![]() |
2014.07.01. 21:11
hamoriarpi írta:kanyobence írta:Üdv
Teljes első futómű csere után egyértemű, hogy egy precíz beállítást igényel a gép.
Kérdésem az lenne, hogy szerelés után egy pásztó-bp távolság vállalható?
Itt a környéken senki kezébe nem adnám futómű állítás ügyileg, pesten ajánlottak egy jó szakit, oda vinném.
Ne szakihoz vidd, hanem márkaszervízbe, ahol van KDS BEISSBART, és tudják is használni...
2014.07.01. 21:17
kanyobence írta:hamoriarpi írta:kanyobence írta:Üdv
Teljes első futómű csere után egyértemű, hogy egy precíz beállítást igényel a gép.
Itt a környéken senki kezébe nem adnám futómű állítás ügyileg, pesten ajánlottak egy jó szakit, oda vinném.
Ne szakihoz vidd, hanem márkaszervízbe, ahol van KDS BEISSBART, és tudják is használni...
Megfogadom tanácsod, de a kérdésre a válasz?
2014.07.01. 21:19
kanyobence írta:Üdv
2014.07.01. 21:35
hamoriarpi írta:kanyobence írta:hamoriarpi írta:kanyobence írta:Üdv
Megfogadom tanácsod, de a kérdésre a válasz?
Kormányösszekötők (külső és belső is) lettek cserélve vagy csak lengőkarok, lengéscsillapítók, toronycsapágyak, stab. pálcák?
2014.07.01. 21:38
kanyobence írta:Lengéscsillapítók, és toronycsapágyak nem. Többi igen.
2014.07.01. 21:40
hamoriarpi írta:kanyobence írta:Lengéscsillapítók, és toronycsapágyak nem. Többi igen.
Helyi futóműves állítsa be az összetartást ahogy tudja, aztán márkaszervíz állítsa be, ahogy kell. Utána össze fogod tudni hasonlítani papíron is meg érzetre is.
2014.07.27. 20:37
http://kepfeltoltes.hu/view/140727/fot___1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg2014.07.27. 21:06
Ralphus írta:Sziasztok!
Alánéztem ma az autónak és ez fogadott, hallottam már pici kopogást korábban, így már tudom mitől volt.
Gondolom ez valami stabilizátor rúd lehet, a segítségeteket kérném, hogy pontosan milyen néven keressem, illetve ha van valakinek, szívesen megveszem, persze az is lehet, hogy csak vissza kell rakni a helyére, nem tudom
A jobb első kerékről van szó...
Kép az alkatrészről:http://kepfeltoltes.hu/view/140727/fot___1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
2014.07.28. 11:23
2014.07.28. 12:00
Ralphus írta:Köszi a gyors választ!
Igen, xenonos.
Így már látom, miről van szó...
Gondolom akkor ennek alapján állítja a fényszórókat automatikusan a gép, tehát valószínűleg az most kaputt.
Kérdés, hogy hol tudok ilyet szerezni, és kb. milyen összeg lehet?
Keresgéltem, de nem igazán találtam...
2014.07.28. 16:42
Jerry írta:Ralphus írta:Köszi a gyors választ!
Igen, xenonos.
Gondolom akkor ennek alapján állítja a fényszórókat automatikusan a gép, tehát valószínűleg az most kaputt.
Így van, ez (meg a hátsó) állítja a fényszórókat. Amíg vissza nem rakod, addig nem lesz jó az automata magasságállítás.
Kép alapján nem történt nagy tragédia, csak a rögzítő fém pöcök ugrott le. Az a baj, hogy nem hiszem, hogy lehet ilyet külön kapni. Azért kérdezd meg Jlacit, hátha.
A helyedben egy egyszerű műanyag gyorskötözővel visszahúznám a helyére addig is!
2014.07.28. 16:52
jlaci74 írta:Jerry írta:Ralphus írta:Köszi a gyors választ!
Igen, xenonos.
Így van, ez (meg a hátsó) állítja a fényszórókat. Amíg vissza nem rakod, addig nem lesz jó az automata magasságállítás.
Kép alapján nem történt nagy tragédia, csak a rögzítő fém pöcök ugrott le. Az a baj, hogy nem hiszem, hogy lehet ilyet külön kapni. Azért kérdezd meg Jlacit, hátha.
A helyedben egy egyszerű műanyag gyorskötözővel visszahúznám a helyére addig is!
9000 a fémpöcök , ajándék karral...![]()
2014.07.28. 20:36
2014.07.28. 20:38
Eddy5589 írta:Hali!
Észrevettem, hogy a hátsó kerekek kissé kifelé állnak (a függőlegeshez képest az alja kintebb van),
ez milyen mértékig normális? És hogy lehet beállítani, futómű beállításra kéne vinni?
köszi
2014.07.28. 20:46
Bummer írta:Eddy5589 írta:Hali!
Észrevettem, hogy a hátsó kerekek kissé kifelé állnak (a függőlegeshez képest az alja kintebb van),
ez milyen mértékig normális? És hogy lehet beállítani, futómű beállításra kéne vinni?
köszi
Oooo...izzze...hat...ez BMW...kisse terpeszt mind...javaslom az ismerd meg a lovadat c onkepzo szakkor latogatasat
2014.07.29. 09:46
Eddy5589 írta:Hali!
köszi
2014.09.10. 20:04
2014.09.10. 21:41
junior71 írta:Sziasztok
segítsetek 525d hátsó futómű H alakú alsó lengőkar szilent kellene amelyikbe az excenteres csavar van
vagy komplett bontott bal oldali lengőkar kompletten nincs valakinek felesleg véletlen???
2014.09.10. 21:48
jlaci74 írta:junior71 írta:Sziasztok
segítsetek 525d hátsó futómű H alakú alsó lengőkar szilent kellene amelyikbe az excenteres csavar van
vagy komplett bontott bal oldali lengőkar kompletten nincs valakinek felesleg véletlen???
Abba nem kapható külön szilent, csak karral együtt drágáért...
( egyébként már dolgozok a probléma megoldásán ... )
2014.09.10. 22:00
Bummer írta:jlaci74 írta:junior71 írta:Sziasztok
Abba nem kapható külön szilent, csak karral együtt drágáért...
( egyébként már dolgozok a probléma megoldásán ... )
Ez most nincs meg...dobsz errol egy kepet ha megkerlek...koszcsi...moszcsii...