* *
Pontos idő: 2026.08.05. 09:18

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099, 1100 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2014.06.13. 10:19 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 542 alkalommal
Kapott köszik: 774 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2001
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
morv írta:
Volt valaki ma a tesztvezetesen? Tapasztalatok?

Én voltam tegnap.
Jár egy köszi Jacksonnak az infóért!
Az online regisztráció simán ment. Sikerült autót és időpontot is választani.
Egy "sima" 5-ös limuzint foglaltam.
A helyszínre érve, a regisztrációs pultnál kicsit várnom kellett, így 10 perc el is ment az egy órából. Azt mondták, ne aggódjak, annyival hosszabb lesz a vége. Természetesen nem lett. :( De így is nagy élmény volt.
520 dezsőt kaptam. Automata váltós, bőr üléses.
Sokat nem magyarázott a srác, aki velem jött, mert nagyban nem különbözött a jó öreg E39 automatától. Vagyis mégis. Ég és föld! De minden adja magát, pár kilométer alatt készség szinten ment a jármű terelgetése.
Ami kis megszokást igényelt, az az indexkapcsoló kezelése. Itt már nem marad bent jobb- bal állásban, mindig visszatér középre. Ha kicsit érsz hozzá, akkor 3-at villant és annyi. Ha tovább tolod, akkor folyamatosan indexel, amíg újra picit meg nem bököd az ellenkező irányba vagy a kormánnyal nem tekersz ellentétesen. A lényeg, hogy mindig középen áll. Szóval kicsit szokni kell, de hát valamit mindig kell újítani, mégha nincs is sok értelme.
Az automata egy 8 fokozatú váltó volt. Nagyon szépen tette a dolgát eco és sport módban is. És ez már az a technika, amikor az automatával szerelt jármű kevesebbet fogyaszt, mint a manuális testvére.
A kijelző szép nagy. Színes, szagos, magyarul beszélős és feliratozott. Az autó komplett kezelési kézikönyve benne van. Pirosnál, sorompónál nincsenek többet unalmas percek! Természetesen a navigáció is ungarische volt. Ami vicces, bár kissé felesleges opció (de lehet, hogy ez is csak szokás kérdése), hogy a kezelő gomb tetejére lehet ujjal betűket firkálni, amit - jó esetben - felismer a szoftver. Ahogy elnéztem, azért tekerve gyorsabban meg lehet találni még a "W"-t is.
Számomra újdonság a szintén gombbal működő kézifék, a start-stop rendszer (kikapcsolható) és egy extra visszagurulás gátló gomb, bár automatánál ezt is meglehetősen indokolatlannak találtam.
Amúgy ez az 520d majdnem alapfelszereltségű volt, ennek ellenére döbbenetes az élmény, amit adott. Még 4 hengerrel is. A kis TDS-em nyomába sem érhet az öcsinek. 20 év azért nagy idő! Főleg a technológiai iparban. Örülök, hogy nem lazsálnak a bajor mérnökök.
Talán 10 év múlva lesz lehetőségem átülni egy hasonló vasba, addig meg csak imádkozok, hogy az a rengeteg elektronika, ami vezérel egy mai autót megéri a következő évtizedet.

U.I.: Köszönet a szervezőknek a próbakör végén kapott finom szendvicsekért és ásványvízért!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 3 Bummer, morv, Zo78
Értékelés: 14.29%
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2014.06.13. 11:30 
Guru
Guru

Adott köszi: 379 alkalommal
Kapott köszik: 374 alkalommal
Motor tipusa: M54B30
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (2)
Jerry írta:
Amúgy ez az 520d majdnem alapfelszereltségű volt, ennek ellenére döbbenetes az élmény, amit adott. Még 4 hangerrel is. A kis TDS-em nyomába sem érhet az öcsinek. 20 év azért nagy idő!

Anno a totalcar oldalon is zengedeztek az 520d-ről, milyen csendes, erős, stb.
Gyk. csak azt nem mondták, hogy tök fölösleges a 6 henger.
Viszont a túlelektronizáltság (ami persze nem csak BMW jellemző) időtállóságával kapcsolatos aggályok is elég erősek.

