![]() |
2013.12.08. 16:12
Csongi írta:Sziasztok!
http://aprod.hu/hirdetes/bmw-aux-adapte ... c;promoted
Ennek a vásárlásán gondolkozok, DE! A CD-táram nem jó sajnos. Végigpörgeti mind a 6 cd-t és közben hallani is, hogy kihúzza-visszateszi, de NO DISK, NO DISK, NO DISK. Kérdésem, ha ezt megvenném, tudnám hallgatni a zenét kinti forrásról, vagy ismét NO DISK.Az autómban 4:3-as navi van. Esetleg valami egyszerűbb megoldást tudnátok javasolni az MP3 lejátszáshoz FM transmitteren kívül? Előre is köszi!
2013.12.08. 16:25
Haminda írta:Csongi írta:Sziasztok!
Ennek a vásárlásán gondolkozok, DE! A CD-táram nem jó sajnos. Végigpörgeti mind a 6 cd-t és közben hallani is, hogy kihúzza-visszateszi, de NO DISK, NO DISK, NO DISK. Kérdésem, ha ezt megvenném, tudnám hallgatni a zenét kinti forrásról, vagy ismét NO DISK.Az autómban 4:3-as navi van. Esetleg valami egyszerűbb megoldást tudnátok javasolni az MP3 lejátszáshoz FM transmitteren kívül? Előre is köszi!
Dension Bluetooth Lite
2013.12.08. 19:34
Csongi írta:Haminda írta:Csongi írta:Sziasztok!
Dension Bluetooth Lite
Esetleg tudsz egy linket? Előre is köszi! Rákerestem, de pontos infókat nem találtam!
2013.12.08. 23:47
Haminda írta:Csongi írta:Haminda írta:Csongi írta:Sziasztok!
Dension Bluetooth Lite
Esetleg tudsz egy linket? Előre is köszi! Rákerestem, de pontos infókat nem találtam!
Dension Gateway Lite Bluetooth
2013.12.08. 23:54
2013.12.09. 10:49
Csongi írta:Valahogy nekem ez 10-szer bonyolultabbKétlem, hogy az én ismereteim elegendőek lennének ezen briliáns marketingszöveggel ellátott termék beszereléséhez
... és nem utolsó sorban az ára is mintha vmivel borsosabb lenne, bár kétség kívül rengeteg pozitív tulajdonsággal bír
Talán karácsonyra meglepem magam ezzel, de még be is kellene üzemelni
2013.12.09. 11:33
Jerry írta:Csongi írta:Valahogy nekem ez 10-szer bonyolultabbKétlem, hogy az én ismereteim elegendőek lennének ezen briliáns marketingszöveggel ellátott termék beszereléséhez
... és nem utolsó sorban az ára is mintha vmivel borsosabb lenne, bár kétség kívül rengeteg pozitív tulajdonsággal bír
Nekem egy olcsó féle van, ami tud MP3-at USB-ről, SD kártyáról és van AUX ki-, bemenete is.
ARCS-nak hívják és 50-60 ? körül van a német ebayen.
A bekötése is marha egyszerű, csak a CD-tár csatlakozójának helyére kell bedugni a magnó seggében.
Annyi a hátránya, hogy CD tár emulátorként működik, vagyis nem tudsz 6-nál több mappát és mappánként max 99 számot kezelni vele.
Részleteiért katt a képre.
2013.12.09. 11:43
Csongi írta:Jerry írta:Csongi írta:Valahogy nekem ez 10-szer bonyolultabbKétlem, hogy az én ismereteim elegendőek lennének ezen briliáns marketingszöveggel ellátott termék beszereléséhez
Nekem egy olcsó féle van, ami tud MP3-at USB-ről, SD kártyáról és van AUX ki-, bemenete is.
ARCS-nak hívják és 50-60 ? körül van a német ebayen.
A bekötése is marha egyszerű, csak a CD-tár csatlakozójának helyére kell bedugni a magnó seggében.
Annyi a hátránya, hogy CD tár emulátorként működik, vagyis nem tudsz 6-nál több mappát és mappánként max 99 számot kezelni vele.
Részleteiért katt a képre.
Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?
2013.12.09. 11:53
PeterE39 írta:Csongi írta:Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?
