 pines csati ami a BM54-től jön hátulról.Olvastam olyan megoldást is ahol hátul közvetlen a rádiómodulra teszik ezt az aux bemenetet.
Szóval a kérdésem honnan lehet venni olyan 3 pines csatlakozót amire ráforraszthatom a jack csatit,(ellenállást, kondikat)?Esetleg aki csinált itt a fórumon hátha tudja.

Szia!
Hátha segít.

Idézet: INNEN
E39 E46 X3 X5 Z4 AUDIO BEMENET

3.5mm-es Jack bemenet. (Kompatibilis: iPhone, iPod, Androidos telefonok, GPS és minden amin fülhallgató csatlakozó van)
Választható lengő 1.5m kábelen apa csatlakozóval vagy műszerfalba szerelhető anya csatlakozóval .

Ennek a kábelnek a segítségével telefonodról vagy MP3 lejátszódról hallgathadot zenéd CD minőségben. Kihangosítókénet is lehet használni, ebben az esetben hangot a kocsi hangszóróin hallod, a telefon pedig a saját beépített mikrofonját használja. Teljesen jó a minősége!

2 féle megoldást kínálok:

AUX ADAPTER:
Business CD! rádiókhoz e46, e39, x3, x5, z4 amiken van MODE gomb és 2002/9-hónál fiatalabbak.

NagyNAVIS fejegységekhez e46/e39/e53 amelynél a BM54 Modul gyártási dátuma 2002/9 hónál fiatalabb!

CD TÁR ADAPTER:
Ha a rádiód öregebb 2002/9-nél vagy nem támogatja az AUX funkciót, ellenben rendelkezel CD tárral, akkor van lehetőséged külső AUDIO jelet bevinni a fejegységedbe. FONTOS: csak akkor lehetséges ha van CD tárad. Ezt a kábelt csatlakoztatva CD tár funkcióra váltva, nem a tárból hanem a telefonodról vagy mp3 lejátszódról tudod hallgatni a zenét.

A 2002/9 az a Rádió vagy a BM54 modul gyártási dátuma NEM pedig az autóé!! Ezt a rádió vagy a BM54 tetején levő matricán tudod ellenőrizni!!!

Az adapterek ára 2500Ft!

Személyesen Budapest vehető át.
Posta pufis borítékban!
Ajánlott elsőbbségivel előreutalással: 500Ft
Utánvéttel: 1300 Ft

érdeklődni:
bmwaudiobox@gmail.com
telefonszám: e-mailben vagy privátban

Érdeklődj bártan segítek ha tudok!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: lela
Értékelés: 4.76%

2013.12.30. 19:34

A témával kapcsolatban, ha ki van építve a teljes gyári Bluetooth rendszer akkor azon keresztül telefonról tudok zenét lejátszani?

2013.12.30. 19:39

gulyasalex írta:A témával kapcsolatban, ha ki van építve a teljes gyári Bluetooth rendszer akkor azon keresztül telefonról tudok zenét lejátszani?
Ha a teló rendszerére gondolsz akkor nem.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.12.30. 20:04

admin írta:
gulyasalex írta:A témával kapcsolatban, ha ki van építve a teljes gyári Bluetooth rendszer akkor azon keresztül telefonról tudok zenét lejátszani?
Ha a teló rendszerére gondolsz akkor nem.

:facepalm: pedig reménykedtem benne... Akkor marad az aux kiépítése

2014.01.01. 19:24

lela írta:Üdv!

Vaterán keress rá, van olcsóbban is.

2014.01.01. 21:52

Sziasztok, érdekelne, hogy akinek van gyári nokia mélynyomója, mi a véleménye róla tényleg szép mélyet tol illetve bír némi hangerőt is vagy ott elfogy?......Pmiki azzal kezdte a fórumot, hogy neki nem volt elég, de én nem szeretnék hangnyomás versenyt nyerni, csak élvezni némi mélyet, van egy kicsi pár 10 wattos ládám, de kevésnek érzem, talán amiatt is mert nagyon szigetelt a csomagtér(sedan), és gondoltam egy gyári nokia mély jól nézne ki, mert gyári...A másik kérdésem, hogy ha jól tudom, az említett mély 8 ohmos, tudnék 4 ohmosat csinálni belőle valami ellenállással? (az erősítőm adott, a jelenlegit használnám)

2014.01.01. 23:59

Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.

Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a sízsákodat beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a sízsák helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a sízsák megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NagyMatyas 2014.01.02. 00:37-kor.

2014.01.02. 00:22

nagy.matyika írta:Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.

Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a könyöklődet beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a könyöklő helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a könyöklő megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad :wink:

A sizsakra gondoltal, azt lattam kiszedik vagy kivagjak es leszovetezik?
A konyoklot miert kellene megszuntetni nem eleg lehajtani?

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2014.01.02. 00:26

nagy.matyika írta:Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.

Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a könyöklődet beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a könyöklő helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a könyöklő megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad :wink:

Ezt szomorúan hallom, csak az tetszett volna a gyáriban, hogy nem csak dübörög valami hátul, ami szétveri a kasznit meg masszírozza a hátam, hanem a hasznos lágyabb mély hangok rögtön az utastérbe kerülnek, amin még gondolkoztam, hogy egy Blaupunkt gtb 8A aktív mélybe befektetek....a másik bajom persze, hogy csak 13 centisek az ajtóhangszórók, e46 gyári szettet hallottam már abban 16 centisek a mélyek, ha jól tudom, már külön mély nélkül is azt mondom hogy elviselhetően szól...
Hozzászólás küldése

VigLink badge