Jerry írta:
Talán 10 év múlva lesz lehetőségem átülni egy hasonló vasba, ...

Így vagyunk ezzel még páran. :neutral:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zo78 2014.06.14. 18:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.13. 22:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Évjárata: 2000
Blog: Blog megtekintése (3)
Na én is túl vagyok az f30 tesztvezetésén. Ha gép elé kerülök beszámolok.
Haminda aki nagyon szépen köszöni Jacksonnak. :-D

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.14. 01:49 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 74 alkalommal
Kapott köszik: 299 alkalommal
Motor tipusa: M57 M62
Évjárata: 2002
Blog: Blog megtekintése (4)
Én is tiszteletemet tettem! 520 XD touring :)
Beszámoló hamarosan !

:doglotlo:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanyobence 2014.06.14. 23:53-kor.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.14. 23:20 
Moderátor
Moderátor

BMW DRIVE@WORK
2014.06.13.

Sziasztok.

Akkor tartanék egy élménybeszámolót a DRIVE@WORK nevű rendezvényről.

Először is szeretném megköszönni a tájékoztatást, és az ajánlást Jackson-nak. KÖSZÖNÖM!

Kép

Kezdeném a legelején. a http://WWW.BMW.HU weboldalon sikeresen foglaltam 2 időpontot 2 különböző BMW modellre.

Elsőnek a 3-as széria egyik érdekessége, a Gran Turismo került kiválasztásra

Másodiknak már gondoltam a jövőre és a 5-ös széria Touring változatára esett a választásom.

A 2 tesztelt autó

Kép

A tesztnapom elég korán, és picit messze kezdődött Budapesttől és a BMW stand-tól. Pontosan Eger Városában. Az ott eltöltött program, és várakozás miatt hirtelen időzavarba kerültem, és mire feleszméltem, már későnek éreztem. Mivel 12.30-ra volt lefoglalva a 3-as GT, és még 11 kor Eger Belvárosában kavirnyásztam. Kapcsolt az agyam, hogy minden félbeszakít, fordulás és tűz BP. ( 1 órát elnéztem kicsit)

A szeretett 25D-m gond nélkül megoldotta a dolgot. A belvárosi Pénteki dugó miatt, parkolással csak 9 percet késtünk.

A Irodaházak között egy stílusos kis BMW stand forralta a levegőt, és az itt ott leparkolt BMW-k. A késésünket egy kedves mosoly le is zárta a hostes-ek részéről, és máris kezdődhetett a regisztráció.

Ezt követően odakísértek minket a 3-as GT BMW-hez. Amit nem én hanem Noémi vezetett , én csak utasként vettem részt ezen a teszten.
Egy kedves fiatal úriember fogadott minket, aki készségesen körbemutogatta az autót, megismertette velünk a paramétereket, majd beültünk.
Az Instruktorunk kedvessége és szakmai felkészültsége nem hagy kívánni valót maga után. Segített Noéminek mindenben, hogy elfoglalhassa a megfelelő vezetési pozíciót, majd megbarátkoztatta a technikával.

És itt duplán érdekessé vált a teszt, mivel Noémi automatát nem vezetett még, és sose vezetett Budapesten. Így a legjobb elkezdeni szerintem :)

Az Instruktor srác kedvesen megtanította az automata váltó használatára, és az automata vezetés apró, de annál fontosabb mozzanataira.
Noémi picit félősen, de rám annál jobban haragudva :mrgreen: , de megkezdte a nagy utat. a 2000-es Dízel erőforrással szerelt 3-as igazán kezes volt hozzá, percek alatt összeszokott párosként működtek, mintha régi barátok lennének. Miközben haladtunk a városban, néha elgyönyörködtem a beltér ízléses és igazán kellemes kialakításában. Az anyagminőség zseniális, dizájn csillagos 5-ös.
A kipróbált modell egy több mint 14 millió forintos áron gazdát kereső igazi szépség volt. Felszereltségére panasz nem lehetett.
A próbakört gondosan megválasztva próbáltak minden körülményt belecsempészni, hogy igazán élmény legyen a tesztút. Belváros, és országút egyaránt. Noémi igazán profi módon terelgette a GT-t a városban, majd az országúton is, később megjegyezte nagyon beleszeretett a 8 sebességes automata váltóval szerelt kisnagy 3-asba. ami igazi élményekkel gazdagította őt. Imádta vezetni. Kezdett megbocsájtani nekem, már nem akart megölni, hogy úgymond betoltam őt egy új BMW volán mögé. Félt a dologtól, de mikor végeztünk, láttam, hogy boldog volt, élvezte, és ezt az érzést a BMW váltotta ki belőle. Igazán jól sikerült a 3-as GT.

