![]() |
2014.02.02. 20:58
telegdyd írta:Sziasztok!
'96-os 523i szedánba keresek bal első ajtókárpitot.
Köszönöm előre is.
2014.02.02. 21:16
Schnitzer írta:és milyet????????????plüss-szövet-bőr? fekete-szürke.....stb
így nehéz lesz
2014.02.03. 14:07
2014.02.03. 14:21
telegdyd írta:Közben elmentem az autóhoz a kárpitért, jól emlékeztem, tényleg kék. [kép]
Felhívtam pár bontót azóta és sehol sem volt. Ha itt lenne valakinek, vagy tud bontót ahol talán van, jelentkezzen feltétlenül, megegyezünk!
2014.02.05. 22:22
2014.02.08. 01:20
2014.02.08. 22:19
2014.02.08. 22:29
Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.
(Ugyan van már egy opcióm, de az momentán nem fér bele a költségvetésbe)
2014.02.08. 23:28
csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok:). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, mert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?
Keresek eredeti szivargyújtó aljzatot csomagtartó kárpitba is.
2014.02.09. 00:17
leslie írta:csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... TnszSlj_71). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, ert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?
Keresek eredeti szivargyújtó aljzatot csomagtartó kárpitba is. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... p9BGfTc2tw
Oregem, te mindig olyan dolgokat keresel, ami egen-foldon nincs![]()
Minden rossz indulat es kotoszkodey nelkul : volt mar olyan, hogy talaltal valamit nem horror aron ?
2014.02.09. 01:22
leslie írta:
Minden rossz indulat es kotoszkodey nelkul : volt mar olyan, hogy talaltal valamit nem horror aron ?
2014.02.09. 03:12
Haminda írta:leslie írta:csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... TnszSlj_71). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, ert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?
Keresek eredeti szivargyújtó aljzatot csomagtartó kárpitba is. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... p9BGfTc2tw
e39ben gyárilag nem volt elérhető a hátul ülőknek a 12v. e38ban van, de tudtommal abban is csak egyes.
(Nehezen tudok elképzelni egy nem bazári kinézetű megoldást.)
2014.02.09. 03:15
leslie írta:csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok:). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, mert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?
2014.02.09. 04:44
csiatt írta:leslie írta:csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok:). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, mert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?
Persze. Amit akartam megtaláltam/vagy megtalálom, csak utánna kell menni. Nem létszükség semmi, úgyhogy ráérek minden ilyesmivel.
Azért van egy pár dolog még a listámon. Sajnos azokat még jó áron nem találtam meg. De előbb utóbb...
Van egy projekt terv-listámNem sorrendben haladok, hanem mikor mit találok... Így olcsóbb
2014.02.09. 09:45
csiatt írta:Volt e39-ben is csak rettentő ritka (mint a hátsó hűtött pohártartó). De nem is ilyet keresek, hanem síma első középkonzolban felnyílót. A többit én oldanám meg kis műanyagozással elektronikával és egy tárolórekesz átalakításával. Bazári dolgot nem szoktam. Egy autóm sem volt még bazári, vagy tecsós, vagy homasitás, de még bombasztikos semNyílván audió, videó bemenet sem volt a hátsó ülőknek gyárilag
2014.02.09. 11:40
Schnitzer írta:Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.
Látom türelmetlen vagy nagyon"Ha a drága nem felel meg,akkor miért nem vársz egy kicsit és lesz olcsóbban"De te tudod................
Amúgy Bencének van szerintem
2014.02.09. 21:18
Zo78 írta:Schnitzer írta:Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.
Látom türelmetlen vagy nagyon"Ha a drága nem felel meg,akkor miért nem vársz egy kicsit és lesz olcsóbban"De te tudod................
Teljesen jogos !![]()
Bummer is nyakon hajított virtuálisan.
Senki sem tökéletes...
![]()
Köszi, Bencét még megkeresem, de már tényleg leállok...
2014.02.09. 23:34
Schnitzer írta:Zo78 írta:Schnitzer írta:Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.
Teljesen jogos !![]()
Senki sem tökéletes...
![]()
Jövőhéten jön a 25D abban lesz,nyugi.......
2014.02.09. 23:45
Schnitzer írta:Zo78 írta:Schnitzer írta:Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.
Teljesen jogos !![]()
Senki sem tökéletes...
![]()
Jövőhéten jön a 25D abban lesz,nyugi.......
2014.02.10. 00:00