Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2014.08.08. 12:48

Megjegyzem, hogy ez a piros, ha nem is tetszik, de van egyénisége.
Persze a csak a gyári, csak a diplomatikus sötét híveknek ez tragédia.

Ami jobban érdekelne, hogy kinek az autója volt?
A régi keretből arra következtetek, hogy járt már itt a paripa régebben is!

2014.08.08. 12:55

Imco írta:
kanyobence írta: (Hámori Árpi szindróma lassan, csak a gyári!)

Pályamódosítás történt? :lol: :wink:

O kiveri, Arpi helyrehozza...(fogrol van szo)

2014.08.08. 15:49

Ne haragudjatok meg, de nálam ez a vas teljesen kiverte a biztosítékot. Nem bántásnak szánom, de ha ízlések és pofonok, akkor inkább pofonok.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Értékelés: 4.76%

2014.08.08. 18:09

Johny540 írta:
Zo78 írta:Attól tartok, ha mostanság facelift sorhaton belül erő-emelésen törném a fejem, és ezt a hazai piacról szeretném megoldani, bajban lennék. :roll:

Mondjuk itt van ezek - illetve csak ezek:

(a "kupé" és az a felni nagyon fáj...)
http://olx.hu/hirdetes/bmw-530i-automat ... bc0e6e0a82

(pl. a rémusz dobtól már csak egy lépés a vénusz-domb... :facepalm:, főleg ilyen dupla csövű aknavetővel...)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ta-8155374

Na ez, ha behunyom az egyik szemem, és nem látom a sárga felniket, meg a többit, csak az utasteret - az angry bird nélkül, akkor, talán...)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ni-7626700

Hát.....az elsőnél az üléshuzat is fáj,és a vonóhorog kábele.
A másodiknál :facepalm: ahány elem annyi szín."Kormányvédő" :facepalm:
A harmadik az már inkább.De ott meg az ár.....

A harmadik, ha jól emlékszem, eredetileg 528i volt, a gyártási dátum is jelzi, hogy még nem lehet M54.
Az ára pedig inkább védőár :D

2014.08.08. 20:24

Zo78 írta:
Titto írta:
kanyobence írta:

Csak 1 kérdés.... A piros cuccok miért? Ha azt módosítod, egész pofás kis vas lehetne, de ne sértődj meg, így elég bazári Needforspeed-es. De ez csak az én véleményem!!!! Hangsúlyozom csak az én véleményem!! (Hámori Árpi szindróma lassan, csak a gyári!)

Sokan kérdezték már... :) nekem bejön. Akinek meg nem, az átfujatja olyanra, amilyenre akarja. (eredetileg arany, aztán tavaly türkiz volt...azzal fel se merném tenni eladásra :D )

A rádió helyén az a szerkentyű micsoda (persze, gondolom valami hifi), de gyári vagy maszek? (a bmw emblémák miatt..)

nem gyári de nem is én raktam bele, kazettás gyári helyére való átalakító, így sima 1 din szabvány rádió belemegy

2014.08.08. 20:29

Imco írta:Megjegyzem, hogy ez a piros, ha nem is tetszik, de van egyénisége.
Persze a csak a gyári, csak a diplomatikus sötét híveknek ez tragédia.

Ami jobban érdekelne, hogy kinek az autója volt?
A régi keretből arra következtetek, hogy járt már itt a paripa régebben is!

Sopronból hoztam!
akkor még sokminden más volt rajta, pl nem volt színre fújva és sötétítve semmi, a tető és a tükrök fehérek voltak, a felnik arany színűek, facelift előtti nem Mes lökös, sárga oldalvillogók és hátsó lámpák voltak

2014.08.08. 20:33

hamoriarpi írta:Ne haragudjatok meg, de nálam ez a vas teljesen kiverte a biztosítékot. Nem bántásnak szánom, de ha ízlések és pofonok, akkor inkább pofonok.

ez tipikusan olyan autó ami vagy nagyon tetszik vagy rosszul vagy tőle :) tehát nem sért ha valakinek nem tetszik... egyébként elég kevés a negatív (vagy csak nem merik mondani) :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Titto az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.08.09. 06:52

Imco írta:
kanyobence írta: (Hámori Árpi szindróma lassan, csak a gyári!)

Pályamódosítás történt? :lol: :wink:

Azért az túlzás lenne :) de nő a hajlandóság

2014.08.09. 17:35

Nekem tetszik. Sportos mai verseny-szerű festés. Eltér a hétköznapitól. Igaz nem szolíd, de nem utángyártott vasalódeszkákkal és gagyi cuccokkal van megoldva. Mi lenne ha mindenki csak full gyári kék-szürke-vagy fekete e39-el közlekedne? Egy kis változatosság.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.08.09. 17:45

csiatt írta:Nekem tetszik. Sportos mai verseny-szerű festés. Eltér a hétköznapitól. Igaz nem szolíd, de nem utángyártott vasalódeszkákkal és gagyi cuccokkal van megoldva. Mi lenne ha mindenki csak full gyári kék-szürke-vagy fekete e39-el közlekedne? Egy kis változatosság.

Nekem a legnagyobb problemam az vele, hogy a kulso es a belter harmoniajat meg csak nyomokban sem talaltam meg benne. A barna komfortszek a bucsus piros aftermarket felnikkel valamennyire karcos egyutt.

Elnézést az ékezetek miatt! Mobilról pötyögtem.

2014.08.09. 21:35

Tükörcsere ne"M" paketre.Felnicsere style 65-re,és kész is 8)

2014.08.09. 21:44

hamoriarpi írta:
csiatt írta:Nekem tetszik. Sportos mai verseny-szerű festés. Eltér a hétköznapitól. Igaz nem szolíd, de nem utángyártott vasalódeszkákkal és gagyi cuccokkal van megoldva. Mi lenne ha mindenki csak full gyári kék-szürke-vagy fekete e39-el közlekedne? Egy kis változatosság.

Nekem a legnagyobb problemam az vele, hogy a kulso es a belter harmoniajat meg csak nyomokban sem talaltam meg benne. A barna komfortszek a bucsus piros aftermarket felnikkel valamennyire karcos egyutt.

És mennyire igényes az utólagos fejegység beépítőkeretének két alsó sarkán lévő izléses BMW jel...

És a "verseny" kinézet párosítása a köztudottan tehetséges 20i-vel, szintén árnyalja a képet. Bár tény, hogy tds-el durvább lenne. :szerintem

2014.08.13. 11:51

kzolee írta:
hamoriarpi írta:

És mennyire igényes az utólagos fejegység beépítőkeretének két alsó sarkán lévő izléses BMW jel...

És a "verseny" kinézet párosítása a köztudottan tehetséges 20i-vel, szintén árnyalja a képet. Bár tény, hogy tds-el durvább lenne. :szerintem

Valóban, a 20i nem képes csodákra, ezt mindenki tudja. Amikor kerestem, azon belül hogy e39, 4-5 feltétel volt, csak ez tudta egyben, szóval megvettem a kicsi motor ellenére.
Mennyi lehet a reális ára ha 900ért sem nyüzsögnek? ...én pedig szeretnék fiatalítani.

2014.08.15. 13:11

Titto írta:Valóban, a 20i nem képes csodákra, ezt mindenki tudja. Amikor kerestem, azon belül hogy e39, 4-5 feltétel volt, csak ez tudta egyben, szóval megvettem a kicsi motor ellenére.
Mennyi lehet a reális ára ha 900ért sem nyüzsögnek? ...én pedig szeretnék fiatalítani.

Ha szerencséd van 700 körül el tudod adni.Sajnos ez van.Mindent nehéz most eladni.Csak a (túlságosan) kedvező árral lehet odavonzani a lehetséges vevőt.A legutóbbi autómat (540i) ~5hónapig árultam egyfolytában.Soha nem volt még ilyen nehéz eladni egyik autómat sem (lehet a nagy ccm is közrejátszott persze,bár egy igazi BMW-snek nem kéne ilyenen agyalnia).5hónap alatt egyetlen egy (!) ember nézte meg,és Ő el is vitte (állapotához képest ajándék áron)

2014.08.15. 19:54

Johny540 írta:
Titto írta:Valóban, a 20i nem képes csodákra, ezt mindenki tudja. Amikor kerestem, azon belül hogy e39, 4-5 feltétel volt, csak ez tudta egyben, szóval megvettem a kicsi motor ellenére.

Ha szerencséd van 700 körül el tudod adni.Sajnos ez van.Mindent nehéz most eladni.Csak a (túlságosan) kedvező árral lehet odavonzani a lehetséges vevőt.A legutóbbi autómat (540i) ~5hónapig árultam egyfolytában.Soha nem volt még ilyen nehéz eladni egyik autómat sem (lehet a nagy ccm is közrejátszott persze,bár egy igazi BMW-snek nem kéne ilyenen agyalnia).5hónap alatt egyetlen egy (!) ember nézte meg,és Ő el is vitte (állapotához képest ajándék áron)

Lejjebb vittem mert már többen tanácsolták...750-re. Egy kereskedő kb 6ot mondott rá, de annyiért sajnálnám azért....

2014.08.20. 20:42

Ha valaki netán "E60"-at akarna olcsón :mrgreen: :mrgreen:

2014.08.20. 20:48

Johny540 írta:Ha valaki netán "E60"-at akarna olcsón :mrgreen: :mrgreen:

Azt az igénytelen...... :doglotlo: :doglotlo: :doglotlo:

2014.08.20. 20:57

Johny540 írta:Ha valaki netán "E60"-at akarna olcsón :mrgreen: :mrgreen:

Kihagyhatatlan ajanlat...de nekem az "ezmiez" jutott rola eszembe...biztos gyorsan elkapkodjak...lelki szemeim elott lqtom, ahogy a kapuban verekedve egymasra licitalnak kie legyen...hihihihi...bar a 40 Ilonkadhoz kepest mocskos draga...

2014.08.20. 22:43

Ez a héten már a harmadik olyan förmedvény amiért kézlevágás járna... És még csak szerda van!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: admin

2014.08.27. 09:53

Sziasztok!
Eladó 530DA Touring M-packet,privátban minden infót megadok ami a 3 év allat cseréltem rajta,angliában élek a müszaki álapotra nagyon oda figyeltem,soha nem hagyott cserben,fenyzéses a korának megfelelö kissebb karcok vannak 14éves szóval nem tökéketes,csomatér ajtón van egy kis rozsda(sajna betegség),
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... et-8017632
Hozzászólás küldése

VigLink badge