A próbakör végén egy kérdőívet kaptunk, aminek a kitöltése után a Hostes-ek kezünkbe nyomtak egy-egy fehér papír "uzsonnás dobozt" valamit jéghideg ásványvizet. Itt is látszik, hogy a BMW ügyel a részletekre. a Dobozban található kis harapni való minősége hozta a szintet amit egy BMW-s rendezvényen élvár az ember. Ezúton is szeretném megköszönni ezt a szervezőknek :D

Kép

A 3-as GT emlékekkel és a letörölhetetlen szép mosollyal egy szabad óra következett, az én órám 14.30-kor ütött :D

Időben visszaérve a gyors regisztráció után, már percek alatt a 5-ös BMW- mellett találtam magam. És Instruktorunk Dózsa Ádám fogadott minket, és habozás nélkül bele és vágtunk a kocsimustrába.

Első pillantásra is gyönyörű volt a 520 XD Touring.

Kép

De Ádám részletesen bemutatta a autó minden érdekes részét. Touring tulajként a csomagtérnél picit jobban elidőztünk, hisz ott volt pár dolog ami nagyon el lett találva, és nem mehettem el rajta felületesen.

Kép

Az csomagtér roló mozgása nagyon megfogott, mivel nyitásra a D oszlopon egy sínen felkúszott ezzel is megkönnyítve a pakolászást, és nem kell húzgálni a rolót, lecsukásra szépen magától visszatért eredeti állásba, Ez nagyon tetszik.
A külön nyíló üveg rész is már gombra felnyílik, de a visszazárás még manuálisan történik. A csomagtérajtó felnyitásának szöge is módosítható, a mélygarázs, vagy az alacsony otthoni garázsban történő rányitások elkerülése végett, Nagyon okos!

A kocsi vonalvezetése szemkárpásztató és gyönyörű. A kocsi eleje igazán markáns. Oldalán Luxury embléma, ezzel utalva a csomagra. Klasszikus és elegáns dizájn. A diszkrét és kifinomult, fényes króm borítású dizájnelemek, amelyek az exkluzivitást és a sportos agilitást ötvözik.

Kép

A lámpák stílusa kifogástalan. A kinézet így is vadítóan szép. Felnyílt a gépháztető, és ott díszelgett a 4 hengeres 2000-es Dízel TwinPower Turbo erőmű 184 lóerővel és 380 NM nyomatékkal amit 1750-es fordulatnál lead :shock: . EU6 emissziós szabványnak megfelel. :D Itt nem bírtam kihagyni az egyik örök ponént a hengerek számát illetően :facepalm: Ádám jót mosolygott rajta. Az erőforrás fogyasztása lenyűgözően alacsony. 4-5 literes átlagot hoztam vele péntek du. Budapest-en. :shock:

Ezt követően bejutottam a szépség belterébe, ami igazán pompásra sikerült. Azonnal megfogott a dizájn és az anyagminőség.

Kép

Egyből otthonosan éreztem magam, a mosolyom egyre nagyobb volt. Hihetetlenül megtetszett az autó.
Ádám az Instruktorom szépen sorban bemutatta az autó belterét, és a funkciókat. Rengeteg gomb és beállítási lehetőség.

Kép

Félelmetesen jó érzés volt a volán mögé ülni. Miután rengeteg hasznos dolgot tudtam meg Ádámtól, felkészültem a vezetésre. Már csak a kulcs hiányzott. A kulcs nélküli indítás technológiája nagyon tetszett, ügyesek ezek a bajorok.

Miután sikeresen életet leheltem a gépezetbe, azonnal feltűnt a már nem analóg, hanem digitális műszeróra csoport. Ez megosztó váltás. Nekem kifejezetten tetszett, sose volt unalmas, élmény volt ránézni.

Kép

A 3 vezetési karakterisztikához 3 különböző műszerfal és navidisplay dizájn társul. A Comfort mód az alap. itt az autó alap beállításon és karakterisztikán áll velünk szóba, a teljesítményt és a környezettudatosságot szem előtt tartva. Ebben a módban igazán kényelmes volt vezetni az autót, kezes bárányként dolgozott az irányításom alatt.

Az ECO PRO mód a nagyobb hatékonyságot kezdi el szolgálni. Az egyéni vezetési stílustól függően mindez akár papíron 20 százalékos fogyasztás-csökkenést is eredményezhet.

Kép

Ténylegesen lehetett érezni, hogy az autó fogyasztás optimalizált lett, a műszerfal dizájn is megváltozott kékes hatásúra.

Kép

És minden azt szolgálta, hogy a lehető leggazdaságosabbak lehessünk. Az ECO PRO egyik különleges eleme a navigációs rendszerrel együttműködő Preview Assistant. A navigációs adatok alapján a rendszer felismeri a kanyarokat, a lakott területeket, a körforgalmakat, a nem egyenrangú útkereszteződéseket, a sebességhatárokat és az autópálya-kihajtókat az útvonal mentén, és tippeket ad a sebesség csökkentésére stb. Az ECO PRO mód egyik további funkciója az úgynevezett siklás, 50 és 160 km/h sebesség között ha elveszem a lábam a gázról, és közben nem fékezek, a rendszer leválasztja a hajtásláncról a motrot, igy az autó szabadon siklik, vagyis közben nem használja a motor erejét. Le a tökfedővel a propelleres márka mérnökei előtt.

És eljött , hogy bátorkodtam bekapcsolni a sport módot is. Ez igazán bejött. a kocsi azonnal reagált. futómű, kormány bekeményedett, ahogy kell.
A motor harapósabb lett, a váltó karakterisztikája is azonosult ezzel, jobban kihúzta a fokozatokat, és a legmegfelelőbb pillanatban váltott, hogy folyamatos legyen a nyomaték. A "pici" 20D motor nagyon harapós lett. az XDrive 4 kerék hajtása már csak egy kis plus erőt adott a dolognak. Nagyon élveztem. A műszeróra, azonnal sportos lett, vörösben úszott, és semmi fölös baromságot nem tolt az arcunkba, csak 2 analóg óra jelent meg, és szinte azt sugallta: Nyomjad neki :evil: :evil:

Kép

Egy igazi élmény volt vezetni ezt az autót, nagyon beleszerettem a járgányba. Csak úgy mint Noémi a 3-as GT-be. Azonnal éreztem, hogy tudom kezelni az autót, és szerethető gépezet. Ha először vezettem volna BMW-t akkor se vélekednék másként. A Vezetés élménye tényleg megvolt.

Visszaérve a tesztútról, még teszt alá helyeztem pár funkciót, mint például a telefon szinkronizációt. Érezni, hogy Alma párti a BMW, de minden okostelefonnal szóbaáll. Zenéket, kontaktokat, egyszóval mindet azonnal Bluetooth-os kapcsolaton szinkronizál.
A gyári zene hangzással én teljes mértékben meg voltam elégedve, bár engem annyira nem hat meg, az E39 standard zenéje is megfelel nekem. A motor úgy is szebben muzsikál. Zenét csak a csörgő motorral rendelkezők hallgatnak :)a tesztúton is kikapcsolt zene mellett közlekedtem, nem érdekelt, csak utána a rend kedvéért teszteltem le. Egész nap nyúzhattam, és böngészhettem volna a kocsit, de sajnos mások is szerették volna kipróbálni a legújjabb BMW 5-ös széria Touring 20XD változatát.