Navi esetén a csomagtartóban lehet beköltni ezeket általában, ahol a rádiómodul és a CD tár van.
2013.12.09. 12:32
Jerry írta:PeterE39 írta:Csongi írta:Ahham ez már szimpibb, köszönöm! Esetleg olyan linked nincs, ami magyar oldal és onnan tudnám rendelni e körüli árkategóriában. (sajnos nem vágom az ebayt) A bekötést pedig hátul végzem, ahol a CD táram van, vagy kiszedem a 4:3-as fejegységet és annak a seggében?
Navi esetén a csomagtartóban lehet beköltni ezeket általában, ahol a rádiómodul és a CD tár van.
Így van, navis szett esetében a rádiómodulnál kell, mivel a CD tár is oda csatlakozik.
Magyar oldal sajna nincs. Ideje beletanulni az ebay vágásába! Sokszor lesz hasznodra!
2013.12.30. 18:20
2013.12.30. 18:44
lela írta:Üdv!
Szeretnék csinálni egy aux kábelt az autómhoz, ugyanis a neten felfedezett viszonylag normálisan kivitelezettek durva árban vannak.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-AUX-Cable ... 2576a7c958
A kérdésem az lenne hogy ennek a minősége mennyiben lehet másabb mint pl egy Dension gateway 300 ba vezetve a jelet?(nem tudom hogy a dension átalakítja e digitális jellé és így továbbítja, vagy ugyan úgy analógként küldi-e tovább?(Esetleg még rosszabb is Densionnal mivel több részen megy át az analóg jel ergo több zajt szedhet össze).
Az autóm 2004.12 havi MK4 16:9 kijelzővel.Még nem szedtem szét, de feltételezhetően az utána olvasásból a kötegen ott lóg a 3 pines csati ami a BM54-től jön hátulról.Olvastam olyan megoldást is ahol hátul közvetlen a rádiómodulra teszik ezt az aux bemenetet.
Szóval a kérdésem honnan lehet venni olyan 3 pines csatlakozót amire ráforraszthatom a jack csatit,(ellenállást, kondikat)?Esetleg aki csinált itt a fórumon hátha tudja.
2013.12.30. 19:34
2013.12.30. 19:39
Ha a teló rendszerére gondolsz akkor nem.gulyasalex írta:A témával kapcsolatban, ha ki van építve a teljes gyári Bluetooth rendszer akkor azon keresztül telefonról tudok zenét lejátszani?
2013.12.30. 20:04
admin írta:Ha a teló rendszerére gondolsz akkor nem.gulyasalex írta:A témával kapcsolatban, ha ki van építve a teljes gyári Bluetooth rendszer akkor azon keresztül telefonról tudok zenét lejátszani?
pedig reménykedtem benne... Akkor marad az aux kiépítése
2014.01.01. 19:24
lela írta:Üdv!
Szeretnék csinálni egy aux kábelt az autómhoz, ugyanis a neten felfedezett viszonylag normálisan kivitelezettek durva árban vannak.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-AUX-Cable ... 2576a7c958
A kérdésem az lenne hogy ennek a minősége mennyiben lehet másabb mint pl egy Dension gateway 300 ba vezetve a jelet?(nem tudom hogy a dension átalakítja e digitális jellé és így továbbítja, vagy ugyan úgy analógként küldi-e tovább?(Esetleg még rosszabb is Densionnal mivel több részen megy át az analóg jel ergo több zajt szedhet össze).
Az autóm 2004.12 havi MK4 16:9 kijelzővel.Még nem szedtem szét, de feltételezhetően az utána olvasásból a kötegen ott lóg a 3 pines csati ami a BM54-től jön hátulról.Olvastam olyan megoldást is ahol hátul közvetlen a rádiómodulra teszik ezt az aux bemenetet.
Szóval a kérdésem honnan lehet venni olyan 3 pines csatlakozót amire ráforraszthatom a jack csatit,(ellenállást, kondikat)?Esetleg aki csinált itt a fórumon hátha tudja.
2014.01.01. 21:52
2014.01.01. 23:59
2014.01.02. 00:22
nagy.matyika írta:Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.
Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a könyöklődet beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a könyöklő helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a könyöklő megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad
2014.01.02. 00:26
nagy.matyika írta:Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.
Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a könyöklődet beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a könyöklő helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a könyöklő megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad