Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Utastér alkatrész.

2014.02.02. 20:58

telegdyd írta:Sziasztok!

'96-os 523i szedánba keresek bal első ajtókárpitot.
Köszönöm előre is.

és milyet????????????plüss-szövet-bőr? fekete-szürke.....stb
így nehéz lesz :wink:

2014.02.02. 21:16

Schnitzer írta:és milyet????????????plüss-szövet-bőr? fekete-szürke.....stb
így nehéz lesz :wink:

Bocs, most kapcsoltam hogy lemaradt ez az információ... :)
Szövet, és kék (?) színű. Nem vagyok benne biztos, szóval itt egy kép a másik oldalról. (Eddig összesen néhány órát ültem az autóban és most várja a forgalomba a helyezését)

2014.02.03. 14:07

Közben elmentem az autóhoz a kárpitért, jól emlékeztem, tényleg kék. [kép]

Felhívtam pár bontót azóta és sehol sem volt. Ha itt lenne valakinek, vagy tud bontót ahol talán van, jelentkezzen feltétlenül, megegyezünk! :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek telegdyd az itt látható tagok köszönték meg: Qwerti
Értékelés: 4.76%

2014.02.03. 14:21

telegdyd írta:Közben elmentem az autóhoz a kárpitért, jól emlékeztem, tényleg kék. [kép]

Felhívtam pár bontót azóta és sehol sem volt. Ha itt lenne valakinek, vagy tud bontót ahol talán van, jelentkezzen feltétlenül, megegyezünk! :)

Igen nem lesz egyszerű, k?k is, meg egy darabot...........Hát sok sikert, hátha

2014.02.05. 22:22

2003as 525d-be keresek légzsákot. 4agú, multis.

2014.02.08. 01:20

Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: Kép). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, mert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?

Keresek eredeti szivargyújtó aljzatot csomagtartó kárpitba is. Kép

2014.02.08. 22:19

2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.

(Ugyan van már egy opcióm, de az momentán nem fér bele a költségvetésbe :( )

2014.02.08. 22:29

Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.

Látom türelmetlen vagy nagyon"Ha a drága nem felel meg,akkor miért nem vársz egy kicsit és lesz olcsóbban"De te tudod................
Amúgy Bencének van szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, Zo78
Értékelés: 9.52%

2014.02.08. 23:28

csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: Kép). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, mert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?

Oregem, te mindig olyan dolgokat keresel, ami egen-foldon nincs :shock:
Minden rossz indulat es kotoszkodey nelkul : volt mar olyan, hogy talaltal valamit nem horror aron ?

2014.02.09. 00:17

leslie írta:
csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... TnszSlj_71). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, ert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?

Keresek eredeti szivargyújtó aljzatot csomagtartó kárpitba is. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... p9BGfTc2tw

Minden rossz indulat es kotoszkodey nelkul : volt mar olyan, hogy talaltal valamit nem horror aron ?

e39ben gyárilag nem volt elérhető a hátul ülőknek a 12v. e38ban van, de tudtommal abban is csak egyes.
(Nehezen tudok elképzelni egy nem bazári kinézetű megoldást.)

2014.02.09. 01:22

leslie írta:

:hehe

2014.02.09. 03:12

Haminda írta:
leslie írta:
csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... TnszSlj_71). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, ert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?

Keresek eredeti szivargyújtó aljzatot csomagtartó kárpitba is. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... p9BGfTc2tw

e39ben gyárilag nem volt elérhető a hátul ülőknek a 12v. e38ban van, de tudtommal abban is csak egyes.
(Nehezen tudok elképzelni egy nem bazári kinézetű megoldást.)