Ezúton is szeretném megköszönni az Instruktorunknak Dózsa Ádámnak a segítőkész hozzáállást. Egy fantasztikus embert ismertem meg személyében. És egy elképesztően jó BMW-t próbálhattam ki. Hatalmas élmény volt Noéminek és nekem. Köszönjük.

Maga a rendezvény maximális dicséretet érdemel. Köszönet a szervezőknek. Mindennel meg voltunk 110%-ig elégedve!

Remélem tetszett a beszámolóm. :mrgreen:

KATT!! BLOG KATT!!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: 5 admin, F_E_K_, jlaci74, morv, Padre540
Értékelés: 23.81%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 01:18 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Jerry írta:
Ha kicsit érsz hozzá, akkor 3-at villant és annyi. Ha tovább tolod, akkor folyamatosan indexel, amíg újra picit meg nem bököd az ellenkező irányba vagy a kormánnyal nem tekersz ellentétesen. A lényeg, hogy mindig középen áll. Szóval kicsit szokni kell, de hát valamit mindig kell újítani, mégha nincs is sok értelme.

Van értelme nagyon is! Ha hozzászoksz, rájössz! Céges offban hasonló az irányjelző, nagyon jó. Megőrülök, hogy az E39-ben nem tudok ilyet csinálni, néha csak nyomogatom a kart, aztán eredményül index nélkül váltok sávot. :facepalm:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 08:29 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 14 alkalommal
Kapott köszik: 15 alkalommal
Motor tipusa: M52
Évjárata: 1997
Gallaca írta:
Jerry írta:
Ha kicsit érsz hozzá, akkor 3-at villant és annyi. Ha tovább tolod, akkor folyamatosan indexel, amíg újra picit meg nem bököd az ellenkező irányba vagy a kormánnyal nem tekersz ellentétesen. A lényeg, hogy mindig középen áll. Szóval kicsit szokni kell, de hát valamit mindig kell újítani, mégha nincs is sok értelme.

Van értelme nagyon is! Ha hozzászoksz, rájössz! Céges offban hasonló az irányjelző, nagyon jó. Megőrülök, hogy az E39-ben nem tudok ilyet csinálni, néha csak nyomogatom a kart, aztán eredményül index nélkül váltok sávot. :facepalm:

Az alábbival, vagy hasonló modullal még nem próbálkoztál?

Komfort index modul

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 08:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 157 alkalommal
Kapott köszik: 312 alkalommal
Motor tipusa: M57
Gallaca írta:
Jerry írta:

Az enyem tudja, igaz nem volt olcso, de tobb mas hasznos funkcioja is van a kutyunek. Egy pockolesre 4et villan, de 1-20 kozott (ha jol emlekszek) lehet allitani.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 09:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Évjárata: 2000
Én is megosztanám tapasztalatom, véleményem magáról a rendezvényről illetve a 318d-ről :)

Amint jött a pü Jacksontól (ismétetlen köszönöm), egyből rohantam az m550d után. Természetesen elkéstem... :D
Szóval végignéztem a kínálatot és mivel új 530d-t már párszor vezettem, a SUV-ok legkevésbé sem hoznak lázba, így a 320d limot választotttam, péntek 16:30től.
Mire odaértem már csak 18d volt belőle, így volt egy minimális csalódottság...
5 perccel korábban érkeztem, így a regisztrációt lezavartuk fél ötig, amikor is megjelent a kísérő kolléga, és már mentünk is az autóhoz.
2 perccel később már járt a motor és indultunk is. Természetesen sport pro-ban.

Az autó egy viszonlyag fapados 318d limo sport line volt. A két említésre méltó extra a sportülés - állítható oldaltartással, illetve a 8as ZF.
A kocsinak 8,9L volt az átlagfogyasztása mikor kézhez kaptam. Egész nap kapta az ívet, a kolléga elmondása szerint én voltam az egyetlen, aki nem guminyikorgással indult minden piros lámpától :facepalm:
Az első dolog meg nagyon meglepett, hogy a 17"-os felnikre szerelt defekttűrő gumikkal is vetekedett a komfortérzet az e39-emmel :shock:
A következő a motor alapjárati hangja volt - 0, semmi, zéró, keine. Odataposva viszont nagyon kellemes akusztikájú :roker:
A kipörgésgátlót nem szerette volna kikapcsolni a kolléga, így nem hoztam kellemtlen helyzetbe, de az egyik 180 fokos kanyar után már maga ajánlotta fel. Az útvonal javaslatát elfogadva az ötösön mentünk ki a Tesco felé, hogy legyen pár körforgalom is :)
Az elsőbe behaladva nagyon szépen tartotta magát, majd gondoltam nézzük meg mit tud. Megcsúsztattam a hátulját, és azonnal lefogott, ami nagyon meglepett a 180-as kanyarban produkált játékosság után. És itt zavart be először igazán az elektromos szervó. Nagyon steril volt, minimális visszajelzéssel (ami sima cruisin"-golásnál nem volt zavaró) így nagyon esetlenül stabilizáltam az autót a manőver után... viszont legalább tudtam, hogy mire számítsak.
Az autó mint autó tényleg hibátlan, hangszigetelés 110-ig pöpec, mármint tényles semmi ne hallatszik be. Onnantől már azért van menetzaj, a motor viszont normális közlekedés melett nem jut szóhoz mellette.

Még nem próbáltam az új C mercit, de hogy őszinte legyek, attól vártam volna, hogy pont olyan legyen mint amilyennnek az f30 mutatkozott...
Ez a káromkodás méltó befejezése szerintem a rövid élménbeszámolóm autóra vonatkozó részéről.

Viszont kötelességem szólni pár szót a rendezvényről, a BMW-sek segítőkész, barátságos, közvetlen hozzáállásukról, felkészültségükről.

Kép

Elégedettségemet próbáltam is kommunikálni feléjük szóban, majd ugye írásban...
Ha már szegény f30-at pár helytelen szóval illettem a teszt során :?

A végén megkínáltak még egy jelentkező lappal további tesztvezetésre, és megkaptuk a csomagunkat. Ja igen, többes szám...
A barátnőmmel voltam, aki a hátső ülésen rosszul lett út közben... Persze ez legkevésbé sem az autó hibája :D

UI: Fényképekkel sokkal igényesebb és szemléletesebb lett volna a dolog, de akkor nem tudtam volna 50 percen keresztül kóstolgatni :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, kanyobence
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 11:44 
Újonc
Újonc

Sziasztok,

Egy barátom lecsábított a következő 7végére Zamárdiba, jön innen valaki:?: 8)

ZamárdiV8 - 6. Nemzetközi Amerikai Autós és Tuning Találkozó

Üdv,
Á

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 12:16 
haladó
haladó

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Motor tipusa: M5725da
Bence! De ki az a Noémi?! Ha az egyik hostess lány, akkor te tudsz valamit! :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 13:20 
Moderátor
Moderátor

Fecó írta:
Bence! De ki az a Noémi?! Ha az egyik hostess lány, akkor te tudsz valamit! :mrgreen:

Na te kiszúrtad :) hát ez a szál még az érdekesnél is érdekesebb és bonyolultabb jelenleg!
De majd szemelyesen vagy telon megdumaljuk :)

Jaa szebb mint a Hostes-ek voltak :) :nyelves:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 13:41 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Csak en fajlalom, h nem volt egy rendes 5er benzines sem

Priviben is csak 30dezsot vezettem...
Olyan kivancsi lettem volna a 28 ilonkara...