Volt e39-ben is csak rettentő ritka (mint a hátsó hűtött pohártartó). De nem is ilyet keresek, hanem síma első középkonzolban felnyílót. A többit én oldanám meg kis műanyagozással elektronikával és egy tárolórekesz átalakításával. Bazári dolgot nem szoktam. Egy autóm sem volt még bazári, vagy tecsós, vagy homasitás, de még bombasztikos sem :D Nyílván audió, videó bemenet sem volt a hátsó ülőknek gyárilag :D

2014.02.09. 03:15

leslie írta:
csiatt írta:Multimédiás projektemhez keresek 2db szivargyújtó foglalatot/aljzatot, amit egy panelba (a hátsó középső szellőző alá) be tudok építeni (ilyesmit akarok: Kép). Jó lenne ha a narancssárga keretes eredeti e39 szivargyújtó aljzat lenne, mert az mégiscsak jobban mutatna . Illetve létezik-e ebből olyan aminek a széle világít?

Persze. Amit akartam megtaláltam/vagy megtalálom, csak utánna kell menni. Nem létszükség semmi, úgyhogy ráérek minden ilyesmivel.
Azért van egy pár dolog még a listámon. Sajnos azokat még jó áron nem találtam meg. De előbb utóbb...
Van egy projekt terv-listám :) Nem sorrendben haladok, hanem mikor mit találok... Így olcsóbb :D

2014.02.09. 04:44

csiatt írta:
leslie írta:

Persze. Amit akartam megtaláltam/vagy megtalálom, csak utánna kell menni. Nem létszükség semmi, úgyhogy ráérek minden ilyesmivel.
Azért van egy pár dolog még a listámon. Sajnos azokat még jó áron nem találtam meg. De előbb utóbb...
Van egy projekt terv-listám :) Nem sorrendben haladok, hanem mikor mit találok... Így olcsóbb :D

A csomagtartoba valo aljzat kaphato a bmw-nel es nem is tul draga. Ha sedanhoz valot nem talalsz, akkor kerj e46-ba valot, az is egyenes keretu.

2014.02.09. 09:45

csiatt írta:Volt e39-ben is csak rettentő ritka (mint a hátsó hűtött pohártartó). De nem is ilyet keresek, hanem síma első középkonzolban felnyílót. A többit én oldanám meg kis műanyagozással elektronikával és egy tárolórekesz átalakításával. Bazári dolgot nem szoktam. Egy autóm sem volt még bazári, vagy tecsós, vagy homasitás, de még bombasztikos sem :D Nyílván audió, videó bemenet sem volt a hátsó ülőknek gyárilag :D

:O ez számomra újdonság, de az biztos, hogy Veled nem szállok vitába extrák terén :D
Van amúgy egy középkonzolom, megnézem benne van-e az aljzat is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2014.02.09. 11:40

Schnitzer írta:
Zo78 írta:2001/4. havi E39-be keresek kétindítós multis légzsákot, "buszkormányba" valót.

Látom türelmetlen vagy nagyon"Ha a drága nem felel meg,akkor miért nem vársz egy kicsit és lesz olcsóbban"De te tudod................

Teljesen jogos ! :facepalm: :? Bummer is nyakon hajított virtuálisan. :mrgreen: Senki sem tökéletes... :doglotlo:
Köszi, Bencét még megkeresem, de már tényleg leállok...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.02.09. 21:18

Zo78 írta:
Schnitzer írta:

Teljesen jogos ! :facepalm: :? Bummer is nyakon hajított virtuálisan. :mrgreen: Senki sem tökéletes... :doglotlo:

Jövőhéten jön a 25D abban lesz,nyugi....... :wink:

2014.02.09. 23:34

Schnitzer írta:
Zo78 írta:
Schnitzer írta:

:mrgreen:

2014.02.09. 23:45

Schnitzer írta:
Zo78 írta:
Schnitzer írta:

Az valos onkritika egy lepessel mindig kozelebb visz a tokeletesseg fele vezeto rogos uton ;)

En csak javasoltam, h ha Schnitzer pl 18e-ert adott egy M-es multikormit egy buszkormanyert meg 25e nem eppen realis... :D

En sem a turelmemrol vagyok hires...de Szabi jot ad jo aron...ahogy Bence is mondta...ki kell seggelni...de megeri... :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bummer 2014.02.10. 00:04-kor.

2014.02.10. 00:00

Ugyanilyen kormányt keresnék,ugyanilyen fekete betéttel.Csak olyan érdekel,amit nem kell újrabőrözni:
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepk ... 05369.html
Hozzászólás küldése

VigLink badge