Igy nekem ido es erdektelenseg hianyaban ez a tesztvezetes kimaradt...bruhuhuuuu

The green frogggggg...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 14:36 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Adam528 írta:
Sziasztok,

Egy barátom lecsábított a következő 7végére Zamárdiba, jön innen valaki:?: 8)

ZamárdiV8 - 6. Nemzetközi Amerikai Autós és Tuning Találkozó

Üdv,
Á

Ha Zamárdiban szállást keresel / esetleg (legfőképp) családostól jönnél, akkor keressetek meg! Ez a klubosoknak is szól! Komplett vendégváró házunk van kiadó egész nyáron zamárdiban, pár percre a balcsitól. Klíma, emeletek, full, kert, grill, lugas, minden.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 18:38 
E39 FAN
E39 FAN

Koszonjuk a magyar egeszsegugynek es a frinc franc kulfoldi orvosoknak, h fel even belul masodjara kinozhatjuk az 5 eves kislanyunkat mutettel...mert voltak olyan kedvesek, h nem vettek ki az orrmandulajaval a torokmandulajat...mert hatha igy is jo...pedig mar akkor mondtak, h duplaja annak amilyennek lennie kellene...FUCK OFF...
Raadasul dog meleg van...kosz...es lepukkantsag...Kép

The green frogggggg...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 19:21 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Bummer írta:
Koszonjuk a magyar egeszsegugynek es a frinc franc kulfoldi orvosoknak, h fel even belul masodjara kinozhatjuk az 5 eves kislanyunkat mutettel...mert voltak olyan kedvesek, h nem vettek ki az orrmandulajaval a torokmandulajat...mert hatha igy is jo...pedig mar akkor mondtak, h duplaja annak amilyennek lennie kellene...FUCK OFF...

The green frogggggg...

Jobbulást a Csöppségnek, és az Apukájának is! Együtt sem jó, meg külön sem. :( Nálunk együtt vették ki, és egyszerre a 2 gyereknek. Szemben feküdtek a kórteremben, egyiket hozták a műtőből, másikat vitték a műtőbe. Asszony azt sem tudta hová kapjon, mikor ébredeztek. Sajnos nekem melóznom kellett, szobatárs anyukája segített. Nem volt leányálom, hogy minden nyílás tele volt tamponnal. Szerintem brutál mikor egyszerre veszik ki a kettőt. :( Ők szerencsére könnyebben kiheverték az "élményt", mint mi...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 20:41 
E39 FAN
E39 FAN

Gallaca írta:
Bummer írta:

The green frogggggg...

Jobbulást a Csöppségnek, és az Apukájának is! Együtt sem jó, meg külön sem. :( Nálunk együtt vették ki, és egyszerre a 2 gyereknek. Szemben feküdtek a kórteremben, egyiket hozták a műtőből, másikat vitték a műtőbe. Asszony azt sem tudta hová kapjon, mikor ébredeztek. Sajnos nekem melóznom kellett, szobatárs anyukája segített. Nem volt leányálom, hogy minden nyílás tele volt tamponnal. Szerintem brutál mikor egyszerre veszik ki a kettőt. :( Ők szerencsére könnyebben kiheverték az "élményt", mint mi...

Kosziii!
Az meg franki lehetett...ot kb kicsit sem erdekli...felkelt...ehesvagyooook...mindenki uvolt sir...mikor kapok enni

Teny...reggel 7 ota se inni se enni es b+ fel 2-kor vittek muteni...k****a****

A problem az, h ugy nez ki nekem is kukazni kell vagy az egyiket vagy mindkettot...

The green frogggggg...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 20:57 
Újonc
Újonc

Bummer,
Kitartás, biztos minden renben lesz!
Erossebbek, mint mi azt szülők gondolnank!
Mielőbbi gyógyulást Neki!
Üdv,
Á

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Adam528 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 21:28 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Jobbulást a csajszinak!

Neked viszont sokkal rosszabb lesz, felnőttnél nagyon nehezen gyógyul.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2014.06.16. 23:00 
E39 FAN
E39 FAN

kzolee írta:
Jobbulást a csajszinak!

Neked viszont sokkal rosszabb lesz, felnőttnél nagyon nehezen gyógyul.

Jon is a hig **** miota ****...de hat ha menni kell, hat menni kell...mert a nyugodt alvasnak egy ideje lottek emiatt...foleg a pihentetonek...igy meg csak szenvedes minden napom

The green frogggggg...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099, 1100 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]